31 maj, puh måndag igen :)

2010-05-31 @ 22:24:13
' Hejsan hej :)

Ny vecka igen minsann och det känns som jag skrev det igår men det var faktiskt för en vecka sen (waow) haha :) Lät knas! Meeen det är skitsamma! Med er hoppas jag att det är bra och det är det med mig också förutom att min rygg krånglar igeeeen :( Vi hade då klasskamp hela dagen idag och det sista momentet var dragkamp.. Jag stod längst fram och drog som en dåre med böjd rygg (ajja bajja på mig!!!) och så förlorade vi,tyvärr... Så då släppte alla och min rygg "krascha" arh..  Så mitt pass som jag skulle ha efter skolan tog Sofie gladeligen, för jag hade....Sjukligt ont!!

Men men det som är "bra" med att få ihop nerven i ryggen (som jag ganska ofta får) så kan det går över på 2 sekunder. Lika snabbt och på samma sätt som man får den ikläm kan man få den loss. Räcker att man kanske vrider sig speciellt så kanske den hoppar loss! Så i natt hoppas jag att jag trillar ner från sängen och får den rätt :) hahah skämt o sido!

Jag får väl berätta helgens rabalder för det är minsann redan spikat :) hihi! Efter skolan blir det att hjälpa pappa där hemma och förbereda lite till en avslutningsgrej. Ska väl hjälpa till tills ungefär sju något sånt, sen drar jag och anna tiiiiiiiiiiilllll....... TADAAAA = Falsterbo strandbad! SHUHUUU! :D Fetttttt najs! Och där ska vi göra våra galna things ofc och ja :) Bara leva livet. 

Men nu ska jag faktiskt sova typ :) kolla på tv osv ;)

PUSS
 

nya foton.







 

30 maj, morsdag :)

2010-05-30 @ 21:49:39
' tja tjena.

Hoppas allt är bra! Jag är ganska trött för har jobbat idag så ja, men lite slö får man väl vara nån gång! I vilket fall som så har min helg varit jättebra! Och nästa kommer bli ännu bättre! Mer snack om det senare!

I alla fall! I fredags blev det ju malmö som sagt och det var skitkul! :) Igår så skulle jag egentligen ta det lugnt med pappa men jag var sjukt rastlös fast att jag ridit båda pollarna hemma! :O Lite galet men ja! Så jag fick ge vovve-ögon till pappa och sen drog jag till hanne där det blev mys på altanen. Dock körde jag hem tidigt och gick sen i säng. Wiho.

I morse var jag döds trött (fast tidig gårkväll) men jag kravlade mig in i duschen och det blev jag lite piggare av iaf :) Härligt! Sen tog jag moppe doppen till flyinge och jobbade. Efter det körde jag till Bj för att fixa naglarna och jag bestämde mig för att ta av kiseklorna. Jag vet :( Det är sorligt men jag är i en sån period där naglarna bara bryts hela tiden så hon filade ner dom och målade enkel liten fransk manikyr på mina egna naglar och det lev jag nöjd med! Jag ska faktiskt dit igen innan skolavslutningen för att måla till dom innan den så dom är fina! :) Happy me.

Ikv skulle jag egentligen rida båda hästarna meeeen det blåser som f*n och ja, jocke tyckte det var påtok försent -.-' varför tycker jag allting är möjligt? Hm, fått det från morsan, yesssss! :) Men whatever nu sitter jag här och ska städa lite ist för jag känner att här ser ut som Andra värdlskriget precis paserat, så nej! Ordning på det ;) Jag ska också säga att det är morsdag idag och jag älskar min mamma :) Inte bara för det är morsdag, faktiskt! :) ´hihi! Här kommer en söt bild på dig mammi!

Pussi nussi och sov gott!


så söt!


och på den här blden ska mamma demonstrera hur man liknar en fågelholk :) söt(are)? :)




Min annina, min änglaunge. älskar dig!



jag och victor. älskar dig bästa.

hos hanne :)

2010-05-29 @ 22:51:51
hej igen :)

Tänkte bara uppdatera lite snabbt och säga att jag just nu sitter hos hanne med josse och ronja :) Vi sitter utpmhus och myser med musik och annat sött :) Ska bara vara här en liten stund men ja :) hihi! Imr blir det jobb så ska hem om en timme typ :)
Men annars får ni ha det bra. Pusssss

väääärldens äldsta bild på mig o hanne. hahhaha

29 maj, saturday :)

2010-05-29 @ 15:36:03

' Hejjjj på er :)

Allt är najs hoppas jag :) Det är bra med mig, lite trött kanske men annars skitbra ;)

Gårkvällen var jättebra, haha många goa skratt :) Vi drog först till lund efter skolan och träffade Victor bästis samtidigt som vi åt på donken. GUTT! Sen så köpte vi skor, jag visar dom ikv :) VIctor var en jätteduktig hjälpreda så han får faktiskt med fler gånger;) haha! Men i alla fall sen så köpte anna en navel piercing, skitsnygg!! Och sen efter det drog vi in till malmö och på tåget bytte jag outfit :) hihi!

Väl i malmö kom jude och mange för att hämta upp oss (fast vi tog buss) till värnhem och där träffade vi lite fler folk i manges lägenhet :) skitnajs. Ja i lägenheten flippade vi som in i och höll på med massa knasiga lekar, haah! Efter lite trams så hoppade vi i Nick's Jeep och körde rundor i malmö. fett kul! Haha, vi hade race med en annan bil jag och anna fick värsta adrenalin kicken och skrek som in i haah! SKITKUL! Sen handlade vi lite godis och ja, massa knas! Sen tog vi tåget till lund och sen hem. Skitkallt. buhhhh!

När vi var hemma åt vi mackor och la oss sen och sov. Svinskönt! I morse vaknade jag upp med anna på golvet bredvid mig, så sött! Klockan var då 12,00 och det är sjuuuuukt längesen jag sov så länge. Jag och anna brukar vakna vid 08,00 ju! Men skönt att få sova ut! Sen hoppade vi studsematta (fett kul!) och sen så kom Jan och hämtade mig och körde mig till pappa där jag bara tog det lugnt ett tag. tssss

Just nu sitter jag hemma hos mamma (har kört moppe) och ska snart rida två pollar som verkar allmänt glada :) kul! hihi! Älskar att rida rolle, bästa man kan göra! Så nu ska jag bege mig ut! Ikv blir det lugnt (tyvärr) hade velat gå ut och röja men neeejdå. Inte emot sina föräldrars vilja, suck... Jaja får väl bli en lugn kväll. Tråkigt, men sant. Men hoppas ni kommer ha det kul vad ni nu än ska göra :) wewe

Hjedå! Hörs senare!






take this feeling away, please.

28 maj, hihihihi, skolan SUGER :D

2010-05-28 @ 12:20:46
' Tjulllleluuu :)

Här sitter jag på en mattelektion med anna och johanna :) Jag hinner inte mycket mer än att säga att jag och anna sticker till lund efter sklan och sen vidare till malmö för att festa ;) wiho

Have it nice :)

PUSSSSSSSSSS!

27 maj, gud helt slut!

2010-05-27 @ 16:32:52

' Tjabba tjena hallå ;)

Ledsen att det ikke blev någon update igår men jag hade inte tid och satt faktsikt inte vid datan på hela kvällen. Well well, just nu står jag här på SFC och ska ha barnaerobic om 40 minuter :) Sött sött! Dagen har varit lugn och fin förutom att dom två sista timmarna hade vi triatlon! WÄÄ! Jag suger på sånt ju! Men i alla fall, jag körde aqualon för jag kan inte riktigt springa med min tå inu... Men faktiskt gick det jättebra! :O Helt förvånad, jag cyklade 15 varv som var på kanske 500 meter och sen så simmade jag 20 längder på tid såklart! Förra året hade jag tiden 37 (dåligt enligt mig) och i år förväntade jag mig sämre men fick faktiskt 3 minuter bättre! SÅ jag är glad!

Men jag berättar mer om gårdagen ikv för nu måste jag lämna över receptionen till Mia och bfortsätta plugga!

Ha det bra sålänge :)

Kram jossan!

25 maj, snart helg? :)

2010-05-25 @ 22:01:48

' hallluuu! :)

Well, nu är det tisdag och snart helg enligt mig :D haha! Nej men i morgon är det onsdag och det är visserligen en äckligt seg dag! Meen jag och annina ska sola på matrasten så det ser jag framemot :) efter det har jag även "sommar-pass" med martina, verkigen kul! Och när onsdagen väl är klar då är det torsdagen kvar och den går SUPERSNABBT! :) Sen fredagen är som den är ;) snabb och rolig!

Anyway, idag åkte jag hem till mamma direkt efter skolan och red med linda. Jag red rolle och det är tredje gången jag sitter på honom och han är fantastisk! Han går jättefint verkligen! Så glad att jag har gjort allt själv med honom och inte skickat honom på inridning för jag har nog aldrig varit så nöjd :) Han lär sig supersnabbt!

I alla fall efter ridningen blev det plugg som in i, skönt att ha det gjort nu! Faktiskt så gjorde jag en ansökan om att dela ut tidningar på helgen också så jag hoppas jag får jobbet för man kan tjäna från 65-150 kr i timmen vilket jag verkligen inte tackar nej till! I så fall har jag fullt med jobb i mina händer, men vad gör det när man vill tjäna goa pengar? :) nothing! Men men ska snart hoppa in i duschen och sen kolla lite tv. Men före det ska jag visa vad jag handlade igår :) hihi!

Måste tillägga att jag redan saknar min mamma, hon åker iväg igeeeeeen imr till norrköping :( bläää. Sen håller jag tummarna för lufsen, fel på magen och ligger just nu på djursjukhus :( min vovve ju! Sen får jag säga att bättre pappa än min kan man inte ha, punkt slut och anna lindgren är bäst i värlen :) PUSSS

Bilder kommer här!


mest för att mamma fick mig att skratta fett mycket och fick mig att se helt mongo ut -.-' PUST!


skolavslutningsklänning :)



24 maj, ny vecka ;)

2010-05-24 @ 22:23:15
' Hejsan hoppsan :)

Ny vecka, nya bekymmer och nya roligheter, såklart! :) Allt är bra med mig har precis varit ute med pollen och ridit. Han är ju inriden nu och det går förvånadsvärt bra :D jättestolt!

Hade IUP dag i skolan idag så det var chill, har aldrig jobbat så bra på en sån dag så ja, stolt :D Gjorde 2 labbrapporter av tre och det är riktigt drygt att göra så det är faktsikt skönt, att ha det gjort! Efter skolan åkte jag och hanne (med föräldrar) till ystad och vi kollade på avslutningsklänningar och jag hittade en jättefin :) ska visa fotto på det antagligen imr, så får ni se minsann ;) Vi träffade även jude och krille och det var ett tag sen så det var kul :D hihi!

NU ska jag faktiskt hoppa in i duschen innan mamma kommer hem, så ni får ha det jätte bra sålänge :)

Pussi nussi!














i miss ya all, and im sorry.

(alla är inte med)


23 maj, älskvärt.

2010-05-23 @ 21:04:28
' tjuhu :)

Här kommer jag in vid detta underbara väder vi har för tillfället :) Det är bara älskvärt och inget annat. Jag sitter just nu hos mamma och har precis kommit hem från mina älskade kusiner Lina och Frida :) Frida fyllde sex så jag och Linda tog moppen dit och firade tösabiten :) älskade kusiner... Innan idag har jag bara jobbat och sen stack jag direkt hem och fixade och sen iväg på firande, så det har varit en full dag! Just like me.

Jag tänkte berätta lite om helgen för jag har ju haft brottom hela tiden så det är väl antagligen inte så lätt att hänga med var jag har hållt hus ;) Men i fredags skulle jag och anna till Lundakarnevalen och vi hade jättebrottom, men vi hann precis med bussen från brandstad till sjöbo för att sen åka till lund därifrån ;) Asså det går inte att ha tråkigt med anna, det går bara inte. Som vi skrattade åt allt ;) haha. Men vi kom till lund och där va fett mycket folk! SJUKT! Men vi lallade rundor i mer eller mindre halva centrum, in på donken, på baja maja och massa annat ;) Sen träffade vi Krille Hot som jag inte träffat på sjukligt länge så det var jättekul! Vi tog oss i alla fall in på karnevalen och gick rundor, sen så kom vi på raggningsrepliker och massa kul. Haha som vi skrattade!

Vi hittade även en bra raggningsplats där vi bytte nummer med en hel del. Haha sjukt knasigt kul! Sen så skulle vi ut och träffa jaderhed meeen dom va tråkiga så vi stack hem med den tidiga bussen (faktiskt) som gick 00,10. När vi väl kom till sjöbo skulle vi cykla hem och vad händer inte då? -Sky is opening.... Det börjar spöregna! MEn det hindrade inte oss vi hade lika kul ändå :) haha! Jag satte mig på cykeln och anna där bak, cykeln hade punka men jag cyklade lika snabbt för det :D haha! Vi fick inte cykla på stora vägen (13) så vi cyklade genom Klamby vilket är 1 mil omväg. Men under denna tiden hann vi stöta på massa fåglar som kvittrade, en igelkott och 1000 maskar som slingrade sig på den blöta vägen. Vi kom hem klockan 02,20 och då var mina ben bokstavligt talat DÖDA. Haha, vi gjorde några mackor sen så somnade vi sött båda två. Riktigt härligt!

Igår (lördag) vaknade jag upp med anna, relativt tidigt (09,10). Lagom trötta -.- suck. Men vi fick upp anna åkte hem, jag satt och snackade skit med systern min och sen gjorde jag lite lunch åt oss för sen skulle hon iväg och jobba :) Efter det gick jag och la mig och sov i ca 2 timmar. Efter det kom pappa hem och väckte mig. Då hade han precis varit och köpt ny motorcykel som jag nämnde igår. :) Så jag var snabbt hemma om hos mamma och red sen körde vi en sväng till Claes och Pernilla och sen åkte vi hem där min misse syster va :) Så vi satte oss och mös i soffan, kollade på en thriller som hette "roadkill". Riktigt bra faktiskt :) Den var läskig och jäkligt spännande! Så vi satt uppe alldeles förlänge enda till 02,20, SRY! Men sen blev vi lite rädda efter filmen så vi gick och la oss i samma säng och nannade jättegott tsm :) hihi, jag älskar min storasyster!

Ja och det var vad min helg hade att erbjuda :) Här kommer massa bilder ;)

PUSSSS!


Jag älskar dig anna knasbolls barn :)


Flippbild :D


På karnevalen :D


fulis i bakgrunden :O




hihi!


Kompisar ^^


haha


På väg hem i skogen och senare hemma XD




genomblöt :)


Lördag :)


pappas :D


snygge!


mina ben :D


jag i motorcykelställ, lagom fet jag ser ut :) haha

PUSSSINUSSI!

22 maj, im busy like hell!

2010-05-22 @ 19:02:57
' hejsan! :)

Jag hade en underbar gårkväll. Meeen jag har inte tid med detaljer för pappa kommer snart och hämtar mig med sin nya sportmotorcykel. Såååå sjukt snygg! Sen så har vi inget internet hemma hos pappa för tillfället så det får bli update imr! :)

annars ÄLSKAR jag vädret :o SJUKT GUTT!

21 maj, LUNDAKARNEVALEN!

2010-05-21 @ 16:22:52

'Tjoooohejjjjj :D

Hoppas allt är fin fint med er! Jag är på topp och taggad (ovanligt en fredagkväll) hihi! Men ikv är det lundakarnevalen som gäller och jag och anna baby ska dit, RÖÖÖÖÖÖÖÖJ! :D haha, vi ska ta bussen om exakt 2 timmar så jag har brottom as always! Anna kommer snart till pappa och jag är hos mamma nu så ja, jag har brottom! :)

Jag kommer ta bilder ikv så ni inte missar något, haha för det vill ni nog inte! I lund ska vi träffa massa folk som vill festa;) Men jag håller fortfarande mitt lilla löfte så inget "för-galet" för min del ;) haha. Nej nu måste jag rusa! HA EN UNDERBAR KVÄLL! FÖR DET SKA JAG HA!



PUSSSINUSSI!

20 maj, jossan is back again!

2010-05-20 @ 19:36:46

'Hej allihopa :)

Det var längesedan sist men jag är tillbaka! Jag har faktiskt saknat att blogga meeeeen, det har faktiskt varit skönt. Lixom som att ta semester kan man nästan säga :) men skit i semestern nu är jag tillbaka och jag mår hyffsat bra! Det har hänt jättemycket från det jag hade uppehållet till nu och hade jag berättat allt hade jag nog skrivit en bok och det ska jag undvika :) hihi.

Nej men det har varit lite trubbel med killar. lite trubbel med vänner (rätt mycket trubbel) och nu sitter jag här ganska kill-lös och ja resten vet jag inte :) Men jag är redo för nya äventyr för jag vill bara ha sommarlovet här NU och jag vill bara festa satan. Faktiskt så har jag gjort en regel för mig själv som jag ska hålla 4 veckor och det är på god start! Har snart hållt det i 1 vecka, tjuhu! (vad det är får ni själva lista ut, men jag kommer inte få skallebank på helgerna nåmer). Tssss.

Som det är nu i mitt lilla liv så har jag sommarjobb på eriksgården, RIKTIGT GLAD! Jag och min annina ska jobba som in i och tjäna massa massa pengar! TJUHU! Sen så har jag precis blivit frisk från en maginfluensa/feber/illamående/svimmande-period på 4 dagar så de gör mig extra pepp! Plus att det är fredag imr och då ska jag umgås med min emma baby! Eventuellt drar vi vidare med älsklings anna till Lundakarnevalen och har kul där! HOPE SO! Sen så är det så fruktansvärt fint väder och inte på tala om hur varmt och härligt det är! Så mycket min känsla! Nej så det är dessa anledningar till att jag börjar blogga just idag! För att jag är glad :D Orkar inte va ledsen mer även om det finns saker som inte är utredda inu. För jag är glad som det är just nu. Jag orkar inte med mer skit, för jag håller mig till det "braiga" nu :) Det jag tycker mest om! SÅ ÄR DET!

Och jag vill tillägga att min mamma, pappa, storasyster och min annina har varit världens bästa när jag mått skit. Jag är fruktansvärt glad över att jag har så fantastiska tillgångar. Utan er är jag ingenting. Älskar er allihop! Cuz i keep the real ones!


Här kommer lite bilder!


Jakke och jag hade en fotodag, 2 bilder av typ 150 som vi tog.


Annina o Guissipina.




valborg.


Jag sen valborg.


valborg.


Emmas 18-årsfest. <3


Emmas 18-årsfest. <3 maskerad (jag och anna var städerskor)


<3


anna. <3

Kommer fler bilder.

Puss jossan.