31 augusti, brott!

2009-08-31 @ 22:24:37
' hejsan hoppsan jag har brottom! Dagen har varit chill, har tränat m sara på gymmet osv, najs najs! Imr blir det ystad och ja dansa ska vi göra som fasen!

Yepp, nu måste jag dra, mer uppdatering imr!

Love, Jossanraur!

mammi kmr hem :D

2009-08-30 @ 22:43:32
' shaaråå :D Sitter här och väntar på att mammi ska komma hem från norrköping, saknat henne grymt! Hon har köpt kebab rulle till mig så den ska jag kränga när hon kmr :) asssnajs!

Idag har jag varit skitduktig, (igen) städat, diskat o massa shit, bra bra bra jossi :D Iaf nu ska ni få lite bilder från igår :), join it!


 Mysmys!

hahah, flygplanet m elin!
 Bästa tjejorna, love ya all!


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

30 augusti, söndags-tråk?

2009-08-30 @ 16:44:16
' Sharå :) I guess everything is okey med er ;) Med mig är det bra iaf. Igår var det otroligt rolig kväll! Haha :) Elin kom och hämtade mig hos pappa vid fyra-tiden och då stack vi till sjöbo m hennes mamma. Vi hämtade upp hanne och stack o handlade till kvällen. Det blev flintastek och potatis-sallad, fett gott! Aa, sen så drog jag och elin hem till henne för att hämta min moppe & sånt. Sen drog vi finally hem till mig. Vi satt lite vid datan och ja chillade. Hanne & Josse skulle komma vid åtta och jag och elin hade nog stått en timme innan och gjort färdigt maten, haha bra planering!? ;)

Iaf så började vi äta, och sen hittade vi på massa kuligheter, haha. Skratta gjorde vi som fan och ja det blev verkligen en perfekt kväll :) Bilder från gårkvällen kmr ikv hoppas jag så det blir på miig & elin bästa älskling ist!







så & jag vill säga tack för gårkvällen till mina bästa bebisar och jag älskar dom mega :)

have it nice!


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

29 augusti, Uppe m tuppen?

2009-08-29 @ 10:56:26
' Hej! Idag är det lördag, skönt! Klockan är tolv och jag har varit vaken sen åtta i morse då mia väckte mig för hon skulle iväg. Festen igår var ju sådär, det roliga var att jag fick träffa folk man inte sett på ett tag. Emelie var ju ett bra exempel, uunge du är så jävla söt&rolig. haha, älskar dig! Sen åkte jag elin & limpan hem. Vi körde hem elin sen kom limpans bror och hämtade henne hos mig sådär på nattkvisten,  aa så vart det!

När jag kom hem blev pappa dålig,, & det slutade med att han nu ligger på hjärt-intensiven :( uscchhh , aja hoppas an blir bättre och får komma hem snart. Älskar dig pappa.


Jag & farfar sommaren 2007 , <3
 

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

fest!

2009-08-28 @ 20:48:29
' så nu är jag only osminkad så det sk ajag fixa hos elin, sen drar v till maxe :)

so i think i see ya :)

kissss and bye!



28 augusti, FREDAG = PARDEEY!

2009-08-28 @ 18:49:22
' Sha morot! Fy fasen idag är man laddad :D Rätt chill dag i skolan, hade typ bara vickar hela dagen så aa det va niiice. Efter skolan körde jag och hanne hem till henne, liiite flum med ngn jävla vatten pistol haha :) Sen träffade jag rasmus, nice nice :) <3 & sen drog jag hem faktiskt :)  asskönt!

Ikv blire 18-års fest somfan, kul! :D Har inte festat på ett tag så det är brabra :) Yepp så nu ska jag duscha sen vidare till elinbaby! ;) Ja så äre :D

Hej så länge :)



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

godkväll minsann :)

2009-08-27 @ 22:58:32
' hejhejhej! ;) Nu sitter jag här hemma igen, har precis haft en rätt upptagen kväll :) Jag kom hem till pappa efter att ha varit m thessan i sjöbo och delat ut lappar om barn aerobicen :) cute! Aa och sen körde jag hem den tanten (aa. Efter detkörde jag hem till pappi, gick en låång runda med ruski vovven. Gick och ränsade tankarna m vovven och sen hem igen. Jag åt lite potatisbullar, åhh tjockis mig (aa) sen vidare till sjöbo igen :) Väl där lämnade jag moppen hos hanne där även josse var, och sen träffade jag rasmus sötnos, och gick en runda ;) Så fatta hur mkt jag har gått >.< Ont i benen liiiite (a

Nu när jag vä sitter här på min pinne och glor känner jag mig så duktig :) Jag kom hem till pappa för en stund sen och då fick jag mig ett ryck minsann :)  (trovärdigt kanske men that's me "sometimes") Jag tyckte att bestick-lådan var smutsig så nu har jag öst upp ALLA bestick och rengjort den skitfint :) Samt att jag har tömt soporna,im a good girl :)

Nu ska jag kasta mig i sängen o drömma sött som fasen :) Så bye sötisar!

 im happy ;)


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Absolut hiss & Absolut diss

2009-08-27 @ 14:43:11


' Men tudelo :) Nu sitter jag vid datan yess & då var det dags för månadens "absolut hiss" & "absolut diss".


Absolut hiss!

* Vardaglig motion, det är skitbra! Bara att gå 20 minuter om dagen är skitskönt och man känner sig duktig efteråt. Det är inte svårt häller, jag som själv är dålig på själv diciplin tex "blablabla, vad duktigt jag är nu ska jag gå 3 ggr i veckan" nej,, det håller inte, för mig. Men däremot så varje gång jag är med hanne (vilket är ofta) gå vi i oran. Då pratar man ju samtidigt!? SKITBRA! Så dra nu med dig din kompis och ut i skogen, jag lovar dig det är skitbra!


* Kläder från nätet, ja verkligen en riktig lyx!´& jag älskar det! Jag menar varför åka in till stan varenda gång man vill ha kläder elr kanske bara just ett plagg när man egentligen inte riktigt vet om det verkligen finns ute. Då är det ju så otroligt skönt att bara dra in på en vettig sida och kasta kläder i varukrogen och så är kläderna hos dig inom 3 dagar :) SKITSKÖNT!


* Dansa, haha, ja det är väl bara så grymt kul? Dansa kan man göra nästan närsom & jag gör det ofta, när jag lagar mat är  köks-cd-spelaren min kompis och den ska ligga på högsta volym! När jag sitter vid datan får jag mina ryck och börjar galet dansa! Städning är urrrrrtråkigt, right? Men iiiinte om man dansar! Då blir det hur kul som hälst och sen kan man skratta åt vad man gjorde för konsitga steg. Antingen har man musiken i lurar elr så kör man på dunka dunka i högtalarna och det är ju egentligen det som är det mest grymma :) I loveit!


-------

Absolut diss!

* Hängiga tight's, men åh hur drygt är det inte när man måste dra upp sina tight's 24/7 ? Men ändå hänger dom igen i skrevet på en efter 1 min! & Hur fint är det egentligen när man måste dra upp dom, jag menar de flesta tight's är ju höga, haha ska man då dra upp linnet man har över och sen dra upp tight'sen till tuttarna elr ? SÅÅÅÅÅ jobbigt, så neeej nu tycker jag att Gina Tricot ska göra ngt revolutionerande av det hela, yesss :) ;)


* Lady Gaga, den kvinnan tycker jag har spårat ut totaly.. Jag tycker hennes musik är jävligt traggig och om jag ska vara ärlig tycker jag hennes utstickande & speciella stil är pinsam. Nej ska hon få upp mina ögon igen får hon la göra ngt otroligt bra ;) Men visst många tycker om henne, men i don't (yy


* Respektlöshet, hateit! ALLA förtjänar att bli respekterade nån gång, sen säger jag inte att man alltid ska blir det för vissa (im sry) förtjänar det verkligen inte. Men nån gång tycker jag att ma ska få vara respekterad. & dom som skiter i vilket tycker jag kan dra åt helvete. Bara för att dom som gör så är så rädda att det darrar i benstommen på dom inte vågar erkänna sina svaga sidor för att själva inte bli orespekterade ska inte komma undan med ngt enligt mig! Det är vad jag tycker och jag står till det!

-peace!


hörs sen!


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

27 augusti, MORSNING!

2009-08-27 @ 07:55:22
' sharåå :) Här sitter jag uppe med tuppen :D Klocka är lite i åtta och jag har nog brottom om jag tänker efter, ;s aaaja sen när började jag bry mig ? :) Hihi, nu är det skola iaf, seeen ska jag och thessan bebis sätta upp lappar i sjöbo :) & sen ska vi hem. Jag ska gå med ruski vovven för de har jag lovat pappa och sen ska jag vidare till sjöbo igen. Där ska jag gå igen med rasmus minsann :) trevligt! Sen drar jag hem väl och ja underhåll mig jatack för jag är ensam hemma ikv ;s LÄSKIGT!

Så ser min dag ut & uppdatering kmr ikv :)

 
dagens outfit, gina jeans tight's, gina linne, paul frank tröja :) - loveit!


Love, Jossanraur!
 ♥ ♥ ♥

26 augusti, härligt m hanne!

2009-08-26 @ 19:38:19
' sha morot :) slutat skolan tidigt idag yeee :) slutade tio över två eftersom alla lärare drog och sista blev inställt, så det är aassnajs (yy) nu har jag precis åkt hem från hanne sååååklart :D haha. Idag gick vi och åt massa korvar på lunchen hos hanne och ja krängde satan x) tur jag har hanne annars hade jag varit aneroxia barn för längesen, haha! Men det braiga är att vi varje gång vi äter så tjockis mkt så motionerar vi bort det sen :) Idag tex så gick vi 5,5 i oran och det känns ju bara för trevligt :) ASBRA ÄR VI! Sen efter turen i skogen så gick jag upp till min mormors mor, den tantan är makalös :) 87 år och lever som en fisk i vattnet :) Så med en liten intervju fördröjde jag ca trekvart hos min mormorsmor. Alltid mys! 

OCH URSÄKTA! Jag uppdaterar för jävla dåligt , förlåt förlåt... ;S Men aa så är det in my busy life.

Igår skulle vi då till ystad och "dansa" haha men det blev ju ingen dans, haha FEL VECKA! Det blev ju inte liiite knas men aaaja :) Vi träffade falck och micke monkey ist, sötttt! Tack för dagen (yy)

NU ska jag iaf visa er lite söta bilder på hannepanne och mig josseposse :D

 haha, jag älskar dig hanne!


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

24 augusti, hanne-time :D <3

2009-08-24 @ 20:21:21
' hejsan hoppsan :) Ja här ligger jag, med min lilla vän hanne carlsson om jag ska vara uppriktigt :D Haha, åhh flumm :D Ja idag har vi varit skiiiit duktiga :D Gått 5,5 km i oran och ja jag har lärt hanne köra min crossmoppe, haah hon är ju så otroooligt bra ;) Haah, yessss (yy)

 Well well, skoldagen har varit nice, flum as always. Om trekvart ska jag hem i guess och duscha, hm, ja låter bra :) Sen ska jag nanna och i morgon blir det ystad och shake my as :D haha, aaaja det är assnajs :)

Inget mer för mig, puss som tusan :)

 Världens bästa unge :)


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Jossan går i ide ? ;o

2009-08-23 @ 20:34:40
' Men sha, gäsp! Jag blir så trött på mig själv, ( jag är trött kom jag på) idag ville jag verkligen hitta på ngt, gjorde jag det ? ;o NEJ? När elin hade åkt satt ja kvar vid datan, sen solade jag m pappa i typ max en halvtimme, vad gjorde jag sen? Jo jag gick och la mig och sov i 2,5 timme ? ;o fast att jag sov till halv elva i morse.  Shit jag tror jag håller på att gå i ide ;$ Sen väckte pappa mig vid fem, sen körde vi och skulle hyra film för ännu en myskväll. Men filmen "män som hatar kvinnor" fanns ju såklart inte så ja vi köpte mat ist. Ja som ni kanske fattar blev det ingen pizza m hanne :( bugu (nnn) aja,,, Nu sitter jag vid datan igen och ska snart äta och sen glo på film. Assnajs!

Men veckan framåt ser skitbra ut, faktiskt! Ett minus only, och det är att min mamma är i norrköping saknar henne grymt mkt och hon åkte igår.. Plus att människan kmr inte hem försen om 2 veckor, HUR ska jag palla de? No idéa... Men såhär ser min vecka ut iaf!




Chill vecka som fan, hör av er om helgen :) Party ngnstans ?


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

23 augusti, rastlösfan!

2009-08-23 @ 13:37:03
' Hej hej hej hej! Vaknade halv elva idag m elin bredvid ofc ;) Nu sitter hon och snackar m sin pappa i telefon och det vet vi ju att då är hon högljudd och irriterad, ahah! Alltid :) Men aja. Gårkvällen var ju bra och ja :)

Idag är jag rastlös som in i helvete & jag ville åka till stranden men nej elin var seg. Ist åt vi frulle och har suttit vid datan sen dess, nördar i know :D

Ikv blire pizza med hanne älskling! MYS! I morgon ny vecka och alltså "provapåvecka" på studio danza, skitkul! Så ja dom som joinar på streetfunk tisdag och onsdag upp med hand nu nu nu :) Jag vet att ni vill, (aaa


A men nu ska jag göra ngt vettigt, pusssssss!

Mylove.


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Kräftskiva m elindarling!

2009-08-23 @ 00:17:52
' Skepp & hoj! :) Kräfskiva ikv dåja! MUMS! Efter uppdateringen i eftermiddags blev det mkt väl som jag sa, jag sov som en gris, sen dusch och sen kom gästerna & elin my love :)

Nu har vi käkat satan och vi funderar strkt på att gå och lägga oss ? ;o mys :D Aja, men här kommer iaf lite söta bilder med såklart kräftskive-hattar :D HAHA!

Aa, puss på er.

 haha,  i ♥ flum-pics!

  bbästa.

   hell yeah baby!


Aja, natti!


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

22 augusti, loppis here i am!

2009-08-22 @ 15:02:18
' Men tjoofräs! Ja igår blev det ingen uppdatering >.< skämms! Men ja igår var det ju lite crazy  så ja det får ni ta! Igår var det fredag, skola sen hem och fixa lite med elin och hanne och vidare till malmö stad. Wiho! Blev körd till sjöbo av miche (älskade bästa syster) och henke benke :) tacktack! I malmö kollade vi på promeo, "svennebanan mannen" han var svettig och ful som fan men han var asbra ;) Haha. Jaja lite galet. Sen kvällen var najs, & jag är så grymt nöjd med mig själv! Detta ska jag klara och det kommer gå skitbra, i feel it! Ja somsagt allt var bra förutom några undantag skanske då "utlänningar" med en otrolig fin beteckning för er era jävla svin som spottades och bar sig åt, men ni fick ju igen bevisligen :) Haha! & sen lite andra händelser.. Jag kom hem lite i ett igår iaf och gick dirr och la mig. Tack för kvällen!

Sen blev man väckt klockan fem av mobilen,, väckar signalen.. Puhh nu var det dags för loppis dåja. Fyfan, jag var död, död som en fisk! Men jag släpade mig upp och stod på loppis från halv sju till elva! Mia och syster var med och det är ett under att jag inte somnade, haha! Aja, men fast att vi sålde så tror ni väl inte att Josefine Håkansson går förbi ngt fint att kunna köpa utan att köpa det? nej nej nej.. Idag blev det ett nytt playboy halsband, SKITFINT! :D älskar det somfan och det passar bajsbra! Bilder nedan uknow :)

Innan jag slutar min dialog har jag något att säga till en av mina bästavänner; elin feldborg. Mylove, jag lyser upp när du är glad, samtidigt som det tar hårt på mig när jag ser dig besviken och ledsen. Genom dessa 13 åren som vi har passerat har jag lärt dig allt jag kan, från att stå på egna ben till att stå på händer. & du har gjort exakt samma sak (fast jag kunde stå på händer redan men jaja hihi!) men du har gjort mig till en bättre person med tålamod (fast det tog fanimej 13 år oxå!) aa skämt o sido men ja, jag är glad för allt som vi har spenderat & det sista jag har är att säga är ; Jag älskar dig från botten av mitt hjärta.


 Liiite fin va ? :D

  Mina snyggingar :) loveu!


aja ha de bra! ska sova sen kräftskiva, wiho!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥


Jossan drömmer & glömmer, elr inte?

2009-08-20 @ 21:35:54


Aa, då va jag tbx igen. Med ett ny grupp av mitt privatliv. "Jossan drömmer & glömmer, elr inte?" So i will start now.

Jag som är nästan besatt av människor runtom mig alltid har verkligen en önskan. "Önskan" låter precis som värsta stora grejen. Maybe it is ? Men iaf så för min del är mina kompisar ett stort behov för att jag ska kunna trivas med ja... allt!? Jag har ju precis börjat nian & siktar på stylist-linje till gymnasieval. En stor skola i malmö (kan inte det långa namnet men ja) är där mina förväntningar vilar på. Sen ett par år tbx har jag verkligen velat ha en lägenhet ihop med thessan och vi är fortfarande lika villiga till det, för att pendla till malmö varje dag är verkligen något jag INTE kmr trivas med alls. Mina andra närmsta kompisar är inne på liknande linjer och det sista jag vill är att skilljas från dom. Min dröm är att ha en lägenhet tsm med dom, med "dom" menar jag elin, thessan & jakke (då det är vi fyra som snackat om det mest). Tänk så underbart och så mysigt? Mina tankar åker ofta dit, hur det hade varit. Jag tror verkligen det hade funkat för tsm klarar vi allt, det har vi ju alltid sagt? Jag hade absolut inte tänkt o flytta för att jag ska "jävlar i det leva loppan nu" utan det är för att jag ska kunna bevisa att jag kan, kan leva "vuxet" jag kan. jag kan...

Tänk så mysigt att komma hem och veta att "jag bor här med världens bästa tjejer". Jag är övertygad om att vi hade hjälpt varandra med uppgifter, prov  osv. för peppa varandra har vi ju alltid gjort och varit duktiga på! Tänk att komma hem en kväll då man inte har något för sig och bara ha en mysig karaoke-kväll ? Åhh, jag kan verkligen sätta mig in i det.

Själv hade jag nog också försökt fixa lite jobb på helgerna, pengar behöver alla och när jag blir 18 så har jag kanske ingen förälder som hade tänkt att betala mig precis som om dom är någon penga-automat. Nej lite ordning och reda får det ju vara. Nu känns det som om jag berättar som en 5-åring men who cares and so what? Nu är detta de jag verkligen vill och jag hoppas verkligen detta jag precis beskrev kommer vara mig om ett år.

-I really hope so!



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

20 augusti, uppdatering MF!

2009-08-20 @ 21:03:29
' Shaa sötnosar! Torsdag idag då, assnajs! För i morgon är det...... FREDAG! WIHO!
Idag skulle jag och hanne då vara skitduktiga och träna box men eftersom vi tränat i 2 timmar i skolan innan vi slutade så var vi inte jättehappy för o träna. Så nej tyvärr vi gick en runda i oran ist :) Haha, ja så iaf så körde jag moppe såklart. Och när vi skulle gå så kunde vi ju knappast lämna hjälmarna där så vi fick helt enkelt ta med oss dom. Efter halva biten säger hanne " nu skiter jag fan i detta" Och så sätter hon på hjälmen på huvudet och fortsätter gå, SOM JAG SKRATTA! Vi där i träningskläder och så går den ena med en moppe hjälm på huvudet. HAH! Såklart drog jag på min oxa, så jag var inte bättre! :) Tack för dan hanneälskling!

Aa, men iaf igår var det då malmö festivalen (ni som inte kan förkortningen av mf) hihi! Faktiskt riktigt kul! Åkte dit med elin dirr efter skolan och träffade johanna bby och henners darl. Sen massa andra sötnosar :)

Här kommer lite bilder från igår då då :)
 
 Så såg jag ut denna skoldag och festival-kväll :) hihi!

 Hello boys!

 Något rapp-band som spelade, skitbra!


I morgon blire MF för sista gången i år. SES? :)


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

19 augusti, skolstart!

2009-08-19 @ 22:51:59
' Go kväll minsann! NU har jag brottom igeeeeen, SRY! aaa men idag var de skolstart dåja, haha småååå sexor började, så söwta :D Aaja men sjuorna har börjat med alla banden LIIITE sen men jaja :) Så nu heter det inte "Färsinga Lärcentrum" utan "Färsinga Fjortiscentrum" aa för nästan alla (utom vi nior) är en bunka fjortisar, så nu har jag de sagt och det stämmer väl :) & JAG STÅR FÖR `DET :D

Malmö festivalen vart det för min elin och jakkes del efter skolan, jippie! Aa mer uppdatering om de i morn!

SKA SOVA! NATTI!



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

'18 augusti, brottom!

2009-08-18 @ 16:47:51
' HEJ! Snabb uppdatering nu, idag har jag handlat, assnajs! Har träffat farmor o farfar oxå, mys! Sen åkte jag och pappa hem och sen somna jag på soffan, hihi! Nu ska jag till frisören och färga utväxt samt klippa! JIPPIE! Sen dirr till elin där thessan och jakke är, älsko! Ja iaf i morgon är det skola, buhu!

AJA, nu måste jag dra!



 Im soon a shopaholic ;sss


ha de bäst!


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Mys ikv igen, shopping!

2009-08-17 @ 22:37:43
' Men shaa! Ja :D Haha, jag har haft värsta sega dagen ;o  & så är jag på sepe humör, :P lite humör svängningar haha :) whatever, idag har jag varit sur som fan, jag börja nästan böla efter jobbet när jag kom hem, bara för att jag int fick mina nycklar av jocke, & sen åkte jag hem till pappa och blev glad igen efter att vi åkte till sjöbo och hyrde film och jag fick min a la jossi chocolate :D GOTT! Nu har jag väckt min ipod från sin grav sen österrike i vintras och förhoppningsvis får jag över en massssa låtar ikv :) assnajs, sånu kommer ni se mig med lurar i öronen för det mesta :) likeit!

Aa, men iaf så innan idag så beställde jag kläder och sånt till skolan :) Här kommer det jag beställde :D


Assnajs! Elr hur ? :D

Btw, nrj in the park på onsdag babes ? :)
-i want to pardeeeeey!



 
Världens bästa kvälls "fika" , varm choklad filmer och godis, mums! & hej tjockis :) aja, jag trivs!

have it nice ya know.

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

17 augusti, beställning på g!

2009-08-17 @ 13:38:28
' Tjofräs! Hm, idag jobbar jag, mamma käkar lunch och jag håller på att beställa en sveas väska till snygging tsm med min svea-mössa :D:D kul! Västen ska jag oxå beställa och ja, det blir najs! Nejnu har jag fullt upp, se ya later!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

16 augusti hanne-time:D<3

2009-08-17 @ 00:50:30
' Sha! Idag är jag som sagt död, har tränat bajs mkt idag, aa sen rädda hanne min kväll, mihi! MYS! Vi drog till sjöbo för o fixa tjockis-kväll m film och godi, MUMS! Orkar inte skriva mkt idag mer än att jag är trött! haha, mi morgon blir det jobb så då blir det mer uppdatering :) yessss.

här kommer lite sötabilder på oss is offan , WIHO!

 älskar dig!

 jossan&carlsson, fan vi är bra!

 haha, så jävla kul, trilla gjorde vi, HAHA!



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Dåligt HUMÖR!

2009-08-16 @ 02:31:38
' hej. (ingen smiley) här sitter jag i min mjukis-dress & är pissigt sur, förbannad som fan, äcklad, förvirrad, besviken, ledsen! FAN! Jag är bara AHR! Åh, ja jag är riktigt lack! Trött på allt som har m kärlek o göra, vad man än gör blir det fel! & jag hatar min avundsjuka som stiger mig upp till öronen, alltid. Hade kunna banka in huvudet på den människan, jag hade kunnat skjussa upp henne till månen ( & ja nu avslöjade jag att det var en "hon")  i don't give a shit för att !hon! ska bort ur mitt liv så snart som möjligt. Man gör inte mig förbannad, det kommer tbx jag lovar. Hon ska nog få. Hon skulle inte ha försökt reta upp mig för detta kommer inte sluta lyckligt, haha synd om henne! :@ Ge mig en anledning till att inte bry mig.. precis ingen! Nej för att detta är fel, fel som fan. & jag står inte ut, inte en sekund till utan att få ut min ilska. Är så arg så snart kommer boxnings säcken plågas hårt. Tur att den finns! HA!

Malmö festivalen, finns inte så mycket att säga, tackar de folket som jag omgicks med, det var najs! Tack! Resten förklarar texten ovan. HRM! 

Imr så blir det upp tidigt, ska träna på sjöbo fitness i 6 hela timmar. Shit, jag kommer va dööööd. Sen vet jag inte hur allt kommer bli sen men aaja. Ring om ni vill ses för jag har troligtvis inget för mig imr kväll. Someday..

  du kan va lugn, du ska få igen stumpan!



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

15 augusti, mf wiho!

2009-08-15 @ 14:17:43
' Hejsan hoppsan, snabb uppdatering får det bli nu, har brottom! Ja mf igår dåja, var kul delvis! Men ikv ska det bli fantastiskt kul! :D Så är det bara, de jag inte träffade igår ska jag träffa idag och så är det bara punk!

Igår kom jag till malmö på förmiddagen och sen träffade jag elin och gick sedan till hansa och gjorde naglar, älska asså! Aa, så äre. Men aa nu måste ja dra fan för jag ska åka vattenskidor sen dirr till mf :D haha, aa okej ha de bra!



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

14 augusti, fix-shoppa-mf!

2009-08-14 @ 08:55:57
' Todeluuuh! :) Här sitter jag precis gjort mig i ordning och ja nu ska jag bara fixa lite assosearies ^^ aa, nu ska jag då till malmö på "möte" sen ska jag förmodligen shoppa med mamma och pappa, om inte tar vi en fika iaf och sen får jag shoppa själv. haha! Aa sen ska jag möta elin och p.h (hennes bror) fixa till oss och lite sånt sen ska jag fixa naglar på hansa. JIPPIE! Så jävla skönt är det... hmm njuter! Aa iaf nu får ni se en dagens outfit och lite smink osv.. Blablba bla, ja :D

 Mitt bästa täcke, uhh! Såhär såg min morgon ut!

 Ansikte! 1, applicering av foundation. 2 loreal paris foundation powder. 3 true match puder för att täck ojämnheter och till sist 4 applicering av rouge :)

 Ögon! 1, applicera kajal precis under ögonfransarna nedtill 2, täcka ögonfransarna med den vita double extension beauty tubes number 1. 3 täcka de vita på ögonfransarna med den svarta double extension beauty tubes number 2. 4 för att få fransarna täta och smala täcker man ögonfransarna med den gula mascaran colosal, superbra! 5, borsta ögonbrynen. 6, ta ett tunt lager av loreal paris ögonskugga på en liten pensel och måla i ögonbrynen på sidorna så du får lite skarpare kontraster. Så det var min vardagliga  sminkning! :)

 oredigerad, hej!

 dagens outfit dåja :) glansiga tight's från gina tricot m blixtlås nedtill. pappas skjorta i ljusblått från ???vetinte??? & magskärp från gina tricot. that's all :)


Have it nice smeatheart's :)



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Malmö festivalen.

2009-08-13 @ 18:32:15
' Här igen hej! Aa, nu är det såhär att min dag har gått ut på att se vad jag ska ha på mig i morgon på mf. Aa, jag vet det är liite nolife stil men haha, aa förlåt (a) här kommer lite förslag iaf. Så nu vill jag att ni ska säga vad ni tycker jag ska ha på mig av detta :)





help me :)


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Party-bilder!

2009-08-13 @ 18:20:18
' Sha va ;) Somsagt igår var det fest, thessan gjorde sig halvt i ordning på busstationen, men jaja :D här kommer då bilder på när vi jobbade och sen när thessan gör sig i ornding, bilderna från själva festen får jag ikv av thessan så då får ni se på de då (yy)

haha check this babes!


sen blev det en finare syn på oss :)







aa, ni får nöja er såhär sålänge :))


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

13 augusti, Party-time igår!

2009-08-13 @ 10:51:37
' Shalalala (Y) Idag är det torsdag, känns som söndag men aa de är väl skönt bara :) Fest igår då ja som sagt. Fixade oss hos thessan ju och sen vidare till sjöbo med förhoppningar om att hitta strumpbyxor till thessan på netto, men nejnejnej där fanns only fotstrumpor, pretty bad! Aa men sen tog vi bussen till t-lilla träffade johanna, amanda och malin, najs (yy) Sen kom elin efter en stund. Efter fett lång tid kom macki som följde oss till alex och på vägen hämtade vi upp mergim. Asnajs fest faktiskt! Skitkul. Vettifan var alla tog vägen nårra gånger men jaja, vi hade kul! :) Halv ett kom thessans morsa och hämta mig thessan och elin i t-lilla. Sen åkte vi hem, skönt! Tack för festen allihopa, trevligt trevligt!

Nu är klockan snart elva, steg upp för en timme sen, vet ej vf men sova kunde jag inte iaf :) Aja bilder kommer nog ikv sen igår. Så puss sålänge!

 morgonbild, hej!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

åh men hejsan!

2009-08-12 @ 16:24:43
' SHAA KORVAR!

Nu sitter jag hos thessanbebis :D VI har jobbat och tjänat 700 spänn, asnajs! Aa sen kom vi hem och sov, skiiitskönt. Sen gick vi upp och städade hos mig. Haha thessan damsugade och jag plockade in kläder i min garderob. Sen kom thessans mamma och hämtade oss båda. Nu har vi ätit och jag sitter här med min coca cola thessan springer runder här typ halvt naken man aa sån är hon, min lilla gullegump! HAHA

Back to buisness!


Nu till månandens åsikt här!

Bi/Homo/Hetero-sexuell det är vad jag ska ta upp. Varför är en Bi/Homo-sexuell person mindre värd än en hetero-sexuell person för en del personer? Varför ser man ner på en person som kan och vågar stå för dens känslor och läggning? Jag tycker själv det är stark av en person som vågar stå för det. För i de samhället vi lever i nu för tiden är det jävligt starkt att ens våga säga att man är bi elr homo. Tänk er själva att absolut inte ha några som hälst "feelings" för motsatta könet? Och så tänk att vara grymt kär i en person som känner likadant och så struntar man i det för att inte bli kallad jävla bög jävel elr äckliga flata! Hur fel är inte det? Jag tycker det är grymt jävla fel. Tänk att bli nertryckt för något man inte kan hjälpa? Då kan man börja hata folk för att vissa är fula? Skulle de vara mer rätt? Elr tvärtom hata folk som är snygga? Dom som tycker det är så jävla fel med bi/homo-sexuella tycker jag ska tänka om. Är det inte "fred på jord" folk vill ha? Tänk om man hade kunnat börja med en sån simpel sak som detta? Att sluta hata för någon är annerlunda och vågar stå för det. Nu är det såhär att jag är inte laggd på mer än ett håll och det är hetero, men jag försvarar och har en åsikt om de andras bekymmer med sina läggningar. Därför tycker jag att ni alla ska tänka om innan ni kallar någon något dumt! That's my meaning! 


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

' 12 augusti, MEN SHAAAA!

2009-08-12 @ 05:52:05
' Godmorgon klockan är 05:48! WIHO! Jag och thessan är pepp som fan :D haah, aa vi ska jobba som satan nu sen ska vi hem o sova och sen på fest som satan , haha. NI ska få FÖR EN GÅNG SKULL en riiktig morgonbild på oss båda, haha, oredigerade- :S:S Aa uppdatering kommer sen igen :D

BLÖTPUSS!!



HELLO GURGEOUS! :O HAHA!


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

shaa natt!

2009-08-12 @ 00:57:23
' Godkvällens ikv! :D Klockan är försent och jag ska gå och lägga mig snart snart snart! Thesan sover och ja :) Vi sk aupp klockan 05:40 i morgon och jobba! Vi sk abära gräsmattor hela förmiddagen! Najs! Tjäna pengar! Aa och sen så ska vi hem vid 12 och vila ut för kvällens aktiviteter är dock inte nådiga! Det blev fest som tusan i t-lilla! Jippie!

Ikv åkte jag iaf till Lund efter jobbet, träffade eliin och thessan, åt på donkan och mös :) Alltid lika kul m er tjejer, älskar er tusen gånger runt jorden och tbx igen. Jakke kom inte av ngn anledning men aja :( Sen joina thessan mig hem minsann och nu har vi precis camat och flummat haha. Aaa nu sover den grisen och jag ska joina henne nu :) Hörs i morgon! Får se om jag uppdaterar innan jobbet, haha.

Godnatt som fan!




Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

11 augusti, jag jobbar i affär..

2009-08-11 @ 11:59:13
'Tjenna brudar&pågar! Tisdag idag och jag jobbar :) jippiie, not, men iaf :D Precis som igår äter jag min baguette.. idag med skinka och ost! Wiho sån förändring :D Haha, gud vad jag är negativ, men ja :) Jag har köpt en hel burk med plommon som såg skiiitgoda ut, så jag skulle ta mig en ljuvlig tugga....... och så är det skiiiitsurt. :( SOM JAG BLEV BESVIKEN! Buhu :( Så ja nu får dom stå och mogna asläng -.- Suck! Men aja.

Bajs på plommon! :(

   Goda ? Hmm, suuuura!!!



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Mys m Thessan! <3

2009-08-11 @ 00:03:46
' Sha sweet's ;) Hoppas allt är najs med er, med miss me är dt asnajs (yy) Denna kvällen har varit skitmysig :) Varit m thessandarling, längesen juhh! Aaja, vi gjorde massa knas i vollsjö då vi skulle äta x) Knas knas. Sen var vi inne på att planka på frenninge men nej vi skippade de. Däremot tänkte vi vara lite söta och gå till vår gamla skola. Vollsjö. Aa jag bara säger där kom ju upp grymt mkt minnen. Men skolan är ombyggd. Man känner knappt igen den och aa den är jättefin men aa man saknar det gamla med den lixom. I miss it!

Sen körde vi hem igen kollade på Tila Tequila -pogram och massa annat skoj. Sen drog jag hem och nu sitter jag här, såklart! Kollat lite där man kan trycka sina egna plagg! Tufft! Här kommer adressen oxå! http://www.spreadshirt.net/
Ha en bra natt!

Puss :*


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

10 augusti, jobbjobb :)

2009-08-10 @ 12:34:16
' Shaa fiskar! :) Idag regnar det, buhu! Inget kul, men jag hoppas på finare väder fram i veckan iaf :) Sitter just nu och äter en skagen-baguette på jobbet i Flyinge. Mums! När här inte kommer kunder checkar jag kläder i tidingen la redoute. Riktigt mycket kläder, puhh! Iaf så ska eliin ringa mig snart för hon ska ha tatt reda på om christopher och en av hans kompisar joinar till götet nu på torsdag :) Maha, fyfasen det ska bli så grymt kul!

Jag ska ta kontakt med lite olika hotell också som vi kan tänkas bo i. Har mailat ett men inte fått svar, så aa vi får se.  Om inte annars får vi tälta, meeeh jippie! :D  ( KIDDING)


Söttva ? Aa, men ni får ha det bra sålänge, mer uppdatering kommer ikv :)  Pusspuss :*



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Nyheter sötnosar!

2009-08-09 @ 23:23:19

' Godkväll! Nu har jag varit ute och gått en runda m älskade pappa och Ruski-vovve, ;) Blev bara en liten runda men det gör inget, whatever. Trevligt va det ändå! :) Har snackat m eliin en stund i luren och aa sånt najs. Har försökt få tag på en person nu en hel dag. Vilket är Linnea "Jakke" Karlsson! Aa, hon har varit på Ven men vafan hon cyklar väl inte rundor där tjugo i elva på kvällen ? :O Anledning är att jag planerar för Göteborgsresa, wiho! Där kom den hemlisen :) Men NUU Äntligen har jag då fått tag på tanten :) Ska ringa upp henne hem nu. Så bra! :D

Ja idag på stranden så snacka jag med mamma om Liseberg så aa hon tyckte jag skulle dit, jippie! Planerar att sova på Apple Hotel som då tillhör Liseberg som vi ska tillbringa första dagen på :) sen på fredagen blire shopping och sen hem till skåne. Jag håller tummarna för att Jakke följer med, Thessan ska ju till bakken så hon kan ju inte :( Aja, annars blire jag, eliin, eliins bror christopher och hans kompis. Det blir säkert lyckat så med :)

Nu har jag inte mer att berätta. Pussss :*





Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Stranden m morsan.

2009-08-09 @ 18:22:45
' Shaaa schtekbarn! :) Ystad-strand idag dåja med mammi, najsnjas ;) Vi kom dit rätt sent men det gjorde ingenting. Blev nog ingen vidare bränna på mig direkt men aa sällskapet var nog med bra :) Hihi! Vi låg inte länge försen både jag & mamma blev hungriga så aa vi gick till Fritidsbaren och åt, asnajs! Tog en himla tid innan vi kom fram till disken men aa maten va god iaf. Toppen!

I morgon ska jag jobba 11-18, gutt & tjäna pengar! Jag har såklart mobilen med mig så är det något, smsa mig! Nu ska jag kolla upp en massa saker som ni bevisligen får reda på i kvällens uppdatering :) Mihi! Så vill ni veta får ni minsann hålla er till ikv! Här kommer iaf lite bilder från innan idag! Tack mamma, du är guld värd!

 
Sha morot!                                                         . Mamma på Fritidsbaren!


 
Vår utsikt från balkongen från Fritidsbaren :)

Hörs ikv igen :) Blir bara chill ikv, faktiskt! Btw bara 10 dagar kvar till skolan ;ooo Ohh no.. Jaja hejdå! :)



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

9 augusti, Hiss&Diss-Listan!

2009-08-09 @ 12:44:54

' Hej för tusan! :) Gick upp för 40 minuter sen, åt frukost och såklart sitter jag här nu, loveit! Hihi! Snart kommer morsan & hämtar mig vi ska till stranden hon och jag. Mysigt!

 Aa, vad tror ni om "Hiss&Diss-Listan" kan den ha kommit till min blogg? JA! Nu har den :D Jippie ? ;) Jag älskar åsikter och motivationen varför/hur osv. Så här slänger jag upp vad som är Absolut Hiss och Absolut diss, tror faktiskt jag kom på ett riiiktigt bra namn där oxå ? ;o Haha, yeees i do my own thing :)

Top 3 Absolut Hiss!

* Fullbokade dagar,
det är en del av min vardag verkligen & jag älskar det. De som känner mig förstår nog bättre, jag som person är ju väldigt ivrig att hitta på saker hela tiden och vill sällan ha stunder för mig själv. Kompisar vill jag hälst ha runtom mig hela tiden för så trivs jag och så är jag som person. Därför ÄLSKAR jag när man har nästan fullbokade dagar, jag menar inte att det inte finns 1 minut till att tex vila ut lite men att man verkligen har något att göra varje dag! Loveit!

* Stranden, åh ja det finns väl inget härligare än en nyckelpige/flug-fri strand med en stekhet sol och de svalkande vattnet som kommer tätt in till kroppen? Inte enligt min mening iaf. Lång-grunt föredrar jag och vågor är riktigt kul. Däremot om det är en rikigt schek-dag så föredrar jag minimala vågor. Poängen med det är att man kan sätta solstolen i vattnet och sola i vattnet! Kanske mindre kul om det då kommen värsta tsunami-vågen och ger en en rejäl kallsup. Haha, not :)
 

* Saft, that's my favoutite! Törstsläckare, smaksatt och otroligt god. Sån saft älskar jag! Ett exempel är Smultron-Dryck som vi här hemma hos pappa köper 10 liter av i veckan. Skitgott!
 ,,
--------

Top 3 Absolut Diss!

* Skitsnack&Bull
, uuh vad jag hatar det! Det är verkligen sånt som kan förstöra dagar för mig. Hateit!

* Höga byxor, jag vet det är inne och har varit. Men tyvärr! Jag hatar det verkligen. Det är så fullt! Kvinnokroppen ska inte se ut som 3 meter ben och 2 centimet kropp. För det tycker jag verkligen det ser ut som! Ännu värre är det när man har den här höga midjan plus vida ben ? :O!!! Det är ju så himla fel fel fel fel? Vad ska det se ut som? Åtdragen midja och omsnörpt rumpa sen trumpetben ? Nej de modet faller mig aaabsolut inte i smak och är verkligen en bra plats på min absolut diss. Yes, that's my meaning!
---

* Citron i mat&bakelser, ueew! Blärk, pi usch! Det är riiiktigt äckligt, haha :) Aa, jag som inte är för mycket för bakelser i vilket fall men jag hatar verkligen den citron-smaken som sätter onda signaler i min hjärna. Haha, im funny ;) ueew-


Jag vill höra din mening oxå! Vad tycker du? Vad är absolut hiss & diss för dig ? :) Tell me! [email protected]

puss på er  hörs sen:*


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥



 

sol&bad, loveit!

2009-08-09 @ 02:34:40
' Godkväll som tusan :D Här sitter jag, har precis kommit hem från släktträffen. Haha, en av de bättre faktiskt. Lekar & allt precis som vanligt men ändå x) haha. Aja tack för kvällen! :)

Kom till Lund idag dåja, eliin skulle möta mig. Jag stod på bankgatan så kom där en lustig liten tant som säkert hade mindre vett i hjärnan men jaja! :S Hon skulle sätta sig på en bänk och jag kollade lite misstänksamt på henne när hon satte sig eftersom hon lyfte på kjolen precis som om hon skulle sätta sig på toa. När hon såg att jag vände bort blicken blev hon irriterad och sa åt mig att sluta glo vilket jag inte gjort utan endast kollat diskret men misstänksamt. Jag brydde mig inte om henne men sen kom eliin & vi gick förbi där igen. Haha och så sa hon något om ?hora? & då spärra jag upp blicken irriterat och lyssnade när hon pratade med sitt ovårdade språk om att jag sagt till henne elr hon sagt till mig att jag/hon var en hora vilket aaaabsolut inte stämde något av de. Till slut satte jag ner foten och sa till henne kort "skaffa dig ett liv" sen gick vi. Åh ja härre gud, folk borde ta tag i sina liv... Nån gång!

Nog pratat om sånt oväsentligt egentligen :) aja, jakke åkte hem till hörby och jag ihand med eliin drog till lomma-strand, invadering av nyckelpigor! FYFAN! Ueew! Aja vi mötte victor sen kom thessan & co :) asnajs ;) Vi badade kastade boll och hade det trevligt, mysmys på de :)

Efter några timmars schteek så kom morsan och hämtade mig sen fixade jag mig och sen till ystad på släktträff, my day & här kommer bilder!

---      -.-
Dagens strand-outfit, skönt!       . Myyyyyys!

-.-
Här ser det dött ut? Åhnej,, bakom gräset, där vare folk som tusan!! FIck ingen bild på själva havet och så men jaja!


-.-
Det kom svärmar med nyckelpigor! Grymt äckligt, bet gjorde dom oxå, inte liiite många häller ;oooo

--
Denna bilden avslutar och det är på världens sötaste kusin! Passade honom lite på släktträffen, hihi!



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

8 augusti, stranden jippie!

2009-08-08 @ 11:35:45
' Hej o hå! Sitter i Lund nu i Desans lägenhet med eliin&jakke, käkar godis. Ska väl snart ner i stan & köpa cola och sen vidare till lomma. Gick upp kvart i åtta i morse, duscha & gjorde mig i ordning :)

Riktigt fint väder idag oxå, assnajs som jakke hade sagt (aa).  Ikväll blir det släktträff i ystad, ja blir det inte skitsnack om att någon skrattar som en hyena så blir det om att någon har opererat brösten skulle jag tro, elr ngt nytt i år maybe ? hih! :) That's my big family ;$  pussssss :*

Mer uppdatering får ni i eftermiddag/kväll/natt. 


-.-



Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Go' kväll/natt!

2009-08-07 @ 23:20:57
' Nattning vaktning och hejsan hoppsan, inte nej.. Ja iaf är jag hemma hos mamma nu. Kvällsmat ? åt hälften sen blev jag lixom avbruten.. ;/ | u know it hurt me to do it.. | Åt glass och godis efter de, gott!

I morgon drar jag till Lund för att möta eliin&jakke sen blire vidare till stranden i lomma. Skönt att komma iväg lite nu.. pust! & AAAABSOLUT skönt att inte alltid åka till samma jä*peeep*la strand ( im talking about ystad-flash shit mög!) åhh blir så trött, förlåt! Så tack vare Eliins goda idé med stranden i lomma kommer min dag bli perfekt, & dom bästa töserna skadar ju aaaaabsoluuut inte häller för den delen!. Bilder kommer, I promise!

Nu har jag iaf kollat på vad jag ska beställa snarast kommer nog bli riktigt nöjd, nu till skolstarten och allt. Fast väntar dock att använda mössan och västen tills det blir liiite kallare maybe, im not that desperate. Det ser ut såhär iaf!


...... -.-

Aa, svea står på min hiss-lista till höst! WIHO! Loveit!

Ni får ha det bra små barn. puss :*


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

7 augusti, jippie jag är frisk!

2009-08-07 @ 16:49:47
' Tjoofräs! Det var inte länge ni fick ha mig sjuk inte :) Mihi! Otroligt fint väder och jag är superglad att jag inte missade det för de trodde jag faktiskt :) Aja, jag har tagit det lugnt idag för annas är det lätt att det blir "bakslag" sa mamma, så ja jag får väl lita på de (yy) Jag vaknade klockan sex i morse och var superpigg! Sen har dagen gått ut på att sola och vila och sova, mysigt! Innan jag la mig i den stekheta solen tog jag faktiskt på lite brun-utan-sol för att se om de skulle ge dubbel effekt men faktiskt inte. :( Så nu vet ni de, don't do it cuz it will not be better!

När jag låg där i solen med nagelsaxen i handen och funderade om jag skulle klippa mina naglar korta (nu när jag väl fått dom långa, suck) så rätt som det var välte hela vårt parasoll. Haha, hunden och hela köret blev ju livrädd för tusan! Haha. ajja, back to real jag klippte mina naglar kort korta :( Men fick faktiskt en funderare på om jag ska göra nagelbyggning igen. Funkar kanske nu när jag slutat rida och inte ska ha fingrarna överallt :) Värt att tänka på!

I alla fall så efter en skön stund i solen gick jag in och kollade på höst/vinter kollektionen (Nelly.com) för att se om där var något spänannde. & DÄR av alla ställen hittar jag SVEA-mössor ? ;o Dom som har lagt ner och allt och håller på att sälja ut så jag fick väl fatt i mitt kontokort och skulle beställa en men kom på mig lika snabbt att det kan jag ju inte för jag har inget sånt riktigt kort, suck! Men jag måste ha en Svea-mössa. Bara ett måste till vintern! Men det orndar sig :) I fix it.

Nu är bara frågan mer till höst, jag är lite sugen på vest istället för klumpiga jackor så ja här är ett par som jag tycker om, vad tycker ni ?.

.....-.-
Från ellos. Maybe to basic?       . Från Logg.  Nice!                      . Från Only. Maybe to tuff?



& dehär med naglar, vad säger ni ska Jossan ta en sväng om med kattklorna igen ?

----


& till sist här kommer era horoskop! :) 
http://www.ditthoroskop.nu/se/karleks_numerologi.htm - do it! ;)

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

6 augusti, buhu sjuk!

2009-08-06 @ 11:55:57
' Hejhejhej. Fortfarande sjuk idag, inatt hade jag 39,7 graders feber och mådde sjukt dåligt. Nu är dt liiite bättre men ja inte helt bra, långt ifrån.. Äta kan jag inte, då spyr jag. Röra mig kan jag knappt, då svimmar jag. Prata kan jag knappt de häller för har sjukt ont i halsen. & ja jag klagar bara, drygt :( Så ja sängen har varit min vän sen igår morse och där har jag legt nu i mer än 24 h. Kul verkligen. Så ja men nu ska sitta vid datan en liiiten stund sen så ska jag se om jag kan gå ut i solen en stund.

Hoppas ni är friska och njuter av vädret.

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

5 augusti, sjuksjuk :(

2009-08-05 @ 22:11:31
riktigt riktigt sjuk sjuk sjuk sjuk idag.

df orkar jag absolut inte skriva ngt speciellt.

Hoppas ni mår bättre.

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

4 augusti, r.i.p Lottie

2009-08-05 @ 00:26:51
' hej. Idag är det tisdag. Tråkigt? Vet inte? Men, inatt dog iaf Lottie, det är hon som alla snackar om JA i "sjöbo kommun". Hon bor nära mig, bara 3-4 km. Hon hann bli 19 år innan hon blev mördad. Ingen vet vem som gjort detta men hennes föräldrar är på förhör och kanske misstänkta. Detta är faktiskt jävligt hemskt. 19 år ? Hur mycket har man hunnit av livet egentligen, inte mycket, nästan precis börjat. Jag hoppas iaf att hon hade en bra tid som ungdom och att hon fick lära av livet ett litet tag iaf. Jag utbringar nu tyvärr lite sorg men lever man inte med sorg så vet man inte vad lycka är. Så jag säger vila i frid Louise Nilsson. I hope u have it better in heaven.

I morse väckte pappa mig, vi körde direkt till farmor o farfar och åt frulle. Gott! Sen åkte vi hem igen, jag fick ont i huvudet (och har fortfarande, buhu!) gick o la mig en stund och sen stack jag till Jonathan. & här går jag faktiskt rakt på sak. Detta är till dig.

If I had wings so you had been the man who helped me to fly up to the paradise. But now my wings are gone. I can not fly, anywhere. I could be myself with you, I needed nothing more than my own personality to be with you sunshine. My smile is not pushing down in your vicinity. Cuz you're the only guy that I feel safe with. You are the living in my dream at night. You are the person who hold on me when it's cold outside. I'm sorry for everything and I feel ashamed. But I just want to say that you are my everything and I will always belong to you. Thank you for not going, it made me happy dear.

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥


i miss u.

3 augusti, ny vecka!

2009-08-04 @ 23:42:10
' Tjena morötter! Måndag idag, vaknade upp m eliin, jakke, masse, bunny och stoffe. Vaknade dock av en jäkligt stark åska som fick mig att skaka på huvudet lite och kolla klockan. Sen sov jag vidare och sen blev dt frulle när alla vaknat. Myspys på de!

Tränade lite senare mot eftermiddagen. My anger is raising me upp to hell baby and soon I kick u out of my life I swear.
Så knogarna är rätt uppbrända, svullna och blåa efter ett pass UTAN boxhandskar, oups my bad! Men skönt vare! YES, sen blev det en skän dusch i kallt vatten, härligt! Och sen blev det på med mjukis och sa hejdå till kompisarna. Eliin var kvar men åkte snart hem. Iaf så fixade jag lite där hemma hos mamma och sen åkte jag hem till pappa. Tack för natten (ni som sov hos mig) <3

If I was born with bad luck, how could you say to me before that I was like a daughter to you. For you this is nothing wrong?

Resten får ni lista ut själv. hejdå!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

-.-Åhh denna vill jag ju dock bara ha såååååå mkt när jag fyller 17! Linningen precis bredvid höftbenet mot naveln. åhh ge mig ge mig ge mig!!


2 augusti, grillmys!

2009-08-04 @ 22:44:25
' Shuhuuu! Vaknade upp bredvid mamma och åkte för att hämta min moppe i sjöbo hos hanne klockan nio redan. Sen hem och fixa för kvällens aktiviteter. Kvällen var lagd efter att ha lite grillmys hos mig! KUL! :)
 
Folket kom vid sju, först masse, bunny och stoffe sen kom thessan och andreas. Efter ännu en stund kom elin och till sist kom jakkebebis! (aa) mina darlings om ngt!:* Iaf så grillade vi korv och åt en jäkla massa! Sen gick vi ut i mitt kontor och såg på film på projektorn i konferans-salen :) Asnajs!   Såg på två filmer sen gick vi in och gjorde allt galet :D ahah, "tatuerade" varandra m kajal och maaaasssa kul :D, hihi. sen gick vi och la oss, tack för kvällen babes.

I care, I do. But just now I don't give a shit of what u are doing.

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

-.-

1 augusti, mamma-dotter-kväll ;*

2009-08-04 @ 21:15:04
' Hejsvej! Idag är det lördag minsann  :) inatt sov min älskade Jakke hos mig. Vi satt uppe den största delen av natten och bara pratade som aldrig förr. Sjöng gjorde vi oxå, "halleluja, halleluja" , tack för allt hjärtat, jag älskar dig.
 
Jakke gick hem till sig vid fyra tiden och då var det min och mammas kväll som återstod. Vi bestämde oss för att åka till Kivik och äta på nog Skånes dyraste men godaste pizzarestaurang ; Friden. Vi beställde en pizza som heter Gilstring och på var; vitlök, räkor, kräftor, bläckfiskringar, musslor, rockoula-sallad och rom. Fett god var den, verkligen! Jag och mamma hade jättemysigt och vi snackade som aldrig förr. Efter den goda pizzan rullade vi fram till bilen nästan (aa), mätta blev vi som tusan iaf men inte nog med det inte! Vi körde till Stenshuvud och gick upp högst upp på toppen med Lufsen. Helt underbart! Efter vi kollat på den underbara utsikten gick vi till bilen och körde hem. Vi satte oss båda trötta, mätta och sömniga i soffan men det tog inte lång tid innan vi gick och la oss i dubbelsängen. Känns kanske lite knasigt att jag låg i samma säng som min mamma (för jocke var bortrest) men; nej verkligen inte! Hur mysigt som hälst och det var längesen man gjorde dt så därför va det bara sååh sött :) Hihi, tack för kvällen mammi, jag älskar dig.

u better rais me up than let me fall right front of your face.

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

-.-


31 juli Fredag

2009-08-04 @ 20:11:16
' hej alla söta bloggläsare! NU har jag varit riiktigt dålig på att uppdatera er, men nu kommer  fredagens party-outfit, så ja ni lär bli underhållna ett tag. Have fun!

Fredagen bestod av en fullbokad dag, verkligen! Jag gick upp ganska tidigt, hämtade min moppe i sjöbo samt snackade med sara (min coach) och sa grattis till henne, 20 år! Ih, hon fick även en liten present av mig! (aa) Sen skyndade jag mig hem och fixade mig i all hast och sen raka vägen till Lund, stressade som aldrig förr! Elin hade då fått mig att göra mig i ordning på en timme vilket innebar ; duscha, raka benen, klä på mig, föna håret och i med "the miracle", hitta kläder att ha på mig på stan och kläder till senare på kvällen, städa upp allt som såg galet ut på rummet och sminka mig. Men jag kan säga att hälften gjorde jag på bussen till Lund. När jag väl var i Lund, då var inte Eliin där. Gud nej då hade hon åkt hem, vi hade alltså stått och väntat på varandra aslänge fast på fel platser, så nej det blev inge bra asså! Men Jag träffade victor iaf, underbar kille de! Vi åt världens största tuggummi och kollade på bio :D "The proposal", UUURBRA! Skit mysigt verkligen, och sen så kom Eliin efter bion och Jakke lite senare. Vi tog tåget till Malmö coh gjorde oss i ordning på toan på tåget x) haha, jag och Eliin lyckas ALLTID! Haha, sen så kom vi till Malmö och såklart missade vi tåget till Rydsgård så vi fick vänta där i mer än en timme. I vilket fall så stötte vi på några söta gubbar som verkade allmänt söta :D Sen åkte vi tåget och kom äntligen fram till kära lilla rydsgård. Sött!

Sen vidare till vår kära lilla fest, fast dt blev i ett ödehus men visst, första gången jag festat i ett ödehus, men fett kul hade vi! Älskar verkligen allt galet vi gör. Helt asnajs. I ödehuset hittade då jag lite saker som passade min outfit ( i syfte med att skoja asså ) haha. Där hittade jag typ aasmånga strumpbyxor sen stenåldern, wihoo! Ett par glasögon som jag tog med mig som servunier, ett paraflax ( paraply om ni inte förstod ) och en bedårande nattpjamas i randigt! Jag hittade också en urfrän spegel fast den fick vila. :) Skitkul hade vi iaf, tack alla sötnosar & tack för ödefesten :D

Pussss :*

 Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

-.-    -.-

Dagens outfit var då rött långt linne (Gina Tricot), New´s paper tröja (Gina Tricot), svart magskärp, rosa skor m röda prickar på och rött spänne, ca 2 cm klack och passar mig perfekt eftersom jag är lång, accesoaries ; stora örhängen, genomskinlig ring och ett litet armband i små via stenar(H&M) halsband med bokstaven J.