31 mars, soon-birthday (Y)

2010-03-31 @ 12:04:26
' Hejjsan!

Här sitter jag just nu hos hanne och har en hel del att berätta :)

Igår var jag med johanna och kollade på bio (blev det) vi kollad epå filmen "Sebbe", en halvbra film men rätt så hemsk och ett dåligt slut (antagligen df den blev dålig) . Innan på dagen jobbade jag och sen stack vi direkt iväg när jag kom till sjöbo. Vi skulle käka också, försökte ta oss in på "pizza Hut" men dom stängde så där stod vi halv dumma haha :) Men det blev pasta m laxsås på en annan restaurang, MYS! :)

Sen blev det bio och sen åkte vi hem, på väg hem mötte vi thessan, stoffe, linnea och joakim som också had evarit och kollat på bio ;) Sött! Massa galenskaper för mi och johanna denna kväll! När vi väl var hemma hos johanna kollade vi på film och sen somnade vi med ansiktsmask på!! Yesss.

I morse gick vi upp vid lite i tio och sen så skulle johanna iväg och shoppa så då stack jag till hanne (där jag sitter just nu). I eftermiddag ska jag klippa mig klockan 20 i fyra sen ska jag ha pass tio över 5 och sen ska jag och pappa antagligen ha en kväll tsm. Ut och äta lite, gå en runda :) Allmänt mys!

Imr är det torsdag och då är jag bjuden på fest hos martin, vet dock inte om jag ska dit. Finns en fest till som jag vet, men ja vi får se. Ska höra m pappa så det är najs ;) hehe.


29 mars, break.

2010-03-29 @ 17:33:18
' hejsan hej.

Då var det måndag igen och jag har påsklov -otroligt skönt! Hemskt ledsen att jag inte uppdaterade igår meeeen jag hade inte tid och satt faktiskt inte vid datan alls igår tror jag! Var ju hos farmor och farfar i lördags så bestämde mig för att sova länge igår men pappa väckte mig så då gick det rakt åt skogen :) Men jag steg upp och sen fixade jag  med moppen lite faktiskt :) Gjorde hjulen rena och putsade lite på den, sen så startade jag och pappa den. Kul att börja köra igen!

Efter moppefixandet så kom jocke och hämtade mig så stack jag och jobbade i två timmar och sen vidare till Lillhagen för att kolla på häst till Linda :) Rätt så söt häst fast utan svans så jagvet inte riktigt :S Men ja den var ju hur snäll som hälst, vi får väl se!

Gårkvällen såg först tom ut men jossan har aldrig tomma kvällar så efter en fin kvällsmat hos nisse och ulrika stack jag till tomellia-city och träffade johanna o melissa :D Vi var hos cassandra en stund och hittade på galenskaper men sen stack vi hem igen, ganska tidigt :P haha!

I morse väckte miche mig genom att ringa och berätta att hon ville ha hem mig och det kände jag verkligen också för så jag tog nästa bästa buss hem till sjöbo! Där mötte miche mig och vi stack och solade en stund sen gick vi upp till min mormorsmor och hälsade på :) Efter det tog vi bussen hem till brandstad klockan ett och nu sitter jag här. Ska eventuellt till världens bästa mimmi ikv om pappa kan köra mig hem från ystad. Annars hittar jag på något med hanne :) Imr blir det jobb och sen på kvällen ska jag nog vara med johanna andersson, mys pys!

Ha en härlig måndagkväll! BYE



JAG VILL HA DIG!






27 mars, malmö DM nästa!

2010-03-27 @ 09:24:52

'hejhej!

Nu drar jag till malmö och kollar på DM m Annina :) Ludde spelar! Hör av mig senare!

PUSS

Önskelista till födelsedag!

2010-03-25 @ 15:16:29
Hej igen!

Nu sitter jag här hemma och håller på att skriva önskelista i repris :) Jag har lagt till en sak till denna gången men såklart är det alltid bra att repetera! Jag menar vill man ha något så får man ju visa att man vill det också! :) hihi! Soo here we go again!

1. Språkresa till Malta!
Fortfarande på förstaplats och kommer förbli! Jag vill så sjukt gärna dit och få ta lärdom av vad livet har att bjuda på! Min idé som jag försöker dela med mina föräldrar är att vi ska betala en tredledel vars (som jag hoppas kommer gå) men såklart behöver jag pengar till det! Så ni som vill ge mig en ärlig chans att bli gråtandes lycklig på min födelsedag kan ju ge mig en slant ;) haha!


 2. Tatuering!
Ja detta är något som jag skrev en huur lång radda om sist. Varför hur var och när i princip. Men denna gången tar jag det kort. De vitkigaste orden för mig i mitt liv har varit "Tro, Hopp och Kärlek". Jag har fått idéer från ritningar och sedan ritat en egen tatuering som är alldeles unik (eftersom jag själv gjort den) och just därför vill just jag ha den. För det är ingen annan som har en exakt likadan som mig? Och denna skulle jag vilja placera antingen i nacken eller nedanför nacken mellan skulderbladen. Här är en länk var jag vill tatuera mig! (Där jag har hört att det är bäst). http://www.onefloordown.se/


Den jag själv ritat <--

3. Geckoödla! :D
Ja, det kanske låter konstigt men jag vill verkligen ha en geckoödla :O! Stoffe hade en som jag döpte till Esmaralda som sen dog som jag blev helt kär i. Nu har han dock köpt en ny som är en leopardgeckoödla och den är jag helt överväldigad att se. Jag har läst en hel del fakta om dessa små ödlor och här är den informationen jag kollat på och öven där jag skulle vilja köpa själva ödlan :) hihi! JOSSAN GOES LOVE GECKOS!
http://www.terrariet.se/leopardgecko_nyfakta.htm
http://www.tropikhuset.se/


SJUKT SÖT!


25 mars, memori-of-life-end!

2010-03-25 @ 12:18:57
' Hejsanhejsan.

Nu är jag hemma i fina skåne, puhst.. Jag är dööd och trött och sitter just nu i skolan för att utföra sista lektionen för dagen (kemi, öhh) , jag ville mest bara skriva att jag lever och att jag är hemskt ledsen att jag inte uppdaterade igår. Men sånt är livet. Jag är hel från skidresan men har dock fruuuktansvärt mycket träningsverk i rumpan efter slalom-åkningen. Men det är gutt! Som ni kanske ser svamlar jag för det mesta för jag är sjukt trött i hela kroppen och för att dölja mitt lilla ansiktuttryck har jag gått med solglasögon hela dagen och bär dom även nu. Fint väder ju!

När jag kommer hem ska jag dra på en ansiktmask och sen vet jag absolut inte vad jag ska göra, kanske sova. Men sen ska jag till sjöbo igen för att ha barnaerobic med thessan. Peppad? - Neeeeeej -.-' Men ja, nu ska jag fortsätta jobba med min flitiga lilla vän F-G :) Hihi!

PUSS!


Tierd.

23 mars, memori-of-life

2010-03-23 @ 22:46:33
' Heeejsan hoppsan!

Här sitter jag döööö trött efter en helt dag i backen, faktiskt så har jag trillat idag :( Baaad for me, bad för me. Men en annan sak jag kan glädja mig åt är att jag vann hela slalom tävlingen för alla tjejer :D haha sen åkte jag m johanna och elin och skulle göra en repris genom skogarna och puckelpistarna, dock gick det int elika bra som m hanne och anna :) haha, jaja!

Jag och elin skulle även hoppa på guppen i barnbacken -.-' och så såg vi Gittis (nybörjare) hoppa och trilla. Och både jag och elin tänkte "ähh jävla mees som trillar i barnbacken :)". Men jadå! Då kommer vi där, jag och elin (=proffsen) och hoppar först på första guppet i för sölig fart enligt oss. SÅ vi tog mer fart till nästa gupp meeeeen det blev föööör mycket fart så jag åker först och flyger som ett skjutet klot och elin efter.... Dock trillar jag *splash* och sen elin likadant *splash*, där låg vi och asgarvade. Hahahah! Så sen skrattade vi inte mer åt någon annan :) okej det gjorde vi visst :D haha!

Kvällsåkning blev det också ikv och jag tävlade med mamma, puhh! Jag vann alla gånger tills hon körde störtlopp -.-' men jag skulle inte ge mig tyckte jag så jag körde osm en jävla idiot :P haha och det gav resultat för jag såg fasen inte uppsvängningen så jag gjorde väääääärldens vurpa och snön den yrde och det kom som en hel orkan runt mig. haha, fast jag reste mig och skörde vidare :) haha!

Men ska sova nu. PUSSSSSS!

memori of life

2010-03-22 @ 23:39:02
' Hejsanhej :)

Här sitter man nu, helt slut och madde flätar just nu mitt hår ;) Efter att jag bloggade innan idag gick jag och la mig i soffan och somnade. SJUKT SKÖNT! :) Jag sov i ungefär 1,5 timme och sen kom thessan som också sovit och väckte mig. Sen började vi basta och gjorde kropps-peeling igen. Hihi!

Efter det var det dags att käka och sen tefats race. Jag kom med till finalen men tyvärr inte längre än så. Haha. Kvällen har senare spenderats med töserna i andra stugan och vi sjöng singstar och var heeeelt galna! Haha, jätteknasigt! Sen gick vi ut och knackade på alla dörrar. Trodde att vi skulle få lite uppmärksamhet av killarna men dom satt dock och kollade i porrtidinigar och då fes Wendel så då gick vi verkligen iväg :D haha!

Nu ska jag faktiskt sooova. PUSSS

22 mars, lunch på g ;)

2010-03-22 @ 12:36:07
' shuuhuu :)

Nu har vi precis varit ute på en härlig tur ute i backarn :) Inte lika fint väder i morse som igår men nu är det jättefint igen ;) Dagen har varit heeelt great :)

I morse blev vi väckta klockan kvart i åtta och då sov hela vår lägenhet kan jag berätta! Då stod claes och cilla utanför och var helt uppe i spel för att ingen öppnade :) Sen kom limpan till skott och då var det en kamera hon fick i trynet. Ni vet claes älskar att filma så han kommer in på mitt rum och jag håller just då på att berätta om vad jag drömde i natt -.-' där sitter jag med tandkräm i huvudet (torkar ut om man har finnar) och claes står och filmar! JIPPPIII! -.-'

Sen begav vi oss i väg och åt frulle (jag och elin sist som vanligt) sen var det skidåkning som gällde! :) Haha, jag hanne och anna skulle ut aldra längst bort från där alla andra var (såklart) sen när vi skulle tillbaka genade vi igenom 3 skogar och 2 puckelpistar. Hahah, fifan vad vi skrattde har nog inte skrattat så mycket på länge. Haha, jag fastade i ett träd och ja jag vet egentligen inte vad vi INTE fastnade i? Hahah, när jag väl fastnade i ett träd så vänder jag mig om, då har anna slängt sig åt sidan för hon skrattar så mycket så hon inte kan stå och längre bort ser jag hanne som kommer i full fart och jag bara tänkte "oh noo, min sista stund är kommen" Meeen hon klarade sig :) och ja vi kom hem säkra, faktiskt!

Sen körde vi hem och nu sitter vi här, jag och hanne har ätit 2 bacon lindade korvar och jag har typ ätit misnt 10 vårrullar. Hahah x) Jaja, men nu ska jag ut och sola.

Have it nice :)

memori-of-life :)

2010-03-21 @ 21:46:45
' Hej igen små barn :)

Nu ska jag faktiskt ta mig lite tid och berätta min kära kväll-natt-dag från igår :)

Igår var jag och mamma på plats vid skolan halv fem och vi skulle åka fem ;) Alla nior samlades och vi bar iväg. Jag, hanna och mathilda förde ett härligt liv där bak i bussen samtidigt som filmen "Sommaren med Göran" rullade. Haha!

Vi gjorde 2 pauser innan det var dags att sova och hanne bytte över till vår liggbuss så då kan ni kanske förstå att det blev ännu mer livat i vår lilla kära buss :) hihi! Klockan 11 var det dags att sova och vår buss blev en liggbuss :) Mysigt faktiskt, jag och hanne låg och myste med dunka dunka i öronen ;) Jag var dock den enda i hela bussen som asat med mig mitt sköna duntäcke, men såklart frös jag inte häller som alla andra gjorde. Tillslut sov vi gott fast att det inte var jätteskönt :) tss!

Imorse vaknade jag av att bussen stod stilla och det var endast en halvtimme kvar! Plötsligt vaknade typ alla samtidigt och det var dags at fixa pjäxor skidor och käka frulle. SHIT det var sjukt gott! :) Sen började vi ta oss upp i backarna samtidigt som solen sken på en i de finpistade backarna. Vi började åka klockan  9:00 (då liftarna öppnades) och sen åkte jag rätt mycket med en massa olika. Rätt som det var va jag själv bland killarna, mnen det var skitkul :) Dom åker ju lite mer crazy ;) haha. Sen blev det fet lunch m min världsbästa mamma! Hamburger tallrik, mums! Jag somnade till lite samtigit som jag solade mig i det fina vädret. Sen gick tiden fort och vi började packa ihop oss. Härligt!

Sen fick vi tjejer vår lägenhet och vi satte igång med att rätta till oss :) Sen klockan 17:00 gick vi till matsalen och åt, sjöng och hade trevligt. Vi var helt slut efter att åkt så mycket! Efter maten satte vi igång bastun (som vi också har) och vi började att hetta upp oss :) Sen satt jag, thessan och amanda och började smörja in oss med scrub för att öppna upp porerna. haha :) Sen tog jag fram en massa annat och vi började peela hela kroppen, skiiithärligt! Sen duschade vi och nu sitter vi här och myser allihopa. Bilder får ni när jag kommer hem ;) Det kommer bli en hel del!

Men nu ska jag också joina mina bebisar! Hihihi, Älskar er så jukt mycket! YOU ROCK MY WORLD!



21 mars, HAMRaFJÄLL!!!

2010-03-21 @ 16:53:23
' Heeeejsan hoppsan!

Nu är vi framme och har åkt skidor heeeela dagen! :O Fett kul och här är sjukt fint väder! :) Natten var skitbra, jag sov, faktiskt! :)

Här i stugan sitter vi alla tjejer; Jag, thessan, elin, jakke, linnea, hanne, hanna, amanda, johanna och madde :) Såå underbart! Älskar er tjejer,  ni är fan bääääst!

Mer uppdatering sen ;) För vi ska snart dra och käka :D hihi!

PUSSSSSS

20 mars, TAGGGGGAD!

2010-03-20 @ 13:28:46
' SHUUUUHUUU :D

Äkta pigg jag är nu? :D Skit-taggad! Asså detta ska bliii så jävla kul!? Minne för livet, helt klart! :) Jag ska bara packa ner lakan och lite sånt sen är jag färdigpackat! Smart som jag är har jag min data med mig till hamra så jag ska blogga I swear :D haah!

Som jag skrev igår skulle jag ha sovmorgon meeeeen jag kunde inte sova länge :O Helt sjukt. Men sen åt jag frukost och min världens bästa storasyster gjorde varm choklad åt mig. Älskar idg människa! Sen packade jag lite, städade och sen drog jag och handlade m pappa :) wiho!

Nu sitter jag här hos mamma och är påååå trycket! Jag har en hawaii halsband på mig , haha och det var längesedan den var framme :D haha!




Flumm flumm!

Här kommer mina byxor :D


haha, snyggt va ;D




Nästa gång jag skriver sitttter jag iiiinte här :D hahaah HEJDÅÅÅÅ SKÅÅÅNE!!!

(kommer sakna min dave the babe)

19 mars, alone and waisting my time.

2010-03-20 @ 00:07:52
' Hej hopp!

Hope everything is well with u everybody. Med mig är det väl bättre, inte på tråktigt humör. Håller på att peppa. Ni vet nog inför vad :) Yess!

Idag är det då fredag och efter skolan skulle jag egentligen till mamma, men jag kom på mig själv halvvägs när jag satt på (fel) buss att så blev det inte, nej. Det är inte lätt att hålla reda på allt ibland asså. Skiftar ju rätt ofta mellan mamma och pappa, så ja man blir yr. Men men det löste sig. Jag sticker tilll mamma i morgon lite tidigare. Efter skolan i alla fall packade jag lite, fixade mig och sen drog familjen till "morfar" för att fira honom. Fin fint.

Sen skulle david komma, men han är ju sjuk och blev tydligen ännu sjukare nu så det blev kattamjaustrof av det. Så jag sitter just nu här, ensam och lyssnar på lite skön musik. Det är väl lagom sött! (Y)

Som ni kanske vet så drar jag till hamrafjäll i morgon med världens bästa nior. Vi ska åka skidor i 4 dagar och det ska bli sjuukligt kul! Lovar detta ska bli ett minne för livet! Wiho! Kameran kommer med så lovar att ni ska få se bilder efteråt. Jag är taggad! Men nu ska jag sova, och jag ska ha sov morgon imr för det har ja inte haft på 1000 år känns det som så det ska jag ta vara på! Jadddå!

Jaja, ska väl sova nu.



Puss.

18 mars, hurt in every-f*king-thing

2010-03-18 @ 22:20:04
' Hej

Jag är på dö dåligt humör och det har jag varit hela dagen. Jag har ont i min rygg och jag vet inte var jag ska ta vägen bara för det -.- JOBBIGT!

Och ja jag vet att jag inte la in något igår och det är skitdåligt, för att hade häldre velat hoppat över idag, meeeeeeen jag kan ju inte lämna er alltid. Haha det lät knas, nejmen ja.. Som jag sa; min dag har varit usel. Fast att min bästaste Annina Fyller år och att hon har 1 månad med din lille påg också så är jag på dåligt humör och det är bara dåligt av mig. Jaja, ursäktra! JAG VILL I ALLA FALL BARA GRATULERA MIN ÄLSKADE ANNA (=annina, djugelvrål osv...kärt barn har många namn)

Så grattis vännen, älskar dig!

16 mars, bikini-time!

2010-03-16 @ 18:07:19
' Hejjhopp!

Idag är det tisdag, och vi hade nationella prov i engelska idag (hör & läs-förståelse) rätt så okej prov ändå. Inte så farligt jobbigt, faktiskt!

Just nu sitter jag hemma hos mamma och ska "passa" Linda ikv, måste tillägga att jag saknar min Dave The Babe! Sötnos som fan. I alla fall Mamma och Jocke ska kolla på Nanne Grönvall på Bil Bengtsson, waow! Så långt iväg asså :) Haha! Jaja, så det blir väl läxläsning med bebisen Lindis och sen ska hon minsann sova :) Haha, känner mig som värsta mamman! men men, snart ska vi ta in hästarna sen ska jag laga mat. Potatisbullar och bacon!
MUMS!

Igår kollade jag lite på bikinis nu inför sommaren, för faktiskt så är det inte länge till! När vi har påsklov (om 2 veckor) så är det exakt 10 veckor kvar tills vi slutar, och då har ju faktiskt sommaren redan börjat! :D Längtar som in i! Men tillbaka till bikinis, jag har försökt att hitta bandeau bikinis (utan band) och jag har inte hittat en enda snygg som går att köpa under ett svenskt företag! Så jag blev tipsad av Hanne att gå in på en engelsk sida. OCH DÄR!? Där fanns det :) Så glad blev jag!

Här kommer bilder!


Färgglad och snygg! (avtagbara band!)


Svart tvistad bandeau. Snygg och simpel!


Prickig? :) Tantig kanske ?, i don't know!






bästavän, säger det alldeles för sällan. Jag älskar dig.




15 mars, back to school.

2010-03-15 @ 21:29:34
' Hej hej.

Då var det måndag igen och skolveckan ska passera än en gång. Meen till helgen blir minsann lite mer utöver det vanliga :) Då ska nämligen alla idrottsnior på skidresa till hamrafjället! Ska bli riktigt kul! Vi ger oss av på lördag klockan 17. Jag ska åka i liggbuss för att få ordentligt med sömn så jag är pigg och glad sen :) Vi ärborta i hamra 4 dagar, och det kommer bli så otroligt kul! Alla tjejerna samlade i en tiomanna lägenhet. Haha, rööööj ;)

Nogsnackat om det för tillfället :) Idag var det somsagt skola & efter det stack jag och fick lite härlig bränna på Mega Sun. Efter det kom pappa och hämtade mig, när jag väl kom hem pluggade jag 1 timme. Feels great! Sen satt jag lite vid datan och sen nu har jag precis kollat på The Forrest Gump. Filmen är bra meeen den är ju så j'vla drygt lång? Jag har nog sett den 4 ggr och det räcker. Den är bra första gången, sen är den tusan ta mig kass -.-' Men men ska inte klaga, fick härligt sällskap av min kära familj!

För att inte glömma! Idag fick jag reda på vad jag fick på mitt muntliga nationella (svenska). Ni tror väl inte jag fick annat än MVG!? Jisses, jag kan knappt tro det. Är faktiskt stolt. MVG i alla delarna i svenska är minsann inte dåligt! :) Grattis till mig!



Men men, nu ska jag väl ta det lugnt, behöver prata m Dave The Babe, men han har ju inte pengar så det lär bli svårt -.- jaja, ni får ha det najs!

PUSS

Bilder från igår!

2010-03-14 @ 20:16:01



du är så fin sötnos, sunshine -v-





pussinussi :)



































Söta bilder o så ja :) hihi!

14 mars, astrött!

2010-03-14 @ 19:24:23
' Tjenaaaaa.

Söndag idag dåja! Helgen har gått fort, men det är klart! Har man kul så går tiden fort ;) Jag bloggade inte igår, fy på mig. Men ärligt talat så hade jag fasen inte tid. Haha :) Sry..

Igår vaknade jag upp m min finis ;) Sen skulle jag till malmö med min lilla pärla till kusin, Lina. Så vi tog bussen till malmö klockan 11 och sen gick vi på entré och lullade rundor :) Mitt lilla busfrö hittade minsann en hel del kan jag ta och berätta, vårkläder är ju bara så viktigt. :) Passade plaggen sa jag "jaha, då lägger vi dom på köpa-listan" haha. Lite lagom sött :)

Sen åt vi lite och jag gick in i några affärer. Köpte vita converse (såååå mycket inne just nu), kavaj (precis som jag nämnt innan, det är vårplagget iår) linne, långarmad ljusblå tröja och beige-bruna tights. Lite så småbra :) hihi! Vid kvart i tre tog vi bussen hem igen och vi var helt döda båda två :O jätte för konsigt! När vi väl kom till sjöbo hämtade mamma oss och vi körde hem lina, tack för dagen mitt lilla favoritbarn, älskar dig! Sen åkte vi hem (jag och mamma) och jag fixade mig lite snabbt och sen drog jag till sjöbo igen och sen vidare till ystad där Stoffe hämtade mig med sitt lilla fordon! Lalala!

Hemma hos Stoffe var ju Thessan såklart, min bebis och söte Evelina (Stoffes lillasyster)! :) Vi var där hemma i ca 1 timme sen drog vi iväg till fest hos Ludde som fyllt 18 ;) Trevligt folk som var där, najs najs! Jag berättar inte mer om den kvällen för den var FÖÖÖÖR knasig!, Hahah, gaaalet och pinsamt! Jaja :) Påväg hem åkte jag, thessan, Stoffe och david kom med mig hem också ;) Så ja, haha. Det var fin fint :)

Vaknade upp i morse, inte jättepigg direkt meeeeen vad gör man inte när man ska upp och jobba? :) Men en sak är säker, jag ska iiiinte jobba nån gång mer efter att har varit på fest. Haha, man pallar inte asså! (eller jo jag gör!!) SÅ det var rätt så drygt, men sen kom jag hem och lagade mat till min kära familj (yy) & nu sitter jag här lite smålustig ;) fniss!

Här kommer bilder ^^


Linne ifrån Gina Tricot.


Långarmad och tights (dålig färgkvalité på kameran)

 

 Denna kavajen från MQ :) Mörkblå om ni inte ser ;) And ofcurse my "all star converse"


Men nu ska jag dra! Btw på lördag åker jag på skidresa med alla nior! SHUHU!

12 mars, snöfifan!

2010-03-12 @ 18:21:46
' Sharå :)


Läget? :) haha, med mig är det på topp nu igen. Faktiskt, haha. Gick och la mig tidigt igår så det var sjukt skönt :) Pigg och glad idag ;) Vi började med att se på bio i morse på flora (även fast den biografen suger-.-'). Sen kom vi tillbaka till skolan och jag och min kära "Nationella-prov-kompis" (som går i min klass, stud) skulle då göra vårt muntliga nationella idag. Vi lyssnade på en text och sen skulle vi skriva ner; tid, ålder, handling, känslor. Texten var svår men kort. Sen skulle vi stå där framme och berätta detta för vår klass. Jag som är van vid att stå och prata inför folk blev för en gångs skull jätte nervös :O!! Mitt hjärta bultade som om 100 elefanter sprang inuti mig :O Men jag kollade inte i pappren en enda gång och jag berättade ändå det mesta. Är faktiskt riktigt nöjd och stolt över mig själv. Hoppas jag får mvg på detta med! I så fall har jag fått mvg på alla de tre delarna på svenska nationella proven. Jag kommer blir riiiiktigt glad då!

Efter skolan gick jag hem till miche och gnäggade lite med henne ;) haha. HON ÄR SÅ JÄVLA DUKTIG! FÖR HON HAR TAGIT SITT KÖRKORT OCH HENNES LILLASYSTER ÄR SUUUUPERSTOLT ÖVER HENNE!!!!!!!!!! :) Så är det. Efter det tog vi bussen gemensamt för hon skulle till sin kompis och jag hem :) Så nu sitter jag här, väntar på att det ska bli mat och att mamma ska komma hem. Sen ska hela min familj åka och bowla (utom jag) men jag sitter inte i nöd, jag lovar ;) haha. David kommer sen, efter han har klippt sitt jävla hår -.-' suck! :) Pågar kan nte planera, that's it ;) haha.

Nej nu ska jag göra annat. See ya later!



Gårdagens outfit på volleybollen blev (slutligen efter 100 ombyten, ingen bra kläd-dag)
96-jeans Gstar raw, svart puma t-shirt och guldjacka. Sen en liten fläta i håret blev ju såå sött :) hihi!



Mig för tillfället, en aning knasig ;)

11 mars, stress-moment -.-'

2010-03-11 @ 21:58:30
' hejhopp.

Pust, en mer stressad dag än dagen idag får man nog leta länge efter :O haha, gud asså det var ju somsagt volleybollturnering i skolan idag och jag och anna var ju speakers och höll i sekriteriatet. Shiit, iiingen lätt uppgift och där fanns inte många minuter man kunde chilla på. Men men vi hade fruktansvärt kul ändå. Vi hade mikrofoner så det skulle höras och rätt som det är under en match så tar anna mikrofonen och gör väääärsta "snark-gris" ljudet! XD HAHA, jag höll på att dö av skratt! Alla som spelade volleyboll började asgarva hahahah! SJUKT KUL!

Sen skämde jag ut mig också ja -.-' Jag och anna satt och räknade poäng under hård press och stress, så kom där två killar bakom oss och frågade vem som vann killmatchen för tillfället. Killarna trodde både jag och anna var oskar och kalle (som vi går med). Så utan att släppa blicken ifrån papperna gjorde jag en ivägshasande handrörelse (som var nära killens huvud) och sa högt "SHYYYYY" samtidigt som anna säger "amen håll käften". Så säger Claes (vår idrottslärare) "ja ta inte illa upp killar, dom är stressade" och faller lite lätt i skratt. Så då vände jag mig om och såg att det var ju 2 helt random killar (såg rätt så bra ut) som vi just shasat iväg. haah, fyfan vad jag garva x) ahha. Stackars dom! HAhaa.

Dagen slutade med barnaerobic och just nu sitter jag hemma hos pappa. Ska gå och läga mig nu för är astrött!



Gud vad jag saknar den känslan att vara helt överlycklig med någon. Att vara kär, omtyckt och trygg. Man vet aldrig om ngt är rätt från början ju? Det är alltid lika svårt. För även om man vill att det ska vara så rätt som man fantiserar så kan det visa raka motsatsen och så står man där, tomhänt. Det är jobbigt att överväga, för man tänker ändå att skiter det sig nu så är det att börja om på ruta ett igen. Det är den känslan som sen är skön när man väl tröttnat på kärlekslivet. Men just nu är det där "ruta ett" något jag hatar. Så fina du, låt mig få vara sådär överlycklig med dig, låt mig få vara trygg och framför allt släpp mig inte till den jävla ruta ett..

Seeee ya!

10 mars, sometimes..

2010-03-10 @ 20:42:41

' Tjena budd's.


Hoppas allt är väl, med mig är det bra förutom mina (nu helt plötsliga) ryggsmärtor :O Sjukt ont i mellanåt. Rätt så drygt. -.-' Men men sånt är livet..

Idag har det varit skola som vanligt, hatar onsdagar :O Dom är sjukt dryga, suck! Bara tråkiga lektioner typ. Men det får man väl ta! Efter skolan mötte jag Miche sen stack vi och solade på Mega Sun. Dom är helt klart bäst! Solade 17.45 minuter, perfekt tid! Älskar att vara brun, man blir lixom automatiskt snygg tycker jag :) haha, men men sen gick vi samma väg till Sjöbo Fitness sen skulle Miche hem så där skilldes vi åt. Min stora-syster är bäst!

Jag skulle ha core pass klockan 17.10 meeen såklart blev det inställt -.-' SUCK! Jag älskar att ha core, det är sjukt skönt. Men men så är det! Jag gick istället igenom lite olika övningar med Camilla och sen åkte jag hem till mitt enkla kära hem. Väl där pluggade jag och sen blev det mat och fortsättning på plugg -.-' Pust, ändå tycker jag det är relativt kul. Visst jag är rätt så skoltrött meeen jag gör det bästa av det och pluggar 1 timme om dagen, idag blev det 1 timme och en kvart. Känner mig hur duktig som hälst!

Nu ska jag bara ta det lungt. Snacka m min lilla sötnos på msn (I won't tell you yet) och det är alltid mys. Imr är det volleyboll turnering i skolan, längtar! Jag och anna ska vara speakers, fatta kul! Så det blir nog en bra dag!


 
Dagens outfit, svart lång t-shirt, miss sixty jeans och nike tröja.


Jag älskar dig mitt hjärta. Du lyser upp min dag. Gör allt för dig.



Jag är på halvtbra humör? Jag är glad men ena sidan av mig är som halvt sviken. Är trött på att mer eller mindre ingen är som förut? Det är fan inte många som uppskattar vad man gör för dom, inte många heller som förstår vad man faktiskt har gjort för att dom ska må bra. Det är lixom som en liten klump i min mage som gnager på mig, vill egentligen bara skrika hur grymt arg/besviken jag är men det känns som om även det kommer vara meningslöst. usch hatar bara tanken :(

8 mars, kvinnodagen (Y)

2010-03-08 @ 21:27:52
' hejjjsan.

idag är jag totally förtrött för att skriva så jag säger som så att dagen har varit chill och jar har haft pass osv...
Det är även kvinnodagen idag och det gillar vi. Önskade att det skulle vara jämnställt exakt överallt. Tycker synd om dom män som inte har tillräckligt med moral i kroppen att kunna låta en kvinna vara i samma nivå vad gäller jämnställdhet som dom själva. Det är ju trots allt vi kvinnor som fått lida så sjukt mycket för att mannen har plågat oss genom alla århundrande över hela världen. Trots det är vi kvinnor som besatta av män, hur kan det egentligen komma sig ?


The world is creapy.. (Y)



PUSS PÅ NÄSAN!

JAG ÄLSKAR DIG MAMMA!

7 mars, tack-för-igår-!

2010-03-07 @ 15:50:25


Hoppas ingen är lika slö som jag idag :) haha, nej jag ska inte överdriva! Men det var en tuff gårkväll men ack så rolig! Haha, förfesten ägde as always! Sen kom taxin och haha, då råkade lufsen hoppa in i minibussen x) hahaha! Så galet! Sen körde vi inom Lövestad och hämtade ut pengar. Sen så var vi snart framme på valla :) haha. Shit, stadig var man inte direkt :D haha, så kan det gå.. Shuhuu...

Ja som ni såg skrev jag ett inlägg i natt ett tag efter tre. Sen sussade jag gott i min säng :) tss! I morse vaknade jag 07.20 och efter det kunde jag inte sova, men jag låg ändå och halvsov till 08.30. Mys! Sen blev det en chock för jocke när jag kom upp så tidigt men jaja :D haha, åt frukost och sen satt jag  lite vid datan, hängde upp tvätt, städade från förfesten, mockade med Linda och sånt duktigt! :) Känner mig stolt. haha (A) Men men, nu ska jag göra ngt annat. Som? Jaja..

Ska berätta det också att vi kanske planerar att åka till London på en Weekend minisemester. Hoppas veeeeerkligen det blir av för jag vill verkligen till London och SHOPPPA :O Fatta vad kul!? Maha! :) Men men nu ska jag drömma vidare på allt som går och sen ska jag väl bara sitta och glo :) haha, Ha en bra dag allihopa!

PUSSS!

Big city life!

2010-03-07 @ 03:28:34
' hallå!

nu har jag precis kommit hem från en galen kväll på tingvalla och innan dess var vi ju hemma hos mig på förfest och det var sjuukt kul! haha, bilder kommer imr och det blir nog också kul ;) haah snacka om att vi kommer ha mkt att snacka om på måndag i skolan. Hihi!

Jim körde mig hem och sötedavid var med ofc ;) <3 sen kom vi hem och då åt JAG laxmackor med sås på. Haha, också ganska sött om jag får säga det själv :) haha! men men sen åkte dom, tyvärr.. Hade kunnat sitta uppe och snacka hur länge som hälst. Är inte alls trött. Men men jag ska ändå sova nu, klockan är mycket!

Ha det bra! PUSS

6 mars, LÖRDAG!

2010-03-06 @ 16:42:18
' SHUUUUHUUUU!


Idag är det fanimej lördag och jag är po de! :D haha, Jag har precis sovit och är lite yrvaken men för att peppa upp så har jag musiken på max och deeeeet får mig att bli helt taggad :) haha, ikv ska vi ha kul!

Innan idag har jag jobbat typ från 9-14 :) Så det är naaaajs. Sen körde jag, jocke och linda till pg's och åt, fyyy på oss! :S Meeen det var fett gott iaf :D haha, sen kom jag hem och somsagt somnade jag och har precis vaknat :) Snart kommer henke hit ;) och sen ska jag börja städa ute i kontoret och sen kommer mina darlings! hihi! & som ni vet så drar det iväg till tingvalla sen ;) haha, taxin står utan för den "röda mattan" och väntar på oss klockan 22.00 :) Tonight gonna be a good night ;)

Men nu har jag inte tid och så nä :) haha, Have it najs! Ta hand om varandra där ute :)


5 mars, grattis till världens finaste lilla kusin!

2010-03-05 @ 22:13:42
' Hejsan söta människor!


Idag är det fredag, WIIIIHO! Lovee fridays! Jag har gått i skolan idag och hela dagen har jag gått runt och längtat efter att få reda på mitt Nationella prov i svenska (uppsats). Till slut blev det min tur och jag var nervös över vad som skulle sägas och tas upp av (världens bästa) Anette som är min svensklärare. Jag visste faktiskt inte vad jag skulle förvänta mig riktigt men jag hann inte tänka så långt innan jag såg vad där stod på pappret "OTROLIGT BRA!!! MVG! 10 poäng!" Asså jag höll på att dö! :O Jag visste inte var jag skulle ta vägen!? Jag menar skalan var från 1-10 och jag fick 10 :O SJUUUKT! Jag blev så glad att jag började hoppa av extas. Shit, detta glömmer jag ALDRIG! Kopian kommer ut på måndag så då ska mina föräldrar få läsa den. I love MVG!


Efter skolan kom mamma och hämtade mig, sen stack vi och solade. Shit! Jag är brun :) haha, solade i 17,5 minuter i ett special solarium så det tar extra på den :D Sen efter det handlade vi och sen stack vi hem. En timme senare satt jag i bilen (igen) på väg till mina kusin Lina och Frida. Väl där grattade vi Lina som fyller 8! GRATTIS SNÄCKAN! Sen fick jag även träffa Frida efter att hon kommit hem från sjukhuset :( Kul att se henne bättre, fast att man är orolig ändå. Det blev jättegod mat och senare kolladevi på let's dance. Söttt!


NU sitter jag här och jag ska faktiskt gå och lägga mig tidigt ikv, ska upp imr och jobba så jag behöver ha lite krafter samt att imrkväll blir det ju paaaaartey! Så då kan man inte sitta och vara trött (men när är jag det egentligen?) ahha :)


Ha det bra nu ska jag sova :)


Idag har jag på mig ett vitt baslinne, svart tunika med lite puff i armarna, gråa leggings och en jeansjacka.
Ljusrosa naglar, ljusrosa läppar och ljusrosa ögonskugga :) Till det har jag silvriga smycken och en vit klocka ( som matchar tröjan) med silverspännen, såklart! :) hihi!
OBS! MÅSTE TILLÄGGA ATT DET ÄR JÄTTE INNE MED KAVAJER I VÅR, (KORTA SOM LÅNGA)!

PUSSSSS!

4 mars, 1 månad tills jag fyller år :)

2010-03-04 @ 20:52:56
' Hej i rutan :)

Allt är bra med mig förutom förkyldningen som är käääär i mig :( Men men, den börjar bli bättre fakiskt. Idag har det varit skola som vanligt, rätt så härlig dag med solsken och hela köret. Det gillar vi som in i! VÅREN KOM TILL MIG!

Vi hade idrott sista 2 timmarna och idag dömde vi inför volleybollsturnering nästa vecka. Jag kom dock inte med i något av lagen (tjejlaget/mixlaget) så jag blev lagom sur. Men jag nöjer mig åt att jag och Anna kommer vara speakers och sitta i sekriteriatet. Haha, shit vi ska flumma och det lär bli en rolig dag att lyssna på. Efter skolan blev det barnaerobic och det gick skitbra :) Sen stack jag hem och pratade lite m miche och åt tacogratäng, skitgott! Nu sitter jag här och degar, tänker på att jag ska städa hela ovanvåningen för fjärde gången på 3 veckor, så äckligt drygt. BLÄÄÄ!

Helgen ser ganska fin ut faktiskt, imr ska jag hem till mamma och slappa lite, sen ska vi fira min sötaste kusin Lina. Hon blir nämligen 8 år :) Då får jag även träffa min andra kusin Frida som är världens gulligaste kusin som faktiskt varit rätt så sjuk på sistone :( Men som tur är så är hon relativt frisk igen. Så det blir en lugn fredag. Sköönt! På lördag hoppas jag att jag kan få jobba av mamma, feels like I need that :) Sen så blir det en ooooootroligt fet lördagskväll. Min töser kommer vid 6 och då startar förfesten, WIHO! Sen börjar vi tagga och sen kommer taxin till Rosenhäll klockan 10 då det blir en härlig resa tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllll : TINGVALLA! :D Som vanligt kommer det nog bli förfesten som blir roligast, men skit i det. Allt är roligt när man är med dom bästa! Haha!

Söndagen ska jag fråga mina kära föräldrar om jag får åka till lomma och spela in. Känner att jag verkligen behöver det, har en hel dröse låtar jag behöver få inspelat! Stoffe ska också med förmodligen om det nu blir av. Så ja det blir en full helg as always (Y)

Men nu ska jag clean up här i denna sunk-hålan :) haha

PUSSSS






jag vill ha sommar, bild på min galna mamma och annika-tosan :)  ( <- Mamma--Annika ->)


jag och bamse sen i somras :) saknar tiderna (you and me, you know it)



söt bild, äääääälskar godis or whot ? :)

3 mars, seg dag, jaddå!

2010-03-03 @ 20:57:09
' hejjjjsan :)

Idag är det onsdag, härligt med lill-lördag :) Snart helg wiooho! Idag väckte mamma mig, asså hon är konsig! Jag låg och sov så kommer hon där precis som om det är hennes sista dag att leva, helt överlycklig :) "vet du vad jag tycker är konstig?" (jag ligger fortfarande med ögonen stängda och halvsover, svarar inte) "hundar hälsar alltid på varandra med att nosa varandra i rumpan...." (jag ligger fortfarande ner och halvsover, och ger ifrån mig ett hrmm..) "JA!, och TÄNK så skulle vi människor också göra det. Gåfram och lukta varandra i rumpan. Gud vad KNASIGT" (då började jag vakna till liv...) "haha, tänk så skulle jag gå upp och lukta jocke på snoppen nu, HAHAHA" (då började jag skratta till för det lät heeeelt galet när hon satt där så fundersamt på sängkanten och diskuterade mer eller mindre med sig själv. Haha, min mamma är för knasig!

Iaf efter min graciösa väckning blev det uppstigning och sen till skolan. Ganska stressig dag faktiskt., men den gick an den med. Efter skolan har jag bara pluggat typ och sen har jag fått virus på min msn så nu håller jag på att kravera, minst sagt. Pust!


MEn men jag ska typ städa nu så jag hinner ikke mer med er nu.

PUSS!


en bild på mig och min kusin när jag var typ 7-8 år :) redigt krampig, haha x) sötsötsöta kusin Lina. <3

2 mars, the-influe

2010-03-02 @ 17:21:19
' hejhej.

Här sitter jag hemma hos mamma, har inte gjort ett skit i dag. Har varit hemma eftersom jag är sjuk, tråkigt som in i! Men men sånt är livet.

Jag vaknade somsagt idag med absolut iiingen ork, så jag sa till pappa att till skolan går jag inte asså. Så jag fortsatte sova till 11.30. Rätttt så skönt! Sen åt jag frulle och mamma kom och hämtade mig. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. SKönt!

Nu ska jag fortsätta chilla, sen ska jag äta.

Hörs! PUSS




söt ? :)

1 mars, times goes fast.

2010-03-01 @ 22:16:00
' hejjsan.

Nu är jag riktigt förkyld med konstig hosta och snorig näsa. Trodde det skulle vara över nu ju :( Men tydligen inte! Usch, hatar detta! Sen är jag ju inte försiktig häller, jag tränar ju ändå :S Får nog ändra på det innan jag blir ännu mer sjuk. Har varit förkyld nu i mer än 1 vecka! ajj..

Idag kom pappa och hämtade mig efter skolan, vi körde direkt hem och fikade lite sen pluggade jag matte. ÖHHH! Sen ringde jag en massa och ansökte efter sommarjobb. Har ju jordgubbsförsälning som jag står uppskriven på, men jag menar det är ju inte mitt öde direkt :) Så jag tar gärna 1 eller 2 jobb till! Eller ja, jag vet redan att 1 vecka hos mamma är spikad och det är falsterbo-veckan. För där vill jag jobba! Yes.

Jag ringde till posten (dela ut tidning på cykel, YIHA) meeen där var man tvungen att vara 18 vilket han inte fattade först när jag kom med min entusiastiska ton "Hej mitt namn är Josefine och jag skulle vilja söka sommarjobb hos er" ( visst låter det vuxet :D ) Så post på cykel, struket! Sen ringde jag till fritidspaviljongerna vid Jakten i ystad (stå i kiosk) meeen dom svarade inte, så tjollan struket! Efter det ringde jag till Sjöbjörnens i Sjöbo (stå på konditori) meeen där tog dom inte emot, tjock framtid på bageri struket. Sen ringde jag anderssons bageri och dom ska jag ringa till på onsdag mellan 10-15, så då hoppas jag kanske där! Understruket! För att vara extra säker ringde jag även ystad saltsjöbad och hon rekomenderade mig att skriva ett mail så det gjorde jag. Försökte se så proffsig ut! Haha, understruket!

Så jag hoppas jag får ngt av jobben, annars är det katastrof! :) Men men, nu ska jag gå och nanna, har nbyss haft pass så är helt slut och sånt!

PUsS!



Jag vill ha sommar,
jag vill va brun,
jag vill slippa skolan,
& jag vill göra allt crazy a la summer-things!