30 juni, im happy :)

2010-06-30 @ 21:21:12

Hejjj allihopa :)

Hoppas allt är bra med er
, jag är på bättringsväg så jag är glad :) Inte bara för att jag håller på att bli frisk utan det är några detaljer som faktiskt göra mig på gott humör (A) i won't tell you yet...

Idag har jag varit och handlat med johanna i lund
, det blev lite saker, skulle ta det lugnt med börsen men det var mycket rea grejer så jag fick faktiskt mycket för pengarna, spenderade inte mycket iaf! Som alltid hade jag jättekul m johanna, flumm som in i! Så tack för dagen hjärtat, har varit underbart! Love you. Bilder på vad jag har köpt kommer längre ner, you will see ;)

Just nu sitter jag hemma hos pappa och har precis ätit mat m denna familjen ;) blev kebabrulle för min del, götttt! Så nu efter maten ska jag va lite social m min pappa och sen ska jag gå och lägga mig tidigt så vida mr. secret inte hör av sig ;) hihihi. Nyfikna? Kan jag förstå!

I morgon blir det jobb klockan 11 och slutar klockan 17, därefter ska jag dra till johanna för vi ska simma. Vi kom nämligen överrens idag om att vi ska på triatlontävling! Detta området är helt nytt för mig men när johanna frågade mig innan idag så tänkte jag, varför inte? God motion och jag älskar att tävla! Jaddddå, tävling i halmstad och i åhus. Kör vi nog på det ja ;) haha!



Nej här kommer bilder!


godmorgon på mig, såhär kan man se ut ibland.. puhh!


min frukost! BRAVO-juice (tropisk), 2 mackor med keso, skinka och tomat och lite skivad melon från brasilien ;) blev proppmätt!!


jag o johannnnnnnna (A)


denna köpte jag :) söt liten magtröja nu till sommaren, bojah!, snyggt till shorts!


 :) gillar skarpt! rea på HM (Y)

rosa kofta, skitsöt! från hm (Y)

jag passar bra i rosa, älskar rosa, wie!

nätlinne, skitsnyggt att ha under ett stort annat linne eller som på bilden nedan.

snygggggt!

collage-tröjan som är så inne :) från gina (Y) love it!

finemang ju :)

mina fyra köp som jag är väldigt nöjd med!




Innlägget nedan är sen igår, glömde lägga in det! 


kl 21.22
Ja då va jag hemma igen. Har handlat efter mina behov. Köpte Bobby´s shampoo extreme repair, Bobby´s conditioner extreme repair, rexona roll on "girl", veet hårborttagningsmedel och 2 proffs hårspray. Just nu ligger mina extensions i ett varmt bad med shampoo och jag ska snart ta upp det och skölja ur det, sen ska den få ligga i med inpackning och i nästa vecka ska jag nämligen sätta fast det hos min "kusins" (amanda) kompis. Så hoppas det blir bra! Längtar som in i!

Så nej nu ska jag fixa med det. Have it nice.. Imr blir det lund m johanna (Y) älsk älsk älsk...


this is what i bought (Y)



kiss and goodbye!

sliten..

2010-06-29 @ 19:33:50
hej igen!

har precis städat, ska iväg o handla m mamma, det blir Bobby's schampo balsam och hårspray (Y)


just nu...

puss

29 juni, sjuk, körd, död....

2010-06-29 @ 17:21:12
' hej alla.

Ja här sitter jag och snuvar... Är sjukt och har nog en aning feber. Fifasen, jobbigt! Allt började igår efter träningen, skulle sova och jag började frysa som in i.. Tror jag fick solsting för jag blev helt konstig i huvudet. Sen så började jag bli sjukt förkyld. I morse var jag helt stendöd, hade drömt jättemycket och konstigt... Men jag skulle till Nova kliniken klockan 8 och sen börja jobba klockan 9 så det var bara att ta sig upp.. PUST!

När jag kom in på nova kliniken skulle vi behandla mina tår med "lotis" vilket inte skulle ge någon smärta... Men efter behandlingen kändes det som om min tå skulle gå av och jag fick samma smärta som efter 2a operationen. Fick ta en massa tabletter och jag låg i sängen, skakade och tårarna bara rann.. Så mamma fick ringa till jobbet och avboka. Sen la hon sig bredvid mig i sängen och det var så skönt.. Skönt att ligga bredvid sin mamma när man har så ont, för det hjälpte. Hon är underbar.

Efter några timmars sömn så tog jag mig upp och åt en macka, efter det har jag bara tagit det lugnt och nu ska jag plocka undan lite och sen vila igen.. Så ha det bra.



28 juni, trött&solbränd, jaddå!

2010-06-28 @ 23:05:44
' Hellu!

DÅ var det måndag igen och denna veckan kommer nog rusa iväg känns det som... Den är fullbokad och det känns visserligen skönt meeeen jag kommer va trött som in i. Måste vila ut mig asså, men har jag tid till det? Svar -nej.... Så det får blir som det blir, helt enkelt :P

Idag har jag varit på ystad strand m mitt lilla vattendjur hanne ;) haha! Riktigt stek och jag är helbränd... Cocos oljan satte minsann fart, det kan jag lova! Men kanske låg jag lite länge, vi kom till ystad 10,30 och åkte hem 16,30. Puhh ja det var en lång dag!

Efter stranden blev jag hämtad i sjöbo av mammi! Åkte hem, åt, krängde jordgubbar (mums) och sen kom min pappi för att sedan dra till kraftverket. Så ja, vi drog dit tränade, jag körde hårt med min lilla pappa ;) haha, rätt kul! Själv körde jag på maskin i 15 min, lite boll, 120 situp's m 10 kg vikt, 40 "magdrag" och 60 drag för mina ryggfiléer med 10 kg vikt. Känns gutt!

Nu ska jag hjälpa min mamma m att duscha håret och sen ska jag själv in i duschen. Härligt! Här kommer lite bilder från idag. Mycket vackert väder, men dock kanske lite väl vindstilla (om man nu måste klaga, tsss). Yessss.


fin bild på hanne darling (y)

strande =vindstilla, puh!

on the beach (Y)

stekt... jadååå



Ni får ha det bra!

Puss från
 

27 juni, sliten ;)

2010-06-27 @ 22:52:36
' hejjsan!

Ja minsann då var eket över, bästa kvällen på länge. Ha rinte haft så kul sen jag vet inte när... Sjukt kul och jag tackar allihopa. Inann eket var det mini förfest hos mig med josse, ronja, hanne och anna och thim dök tyvärr aldrig upp -.- jaja.. Men sen blev det iväg till eket och ja som sagt... Mycket dans mycket av massa annnat också och ja, SJUKT KUL! Tack allihopa!

Efter eket skulle vi tjejer ta taxi men taxin skulle kosta 100 spänn / skalle och där satte jag ner foten :P Glöm det asså! Nä, jag drog av den vinglga hanne från taxin och började ragga skjutts hem till sjöbo ;) och det hittade vi, nämligen hannes granne. Perfect match! Så det var najs, väl hemma hos hanne tog vi cyllen (klockan var då 03,25 typ...) till oran och plaskade ;) helt ljust och fett kul. Lika varmt denna gången :) Sen började klockan ticka och jag tyckte det började blir rätt sent så jag traskade hem till husbilen hos kristin och håkan ganska så blöt ;) jag var framma klockan 05,00 precis och då var det hel ljust.. Pust lite svårt att somna meeeen soffan fick gå (Y) Göttt!

Dagen idag har varit halvseg.. Sov till 11,00, åt frulle, stack till blajsten, hämtade cyllen och drog inom en sväng till mormorsmor och käkade lunch. Sen började jag sälja jordgubbar klockan 13,30 och slutade 18,00. Puhhh! Sen kom mamma och hämtade mig och jag stack in till Ching a Ling och ansökte om ännu ett sommarjobb (mitt 3e nu , haha) och jag ska komma tillbaka imrogon för att bestämma schema. Sån jälvla flyt jag har och jag älskar det. Tjäna money money money... Efter det stack vi hem och åt sen kvällsmat hos nisse o ulrika ;) gott!

Nu ska jag nanna!
PUSSSS



Midsommar 2010 ;)

sara,hanne o jag ;) - hos ronja!


söt tanta ? ;)- hos johan

henke o lilla jag ;) -hos johan

pusskalas ;) blajsten o jaaag ;)


josse o blajsten - pusskalas!


på oran ;) midsommarnatt ;)


på oran ;) midsommarnatt ;) tack hanne :D <3




Denna bilden får avsluta mitt inlägg, denna bilden togs igår innan eket ;)
jossan, josse, carlssen och blajsten (yy





26 juni, GALEN GÅRKVÄLL!

2010-06-26 @ 15:39:14
' HEJJJ :D

haha, jag skrattar nästan av att bara börja skriva detta för MIN gårkväll var sååå sjuk x) Går ikke att besrkiva :) Hann inte updatera för jag var väldigt mycket busy! Meeeen, dagen började med att jag jobbade i affären till 1 sen så skulle jag ju egentligen fira min midsommar i sövde med anna och thim då vi skulle tälta :) meeen helt plötsligt fick inte anna alls så jag fick ju sådär på nån timme ändra om min kväll totally! ;) Men fixarn (=mig) klarar allt, så jag åt lite midsommar mat med ingrid och jan hemma och sen så stack jag till Ronja (=Blajsten) där Josse, Hanne och Sara var ;) hihi, fööööörfest!

Så där hade vi kul och skratta och gjorde massa knas ;) Sen skulle vi dra vidare till Johan där det ryktades om att vara mycket folk, men efter att tagit taxi dit och slagit sig ner blev vi väldigt snabbt uttråkade;) Trots det galna som cirkulerade i blodet. Så jag josse och blajsten fick för oss att vi skulle gå ut en runda. haha xD Och där satte vi oss på en gräsmatta och ringde folk som eventuelt skulle köra oss till sövde. Haha, meeen alla hade druckit så det var lagom kört! Men då fick jag och blajsten en super-idé! Vi skulle cylla (annat ord för cykla) till sövde :) Men först skulle vi fixa cyllar ;) haha. Så jag och blajsten fick med oss hanne som inte fattade att vi skulle till sövde ens och josse tvekade så hon stannade kvar, tyvärr :( Meen vi fixade skjuss m henke så han körde oss till kristin och håkan (där jocke, mamma och hannes föräldrar var på fest) och där fick vi fatt i min cylle och sen vidare till hanne för att fixa en till :) knas!

Men hannes cylle hade punka så jag tog lite hektiskt fram en cyllepump och började pumpa på som en galning! Haha, och då gick det bra, men för att vara på säkra sidan så tog vi med hela pumpen xD! Blajsten cyllade på sture (=hannes cylle) och hanne där bak :) Sen hade jag min egen och så gav vi oss i väg lite smått vingliga! haha, men vi hann inte 50 meter innan polisen kom och sa att hann skulle hoppa av, men fattade hanne det ? ;o neej så hon hoppar på igen och hälsar glad midsommar! hahaah x) jag höll på att dö av skratt!

Men sen sa dom till en gång till och då hoppade hon av.. Vidare cyklade vi och hanne kom på cyllen igen efter att farbror blå kört iväg :) Men jag fick helt plötsligt för mig att vi skulle cylla till öved så jag råkade härleda vårt lilla cyllegäng att cylla till åsum xD haha, väl i åsum kom jag på att det var fel håll och sa till mitt lilla kvinnoskap att jag visst sagt fel så då vände vi och MOOOOT SÖVDE! :D haha. Det tog fett lång tid och cylla men vi skrattade, sjöng och peppade på vägen dit så det var ingen fara! Väl i sövde var där typ 15 pers... -.-' men vi orkade inte cylla till dansgalan så vi var där bara en liten stund sen åkte blajsten hem i bil och jag och hanne cyllade tillbaka till sjöbo i snabb takt (denna gången). Väl i sjöbo cyllade vi och träffade några pågar och sen hörde jag nämligen ett porlande från någons trädgård och då blev jag plötsligt sugen på att bada ;oo Så hanne kom med den unika idén att vi skulle ta oss in på oran. Och jag var ju knappast sen med att hänga på så det gjorde vi! :) haah. Detta var helt galet!

Väl inne och i vattnet var det RIKTIGT skönt ;o Varmt som in i! Sen drog vi med pågarna in men dom badade självklart inte -.-' TRÅKFISAR! Jag simmade rundor lite och jag var mitt i bassängen när vi allihopa ser några strålkastare från en bil och jag såg att killarna började springa och hanne drar sig upp från bassängen och sprang allt vad hon pallade. Haha, och jag som ligger mitt i bassängen och flyter börjar simma som en galning (jag suger på att simma, haha) och springer in i skogen och gömmer mig bakom ett träd :) haah! Men falskt alarm såklart så där kom ingen vakt så vi tog oss ut och sen cyllade hem.. Lagom blöta, men vi hade riktigt kul! Hemma klockan 02,27, puhh!

I morse vaknade jag m hanne bredvid, skulle egentligen till tosselilla m anna men inte tillräckligt fint väder ;) så jag fick sovmorgon till 12,00 ;) GÖTT! Sen drog jag och hanne in till blajsten och hälsade på där och sen vidare till kritstin och håkan där våra föröldrar precis hade korkat upp ny dricka för att fortsätta midsommaren i alkoholens tecken :) Men det är gött! Så ja, det var förmiddagen och nu sitter jag här, börjar få lite brottom eftersom att jag snart ska vidare jag med! För ikv blir det eket och vi ska ha så jiiivla kul :D haha, jag och anna ska fixa oss i sjöbo i husbilen sen ska vi cylla till Fanny och förfesta sen blir att gå till eket där det fortsätter ;) haha.

Något att konstatera är att jag lever ; GALET och jag ÄLSKAR det :)!!!!!





Lot of love ;) /

24 juni, time to say goodbye for a while my friend.

2010-06-24 @ 18:09:32
' Hallå!

Idag är det den 24e juni
, en fin dag men dock den dagen Julia begravs. Begravningen började 11 idag och jag kan inte med siffror förklara hur många olika slags blommor som låg på kistan och långt ner åt gången. Kyrkan va full av vänner, vänners föräldrar, nära och kära. Det var fantastiskt fint...

Adam som är Julias bror höll ett tal som var jättefint och sen hennes pappa som höll ett tal, fullt av tårar... Det var fruktansvärt att höra en vuxen människa med så oerhört mycket sorg i rösten. Har aldrig hört det förut. Men begravningen var mycket fin. Och solen lös för vår Julia. Vila i frid vännen!

Efter begravningen följde jag Felicia till stationen och sen kom pappa och hämtade mig. Väl hemma solade jag mig och vilade lite... Nu ska jag till farmor och farfar, är hungrig som en galning. Men men sånt är livet.


Hoppas du har det bättre vännen, nu ska vi visa dig att vi ska va lika starka som du och kämpa!
Vi ska le för dig, vi ska skratta med dig och vi ska följa dig<3

23 juni, lång dag :)

2010-06-23 @ 18:09:17

' hej hoppp

 Här sitter jag med rapparen Petter i öronen.. Han är så jiiivla great! Har knarkat hans låtar hela dagen ;) hihi! Jag är hos pappa nu. Dagen har varit bra och den känns som den har varit riktiiigt lång ;o Jag sov ju hos anna darling i natt och färgade hennes systers hår igår.. Puhh. Jobbigt! men vi blev klara långt om länge och sen så kollade jag och anna i Öp's skolkatalog, haha. Gud vad vi skratta ;) ni är allt söta där på Öp!

Men i alla fall det var om dagen idag jag skulle berätta om! :) den började med att jag blev väckt halv åttta och då sa jag lite snabbt hejdå till anna och åkte sen med annas mamma till sjöbo där jag blev lämnad hos johanna bebis ;) Väl där gjorde vi oss i ordning, vi skulle egentligen till Lomma strand, men det gick ju kanske lagom br anär det var molningt -.-' så nejjjj.. Vi bestämde oss för att hitta på något annat ;) Så vi fick för oss att åka in till Malmö och åka karuseller på Stads parken.. Haha, men för det första så hittade vi inte dit och sen så fick vi nån killa efter oss som trodde jag va Sanna Kallür haha, fifan vad vi skratta... Höll på att tappa min mage i knät och dö pladask.. haha GALET!

Sen gav vi upp efter att ha ätit kina box och tagit bussar både hit och dit åkte vi hem.. Haha, när vi kom hem körde vi inom kvantum, hälsade på anna som sålde jordgubbar och sen gick vi in och köpte varsett choklad ;) efter det cyllade (=cyklade) vi hem och jag somnade på sängen i väntan på att klockan skulle slå så mycket att jag var tvungen att dra mig till frisören och klippa mig :) Skönt, det tog mindre än en kvart och sen blev jag hämtade pappi mig. Och wolah nu sitter jag här och underhåller (yy)

Meen det räcker inte, nu ska jag börja skriva en låt och sen ska jag ta tag min planering inför helgen och ja hmmm.. Det blir mycket :) haha MEN I LIKE!

Julias begravning imr,,, det blir tungt.. det blir tungt.. Vila i frid stumpan!


färgade mitt hår hemma för första gången på 1 år. det gick jättebra och inte slitet.. skööönt!

nöjd och nyklippt!

silkesdroppar <-- och --> inpackning direkt efter dusch... dyra meeen super bra produkter! (Y)

 

22 juni, "fast-dagen"

2010-06-22 @ 20:09:08
'Hejsan svejsan!

Jag har inte mycket
tid på mig så kan inte skriva allt för länge. Men jag ska berätta det viktigaste från dagen ;) Nämligen att idag skulle jag och anna baby ha "fast-dag" alltså ingen mat på hela dagen. Sen skulle vi kränga 12 "kamelbullar" (kanelbullar) och massa energi dricka :) haha, galet! JAG VET! meeen, dagen blev nästan tvärtom! Vi gick upp, åt visserligen ingen frukost sen stack vi till sjöbo m moppen och vidare till ystad. Vad gjorde vi i ystad? Joo... Vi gick raka vägen med bestämda steg till Max och beställde varsett "Stora målet". Detta matmålet innehåller, 1 stor mega burgare, 1liten burgare, 1 pommes, 1 valfri sås och 1 läsk. PUH! Vi blev så mätta att vi inte kunde resa oss på nästan 20 minuter :) haha. Så det där med "fast-dag" var nog ingen bra idé för mig och anna, sånna kräng som vi är ;). haha

Efter målet stack vi till h&m och kollade, sen gick vi vdare i lite olika affärer och jag köpte en tröja på Unos kläder som jag ska ha på Eket ;).  Bilder får ni se ikv, eller imr :) Ska nämligen snart bli hämtad av Henke och då ska jag, Miche och Henke hem till mamma och rensa lite kläder i min garderob. Och efter det ska jag hem till annnina ;) det blir nice!

Imr ska jag till lomma strand m mitt lilla hjärta johanna och då ska vi steka som faaaaan :) haha! Yesss, så är det och solen ska vara framme hela dagen imr så jag hoppas det stämmer! Men ni får ha det så bra och är det någon som vet vad som händer på midsommar så hör av er, för jag är på :) aight?

Pusss


SOMMAR!

21 juni, why does it rain.. ?

2010-06-21 @ 17:43:10
' Hejjjj!

Knasigt
väder det är och har varit idag,, riktigt knas.. Först fint-små regn-fint-varmt-kallt-ösregn, puhh. Men men sånt man får ta, dom säger iaf att det ska bli en skitfin midsommar och det ä gutttt! Just nu sitter jag och glor hemma hos mamma. Har varit i ystad innan idag och varit m judemannen, sen drog jag hemt ill sjöbo igen och gick upp till mormors mor. Älskade människa, man är alltid så välkommen och alltid lika skönt att dra dit. Nice nice.

Nu hade jag egentligen tänkt att köra moppe till mamma men eftersom att det regnar så blir det mindre nice. Men behöver endå dra för att anna kommer snart till pappa. Ah, jaja nej men nu får jag väl bege mig. Vill bara säga en sak innan jag drar ; Ni som ringer dolt på min mobil och kommenterar anonymt på min blogg kan ta sig någon stans :) vill ni mig något så ring från ett nummer som inte är dolt och ska ni tvunget kommentera så skriv ert namn. Ni blir genast rätt så många år mognare då  ;) bara ett tips och lite pinsamt tycker jag att barn som fortfarande inte släppt blöjan läser min blogg och ringer till min tlefon ? För faktiskt verkar ni inte äldre :) Men som sagt, skriv namn. Underlättar för mig så kan vi säkert lösa era problem öga för öga ;) (yy)

BYEEEEE!


it goes annina power tonight at my place ;) (yy)

hemma från byakrogen ;)

2010-06-20 @ 22:39:27
' Hej igen!

Nu är jag hemma, har varit på Byakrigen i Blentarp och ätit pizza, jättegott! Tänkte berätta lite mer om dagen idag på eriksgården och vad som händer i veckan ;) alltid skönt att updatera framåt. Bra för minnet!

Som sagt idag började jag klockan 12,00 på cafeet och jag blev först runtvisad var allt var osv, sen så fick jag andra kläder och sen började jag med att hjälpa till med en sallad. Jag gjorde jätte mycket olika saker så svårt att ta med allt, men det var jättekul och det är absolut lärorikt! Gjorde allt från att noppra jordgubbar-diska-servera och allt därimellan. Kul att komma på nytt och jag blir förhoppningsvis uppringd i morgon om schema för hur jag ska jobba under sommaren och framåt. Så det ska bli skönt med lite planering! guttt!

I morgon ska jag sticka till ystad och hämta mina grejer hos Mimmi (som just nu är i Turkiet och gottar sig.. fnys) så jag hoppas att jude möter mig för hittar tusan ta mig ikke hem till Mimmi ;) hihi! Men det löser sig nog! Efter det ska jag till sjöbo igen och förmodligen har Anna bebis jobbat färdigt då så äntligen ska jag va med henne. Saknat henne ju... (hon har varit hemma i en hel vecka.. PUST) Men i morgon smäller det och vi ska ha mega kul ;) Hon ska sleepa hos mig så då blir det villt som alltid annars ;) men det får ni se då! hihi!. 

Övrigt i veckan så har jag stora planer på att sticka till tosselilla och ha fett kul för att sen dra till sövde på kvällen och tälta ;O låter fett mys tycker jag :D haha, så nu ska jag bara samla ihop lite folk och sen blire niiiice (yy). På midsommar ska jag jobba till 13,00 och efter jobbandet blir det antagligen fest men har inte planerat så långt inu... Men det blir skoj hoppas jag! På midsommardag är det EKET som gäller och då ska vi RÖJA! :D haha, WIHO!

PUSS


här kommer nån bild på mig och johanna ;)









min vovvse tuffse :) love love love!
johanna, lilsis ;* älsk på dig!


 

20 juni, snabbis ;)

2010-06-20 @ 18:45:07
' hejjjsan hå!

Hoppas alla mår bra idag! Jag känner att jag har absolut ingen koll på vad det är för dag numera ? ;o brukar va så när man har sommarlov att man inte tänker på det alls, och så är det för mig just nu :) men skiiitsamma! Tillbaka till verkligheten, jag bloggade inte igår, hann inte och jag var med johanna på kvällen vilket var mycket mys ;) och vi gjorde massa knas. Haha! Tog även massa fina foton med hennes nya system kamera och dom blev sviin fina (A) visar dom sen ikv ;) bujahh!

Idag har jag jobbat för Eriksgården på cafeet och serverat ett sällskap på 25 pers, gick faktiskt jättebra och mer om schema för sommarjobbet får jag reda på imr så det kommer bli najs! Nu ska jag snabbt nyta om sen så ska vi sticka till blentarp byakrog och käka! MUMS!

Mer update senare :) PUSS



 här kommer dock lite söta cam bilder ;)




18 juni, in a bad mood...

2010-06-18 @ 22:56:42
' hej.

är inte alls på glatt humör. har ont i min tå och jag har käkat så mycket piller att jag är helt snurrig i huvudet. Usch.. dessutom är jag själv hemma vilket innebär att jag inte gör ett skit mer än att sover. Ganska skönt kanske, men inte när man har ont! Ja jag orkar inte berätta speciellt mycket mer än att jag hade så ont efteråt att jag bara låg i sängen och skakade och grät.. och svettades. Hm fresh

Gårdagen var riktigt bra, det är väl det jag kan säga om den. Fick även badat fötterna sådär vi halv ett slaget i ystads fontän mitt på torget.. Ja, kanske berodde det på en viss tobbe som jag även plockade blommor med :) fnys... haha. jaja

Nu ska jag kolla tv och återigen sova som ja har gjort typ hela dagen... Pust!

Godnatt.


osminkad, håret-åt-alla-håll och helt snurrig i huvudet av alla piller. det är dagens -feeling!

hos min mimmi :)

2010-06-17 @ 19:59:05
' hejjjjjsaaan!

Nu sitter jag hos mimmi,
är fixad o klar väntar bara på att mimmi ska gå ut med hunden och sen ska vi till saltan där det blir pardeeey för hela slanten! Yessss så äre!

Dagen har varit underbar och stranden var verkligen hur fin som hälst :) kunde ju inte bada hela kroppen pga piercingen meeen jag badade benen, iiiiskall ;) haha men samtidigt skönt. Det var 14 grader.. Buhh! Sen har jag beara legat och stekt typ ;) försöker få brännan att bli snygg nu! yiihaa, brände mig i huvudet (såklart) och lite på bröstet annars är jag faktsikt inte alls illa berörd av vår lilla sol. Så det är najjjjjjsss!

Ska operera tån imr btw,, ahhh!!!! Men innan dess ska jag träna på kraftverket m mammi, min älskade mammi!

Nej men nu ska jag kolla lite på fejjan sen blire som sagt saltan! Shuhuuuuu


me me me

17 juni, det här är mitt liv, jag lever min dröm!

2010-06-17 @ 09:11:18
' Hejssan!

Hoppas allt är bra och hoppas att ni ska vara ute i vädret idag för det är riiiiktigt fint och för min del blire ystad strand! Otroligt härligt! Jag ska snart ta bussen med jakke bebis och limpan till ystad. Träffa folk och ha det allmänt sommrigt, i like!

Ikv blire fest i saltan så ska vara i ystad hela dagen, fett skönt! Men nu måste jag fixa mig lite, ska raka benen bland annat ;) haha, varsegod för informationen hoppas ni blev lyckliga att veta! Så ja ni får ha det bra!

Puss



just nu precis ser jag ut såhär :) med min mammi.


sött va ? ;)
love you mammi! ♥

16 juni, jag har tagit mig hit utan rast eller sömn :)

2010-06-17 @ 00:17:50
' Hejjjj!

Allt bra ?  Med mig är det bra, mina tankar ligger hos julia. Men jag tänker på det goda, det roliga vi gjort ihop när vi dansade och våra snack på bussen hem. Jag tackar gud för att jag fick lära känna henne! Rest in peace Julia!

Idag gick jag upp rätt tidigt, gjorde mig i ordning och sen åkte jag till södra sandby för att ta bussen till lomma :) Underbart väder och jag blev uppmött av Victor bästis och Daniel. Sen gick vi hem till den sistnämnda och spelade in låten till julia. Det kommer bli riktigt bra. När vi var klara med låten och alla rysningar svalnat drog vi ner till lomma strand. Vädret var helt perfekt och jag solade. Super skönt!

Efter det så drog vi och käkade, träffade på några hundvalpar och dom var så söta, bilder kommer längre ner. När klockan var 17,03 drog jag hem och dagen var jättebra. Tack för den mina två pågar! Skönt att ibland bara vara tjej :) faktistk!

18,10 var jag i sjöbo och då blev jag upphämtad av jocke sen blev det att handla lite sen hem till vårt kära hem! Käkade med familjen sen skulle jag egentligen till kraftverket med pappa men det blev inte så. Istället gick jag en runda med mamma i rask takt. 5 km. Skitskönt! Jag är beredd på att ändra vanor nu, vad gäller träning, kost och den biten :) Jag ska faktiskt röra på mig och äta nyttigt och bra! Åt pastasallade till kvällsmat, nu efter promenaden sitter jag och dricker Proviva Skogsbär (super gott) och har ätit 2 nektariner. Härligt! 

Morgonens frukost ska bestå av fullkornsbröd med skinka, keso, tomat, gurka och pinjenötter på :) UNDERBART! Efter min mycket välplanerade frukost ska jag dra till ystad strand och sola med en massa söta människor ;) schteeeeek! Se på kvällen blir det saltan och pardeyyy, love it! Så är det någon som vill med till stranden så bara joina. Okii ?

Pussss



glad för min piercing? -svar ja!

studion (yy)

stranden !!

Victor konstaterar att hans kompis är jävligt barnslig,,, daniel förstår ingenting och kör en snygg pose med hela kroppen ;) - mina pojkar!

ja och här har vi ett litet troll - jag.

och ibland kan man se så naturligt oförberedd ut på ett foto... hmmm -.- liknar min pappa som tusan! :)

¨jag coh osynliga victor ;)

jag och en underbart söt valp :O

tack för dagen! PUSS


15 juni, ett jobbigt konstaterande.

2010-06-15 @ 21:04:19
' Hej alla där ute.

Som ni kanske vet så har det hänt något alldeles fruktansvärt. Något som ingen kunde föreställa sig och att detta ens hände är en orättvisa som INGEN kan styra eller hjälpa. Julia Lindberg konstaterade ha leukemi (blodcancer) i vintras då alla blev väldigt ledsna, men inte tappade någon hoppet. Nej för att läkarna sa att det var "rätt" ålder att få detta i. Så Julia gick igenom behandlingar och vi kallade henne vår fighter för hon klarar allt. Hon gick igenom 3 behandlingar av 9 men blev allt sämre och sen fick hon en hjärninfektion och läkarna förklarade att Julia aldrig skulle kunna leva ett normalt liv även om hon klarade behandlingen. Men Julias hjärta var ur balans och man fick sätta till en resperator som gjorde att hon levde. Men somsagt hon skulle aldrig kunna leva ett vanligt liv igen. Under denna tiden var hon nersövd och kände ingenting och hon berättade själv att vara nersövd var skönt. Så det bestämdes att resperatorn skulle stängas av så att Julia fick flyga till himlen, vilket hände igår den 14 juni klockan 17,26. Jag fick reda på det senare på kvällen och jag brast i gråt och hade inga ord.. Inga ord för hur orättvist livet är. En sån glad flicka ska man inte offra för något... Men änglarna hann före och nu säger jag till dig Julia Lindberg, vila i frid och upplev dina drömmar i himlen. Rest in peace!

Innan jag fick reda på detta satt jag och red på rolle, och för första gången kastade han av mig... Fnys.. Men jag slog mig inte speciellt mycket. Sen efter jag fick reda på det om Julia åkte jag hem till Johanna A för att ha en myskväll. Så vi köpte godis och jag började skriva en låt till Julia som jag kommer att spela in i morgon. Blev klar med första versen och ska skriva resten snart. Sen kollade vi på film och nannade sött.. Tack gumman!

Imorse gick vi upp (jag och johanna) vid åtta och skulle va på skolan klockan 9 för att ha en minnesstund för Julia. Det var jättejobbigt.. Alla grät och det var fruktansvärt, riktigt sjukt. Att denna flickan är borta, för alltid! Men jag och johanna stack hem lite senare och gjorde oss i ordning för att sen dra till malmö. Så vi stack dit och vi hade trevligt. Måste bara tillägga att hade Julia levt vet jag att hon hade velat att vi skulle skratta och va glada så jag och johanna försökte bara göra det bästa av situationen. När vi väl kom till malmö stack vi och käkade på China Box. RIKTIGT GOTT! Se skulle jag göra en sak.... Nämligen det jag nämde i förra inlägget eftersom jag hade så bra betyg och det var att pierca naveln. Så det gjorde jag och jag blev jätteglad för det. Gjorde inte speciellt ont heller. Sen stack vi in till Entré och handlade lite. Jag hadnlade för 200 kr, kallas "smygshopping". :) Men ja, sen drog vi hem träffade en aning knasig person... uhh. Men ja, sen så nu sitter jag här. Väntar på att någon ska komma hit och upprusta mig. Så är någon sugen bara slå en pling...

I morgon ska jag till lomma till victor och spela in låten som sagt. Ska sen åka till stranden med honom, min älskade bästa killkompis. Finns ingen bättre. Älskar dig mitt hjärta. Så vi ska ha en skön dag vid stranden och är det någon som vill med så bara hör av er. Det går bra!

Ha det bra. Ta väl hand om varandra där ute, lova.

Julia Lindberg!








vanligt svart linne, från cubus



Blommigt lång-linne, älskar den! från cubus!


och ett par shorts som man kan ha då kanske ett linne inte räcker riktigt över rumpan. sött!

såhär kan man ha det!


Men nu ska jag äta en apelsin! PUSS


14 juni, "work'n 9 to 4" ;)

2010-06-14 @ 10:20:53
' Hejsannnn!

Solfin dag idag ? ;) Lite blåsigt kanske! Ville mest bara skriva hej och så, ska snart sticka till jobbet m mamma och Nadja :) ska jobba till 18 så det blir en dryg dag... :( meeen man snackar ju med Nadja så det är lugnt ändå! I vilket fall som hälst så ska vi svänga inom pappa när vi ska till Flyinge så jag ÄNTLIGEN får min laddare för just nu har min mobil varit stendöd sen igår morse (mer än 24 h)... FRUKTANSVÄRT!

Men jag ska sluta nojja :) hihi. Jag har faktiskt glömt att berätta en sak för er som jag fick när jag fick mina betyg. Men nu när jag nästan är så närapå att berätta det så tror jag att jag inte ska det ändå! :) Ni får helt enkelt se när det väl är gjort, för det blir nu iveckan, troligtvis imrogon :D hihi! Så ja där kan ni ta er en funderare på vad det kan vara! :D tssss.

Ikv är jag sugen på att träna, behöver gå ner något kilo tycker jag allt! Så nej det ska bli ändring på det där med träningen, jag ska träna minst en gång i veckan på SFC och sen ska jag cykla minst 1 mil plus att jag ska rida nästan varje dag. Känner mig duktig när jag säger detta ;) haha. Men ja! SÅ är det Jossan gonna bee a thin lady ;) haha.. (ta det inte allt för seriöst nu..) Men men nu ska jag sticka till jobbet! Ska bara dra på lite make-up sen är jag -ready! hihi!

PUSSSS

13 juni, sommarlov och otursdag...

2010-06-13 @ 22:26:35
' hej och håå!

Hoppas allt är bra! Det är bra med mig och jag hann ikke updatera men det var ju för att vi var på bröllop så därför! I fredags efter markus student stack jag i alla fall till ystad med mimmi och vi hade jättekul. Haha, minnen asså! Nej men vi hade jäkligt kul och höll på med "charleey" hela tiden, hahah! Sen åkte jag hem klockan 00,30 och väl i sjöbo hämtade min pappi mig ;) hihi!

Men tillbaka till igår! Jag fick sovmorgon och det var underbart :), jag åt en god frukost och sen så gjorde jag mig i ordning för eftermiddagens sittning :). Den blev nämligen senare i kyrkan då kära "moster" Carin gite sig med Daniel. Fick en tår i ögat men den rann inte ut för en gångs skull ;) haha! Sen blev det vidare till Solvalla i sjöbo där det bjöds på otroligt god mat och inte tala om dansen som jag tog tillfället i akt att prestera väl i ;) SÅ ja natten blev sen och vi gick och la oss vääääldigt trötta! pust..

Dagen efter, alltså idag, skulle jag jobba. Men inte visste jag att dagen skulle bli en otursdag... PUST! Jag blev väckt av väckarklockan 07,40  trött som in i och så kunde pappa inte köra mig till min mamma för han drack igår (skulle hämta moppen för behövde köra till jobbet) så jag skickade ett sms till jockd och frågade om han kunde hämta mig meeeen, han svarade inte tillräckligt snabbt så jag tog cykeln och började cykla till mamma (1 mil) och när jag kommit halvvägs hade jag punka både fram och bak... sen när jag kommer hem till mamma kollar jag mobilen och då har jocke ringt och skickat ett sms "hej jag kan hämta dig, när?" arhh.. Och då var jag redan hemma! Sen skulle jag ta mopeden och köra till jobbet och då har jag min moppehjälm för då är den självklart hemma hos pappa... Då får jag istället ta en luknande cykelhjälm och det var mindre skönt. SÅ hem till pappa igen och röjde efter hjälmen (som jag inte ens hittade) och vidare till jobbet. Pust... (det kommer mer)

Väl på jobbet gick det bra, sen när dagen skulle sluta så kom där kunder 15 minuter efter vi hade stängt så då kom jag försent till passet som jag skulle ha och sen efter passet så åkte jag hem till pappa och skkulle hämta min laddare som låg i min pappas sambos bil meeeen självklart var inte hon hemma och mobilen hade jag hos mamma. så jag lämade pappa ensam hemma och stack till mamma. -hej dåligt samvete och nu äter jag apselsin med bara kärnor i -.-' bad day!

Imr blire jobb, ska göra ngt kul nu! PUSSSSSS!



9a



(jag längst ut till höger ´;) hihi )








11 juni, skolavslutning och sommarlov.

2010-06-11 @ 17:07:15
' Hejsan.

Gud vad tiden går fort,
kommer ihåg exakt den dagen vi började 7an, hur nervös jag var. Jag som trodde att jag skulle behöva en karta för att hitta på skolan och idag kan jag varenda liten vrå. Skolan var ju "så stor" men i dagens läge är den som ett sandkorn i mina ögon. Tänk att tiden går så fort...

Men back to real.. Jag skrev ju i förrgår att jag förmodligen inte skulle hinna updatera igår och mycket sant, det gjorde jag inte. Och inte konstigt va det, för jag hade mycket att stå i! Vi började skolan sent då vi tog bussen mot Veberöd (till Annettes "slott") klockan 09.30. Vi hade jättekul och hennes hus är fantastiskt! Vi gjorde allt och lite till, från att baka till att ha vattenkrig. Och ni tror väl inte jag var den som satt ner när det var vattenkrig? Nejdå! Jag blev mest blöt av allihopa! :) Självklart...

Sen drog vi hem vid 14.40 och jag stack hem. Efter det fixade jag ihop lite grejer hos mamma sen körde jocke mig till sjöbo (hem till mormor) där jag skulle spendera natten med Anna darling! Vi skulle ju bli upphämtade av buss på Färsinga klockan 18.20 så jag och Anna fixade oss tillsammans hos mormor (som är i Frankrike). Vi hade ju ingen aning var vi skulle så för att lätta på den nervösa stämningen började jag och Anna (förvåna er aldrig) sjunga och knasa i bussen. Haha, så någon frågade om vi hade drucki! Fast att vi gjort alkotest när vi hoppade på! Men resan gick i alla fall av till Bosjökloster och där hade vi jättetrevligt. Maten var supergod och det blev massa uppträden och dans! Kul!

Hemfärden började klockan 00.00 då jag och anna satte oss längst bak och förde ett jäkla liv! :) Alltid vi... Haha! Men långt om länge kom vi tillbaka till sjöbo där Thim stod med sin kära cykel och väntade ;) Så vi drog vidare till Joel där vi var en liten stund på fest. Men vi var inte så långrandiga för sen "ragga" vi skjuts till mormor. Haha så det blev en liten bilfärd sådär klockan 02.50 på natten :) När vi kom hem var vi lagom taggade på att fortsätta så det gjorde vi, jag och Anna. Haha, en riktigt galen kväll!

I morse vaknade vi slitna som in i och vi tog oss upp fär att dra till skolan klockan 12.30 då vi skulle käka lunch (vår frukost). Sen samlades alla i aulan där fick vi lite stipendier och fick höra lite tal, sen var det dags för att samlas klassvis och då började typ alla gråta och ännu värre blev det när vi gick ner för att "mingla" och säga hejdå till alla. Set var jobbigt :P Jag grät som aldrig förr... Men något som hela tiden värmde mitt hjärta var mina betyg som jag var och är fruktansvärt stolt över! Jag höjde mig nämligen i 10 ämnen och INGEN sänkning! Jag fick 9 mvg, 6 vg och 2 g, helt otroligt glad! Detta betyder att jag har 290 poäng och maxpoäng är 320. Överlycklig!

Men nej nu har jag inte tid att sitta och skriva, jag ska snart dra till student och sen vidare till Ystad där det blir fest :D hihi! Puss på er!

(bilder kommer en annan dag!)

9 juni, boojaaah snart slut på skiten ;)

2010-06-09 @ 22:13:09
' hejsan hoppsan ;)

Jag har varit busy igen så jag gjorde bara ett inlägg igår ;) men det får duga när man lever som jag :) hihi! Det blev nämligen bestämt när jag kom hem efter skolan att jag och pappa skulle kolla på bio, jag som kom med förslaget för det var ett tag sen vi gjorde det så ja! Blev hämtad på motorcykel, ahh jag älskar att åka!! Det blev filmen "prince of persia". Jag tyckte den var jättebra, den var sevärd och han som spelar huvudrollen är så daaaamn hot :o huh!

Bion slutade lite i nio så vi åt efter det eftersom vi inte hann innan. SÅ då blev det en riktigt lyxig middag på skogshyddan ;) förrät blev det vitlöksmarinerade jätteräkor med rom och crame fraiche ;) gott gott! Sen blev det nån filé med stektra grönsaker, aromsmör och rödvinssky med stekt potatis :) jättegott alltihopa! Sen att åka motorcykel är ju bara ett fett STORT plus i kanten ;) mihi! löööööv!

Idag har det varit en ganska lugn skoldag, började med att städa skåpen och sen var det konsert som gällde sen stack jag :) Inte lönt att va kvar och det gjorde alla andra också!  Så då passade jag på att dra till Unos kläder med anna darling och se om där fanns en jeansjacka som föll mig i smak :) oooooch det var där så jag spenderade den utan tvekan med handen på hjärtat ;) hihi! (A) ska nämligen ha den till lärarmiddagen, så den blir säkert till mycket god användning! wiho!

Efter minishoppingen så stack jag upp till min kära mormorsmor och överraskade henne med att visa att jag existerade. Hon blir alltid lika glad och det tycker jag verkligen om att se henne som! :) SÅ där satt vi en stund och pratade och hon bredde några mackor till mig, så sött! Jobbade nämligen för första gången i ludan utanför kvantum och sålde eriksgårdens jordgubbar :) var faktiskt inte nervös och det gick jättebra! Jobbade från 16-19,30 helt okej faktiskt ;) Åt sjuktligt mycket jordgubbar och jag är proppmätt nu! Kanske för att jag nyss åt kinamat men ändå! :) Det var riktigt nice!

Imr kommer jag kanske inte updatera, det beror på att vi ska mentorsdag hela dagen i veberöd hos nettan plettan :) hihi! Sen så ska vi dra tillabak till sjöbo och då ska jag till min mormor och sätta upp ett tält :) haha ska tälta där imrnatt, haha! Jag och anna! Fett kul kommer det blir, så jävla gaaalet :D hahaaha! Sen så ska vi till skolan på fredag klockan halv ett, så jävla nice sen slutar vi fan ta mig :D GUUUUTTTT! Men jag hoppas jag kan uppdatera i 2 sek imr iaf ;) lalala

Men här komemr bilder iaf ;) byyye!



Tack för en underbar kväll pappi, älskar dig!

snygg snygg snygg snygg.......

Shopping :)







juni, i skolan :)

2010-06-08 @ 12:12:32
' Hej hopp i galopp ;)

Allt bra med er ? :) Med mig är det bra, sitter på "lektion" i datasalen, har egentligen kemi. Dock är vår kära Jonas så fenomenalt snäll att vi får göra vad vi vill i datasalen ;) såå sjukt najs och jag älskar när lärare för en gångs skull itne tvingar en att plugga :) haha! Det lät bra ;) Men faktsitk så har jag lite tid över till hiss och diss lista som jag inte haft på väääldigt länge!!

Här kommer den!



Absolut hiss!

1. Blommiga färgglada kläder :) Det är hur fint som hälst speciellt nu till sommaren och det är superhett! Verkligen något min garderob ska få nys av i sommar, vi körr på blommigt nu för tusan!



2. Badneau bikini! Detta är absolut den enda bikini jag kommer använda i sommar och det är bandeau bikinin! :) Den är rak och jag kommer inte sätta några band runt halsen eftersom jag vill ha en snygg bränna utan några vita sträck där man haft banden :) Jag har redan köpt två bandeaubikins och jag älskar det ;) Får jättefin bränna!

Svinsnygg!


3. Heldressen! :) Jag tycker heldressen som är inne nu faktiskt är jättesöt, först var jag tveksam men faktistk så är det jävligt sött om jag tänker efter ;) Här är några exempels om jag tycker om, men det finns undantag då jag tycker vissa är riktigt fula! Men dessa är söta ;)






Absolut diss!

1. Dåligt väder! Buhu, det hatar jag!!


2. Säga farväl.. Det kommer bli jäåttejobbigt att ta hejdå till alla nu när jag slutar. Visst det ska blir sjuukt skönt, men ändå :( Jobbigt...!


3. Klackson med det breda... Uew.. Jag hatar sånhär skor? Att ha dom hela, vet inte ens vad det heter.. Men nej jag tycker det ser förjävligt ut. Tycker det är så sött med den lilla klacken. Och skon i övrligt är oftast jättesöt. Men uschh. ja-.-' NOT JOSSIE STYLE!


7 juni, student :)

2010-06-07 @ 22:20:12
' hej o hå :)

Här sitter jag och muppar, är sviin trött och jag har precis gått in från studentfest (morgan kusin har festen i vår lokal). Gick tidigare från skolan och gjorde mig i ordning och sen blev jag hämtad av mamma, jocke och linda för då skulle vi sticka in till Lund och se morgan på trappan :) Träffade Nadja där och släkt mm. Tyvärr regnade det så vi blev måttligt blöta och dessutom kurrade min mage som in i... buhu!

Sen stack vi hem och det blev skitgod mat här hemma :) härligt som in i! Nu håller dom på att packa ihop och sen ska morgan och nadja m kompisar vidare till lund och festa vidare. Mamma tyckte dock jag kunde följa med dom men jag tror att jag spara mig tills helgen faktiskt :) helg och helg.. vi kommer börja på torsdag och sen fortsätta ända fram till fredag natt, huh... Fifasen jag kommer vara sleeeden ;) hahah

Men nej nu ska jag faktiskt duscha, kolla tv och sen sova. Godnatt på er.

Puss




min klänning, hade den faktiskt idag :) ska ju ha den på lärarmiddagen ;) så var tvungen, hihi!


bild på mig efter att jag smetat in strawberry fudge-mask i huvet ;) haah


6 juni, söndag igen :(

2010-06-06 @ 20:15:04
' hallå allihopa :)

Nu va det söndag igen och även denna veckan har gått fenomenalt snabbt! :O Meeen så kan det va och det är bra! Veckan har varit jäkligt bra i övrigt och ett fett stort PLUS till vädret som gjort min vecka riktigt go! :) mihi!

Igår stack jag till johanna andersson efter jag varit med min vovve :) Vi hade det jätteroligt och det va längesen vi va så det var riktigt härligt! ;) vi åt först kvällsmat, skitgott! Sen drog vi in i sjöbo i shorts och linne och hyrde film ;) det blev filmen "flickan", som vi trodde skulle va skitbra! Sen efter vi hyrt film så stack vi och hadnlade fett mycket godis (A) maha, gottt som in i!

Efter det drog vi då hem och hoppade studsematta och tog massa foton :) skiiithärligt! Bilderna kommer längre ner ;) myspys! Vi såg lite senare på filmen "flickan" och den var riktigt dålig :P haha, sry! Men nej den var dryg, den kom ingen vart... Jaja, vi snackade lite ist och sen drog jag hem. Tack förkvällen hjärtat, loveu <3

Idag gick jag upp halv nio och sen drog jag till jobbet, hann sola lite utomhus när det var lugnt så det var najs! :) Sen drog jag hem till pappa igen och tankade, packade ihop lite grejer och sen drog jag till mamma och nu sitter jag här. Tar det lugnt. Men ja nu har jag inte så mycket mer att säga. :)

Puss :)


Bilder!









när man tar såna här foton hänger man kamerarn i ett träd..... hhahha! dessutom skulle vi sitta på johannas lekstuga meen när johanan skulle visa hur man kom upp bröt hon i sönder ena sidan av "tarassen" haha, shit vad jag skratta! älskar dig gumman.

hemma från oran :)

2010-06-05 @ 16:53:30
' tjabbbbba ;)

Allt bra? ;) Det är det här iaf :) Har precis kommit hem från oran :) riktigt skönt! Första doppet vad gäller på bad, otroligt skönt. Jag och anna hade det riktigt najs, schteeeeek!

Innan dess red vi och det gick jättebra, pollarna blev svettiga som in i och vi med! Sen drog vi hem till pappa och hämtade bikinis och sen drog vi till oran, där träffade vi wendel och tilly :) mys pys!

Nu har jag precis fått hem min vovve i huset, så ska mysa lite med han kanske, eventuellt gå en runda med honom! :) Han är mycket bättre nu och han är mycket piggare, så jätteglad för det! ;)

Ikv blir det myspys med hyrefilm med johanna bebis andersson :) så det blir en lugn härlig lördagkväll :D hihi! Älsk på det ;) mihihi, vi får väl se vad det blir för film :) tss!

Men ja, vi hörs eventuellt sen!

PUSS

Bilder sen badet :)


liiijgom fuuul bild på mig japp japp :D


mememe ;)


mina flipp flopp (A) i loooove ;) hihihi

5 juli, vakna.... igen :D

2010-06-05 @ 10:29:33
' Tjaaaaaaaa! :)

Här sitter jag heeeelt
nyvaken och gaaaanska trött och lyssnar på "scaaaaatman" hahah, anna ligger i sängen halvdöd :) haha försöker få liv i den lille fisken så jag spelar som fan ;) haha! UNDERBART VÄDER SHUHUUU!!

I alla fall ska berätta lite om vår gårkväll (min och annas), som no kanske minns skulle vi till malmö och förfesta och sen till falsterbo och göra även den lilla staden osäker ;) mohaha! Så efter skolan stack jag hem till pappa, solade och sen så hjälpte jag till lite hemma med att skära grönsaker och fixade såser och allt möjligt (pappa skulle nämligen ha avslutningsfest hemma för en kolega). Sen gjorde jag mig i ordning lite snabbt och drog sen till sjöbo är jag mötte annina pannina :D hihi!

Väl där så tog vi bussen till dalby där vi skulle byta buss till malmö. Men där i mellan hann vi säga hej och hå till andreas, nice nice :) Men sen väl i malmö blev det tydligen iiiingen förfest och jag och anna började storgråta..... SKOJA :) men vi yrade rundor först och letade efter bussen till falsterbo (klockan var mycket nog!) och hela den processen innebar väldigt många hälsningar/visslingar/galna vinkningar från fulla/nyktra killar som skulle göra precis som vi; RÖJA :D HAHA!

I falsterbo var vi först lite ängsliga var det låg (men det låg 20 meter bort, haha) men vi hittade och det vaaaar SJUUUUUUKT fett fin :O har aldrig sett något liknande! 1000 gånger finare än marshmellow ;) Men i alla fall då när vi kom dit var där typ 20 pers!? Lite pinsamt så vi började inte dansa direkt om man säger så... haha ;) Men vi gick ut på taket och satte oss vid några killa, haha (att vi ens vågade, skoja). Dom var fett trevliga, meeen vi hade 2 killar som följde efter oss som var 10 ggr snyggare som vi seeeen började dansa med ;) här kommer den processen ;)

Först såg vi killarna på bussen där vi kollade in varandra ;) Sen ser vi dom åter igen på nästa bussen till falsterbo, lagom pinsamt. haha :) Sen ska vi ju naturligtvis på samma club också... Väl där går de efter oss och kollar hela tiden. Och när dom andra killarna satt vi oss blev dom halvsura. haha :) Men sen satte vi oss vid dansgolvet vid ett par barstolar och de satte sig bredvid då 3-4 VÄÄÄÄLDIGT flamsiga och tramsiga tjejer kommer fram till dom och säger "Hallååååå,  kom och dansa med ossss :D." killarna säger nej direkt och följer inte med :) . Jag viskar i annas öra "fifan vad kul om vi går fram till dom och frågar om dom vill dansa... och doms äger ja? :D" så vi avvaktade lite och sen efter att dom följt oss ex antal gånger gick jag och anna fram då jag sa "ska ni med och dansa eller ;)" *flörtmin* och vad gör dom ? :) joooo säger nämligen ja såklart och dansar med oss fett länge ;) Sen föreslog jag att gå upp och svalka oss vilket dom joina med ;) Då frågade jag om tjejerna som kommit till odm innan var dryga och då sa robin ,som den ena hette, (sviiinsnygg) "neeej, dom höll inte måttet ;)" fifan vad ja och anna skratta inombords då ;) haha fettnajs!

Kvällen var kul och kvällen blev sen :) Vi drog hem med ett par coca cola flip flopp vars som vi fick flörta oss till när vi drog :) haha! Vi hade sjukt kul och vi blev hämtade klockan 3 av jocke :) Sååå sukt nice, det innebar att vi inte kom i säng förens halv fem och då hade vi proppat i oss en halv pizza och det var soluppgång :) Sen sussade v gott :) hääärligt!

NU ska jag och anna rida :) Sen drar vi till oran och schteeeeker ;) niiice!

BILDER!!! WIHOOOOO


hottis ;) mahh


hihi


jossiii (kolla bakgrunden) HAHAAHAH






dääääär fick vi dig din meees! inte kissa på allmän plats ;OOOO


meeen hej pussis :)


sööööötnos :)


utifrån :O FETTT FINT!


på väg hem och väl hemma :)


soluppgång på väg hem ca klockan 03,15


ego pics i bilen, hahaah :D


vår lilla schaffis :D ahaha!


snygga va ? :D haha


flipppppp bild klockan 03,40 :D haha!


NU DRAR VI IGEN :D HEJDÅÅÅ!



barnaerobicen-end.

2010-06-03 @ 20:03:55
' hej igen.

Vet inte vad det är med mig, blev alldeles sorgsen efter jag haft passet med thessan. Inte för att det blev bättre av ett sms som fick mig att både skrata och gråta, jag är så fruktansvärt kluven känns det som! Vet inte höger eller vänster, upp eller ner, fram eller bak, ut eller in!? Finns inte ord för hur fruktansvärt förvirrad jag är på hur just JAG ska bete mig riktigt ? :o Det är jobbigt :( Usch...

Men men nu har jag precis pluggat färdigt, vad jag vet.... Kanske en labbrapport också -.- meeeen ja... Jag är riktigt trött :O sjukt! Kanke ska gå och lägga mig tidigt ikv? Hade faktiskt varit skönt... Så ja kanske! Men men nu ska jag väl ha kul med mig själv. Vi hörs imr. Får försöka sova mig glad för just nu är jag jätte gnällig :( buhu.

Usch. Puss på er.

söta bilder va?










3 juni, wihooo GODMORGON!

2010-06-03 @ 08:39:28
' Hejjjjj :)

Idag är det torsdag! SNART FREDAG!!! Jajajajaaj :D Har vaknat upp till MTV älskar min tv...  Meeen jag ville bara göra en liten morgon update för det brukar jag ikke göra ;) haha! Så ja, men nu är jag här och ser ut som ett litet troll i håret, ahah :) Men i vilket fall så ska jag spela golf på idrotten idag x) knaaaas! Men sen är det direkt till SFC som gäller eftersom det är avslutning på barnaerobicen :) wiho

Har inte mer att säga just nu! För det är skolan som gäller nu :)

PUSS!




mina shorts är så jävla snygga :) haah!

2 juni, home alone.

2010-06-02 @ 22:13:00
' Hejsan hopp.

Allt bra? Här är det bra, med mig iaf! Vet inte hur det är med min sötis vovve inu men :( hoppas han överlever på djursjukhuset som jag vet att han hatar :( Men han kommer klara det,,, det vet jag! Jag hoppas på honom.. Håller alla tumamr som finns för honom! Min lilla vovvie.

Idag är det onsdag, mama glömde att väcka mig imorse då hon stack tidigt så hade en kvart på mig att göra mig i ordning.. Arhh, jag blev lite arg p min mammi! Men ananrs har det varit en chilldag i skolan, höll på med lärar låten och den blev skitbra! Fick öven veta att jag kommer få MVG i musik! ÄÄÄÄKTA glad jag blev :O Först sa han vg (hade inte förväntat mig ngt bättre då jag endast haft G på alla inlämningar och prov). Men sen så gjorde jag ju refrängen på lärar lpten och den var han tydlgen imponerad av och sen så tyckte han att jag var duktig på lektionstid så därför fick jag det. Satt säkert i 10 min och höll mig för munnen för jag blev helt chockad när han bara sluta splea på gitaren och sa "nej josefine,, du är värd ett MVG för du har gjort detta bra. Haha sååå glad jag blev!!

Sen är vädret är uuuunderbart! Älskar det och jag känner att man behöver lite sol nu för att få den riktiga sommarkänslan! :) Hoppas att regn perioden är över och att resten av sommaren kommer va lika fin som idag :) hihi!

Efter skolan stack jag hem till pappa och städade. Känner mig jäkligt duktig, men det blev också jäkligt fint! Efter min lilla städning blev det moppen hem till mama där jag fick lite utbrott på Linda då hon var lat och inte ville hämta hästarna med mig, för ridit hade hon redan gjort (utan mig!!!) så jag fick lite damp sen hämtade vi hästarna och sen red jag Min ROLLE! Gick jättebra, så duktigt så! Sen har jag pluggat som en galning och sen passat Linda. Vi satt och åt kvällsmat tsm själva. Hade faktiskt mysigt. Jag satte på lite musik och vi dansade, sanckade skit (bla. om mina gamla pojkvänner som hon tyckte va ganska fashinerat att prata om!) ahah. Så sött! Sen läste jag saga för henne och nu sitter jag här. Ska ta det lugnt. Myyyys.

Vill även tillägga att denna helgen kommer blir AWESOME! Hjälpa pappa på fredag och sen sticker vi till malmö för att sen dra till falsterbo! Sen blir natten lång och jocke är världsbäst och hämtar oss i Falsterbo sent på natten :D MEEE LIIIKE!! Wiho!

Nej men nu ska jag kolla lite tv, duscha och sen sova! Godnatt SOV GOTT!!!



' Mitt hjärta, jag kan orka för dig.

Jag hatar att se dig må så dåligt,
för du orkar inte ens resa dig när man kommer.
Du viftar bara ett slag med svansen för sen
orkar du inte mer, för du har  så ont.
Jag hatar att du inte kommer när man kallar,
men du har inte orken att ens reagera på orden
och att man bara ser dig höra men inte kan, det är hemskt.
Jag hatar att du inte har orken att varken äta
eller dricka när jag vet att du egentligen är
så hungrig att det gör ännu mer ont och att du
är så törstig att du inte ens kan tänka på det.
Men min lilla älskade "valp" håll ut för min skull,
för jag kan orka till dig och jag vill orka göra allt
för dig. Så om jag hjälper dig att orka, snälla
hjälp mig att inte lämna dig.
För det är det enda jag inte orkar....


1 juni, ny månad!

2010-06-01 @ 20:18:10

' hejjjjjjj.


1 juni idag och det känns som att det borde va sommar nu?- fast nä? Det är det inte nä.... tyvärr! Så vi får nöja oss med detta pisseväder (ursäkta uttrycket) men jag är riktigt trött på detta ? :o mög tråkigt! Arhh...

I alla fall dagen har varit bra, har tagit det lugnt hela dagen och ska plugga nu sen städa. Är orolig för min Lufsen bara :( Han är på djursjukhuset igen.. :( Pust... Men jag håller alla tummar som finns och hoppas på att han kommer hem snart igen. Saknar ju min "valp"...

Efter jag städat ska jag sätta mig i sängen och kolla på tv med en kopp oboj. Fifasen vad gott. Har inte druckit det på fett länge :O GOTT!!

Men nej nu ska jag plugga. Puss

A