30 juli, jobb/recept!

2009-07-30 @ 11:34:35
'Shuhuuu! Torsdag idag, jag har precis öppnat affären (mammas hästsport butik) ska sminka mig nu sen ska jag hänga upp ridbyxor. Körde moppe från mamma till flyinge och när jag var halvvägs så lös bensin-lampan ;S;S så ja jag får nog ringa jockes mamma så får hon komma och lämna bensin till mig aa) Den kvinnan är bara så snäll :)

Jobbar till sex, sen ska jag köra hem till lilla sjöbo, troligtvis ska jag vara med philip så det ska bli kul :) I morgon ska jag träna klockan 12 med sara. Och hon fyller faktiskt år då så jag får väl ha köpt ngt till henne :D, Efter det ska jag duscha och sen till lund och träffa victor :) ihh! Vi ska snacka en hel del och sen käka mat och kolla på the proposal på bio! :D KUL! Längtar ^^ Puss på de!

Iaf så passade jag ju mina söta kusiner Lina och Frida från tisdag-torsdag, var inte så mycket och passa imed mina systrar var hemma (Linda och Ida) så det blev mest lek med dom :) Jag som faktiskt äger på att passa barn fick typ ryggskott efter att jag skulle lyfta Lina uppochner, så ja jag kunde fan inte gå nästan, & philip kmr mobba mig jättemkt :( buhhhh på han :) hihi! Men i vilket fall som hälst så skulle vi göra kabbelurer, (detta hände innan mitt ryggskotts-anfall)det gick riktigt bra faktiskt :D Fyra ungar mellan 5 & 9 i köket plus mig själv så klarade vi det hela och riktigt goda krabbelurer blev det!  Här kommer receptet för ca 10 krabbelurer. Join it!

1.5 dl socker

1 st ägg

2.5 dl mjölk

4.5 dl mjöl

3 tsk bakpulver

3 tsk vaniljsocker

Olja att steka i

Ägg och socker vispas luftigt. De övriga ingredienserna blandas i.

Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smeten, stek tills de får fin färg.
 
Superenkelt, supergott och superkul!

Vill tillägga att i nästa uppdatering kommer månadens horoskåp!
Allt för mig.

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

28 juli, trötttrötttrött.

2009-07-28 @ 15:14:34
' Shalalala, hej! Solig dag idag, jag är trött, jag fattar inte vart mitt liv håller på att ta vägen, jag önskar jag hade vett i hjärnan, jag är missnöjd som fan och detta var precis en beskrivning hur josefine håkansson känner sig just nu. Inget är roligt och ja allt känns mest som de håller på att rasa ihop? Natten var jobbig, morgonen var hemsk, dagen har jag sovit, just nu väntar jag på att min hjärna ska hitta på ngt att skriva om och ja ni hör själva, jag är helt lost i huvudet..

Gårdagen tillbringades m Blixten, Josse och Hanne. Fett med godis och sånt shit, mest jag som åt med iaf... Ikväll kommer mina små änglar som ska rädda min kväll innan jag kolapsar. Ska passa mina kusiner Lina & Frida, ni lär få se bilder i morgon. Åh jag älskar dom små liven.

Aja, jag ska inte sitta här och skriva utan anledning, så vi ses. Kolla bdb så är ni en aning söta. jossansomfan@BDB


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

                                                                                                                                                                .--
 

26 juli, slapp dag.

2009-07-26 @ 20:37:31
Hejsan hoppsan! Då blev det söndag tillslut och i morgon är det ny vecka, skönt! Igår var det kusinträff hos mormor i sjöbo. Härre jisses, fattar inte att jag har så många kusiner, yeye bara ett tecken på att alla i min släkt är glada för att ha sex o skaffa barn :) Mihi! Men i vilket fall som hälst så åkte vi dit vid tre på eftermiddagen. Min moster Karin hade med sig sin familj och lilla Hugo som är kusin med Lina och Frida vilket är mina kusiner. Hugo som är 13 månader fastnade riktigt för mig asså, så sjukt söt! Jag hade honom nästan hela kvällen och det var bara jag som gällde, gulligt!

Efter att maten hade passerat stack jag vidare till Josse där Hanne, Blixten och Emelie var :) Asså ni tjejer ä verkligen så bääst! Sen kom där fler folk och den kvällen var verkligen riiiiiktigt kul! HAHA, så många skratt! Kvällen avslutades med en macka hos hanne och en god nattsömn! Tack för en underbar kväll!

Idag har jag bara degat, bråkat m mamma igeeen och snart känns det verkligen som allt bara kommer att spåra ut. Men ja,, Vill tacka min pappa för att han är bäst, stöttar alltid.. Lite senare körde jag och pappa motocykel till sjöbo för att handla. Där stötte man på Wendel och Hanna, ihh längesen somfan! Aja, sen åkte vi hem och jag lagade potatisbullar och baconröra, skiiiitgott! Denna kvällen kommer jag inte orka mycket så därför avslutar jag med en bild på mig och mina systrar och samt Jockes huvud som stick fram lite fint. Have it nice!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

                                                                                 <3

24 juli, fredag.

2009-07-24 @ 15:00:23

Tjo! Idag är det fredag, borde var ngt bra men tyvärr, it isn't! Åkte till ystad tidigt i morse, suck. Ja fråga inte varför blir bara så trött av att lyssna på mig själv.. En positiv sak är att jag är vän med mamma igen, skönt! Ikv ska vi till Ingrid&Jan ( systers mormor&morfar ) , kul att träffa dom kanske men ja inte en fredag när så mycket annat kunnat ha hänt. Jaja!

Idag har jag 2 åsikter som jag bara måste få ut, har grävt i detta ett tag nu så nä nu ska det ut! Jag vet att hemligheter är ett stort faktum i denna värld i dagens läge. Men om man nu ska ha en hemlighet med någon elr hålla tyst om något, varför gör man inte de då? Jag vet att jag sjäv öppnat käften många gånger och blir så irriterad för jag vet att jag gjort fel. Varför är det så otroligt viktigt att berätta vidare då man kan förstöra vänskaper/kärleksaffärer och mycket annat när man inte kan hålla tyst!? Detta kommer ju så småning om att gå över till att folk inte litar på en, folk misstror hela tiden och framför allt ens förtroende sjunker och den starka tjejen man var når botten till slut. Jag säger till mig själv, till er andra där ute att ska man framstå som en äkta vän så håll truten för fan!

Den andra åsikten jag har är att dagens ungdomar är så sjukt fega! Om jag nu ska ta ett exempel så är det vid kärlek som detta mest uppstår vad jag kan se. Varför förklarar man sina känslor på msn/sms? I minsta fall så kan man väl ringa, är inte det de minsta att begära. Men att tro att känslor kan skrivas på msn, that's so wrong! Hur i hela friden vet du att det är den killen/tjejen som sitter bakom sin plåt-låda och skriver? Varför kan inte det vara en hög med idioter som tycker det är kul att sitta och skriva berörande kärleks ord via internet? Det vet du inte om han inte har webcam eller liknande. Ett annat idiotiskt fall är att göra slut på liknande sätt. HUR FAN kan man göra slut på sms/msn? (har själv varit med om att få ett sms, så vet hur det känns). Man känner sig lurar och bedragen och tankarna nosar en i nacken att "den personen har inte varit seriös med mig" & man har så rätt. Den personen är nog inte seriös någonstans och är så feg för att ta skit. Den personen vet inte vad han/hon ska säga om du ifrågasätter och har ingenting att komma med om du nu skulle göra det. Så, ni som någonsin gjort slut på sms/msn, gör fan inte om det. & ni som inte gjort det, skitbra! Ni är modiga, för att göra slut är inte lätt! Men man kan göra det på ett sätt som är proffsigt och moget fast att det gör ont!

Allt för mig, var tvungen att skriva av mig! Nytt nummer förresten! Bytt till comviq kompis. 0707289813 (mp)


Peace!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥     

Uteliggare, ni borde ha tagit tag i ert liv för länge sen. 

:P

23 juli, hej malmö!

2009-07-23 @ 22:56:15
'Hejsan hoppsan, då var det kväll igen och här sitter jag :) Cha! Ja idag blev det då malmö, gick upp klockan åtta redan, äkta drygt. Men men åkte buss till malmö klockan tio, mötte masse där. Gick o lalla på entré, kolla kepsar och underkläder. Haha. Yees sen lite käk o sånt shit samt att vi träffade enna :) söt tjej hon! Ja och så gick vi lite här och var och sen kom även Thessan & saknade Linnea. Ska börja kalla henne jakke nu för det tyckte hon va tufft. Haha, ja visst lilla gumman! Sött!

Menmen, Im not gonna leave the conversiation. Vi stod och snackade vi tjejer så kom där fram en jävla uteliggare och bara "fina ben ni har" och jag blevb så jävla rädd för han bara stack fram huvudet så jag hoppade till som fan x) haha, sen så gick han men kom tbx en igen och sa "fina ben igen" men då blev jag sur och sa stick, haha men men Iaf så åt vi China Box, fett jävla gott! Sen kom Iza en stund och sen skulle vi dra hem till sjöbo. Tack för dageni Malmö!

På bussen somnade vi nästan allihopa (ja, masse, jakke och thessan) så jävla skönt. Jag skulle ha box som pass så ja det var bra tid att åka hem vid fem. Vi gick till sfc, jag hade mitt pass och dom andra satt o chilla :), Sen drog vi åt vars ett håll allihop och ja nu har jag ätit en fet kebab och duschat. Skönt & onyttigt!
 
Sista sak, jag kanske har skaffat kompis till Lufsen min vovve, och den vovven heter oxå Lufsen (aa), haha. Philips lilla får de ;) haha . Yeye. Sött!

Have it nice!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

     Malmö

22 juli, kvälls titt-in! :)

2009-07-22 @ 22:06:27

Godkväll alla bloggläsare! :) Denna onsdagen blev inte så hemsk som jag trodde. Jag ringde och väckte Eliin, den latmasken (aa), sen så tvingade hon mig att följa med till ystad, haha. Så ja där skulle eliin träffa andy men den männsikan såg vi inte skymten av. Men i vilket fall som hälst så skulle vi käka lunch och det blev pasta. Fett jävla kul när Eliin skulle beställa, haha. Hon stod och kollade på en ketchup-flaska och sa " jag ska ha en liten pasta och en liten ketchup", människan bakom disken kollade underligt och först då fattade Eliin att hon sagt fel, haaha. Så jävla kul.

Vi träffade Judeman idag igen :) & fick faktiskt se hans nya tjej ;) Lucky you! Mihi, sen drog vi hem och jag hade Core/Muskel som pass. GIck faktiskt bra. Sen drog vi åt olika håll jag och min ketshupstönt . Nu har jag nyss ätit och ska snart in i duschen :) Najs som fan. Ska först kolla buss till malmö i morgon, ska shoppa m Masse. En annan nyhet är att jag har börjat snacka m Mouse igen :) Det blev ju aldrig av den vintern då vi skulle ses på valla, så faktiskt kul att börja snacka igen :) Puss på de!  & Grattis till Philip som fyller 17 idag :), kram på dig. så får vi se om det blir som vi sa nästa år ;) ahah. <3

Sista sak som hör till bilden, ni är söta som skriver att jag är snygg osv, men när det går över till orimliga saker som att ni vill ha camsex osv. Jag bara säger nej nej nej! Shut the fuck up om dt nu ska va så!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

                                                                      Suck!?

22 juli, Godmorgon sötnosar!

2009-07-22 @ 11:09:12

Idag är det onsdag & idag är en otroligt tråkig dag. Inget fint väder & alla bara sitter hemma och segar, degar och dör.. Men ja. Jag vill iaf göra någonting, vet inte vad men någonting kul. Shoppa ska jag göra längre fram i veckan så de vill jag inte göra nu redan för då blir det inte kul sen igen. Livet är svårt asså ;)

Igår satt jag uppe och kollade på Big Brothers fett länge, tror jag kollade från elva till ett elr ngt. Haha, som jag vill vara med där asså. Sen så småningom gick jag och la mig, snackade med masseus i telefon till klockan två ungefär. Ja sena nätter har börjat bli en ond cirkel just nu. Jag går och lägger mig mellan två och halv fem på natten/morgonen sen vaknar jag vid nio/tio-tiden. Fett drygt men ja, sova kan man göra i graven fan :)

Just nu sitter jag i morgonrock i soffan, har precis ätit två mackor och har slängt en tanke åt att jag ska klä på mig men eftersom jag inte vet vad jag ska göra så blir det kanske lite drygt, whatever ikv så ska jag ha pass på Sjöbo FItness Center. Jag ska hålla i Core/styrka så tänkte planera lite för de nu. & precis fick jag en känsla av att jag kommer åka till ystad med Eliin.

I morgon är det hgb-festivalen och jag vill dit somfan! Men vet inte hur jag tar mig dit elr hem. Hmm, värt att tänka på såhär dagen innan, yeeesss. That's me! :)

Vi hörs senare, vill ni ngt? Plinga 0767794422 mpp)


Love, Jossanraur  ♥ ♥ ♥

Bby, <3

21 juli, welcome!

2009-07-21 @ 21:06:22
Hellu hellu! Grattis till mig som äntligen fått tummen ur röven och skaffat mig en blogg! :) & nu känns det som att detta är de jag kommer hålla på med om dagarna då jag sitter framför denna plåt-lådan. Men det är fett najs ändå! It will be fun!

Tänkte börja med vad jag hittat på idag och det kan jag ta och berätta att det är så mycket som att jag har tillbringat natten med min bästa Johanna Throbäck, my girlfriend! Vi vaknade upp fixade oss och sen blev det ystad med cykeln i bagaget som skulle på lagning efter sjöbo marknad (ni som minns). Men ja det är lugnt allihopa, räkningen kommer bara ligga på 500 spänn, skönt att inte ha så tung börs verkligen.... Äkta drygt, Suck! Men yeye :)

Jag och Johanna åt och flumma bitch som fan! Haha, alltid så kul och video kommer snart upp på youtube.com, i swear! Jag träffade Pitcher och snackade lite med honom sen kom även Jude så det var självklart najs. Sen tickade klockan på och vi alla drog på vars ett håll.

Nu sitter jag här och degar somfan, så ja lite underhållning skadar inte ;) Men iaf resten av kvällen kommer bli telefon med en dröse babes! Tack för dagen!

Ett litet citat bara: Lever man med livet får man ta konsekvenserna, & faller man aldrig ner så kan man aldrig ta sig upp!

Love, jossanraur.


                                                  BlondieJossan&BlackieJohanna <3

Välkommen till min nya blogg!

2009-07-21 @ 19:29:33