Godnatt!

2009-11-30 @ 23:20:55
' hej igen.

Nu sitter jag här hos mamma, städade hos pappa efter jag bloggade. Sen kom mamma och hämtade mig. Har ätit och lite sånt, druckit glögg. Mega mysigt!

Jag fick hem mig 3 stycken tester från Christel idag. En rengörande ansiktscream, en mask och en typ nattcream. Riktigt fin hy har jag nu... Skönt!

Imr blir det upp vid 9 / 9.30 ska ta bussen till sjöbo och gå en sväng i oran. Sen ska Christel sminka mig och prova ut en foundation till mig. Härligt! Efter praktiken blir det dans i ystad. Faktiskt sista gången och vi ska ha en liten mini uppvisning. Sen ska jag nog sola tror jag, kanske träna. Känner faktiskt för det. Har ju inga läxor och det är heeeelt underbart! Fyfasen...

Men nu ska jag vika tvätt och sen nanna kudde.


Så godnatt!


Verkligen trött på allt det jobbiga nu. Usch det sliter.... ;/

30 november. IM TOTALY BACK!

2009-11-30 @ 19:45:02
' hej på er!

Det var längesen va ? - Ja!
Men jag har lixom varit borta, jo det märker ni antagligen :) Haha. men nej jag har variit i ide.. Och det har hänt sååååååååå otroligt mkt saker sen sist.. Ni anar inte. och jag ska inte rabbla upp allt men jag har varit på en hel del fester. Skitskoj. Jag har haft en rätt rejäl bit med ganska mkt trubbel :( tyvärr.. En av anledningarna till att jag inte bloggat om jag säger så..

För att ni ska komma igång igen och inse mitt lilla liv just nu så är det inte jag och jonathan mer.. Det sårar mig verkligen, för precis som alla sa så var vi faktiskt riktigt perfekta ihop. Men som jag skrev på min bilddagbok; Forbidden Love.. we all know :(  Det är tråkigt verkligen. Så någon ny kille inom kort blir det mest uteslutande om jag säger som så.

Förutom det så är det mesta helt okej. Det rullar väl. Inte för jag har det precis helt fantastiskt men vem har det ? Så jag klagar inte. Jag har iaf blivit helt fri från min nackspärr som jag hade ett tag i förra veckan. Jag fick tillochmed byta bort några pass. Så jag tackar dom änglar som tog det!

Denna veckan är det praktik för min del. Skoj, jag befinner mig i Veberöd hos Christels Hud och Spa. Jättekul att vara där, hon noppade mina ögonbryn idag så jag började böla. Haha, det gjorde fett ont. Så ja där kom en och annan tår! Men men. Jag ska även få en ansiktbehandling på onsdag och då ska även pappa köra mig till Löberöd för jag ska färga och klippa håret. ÄNTLIGEN! 

 nej inget speciellt annars. På torsdag ska jag hälsa på Frans Suell och fredag ska jag till Öp och kika, sen ska jag handla julklappar m världens bästa syster. Fredagkväll har jag ingenting bokat, men det blir nog fest hos en i sjöbo. Lördag ska jag jobba eftermiddag - kväll och troligtvis blir det kanske myskväll sen. Elr man kanske något annat sött? 

Aja nu har jag berättat lite om allt som hänt. Tack för era läsande ögon och tack alla mina vänner och pappa som alltid stöttat mig till 100! Jag älskar er! 





Tack för tiden med dig jonthan. Tack för att du har varit världens  bästa i 6 månader och för att du har varit världens underbaraste pojkvän , i mina ögon!

11 november, slut!

2009-11-11 @ 22:11:13
' Shuubre.

Utan att börja med något annat så tänker jag berätta att jag är slutkörd! Har haft två pass ikväll och fiiifan jag fick jobba och det hoppas jag mina tränande också fick! :)

Om jag ska berätta något störigt så håller mina "S"  att sluta fungera. Lagom jobbigt att behöva trycka 4500000 ggr innan man får fram ett :P haha.

Aja. nu ska jag gå o nanna. Saknar mitt hjärta otroligt mkt.



Shyyyy.....
Jontahan Pitcher.... <3

10 november, pigg ;o!?

2009-11-10 @ 21:55:48
' Hola bandola!

Asså nu har jag gått o lagt mig seeeepe tidigt varje kväll i två dagar och just nu känner jag mig inte alls sugen på att nanna så, ahh vettifan om jag ska försöka öertala morsan o va uppe lite längre :)

Idag har det iaf varit vanlig skola, iofs IUP-dag så det var fede chill (yy) Sen dansade jag och sen dralla jag hem till mormor o plugga som aldrig för. Nu har jag precis sjugit och tänker börja på en ny låt så, därför vill jag inte slösa mer tid här :D


HIHI!



PUSS!

9 november, uppdatering från helgen.

2009-11-09 @ 15:41:18
' hola kidzz..

Ingen skola idag, ont i ögonen, ont i magen ont i hela jävla kroppen och för att inte tala om hur jävla mkt det kliar på halsen, sjukt..

Men för att inte göra er helt depp så kommer här lite bilder från helgen.

 
Torsdags, på väg till skolan, innan internatet.



Li, som just fått k*ull-ruffs av Madde.



Till kvällsmat blev det taco. Skitgott!



Mys ? :) Zabina Kalle o Rikard.



Madde gav sig fan på att hon skulle upp i bjälken, as she did ;)



Killar i tjejlinnen, hm ? :)



Lite gitarrsång dagen efter, då man sovit i fyra timmar. WIHO! Lagom död.



Avfärd hemmåt, TEAM-PIGGAST.se  - not!


Fredagen bestod sedan av att träna, fast passet blev inställt och sen var jag med jonathan. Den människan som får mig att vara lycklig.




Lördagen bestod av jobbb, sen hem o sova och sen fest m Thessanälskling i Rydsgård.


Min sötnos!



Bara för att jag har klippt lugg och ser ut som en mupp på bilden.




Flumm.se (yy)




Världens sötaste (yy)


Söndag bestod av snack m thessanbabyboo och sen vidare för att spela in hos elin vilket fuckade totalt med inspelningen men detta kommer ske nästa helg eller liknande.. Tack iaf. <3

Thessan is the manager ofc (Y) <3

Resten av söndagen bestod av skit och massa bajs.. :'(

Idag har dagen bestått av....


......Svullna ögon.



Det var nog allt.

Hejdå.

6 november, shuubre!

2009-11-06 @ 20:51:29
' hola!

Var på läger igår och gick o la mig sepe sent. Hahah vi hade fett kul. Bilder kommer imr. Nu sitter jag med jonathan och han sitter och leker med mitt hår ;o ahah :) sött. <3

Imr ska jag jobba och sen på fest. NAJS!

Nu ska jag ringa elin kanske :P (A)



Hejdå!

5 november, im on my way!

2009-11-05 @ 08:33:38
' hola i brallan.

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igeeeeen :( Buhu, bajs på mig....

Jaja, iaf nu siter jag här påklädd för jag fryser som ett as, och har packat till lägret som jag ska till klockan 12 idag, med zabina baby :) Hihi! Det ska faktiskt bli kul. Kmr hem imr vid hal tre. Najjjs!

Antingen kommer thessan berätta för er vad jag gör på lägret för jag har ju ingen data där. Så det blir troligtvis lite "Thessan-talk" senare idag :) söttvaaa ;)

Aja, mer uppdatering blire imon ;) <3


 men hej sötnos. <3

BYE!

puh nu har jag tränat.

2009-11-02 @ 20:40:44
Hola.

Helt slut nu för fasen, jag hade ju pass och allt ikv. Visste jag dock inte om ;o tur att mamma berättade det... GUdselov...

Nu kommer mamma snart o hämtar mig. Ska hem o käka, (är inte alls hungrig men jaja...) Sen ska jag plugga lite till om jag hinner...

Men men. Have it nice...



BYE!

2 november, god morr'n

2009-11-02 @ 08:12:16
' hola.

uppe med tuppen as always.. elr inte men ändå. Inatt har jag sovit uselt, somnade nog inte försen vid halv ett nått. Kunde inte somna, jobbigt. Nu har jag precis fixat mig och idag är det nog simning i skolan så jag ska packa oxå ;o

Idag blir det ja som sagt skola, sen ska jag hem och boxas på säcken, behöver få ut lite anger om man säger så.. Sen ska jag plugga färdigt. Och jag tror att jag blir färdig (utan stress) till onsdag. Så det känns skönt. Har bara 5 kvar och intervjua vilket inte är många.

Men men ska käka frulle nu.



Hejdå.

badet nästa.

2009-11-01 @ 14:45:31

Nu blire bad med elin.

Något som får mig på liiite andra tankar,, tack hjärtat. <3

 



Jag har rosa/lila yngel i mitt bad ;ooo



CIAO!

1 november, ny månad.

2009-11-01 @ 12:16:13



' god förmiddag.


Hoppas allt är bra med er. Idag ska jag återigen plugga efter att jag har varit med elin en liten stund. Har redan intervjuat två personer idag vilket blev Miche & Henke. Snart ska jag intervjua Mia oxå och sen farfar så då är jag uppe i 10 personer som jag intervjuat, BARA 5 KVAR! Wiho...

Igår gjorde jag färdigt 2 uppgifter som var större och idag ska jag göra färdigt 3 eller fyra. Puh, i think im soo good. Igår städade jag oxå och var duktig, satte sängen på ett annat håll och trivs myyyyycket bättre med det. SÅ det är väl bra.

Idag är det 1:a november, snart jul för fan och jag har inte köpt en enda juklapp ;o Jobbigt ?! Men som alltid annars, ny måndad nya bekymmer (dom har redan börjat..) och ja massa sånt skit. Blablabla..

& om ni undrar så ja, jag mår fortfarande bajs. :( Pappa berättade för Miche att hon skulle lyssna på magen när hon hade problem, nu har jag problem och min mage säger ångest och att den vet precis vad den vill.. Vilket stämmer..

Men men :( Snart kommer elin och jag ska bada bubbelbad senare idag för att lugna mina känslor. Resten av dagen kommer bestå av plugg. Puh..

Ha det bra, för mig med...


LET ME BE UNDERGROUNDED..



Byeeee.