bilder sen dopet!

2009-09-30 @ 20:56:32

' ja för tusan fick precis över bilderna från system cameran så jag mååååste bara lägga upp dem nu!

För det var ju ändå Axels dop :)

hihi!


axel, lika söt som sin storebror, what else lixom ;)

Pappa och Mia. <3

älskar er.
'
så underbart.. Farbror Claes och Hugo hjärtat.

tack för allt.

Pusshej!

30 september, the special-day!

2009-09-30 @ 20:20:43
' Sharå :) Sitter hemma o chillar lite. Dagen har varit full av skratt och massa kul ;) haha. Idag var det spexfoto, gud vår klass var BÄST asså! Sååå ägda alla blev! Roliga var att alla vi i 9'a var utklädda, från skolflickor-tomte, grymt kul! Bilderna på de får ni se nu oxå :) Det lär bli skiiitskoj!

Aa, i alla fall på fredag blir det malmö med Johanna baby! SHUHUU! Har inte varit med min flamma på aaaslänge så ska bli bajskul!

Här kommer några bilder! :D

<3
 
9:a sååååå jävla bra. älskar oss!


me me me, jag är ju schtekarn m hanne ;) haha


callebooi, jossan-schtek, thessan-polis och oski-pippi. haha <3


haha, sötungar!


nöja ? :) hih.

goodbye!

29 september, flumm!

2009-09-29 @ 21:58:51
'tjena mittbena! Hoppas allt är brabra med er. Med mig är det great. Idag har det varit dans i ystad, najsss. Har pluggat som fasen idag och känne rmig nu skiiitduktig :) hihi!

Måste bara visa lite bilder på mig och Amanda baby sen igår. Haha, så flumm jag, amanda och thessan kollade på tv sista timmen (hade ingen lärare) så kollade vi på "extreme home-makeover", vi höll alla på att blrja böla. SÅ SORLIGT! Men ja det var fett fint. Sen så började ja och amanda ligga helt knas i soffan, var helt övertrötta och så blev allt bara flumm som tusan och det slutade med att vi knappt kunde andas så mkt vi skrattade x) AHAH!


Bild sen igår.
 love yaa girl!

 Men nu ska jag gå och locka mitt hår (spex imr) mer info får ni då ;)

hihi!
Pussshaaj!

fix-träna!

2009-09-28 @ 18:55:41
' shuhej. Sitter hos pappa nu, har precis ätit och kom på att jag är sviiiin trött ;oo USCH! Jag ska ha pass 19:20, så får börja rycka upp mig nu minsann. Pappa ska köra mig, saken är den att jag mååååååååste plugga efter jag har tränat så det känns som denna kvällen kommer bli sen :( SUCK!

Aja, men jag måste kila..



Puss!

28 september, elion är nörd :)

2009-09-28 @ 12:56:58
' Sharå ;) Sitter i skolan m elin, har matrast. Har ringt johanna nu flera ggr med förhoppningar att hon ska svara men tyvärr.. :(  Ska snart in på engelska och sånt bajs :)

Aja, men nu har jag bättre för mig så goodbye!



i love ya darling.

27 september, dop för axel!

2009-09-27 @ 15:55:27
' hej sötnosar!
Idag gick jag upp klockan sju, hur orkar jag...? Satte mig i duschen, skölde av allt som inte borde vara kvar. Satt där säkert i en halvtimme. Skitskönt! Sen fixade jag mig och sen drog vi till Höör. Hämtade upp Victor på stationen och så :) Dopet var jättefint och det gick faktiskt bra att sjunga. Rätt nöjd! Jag vill bara meddela alla att jag har väääärldens gulligaste kusiner. Hugo är så grymt rolig och underbar så det finns inte. Axel är söt som socker och kommer bli en riktigt fin prins han :) Jag vill passa på att tacka min älskade farbror Claes och Världens bästa Pernilla. Tack för allt, tack för ni finns. Jag älskar er.

Antar att ni vill veta lite från festen igår också?

Det blev lite förfest hemma hos mig. Åt pizza med bästa töserna, Miche, Hanne och Emelie. Sen kom Viktor och Carro och hämtade oss :) Sen vdare till Josse i Heinge. Festen var skitkul ;) Dansande lite hit och dit och massa kul. Henke benke kom o hämtade oss vid 12. Tack för igår alla! Bilder får ni se imr elr ikv.

Bilder från dopet.



-Tungan ut!



-Michelle & Henrik :) hahah. <33333



-Världens bästa syster och moi ;) <3

Ja tyvärr fick jag ingen bild på söteaxel men jag ska försöka trolla fram en vid ett annat tillfälle :)

Yeye, see ya!
Hejdå!


26 september, jag är död -.-

2009-09-26 @ 08:20:34
' Hejjsan :)  Asså jag är riiiktig död idag, trött som jag vet inte vad. Haha, men iaf, ja igår som ni såg var jag med andy. & han roade sig glatt med att få skriva in "dagens" i min blogg, (btw anteckna). Wiho grattis pippi!<3
& sen skulle han såklart kommentera sitt eget inlägg oxå (som inte jag fick se då). Men sen nu när jag skulle kolla så ghar den tönten såklart tagit bort den ? Haha, pippi du är tönt :) <3

Jag fick lära mig spela Wow haha. Ja jag fattade zero typ men jag kom fasen upp i level 6 (tror jag) mihi. Sen blev det film och mys fan ;), tack för kvällen (y) <33

Idag är det lördag, ska snart dra till jobbet. Puh! Köra moppe -.- JOBBIGT! Men jaja. Sen slutar jag 15 och då ska jag dra hem och sova. Sen kommer troligtvis miche o hanne till mig för att vi ska fixa oss. Sen tusan ska vi festa! WIHO!

Ska faktiskt bli riktigt kul! :)

Aja, see ya later. (yy)



PUSSHEJ!

25 September , live from andy studio (H)

2009-09-25 @ 18:06:05
hej hej bloggen :D idag är josse en fjortis eftersom hon är allmänt fjortis.
T4Ck från mig, ha det bra. Läs bloggen också vafan :P annars är ni utanför.
btw detta e dagens första inlägg (H) känner mig som värsta kooongen
// Andy

biokväll & annat kul!

2009-09-24 @ 22:38:44
' Men hejsan hoppsan!
Sitter här hemma har precis ätit en äggmacka, SKITGOTT! Idag har det varit en full dag och egentligen skulle den bli "fullare" än vad den redan blivit men nån gång får jossie ändå tänka "chilla idag vännen". So i did :)
*aplodera?*

dagen bestod av att gå upp klockan sju=tidigt! Sen blev det skola ofc. Efter skolan fixade jag med moppen till cykelahandlaren och därblev kly always! Ja dd, as gud han hade ju inte sysslat med mopeder på 2 år. Åh grattis mamma, kom du på det nu! Hhaha. Puss på dig. Jaja sen kom martin och hämtade mig med cykel, ojojoj, "med cykel" ahah, det lät graciöst! :D . Ja sen åkte jag hem till honom (på cykel... ahah) Kollade på scary movie 4. Sött oo så! ;) Sen drog jag till SFC för o ha pass ( barn aerobic ) Och det hade jag och thessanbabygirl tills 17:10 och pappa hämtade oss 18 prick ;) Så vidare till t-lilla och kollade på bio med ; thessanbabygirl, pappa, farmor & hennes väninna, miche och henke. Jättttttte bra film! Flickan som lekte med elden.

RIKTIGT BRA! & nu sitter jag här. Skulle egentligen till jonte på chillkrök efter bion direkt. Men thessans pappi whina och jag kände att "nejmen detta räcker". (typförsta gången men jaja) haha! In what ways nu är jag hemma och ska snart hänga upp tvätt *aplodera* igen :) Haha. Aja. Imr blir det full dag igeeeen. :) Haha mer uppdatering då!


 
rekomenderar!

PUSS!

24 september, busy!

2009-09-24 @ 08:37:23
' Hejjjj! Jag har brottom nu men ville bara uppdatera lite snabbt!

Idag blir det full dag. Skola, martin, barn aerobicen, bio och fest! Sen hem o sova!
Imr ska jag jobba! WIHO!



Hejdå!

Pussss

nytt inkommet!

2009-09-23 @ 22:07:29
' hejssssan! Nu vill elin att jag ska uppdatera min blogg så får vl göra det för henne och för alla er andra som läser den :) <33

nu snackar ja m andy, gulligt. <3

imr blir bio o fest, wiho!





visst är jag snygg?
 :D


Nu har den äntligen kommit. Min baby väst.


puss. <3

23 september, skola idag!

2009-09-23 @ 07:57:15
' Hejjj! Jag är uppe m tuppen, (okej inte alls men ändå). Idag är det onsdag och idag ska jag gå till skolan, skönt. Jag ska förmodligen ha aerobic ikv om inte mamma löser sitt jobb. Men i vilket fall idag är det skitchill dag i skolan (tror jag) bara chilla lektioner. Älskar det,, men tyvärr är det matteprov, blä ;S jjaja. Huvudsaken är att jag kan det. Wiho på mig!

Nej nu ska jag käka frulle. VI hörs i min uppdatering ikv.



denna bilden är bara så fin!

PuSS!

pluggis!!

2009-09-22 @ 21:15:16
' hej hopp i galopp! Har precis snackat m pappa i tele. Och innan dess snackade ja m thessan. Gummana llt ordnar sig,, jag lovar. <3

Jag har pluggat idag, dansat, kul kul! Och redovisat min Ekonomiska Kalkyl för morsan, som jag nu ska överföra till datorn och skicka till pappa. Yess jag har stora planer m det här om lägenhet ju så yess! Det är kul!

Aja kram på er!

Imr kmr en åsikt!




Babyboy, u kiss me trough the phone.

Hejdå!

22 september, hemma idag.

2009-09-22 @ 14:03:48
' sha. hoppas det är bra med er, med mig rullar det framåt. Varit hemma fråm skolan idag. Har precis snackat m Nettan, fan den bästa läraren som finns. Ja whatever. Idag har jag bara tagit det lugnt. Vaknade gick upp kollade på "vakna med the voice" -underbart. Sen har jag ätit go frukost, ätit glass. Kollat på lägenheter igen och sånt kul.

nu snackar ja m thessie. <3



ska dra puss.

21 september, in a bad mood.

2009-09-21 @ 16:38:38
' hej. Sitter hemma, skolan slutade för mer än en timme sen och man märker att alla kommit hem precis för nu börjar det komma upp fler och fler konversationer. Jag åkte hem vid två. Mår inte alls bra. Förslker just nu göra av med mitt box-pass som jag ska ha ikv. 
 
jag har inte mer o säga, skulle bara uppdatera så ni vet att jag lever.



grattis vännen. jag älskar dig
15 år, tiden går verkligen fort.
du är bäst!
bästaväään.

hejdå..

helt slut...

2009-09-20 @ 17:32:31
' hallå! Nu är det snart kväll och denna dagen har gått lika fort som helgen har gjort. Tråkigt. Men sant. Iaf idag har jag pluggat matte. Gick faktiskt bra, polätten trilla ner. Ibland har man bättre förklaringar själv än vad matteläraren har. Åsnan  (åsa) som jag och elin kallar henne är bara för trög. Haha. Ja "okej men då tar vi det på tavlan"  haha. ja lilla åsnan..

längatar till helgen, dels ska man träffa en på fredag ja gissa de va ;) och sen på söndag är det dop för lilla Axel och jag ska sing a long :) ;) så äre.

Whatever. Nu ska jag plugga lite till sen ska jag nog äta och sen sova som en gris för jag är aaaaastrött. Puh. Denna helgen,, shit forget it...
,
>.<




hejdå!

20 september, helg=slut ? ;O

2009-09-20 @ 10:22:31
' åh morsning du.  Ja idag är det söndag, var har helgen tagit vägen ? Ingen aning... Den har gått fett snabbt iaf. & ni måste väl tro att jag är död elr ngt för jag har inte uppdaterat sen i fredags och då var det en riiktigt snabb en så ja synd om er faktiskt :)

BTW. Igår var det en lång dag. Jag gick upp halv åtta åkte till sjöbo o träna skulle ha pass men där kom ju bara två. grattis till mig, not-.- Iaf så tränade jag för martinas och annas body shape, kulkul! Elin var också med, sen så efter passet tränade jag och elin på dansen (på tisdagarna) ja och de gick ju bra och sånt.. Ni bryr er ? Ehm nej :) haha . jaja

Nu iaf så ligger jag i thessans säng. Mysssss! Igår var det fest hos tobbe (tror jag ;o) haha. Ja det var kul egentligen. Men ahaha ja det spåra ju ut lite då och då. Lite bråk här lite gråt där och ja sånt :) haha. Bajs på de. Vi hade kul förutom de.

Men nu är jag BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS hungrig känns som jag är ett utsvultet barn i afrika ;S Så nu ska jag och thessan fritera pommes, vårrullar, steka bacon, värma bröd och ha en riiiiktigt ferde frulle! & ja vi är tjockisar :) SÅÄRE!

Hejdå du :)

( & JAG LOVAR ATT JAG SKA UPPDATERA SEN IGEN! )

18 september, trött/hemma/film

2009-09-18 @ 22:25:02
' hejhejdu,. Idag har det varit en dryg drag. IUP dag iskolan, så grymt innefattande verkligen... (NOT!) Oj vad jag är positiv och pepp.. Not på de med. SUCK! Iaf nu är det Drity dancing på tv och Patric Swayze är ju nu mera död. :( Buhu! Han var ju grymtbra och snygg.. Nogsnackat jaja..
Men nu är filmen 100 ggr intressantare ä detta så. ja
Tack för kvällen victor.
Puss

17 september, BRB!

2009-09-17 @ 20:04:42
' Sharå babes! Sitter hemma nu, mia kommer snart med en fet kebab till mig ;) Sen ska jag plugga och sen uppdaterar jag mer. Puhhh ses snart.

PUSS!

shit, jag har brott!

2009-09-16 @ 22:08:06
' ahh hej :D Nu har jag brottom lixom! Har vrit skiiiitduktig idag! Har pluggat typ aslänge, och jag har fått sååååå  mkt bättre självdiciplin faktiskt! Jippie for me! Skolan va chill idag. JAG HAR BLIVIT FÄRSINGA LÄRCENTRUMS ORDFÖRANDE I ELEVRÅDET! högsta hönset i swear :) hha, iaf sen efter skolan åkte jag o mamma till malmö gjorde kiseklor :) mjaou! Tack mamma i love yaaaaa.

Nu ska jag göra ngt kul, nejjj skoojja ska duscha.

hejdå! puss och ja sånt!

16 september, allt i ett!

2009-09-16 @ 08:31:48
'Todeluuu! Ja nu sitter jag här med datorn på sminkbordet och har precis gjort mig klar. Håret plattat, facet sminkat och ja kläderna ääär på :) haha! Idag händer det mycket, till skolan ska jag nu nu nu. Pappa mår inte bra :( Så han ska in till ystad idag, inte kul.... Men jag ska till skolan iaf och klockan tio direkt ska jag på möte, elevrådsmöte. Vi ska bestämma ordförande osv.. och tänk om lilla jossie blir högsta hönset nurå ? :) Yess, vi får väl se..

Efter skolan kommer mamma och hämtar mig (om hon nu har satt in någon för henne o jobba dvs.) Jaja, men ooom hon nu kommer så ska vi till malmö och jag ska göra kiseklor. meow! Efter det ska jag hem och plugga och sova i think. Mer hinner jag inte. Jo btw jag ska planera för helgens pass, muskel.



-världens bästa thessan o jag på bild!

Men måååste dra pusss!

15 september, filmdags!

2009-09-15 @ 20:30:56

' sharå! stter och kollar film skitbra faktiskt. haha kom just på aatt det tagit en haltvimme för mig att skriva detta! HAHA!

Ja men jag uppdaterar mer imr elr kanske kanske ikv.

Puss puss!

snart sovdags!

2009-09-14 @ 21:36:11

' shue bre. ville bara höra av mig så ni vet att jag lever. Ni som undrar ja just nu är det mkt som händer överallt. Folk bråkar och kommer i konflikt. Har blivit rätt mkt gräl på sista tiden och ja sånt bajs.. Men jag försöker iaf gå framåt nu, se positivt och ja allt sånt nivet..

En sista sak innan jag slutar, jag älskar min familj, vad som än händer. Do never forget that.. Även om jag skulle kunna skrika ut den osanna motsatsen ibland.



Så ja hejdå! ( nu ska jag snacka m elin bebus i telefonin )

Home alone :)

2009-09-14 @ 18:51:58

Sharå! Nu har jag precis kommit hem, viktor bror körde hem mig :) bästt! Innan dess var jag hos hanne studade lite, gick en runda, hoppade stuttsmatta och ja lite sånt mys! Sen kom viktor och ja nu är jag hemma. Öppnade precis upp datorn och kolla runt lite. haha måste bara visa en människa som nog har världens längsta hår! HAHA, Check this! http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=f0c8aebc-502e-4185-9f24-42638d284ea9&from=SVSE_DiagonalView&tab=m1234950882138

Lite knas! Men jaja, jag vill säga en sak oxå innan jag avslutar att min bästaste farbor Claes Fyller 34 år! Massssssa grattis. Världens bästa gudfar. Kan verkligen prata om allt med honom. Älskar dig kleejjjs!


Puss o adjö!

14 september, school!

2009-09-14 @ 12:47:28
' Hejsan hoppsan. Sitter i skolan m elin o thessan. Har lunch nu men åt innan så ska inte äta nu. Yess.. Imr är det dans ngt att längta tills, yes..

Just nu sitter elin och thessan o chattar på facebook fast thessan går nu härifrån eftersom ett oväntat möte med engelskläraren Zigge (;S) väntar. Hon har (som vanligt) gjort av m sin bok och då blir det bad news. Stackare va..

NEj nu ska jag nörda mig as much as my babes.




So goodbye!

godnaatt!

2009-09-13 @ 22:18:56

Hey you! Nu har jag haft en ok-dag har pluggat som jag sa att jag skulle, känner mig nöjd. Tack för de..
Nu ska jag bevisligen nanna.

Godna

Månadens Åsikt!

2009-09-13 @ 11:01:58



Det var ett tag sen här kom in en åsikt så kände att det var dags. & det jag ska lägga energi på idag är Fjortiiiiiisar!
So here i go!


Det är ofta det händer att folk uttrycker sig med "jävla fjortis" utan att ens personen är en. Jag anser (håll med mig elr inte) att en fjortis är en person som söker uppmärksamhet hela tiden och har två olika sidor (egentligen är personen en bra person). Antingen vill man vara en fjortis eller inte. Vissa förstår inte skillnaden så dom blir det ändå.
En fjortis är..
* En person som uttrycker sig med påhittade egna ord och skrift.
* En person som vill vara utstickande men samtidigt likadan som alla andra.
* En person som missuppfattat saken med smink och använder sin foundation på läpparna/idomin i 10 lager, drar två sträck vid kinderna och för att sätta pricken på i:et så har man en liten prick på näsan oxå! Visst låter det great ? NOT!
* En person som inte har ngt emot att lyssna på en låt som är 4 år gammal och som börjar med "Hej, hej hej jag är bara 14 år..."
* En person som gärna har snoddar upp till låren i regnbågens alla färger.

Listan skulle kunna blir huur lång som hälst så därför stoppar jag där.

Saken är den att många säger jävla fjortis till personer som inte är det. Ett exempel är att om man är blond så klassificeras man som fjortis. Fel fel fel fel fel! Det finns huuuur många brunetter som hälst som är riktiga fjortisar. & Åldern, vissa är fjortisar vid 12 och vissa håller kvar det till 16-17. Samt det här med gummisnoddar, jag använder det sällan men ibland har jag det och det är av en anldening, jag HATAR byxor som är utsvängda. Värsta jag vet, och ibland tycker jag det är för mkt utsvängt där nere och då ryker dom på. Dock jag har dom diskret och max tre stycken på varje ben. & det är inte fjortis. Fjortis är dock när man har det utan anledning... Så nu har jag lagt ner tillräckligt mkt tid på detta för at ha blivit trött i fingrarna. 






Så nu vet ni vad jag snanckar om! LAGOM ÄCKLIGT VA ?

Bildern är tagna från google och vem som hälst kan se dessa om ni söker på fjortisar på google.se

Allt för mig!

CIAO!


13 september, full dag?

2009-09-13 @ 09:53:38
' Godmorgon! Hoppas allt är bra med er, för det är dt inte med mig,,, suck! Fortf. sjuk, såå jobbigt. Jobbar inte idag, hade bara blivit för mkt. Men ja, ikv ska jag iaf till sjöbo på fotografering och möte, innan dess ska jag plugga (aplodera!) vila, kolla lägenheter, ringa till hansa (ska fylla på kiseklorna imr) & eventuellt ska jag ringa min frisör för att jag behöver klippa mig, & det är nu.

Snart kommer ett inlägg med en liten åsikt, så im not far away!


saknar min jakke. buhu!

Hej så länge.

ÄNTLIGEN!

2009-09-12 @ 23:19:11
'Hej igen. Som ni vet har jag haft massor av klydd med min design, den har sett rent förjävlig ut ;S  Randig och massa knas, men nuuuuu äntlgen har jag fått till den bra! Så vad tycker ni? :) Fin elr ?

Nu ska jag bara fixa ngt snille som kan hjälpa mig få till en liten söt bild på mig där uppe oxå!

Btw, designen kommer ifrån http://www.designandmakeup.se - tack så mkt!

Pusss!

12 september, sjuksjuk

2009-09-12 @ 20:44:16
' Hejalla. Sitter hemma, har jobbat idag från 10-16:10. Ett under att jag stod ut... Har snuvat, nysit, hostat och ja fått (som jag sa innan) en riktigt förkyldning! När jag kom hem slängde jag mig i sängen direkt. Sov till halv åtta så ja det blev nog lite väl många timmar kanske, men behövde det nog..

Är inte alls på bra humör, inte nog med att jag är förkyld. Mår inte bra just nu i vilket fall, vill bara ifrån allt tråkigt och bo själv. Koncentrera mig på ngt bra, (för att gå tillbaka is too late för längesen!) allt jag gör påminner bara om "det dåliga". Jag vill ha ngt att se framemot och det har jag INTE nu förutom att flytta. & får jag inte göra det till 1:an blir jag fan deprimerad asså.. Suck..

Jaja, ska äta glass nu.



Hejdå!

hemma.

2009-09-12 @ 00:11:43
' hej.

har precis kommit hem från t-lilla. Skulle egentligen till malmö men nej... ändrade planer -.-
tack för kvällen elin o johanna. -älskar er. & grattis än en gång elinvännen!

just nu..
vill jag flytta härifrån.
leva för mig själv.
bara tänka på mig själv.
ta hand om mig själv.
plugga som fan.
bli bättre på de jag redan är bra på.
& framförallt jag vill lyckas,, med ngt.





-godnatt!


11 spetember, ELIN FYLLER ÅR!

2009-09-11 @ 07:51:00
' Morsning korsning! Jag är förkyld, har en finne mellan brösten (som gör grymt ont ? ;o ) , mitt hår står åt alla håll, (hade man satt en stor kartong runt mitt huvud så hade håret nått alla sidor in princip) tänk er de... Men trots mina "bekymmer" är jag glad och på topp, för det är ju elins födelsedag idag! 15 år, jisses... Byxmyndig och allt :) Hihi! Ja precis som jag gjorde på min bdb ska jag ladda upp en otroligt fin bild på oss genom några år, haha :)

Vännen dessa 13 åren jag har känt dig,
har gått sååå fort! Bästavän,,, GRATTIS!



& finally här kommer mitt rim oxå :)

blonda som brunetter,
alla dagar & nätter.
Vi har gjort allt från att ridit-gått
vi har skrattat och gråtit i stora och små mått.
Flummat tills vi fått ont i magen,
gjort allt för att bryta den tråkiga vardagen.
Skidor, skit och en massa jävla snö,
ja även då fick killarna stå på kö.
Busiga samtal till killar och idioter,
utan moppehjälm har vi åkt på scoter.
Kundvagn till fest- hoppsan det gick fel,
men skitsamma det är bara en bråkdel!
Du är det bästa som finns och alltid på topp.
Jag älskar dig tills mitt hjärta säger stop!

HAHA! / JAG ÄGER PÅ RIMM!


elr vad säger ni ? :)

mer uppdatering ikv!


PUSSSSSSSSS

kollar lägenhet!

2009-09-10 @ 19:59:28
' todeluu! sitter här o kollar på lägenhet, åhhhh JAG VILL! Jag vill nu.. Men nej jossi får lugna sig liiite.. Jag håller oxå på att planera för imr! Mycket som ska ske minsann! Jag är rätt upptagen och ahr egentligen inte tid att sitta här ;o kom jag just på!

Nej nu måste jag nog tillochmed gå ? :O


haha, hejdå?

10 september, snart fredag!

2009-09-10 @ 08:09:43
' Hejhopp! Sitter här nyvaknad, med Veet "hårbortagningsmedel" på benen (DEN ÄR SÅ JÄKLA BRA!) Iaf känner att jag kmr få en mega förkyldning som snart bryter ut totalt ;S Mamma sa åt mig igår att jag lät förkyld (inget jag kände av) sen nu har det kommit fram lite och snart bryter väl den röda clown-näsan ut och de rinnande ögonen. Villlllllll iiiiinte!

Idag är dt då torsdag alltså ska jag ha barnaerobic ikv m thessan. Kul!

Aja ska käka frulle nu.



Hejdå.

godnatt barn.

2009-09-09 @ 23:11:10
' hej igen, nu har jag inte mkt att säga. Tack alla som står mig nära & stöttar, älskar er. Massa dumma tankar, fram o tbx, upp o ner

hur ska allt sluta tro ?

godnatt!

m hanneeeee :D <3

2009-09-09 @ 18:43:15
' helloojjj (yy) med hanne just nu, alltid flumm. Vi har varit duktiga och varit ute o gått, alltid bra! Var ju ett tag sen sist eftersom jag är lite busy! men aa nu ska jag snart dra mig iväg till sjöbo fitness. Möta mamma där och plugga medans hon har pass! Jag är bara för duktig va ? :) Yess!

Iaf alla ni som är "nära" vän m elin och tänkt att göra ngt roligt för henne nu på fredag när hon fyller år ringer THESSAN IKV! Om ni glömmer ringen hon förhoppningsvis er, men ändå! CALL HER! Och de thessan säger ska hållas tyst eftersom det är en överraskning :) Det jag skriver nu vet redan elin så det är lugnt, men ändå! :D

-stackars elin som inte vet ngt! HAHA :D puss på dig vännen!
as gammal bild! söt ändååp fan! loveya!
mer uppdatering ikv!
PUSSSSSOCHSÅNT!

skola!

2009-09-08 @ 14:18:41
' sharå, nu sitter jag här bland alla minifjortisar och en bunke nördar mitt i smeten i skolan! >.<  dom har precis lärt sig svära och använder sig av alla slags ord på "f, k, h osv..." ja vilken ålder va.. (tur att jag hoppade över den -.-) Nu är det en lektion kvar sen dans! JIPPIE!!!!

Nu ska jag käka kanelbulle och festis! Mahah, tjockiiis på mig :D

 Typ denna minen har jag nu -.- (ELR INTE)

Puss!

8 september, skola-dansa!

2009-09-08 @ 07:53:44
' Sharå! Har precis duschat, ska sminka mig nu och klä på mig (är kanske en bra idé) sen är dt skola och efter det är det dans i ystad. JIPPIE! Det får mig verkligen på bättre humör. (yy)

Har en sak till att säga till min mamma innan jag avslutar; Mamma jag älskar dig från djupet av mitt hjärta. Ingen är som du på något sätt & när folk säger att jag är lik dig i sättet blir jag glad och stolt över mig själv! För då vet jag... Då vet jag att det är ngt bra, för du är bra mamma, okej du är inte bra, du är bäst! Jag kmr alltid vara din lilla flicka och även om det är ganska snart (tiden går fort) som jag ska börja vandra mitt eget liv så kmr jag alltid ha dig i mitt hjärta. Tack för du finns, utan dig är jag inte Josefine Håkansson.



See ya!

Idiotiska kommentarer? NEJTACK!

2009-09-07 @ 22:16:54

' men tjofräs! Har precis ätit och tränat och sånt, är på halvtbra/halvtkasst humör. Känns lite konstigt & jag känner saknad.. Massor av saknad av ******** *******! Närmsta ni vet, ni längre ifrån behöver inte veta. Synn va?

Har en åsikt oxå! Ni idioter som kommenterar med olämpliga saker om mig & min blogg. Snälla om ni nu tycker den är så jävla dålig, läs den inte då ? :) För jag skiter i vilket, jag slösar gärna inte min tid på att läsa era dumma kommentarer, synn där va för jag tar inte åt mig ;) Jag är precis den jag är och iiiiingen annan. Försöker inte vara ngn häller som så många andra små fjortisar som inte har mer än 2 hjärnceller i skallen. & där skrev jag inte för mkt NEJ, för det stämmer! & jag kommer inte ångra att jag skrev det häller! Skönt att ha det sagt & nu kmr jag sova mkt bättre!

Tack för ni finns, så jag har ngt att demostrera om! ( HAHA, FETT SKÄMT! )

BYE!

7 september, sjuk!

2009-09-07 @ 18:52:38

' hejdu. Idag är allt motbjudande och blää kan jag ta och berätta, jag åkte till skolan men typ hälften var sjuka plus att jag kände mig själv inte direkt frisk. Jag hade en lugn idrott och sen begav jag mig hem. Var hemma lite över elva, åt och sen sov jag i ca tre timmar, skööönt!

Resten av tiden hemma har jag suttit lite vid datan och ikv ska jag ha box, så det gäller att försöka peppa lite nu för att iaf se och låta frisk. Så är det, livet är ju trots allt inte lätt, alltd.

aja, ha det.

Bye!




 

Godis-time!

2009-09-06 @ 21:26:09
' så nu har jag lagat mat och den blev skitgod :) jiha, nu ska jag äta godis och kolla på tv sen sova.

så ja vi hörs imr minsann.

Godnatt!



elin&jag, du klarar det vännen. I promise!

hösten är här!:D

2009-09-06 @ 17:06:07
' tjenna! Åhgud nu är det höst ta mig tusan :) & jag älskar det, sommaren är bäst men hösten den kmr efter asså, visst älska snö osv,, i do men hösten är heeeeeeelt outstanding :) Rätt mycket för att löven faller, man köper gosiga kläder, slänger in en pinne i brasan som sprakar, drar på ett par yllestrumpor och värmer lite varm choklad m grädde. Åhh det är sååå mysigt :D

Jag kom hem från elin vid två tiden då jag och pappa hade varit och handlat mat till ikv. Vi körde hem och så hjälptes vi åt att bada moppen (yy) den blev skitfin!

Nu har jag precis ätit en pizzabit och om nån timme ska jag laga mat minsann :) Ikv blir det potatisbullar och baconröra a la jossie :D hihi! SVINGOTT!

Nu ska ni få lite bilder, b.l.a på när jag åkte vattenskidor :) och lite höstbilder på mig & elin.

Here u go!








det var allt! BYE!


Love, jossanraur! ♥ ♥ ♥

6 september, MORSNING!

2009-09-06 @ 10:51:16

' Sharå töntar, idag är det fan söndag, döttttt & jag sitter nyvaken m elin lilla bredvid mig. Det regnar o blåser och ja allt är dötttt.. Men ja det blir väl lite flumm vid frukosten kan jag tänka ;) puss på't

URSÄKTA för igår, jag somnade ;ssssss SRY!

Igår iaf så efter min lilla uppdatering gick jag & elin ut i det blåsiga och mörka vädret och tog "höstfotton" mysigt! Mysig kväll mysig natt (förutom att jag då somnade) yeeeeye.

Men här kmr mina kläder jag köpte iaf,, förutom mina jeans tigh't från zara för dom är ute i bilen och dom har ja  ABSOLUT ingen lust till att hämta nu :)´Sry

Plus lite bilder från min förfest i fredags!

Kläderna från vänster --->; två svarta långarmade tröjor från h&m 99kr x2, mörkgrå sjal/halsduk från JC 199 kr, två långa linnen från JC 2 för 199 kr, stickad cardigan med knytning från h&m 199 kr till sist men inte minst mina jeans thight's (som visserligen inte finns med på bilden men ändå :) gråa, 249 kr från zara , that was all (yy)

Bilder från förfest & öja!

Så jävla bääst :) Från vänster ---> Amanda, thessan, elin, jag, amanda & ÖJA BILJETT!


Ja, va nöjda, hejdå! :)

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

 

5 september, hos elinMYLOVE!

2009-09-05 @ 22:48:04
' Hejhopp. Nu har jag inte uppdaterat på hela dagen så känns lkagom bra att få har gjort det nu (yy , i know im little bit too late, but whatever ;)

Igår var det öja, WIHO! Haha, stackars andreas som fick stå ut med oss i bilen på vägen dit, inte för att vi var högljudda och så neeeejdå (aa) haha, hem var vi rätttttt mkt lugnare om man säger så :) Maha. ja öja var skiitkul faktiskt, trodde inte att det skulle bli ngt speciellt. Men gudja man kände ju n ästan alla så det var fett bra!

Idag vaknade jag upp med amanda lilla, sen ringde jag elin och skulle höra om hon var lika pigg som mig att dra till malmö :D & ja tror nog att vi (jag&elin) är dom enda som hade orkat dra till malmö efter den kvällen igår, haha men som ni vet så är vi ju otroliga ;) det blev shopping ofc (yy) bilder kmr i nästa inlägg. & det blir ikv ;) PROMISE!

Är hos elin nu iaf. Har precis varit hos farmor och farfar, träffat bebiskusin och hugokusin :) Älskarrrrrr... Nu ska jag böla,skratta och sånt med elin! Gumman vi klarar detta. jag älskar dig!


 Jag & eliin, alltid vi två !


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

pepp inför kvällen!

2009-09-04 @ 17:02:24
' Hellåja (yy) Just nu sitter jag hemma hos pappa, det blåser enormt och ja massa skit ;s meeen jag tänker possitivt för ikv smäller det (yy) Jag har precis kollat igenom lite gamla bilder och fick fram en mini tidning sen jag var barn.-modell i england, uhh det är så man ryser. Jag saknar det verkligen & hade jag kunnat  få göra något liknande igen hade det varit guds gåva. Men än så länge får jag leva med mina fotografier från när jag var ett otroligt sött litet barn och hoppas på att ngn tar tag i mig en dag på samma resa igen :) that's life.

Jag uppdaterar mer ikv elr imorgon, om det blir ikv får ni nog se några snygga bilder på förfesten också ;) nice nice!

Såklart har jag fixat så ni kan se en bild när jag var i Hascombe söder om london, rätt söt enligt mig faktiskt! (hunden som jag håller är Kyra Kyrklunds & den var min lilla vän under de fleta fotografierna, iloveit!)

 
(tyvärr dålig bild-kvalitet, men srryy bättre de än inget)

ha de nice!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

4 september, FREDAG & ÖJA!

2009-09-04 @ 08:33:15
' Sharå nötter :) Idag är det äntligen fredag! Älska!! Konstigt nog har vi alla dryga lektioner idag också men jaja, det får man ta.

Igår var det barn-aerobic start så jag och thessan gick till sfc efter vår två-timmars-idrott. Jaja, vi fick ha det i spinningsalen och där kom 5 stycken vilket egentligen är ett under eftersom det var första gången. Aa iaf sen efter det träffade jag henke benke ( syrrans pojkvän ) ;) & för att vara duktig (vilket jag är) så hade jag ju såklart ett pass till klockan 19.00 i 70 minuter fast det blev 80 ;o Haha, så ja jag kan inte säga att jag inte var aktiv igår (yy) sen när vi kom hem så åt jag snabbt satt vi datan en stund och sen gick jag och la mig i mammas & jockes säng. Sen stack dom :( Buhu, så låg HELT ensam i en 1,60 säng i mitt stora hus. okej så farligt var det inte. Jag somnade dirr! Haha :)

Idag blir det till pappa efter skolan, träffa honom lite :) & sen ska jag dra hem till morsan igen och fixa lite för sen blir det förfest hos mig! WIHO! ;) efter det kör andreas oss in till öja och där ska vi ha mega kul ;) Ser framemot det (yy) im gonna partyyyy!

 går dagens outfit ;)

3 september, snart fredag :D

2009-09-03 @ 08:35:03
' Hellllloj. Hoppas allt är bra med er, jag är lite trött & har mycket tankar i huvudet som bara snurrar runt och inte vill komma ut,, lite jobbigt men aja.. Igår var det dans i ystad, det var ju absolut inte alls lika kul som med Carola igår. MEn det är egentligen bara bra, så får ja inte beslutsångest iaf (y). Så från och med nu kmr jag dansa varje tisdag också, skitkul!

Idag är det somsagt torsdag (=snart fredag=helg!) & idag ska jag och thessan dra igång barnaerobicen på SFC. Så nu har jag de oxå plus allt i ett med morsan ikv. Jag älskar att träna. Grymt skönt, så tänker man visserligen inte när man ligger i soffan och undrar hur träna kan vara så skönt. Men jag mår iaf mycket bättre av det. Tiden går mycket snabbare och enligt många blir man klokare. Vet inte om det är något som gäller mitt blondin-huvud men man kan ju hoppas ;) Well well.

Aja, ska dra till skolan nu, ciao!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

2 september, i feel good!

2009-09-02 @ 08:15:44
' Sharå! :) Idag är det onsdag, mega bra! Ikv blir det dans igen, JIPPIE! & ja denna veckan känns som den bara rusar iväg, skönt! :D På fredag blir det Öja som tusan! Jag är pepp som fan, förfest har vi ikke hittat inu, men so what det fixar sig alltid ;) Iaf så sitter jag här och funderar på om morsan brett mackor till mig som står klara i kylen, hmm.. ja bevisligen! Åkej det var rätt ointressant för er men yeye, that's it.

Uppdatering ikv!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

Puhh, fullbokad dag! :)

2009-09-01 @ 22:07:06
' Tjolahej :) Idag har eakt allt gått i 1 hela dagen :) I morse kom jag inte försent till nettan (vilket är ovanligt) oups! Och sen flöt dagen på skitbra, jag & elin gjorde dock liiite bort oss på spanskan men vi skrattade mest bort det, haha! "smartas" FNISS! Efter skolan drog jag, jakke, thessan, elin, hanne, julia & lilla frida till ystad för att dansa, yeaah vi var ett helt gäng ju :) Svettigt var det och lokalen fylldes av massa ungdomar och dansen var RIIIKTIGT rolig! Sån kick man fick asså, sjukt skoj!

Efter dansen drog vi dirr hem till sjöbo & jag hade pass m mamma en halvtimme senare "allt i ett" 70 min. Så då var man lixom "lagom" uppvärmd, haah :) Ja men passet gick grymt bra för mig, skoj!

Imr blir det ystad igen, så hojta till om ni vill ses en sekund :) Nu ska jag duscha av mig al svett om jag ska vara ärlig & sen ska jag gå upp och nanna m mamma (jocke ligger på operation av benet). Så ja tar hans lilla plats, gutt!

Aaja, have it nice ;)

 bus!

Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥

1 september, dansa dansa!

2009-09-01 @ 07:51:49
' Morsning korsning minsann! Aa, idag är det faktiskt den 1:a september, gud allt går fort! Så ja, ny månad, nya tag och så har hösten börjat falla in. Hösten är väl bara för mysig! Aa det tycker jag iaf.

Just nu, sitter jag här framför denna plåt-lådan och äter mackor med fisk på. SKITGOTT! Alla sorters fisk (nästan) är grymt gott att ha på mackan, kanske inte så intressant men ändå! :) Idag blir det dans i ystad. Har brottom så hinner ikke träffa någon innan elr efter :( Minus på de! Aja, jag ska direkt till sjöbo och instruera ett pass m mamma på sjöbo fitness center! Kul :) Kom dit vettja ? :D ;)

För att lämna ämnet lite så har jag verkligen en sak att säga,, Linnea "Jakke" Karlsson. Kom tbx till skolan nu, vi saknar dig allihopa. Jag vill verkligen att du försöker ditt yttersta att vara i skolan så mkt som möjligt.. Jag ber dig älskade vän. Vill inte att det ska bli som förra terminen.. :( Älskar dig vännen...

Ni andra, ta hand om er.


 Väääääärldens äldsta bil :) jag till vänster, jakke till höger :) du är bäst hjärtat!


Love, Jossanraur! ♥ ♥ ♥