31 augusti, då satt man här..

2010-08-31 @ 22:09:45
'Hallå där!

Yes yes, tisdag idag. Skolan var väldigt bra idag igen. Fick sätta i curler i lite hår, vår mentor är väldigt nöjd med oss i klassen. Och det är skönt faktiskt! Har nyss pratat med min älskling i telefon, ja... Det börjar lösa sig, ni vet kärlek är lite komplicerart ibland. Men jag tar en dag i taget, försöker göra det bästa av det om det egentligen inte kanske är jättekul alltid. Sånt är livet.

Efter skolan stack jag och mina älsklings sötisar (Olivia, Elliot, Sabina) till Entré. Jag skrev ju igår att jag behövde handla en trenchcoat, men självklart var ALLA slut på h&m... Så det blev en annan jättesnygg (lite dyrare) från New Yorker. Bild kommer! Så nu behöver jag inte oroa mig för att jag blir "kapp-lös" i höst. And that's great.

Efter den lilla shoppingrundan stack jag hem och åt med min familj. Sen körde jag och min ÄLSKLINGS MISSE till Höör för att träffa kusinerna ; Hugo och Axel, Claes och Pernilla. Behövde bestämma lite saker tills lördag då vi ska passa dom små busbarnen. Så då blir det övernattning i Höör. Skönt!

Men nu ska jag sova bort min förkyldning!


Rätt lik den jag visade igår. Dock är denna med huva, finare tycker jag!


Mycket nöjd.

Natti/

30 augusti, behöver handla?

2010-08-30 @ 22:23:53
'Hejjj!

Jag är inte sugen
på att skriva särskillt mycket idag.... Skolan gick bra, gick till Veronica efter... Underbart skönt att prata ut, pust... Sen åkte jag hem till Sjöbo, satt med min kära kusin Marcus påväg hem. Skönt att snacka med någon så att tiden gick fortare. Nu sitter jag här med min älskade storasyster, mitt allt... Jag älskar dig!

Detta måste jag i alla fall inhandla inom snarast!


snygga som in i? 3 par på skopunkten, det billigaste på köpet (yy)


rätt okej va?


Lite mer höstiga än de låga.


Trenchcoat, ett måste....


Och till sist en klocka. Behöver VERKLIGEN en (Y)

Ska nanna, har förhoppningar att min pojkvän ringer innan dess... Aja.
Godnatt (yy) /


Min vecka (y)

2010-08-29 @ 21:26:04


Natti/

29 augusti, you'r a love-killer.

2010-08-29 @ 20:06:33
' Hejjj.

Jaha, då var det söndag idag. Har jobabt idag och det var inte så jättefarligt. Fint väder på förmiddagen, sen när jag slutade hade det regnat, tråkigt! Pappa kom och hämtade mig klockan 15,00 då han körde mig till Johanna hjärtat. Så vi fick leka lite, alltid lika kul! Tack för eftermiddagen gumman!

Vid 18,20 kom mammi och hämtade mig. Sen blev det att äta kinamat, gott gott! Nu sitter jag här och glor, har bestämt mig för att börja på Poledancing, eller jag menar att testa på det. Sen får vi se :) Men hade varit kul att prova! Veckan kommer bli full, full som fan om jag ska va ärlig. Det kommer hur veckan kommer se ut. Well, efter jag gjort schemat så ska jag gå och lägga mig. Är trött som en kamel.

Yes, börjar 09,50 imr, härligt med sen dag!!


if I could get a piece of your heart, you had been able to get all my.
Tatoo my name across your heart cuz i wont leave you.♥

Hejdåååå!/

28 augusti, tråkig lördag.

2010-08-28 @ 18:26:06
'Hejj.

Hm, ja då va det lördag. Världens sämsta lördag tror jag, allt bara skiter sig idag asså. Är på dö-dåligt humör... Well, det var Mf igår ju. Åkte till Malmö och mötte upp min älskade syster Miche, så vi började gå rundor lite och sånt. Träffade Kalle (kille från lund, skitgo!) och lite senare Mange Pierre och lite såna knasbarn. Sen kollade vi på The Teddybears, nog det sämsta jag varit med om någonsin. Riktigt dåliga...

Ja det blev massa klydd med Kevin, han stack upp till Etagé och festade. Så det blir hund och katt mellan oss efter det. Blev förbannad och sånt, lagom kul.... Men men skitsamma, det är väl nått sånär löst nu. Men det var det inte i morse så dagen började inte bra direkt. Usch! Sen kunde han tydligen inte komma till mig ikväll så då blev min lördagskväll tom, jippy. Så n u sitter jag här, halvförbannad... Blev inte bättre när mamma kom hem och blev lack. Pust.

I morgon blir det jobb och jag bara vill SPY på att jobba just nu. Fan vad jag är uttråkad på att jobba, och ja jag är skitgnällig men så är det ibland. Man pallar bara inte. Well jag ska tröstäta ikväll om ingen håller mig sällskap. Men ni andra får festa för min del om ni nu ska det eller så kan ni bara ha det bra, för mig med!


Right now. Well, well...


Vi skiter i o bråka nu, hjärtat...

HEJDÅ!/

27 augusti, damn i'd forget this.

2010-08-27 @ 16:40:41
'Hellu :)

Ja sorrrrry! Jag har varit hos min pojkvän sen igår och hann inte updatera, ursäkta mig så mycket! Well, jag har haft det skitbra. Var på Entré i förrgår med Olivia, Sabina och Ellinor. Jag har inte haft så roligt på jag vet inte när. :D Vi flumma i sofforna och gjorde en skylt som vi döpte till Charlie och ja... Massa skit! "Jagade" bland annat en snygg kille genom halva Malmö sen när vi väl fått tag på han gick Elliot (Ellinor) fram till honom och frågade efter hans nummer. HAHA! Shit vad vi garvade, och självklart fick hon det ;) Rätt kul!

Igår skulle jag sova hos Kevin ju och det gjorde jag också men innan dess var jag hos Veronica på torsdags-party ;) Skitroligt hade vi, sen hämtade Kevin, Carina och Tim upp mig sen körde vi hem. Blev ganska lugnt för jag skulle ju till skolan idag så därför blev det inte sent. Jag är duktig!

Idag tog jag stadsbuss till skolan, bussen fastade i en kö så jag fick springa från Värnhem till skolan för att hinna, men jag hann i tid :) Gott o väl! Vår mentor är nog tidsoptimist precis som jag så det gick hur bra som helst! Vi fick lappar om våra individuella val idag och där fanns en hel del att välja mellan men jag är rätt säker på att jag ska välja Tävlingsbiten och gesäll övning. Det var det enda valet som hade med själva frisör att göra och frisör är det jag ska bli så varför inte fullflölja det man håller på med? :) Jag vet att detta kommer bli så bra!

Nej men nu måste jag jobba vidare, sitter på jobbet. Ska sluta här 18,00 sen ska jag ta bussen tillbaka till Malmö för att gpå på Malmöfestivalen med min ÄLSKADE syster! Sen blir det övernattning hos Kevin ;) hehe!


haha, men söta vi är! Sabina, Olivia och jag i våra värsta sanningar!
Här sjunger vi "Sommartider, hej hej!"


Denna är ju också normal, massa flumm i sofforna på Entré!


Och här har vi fotografen Elliot smarthuve Nilsson! Sööööööt som in i!

PUSSSSSSSSINUSSSSSI!/

Im happy!

2010-08-24 @ 18:05:41
'Sharuuu!

Aa, då var tisdagen över och den har gått JÄTTEBRA! Kom till skolan, helt nervös över att jag skulle börja prata med någon som inte ens gick i min klass och att den människan sen skulle tycka jag var helt knäpp;) Haha. Men så blev det inte som tur va! Satte mig utanför klassrummet där jag mötte upp två som såg lika förvirrade ut som jag. Så jag frågade om dom gick i B för frisör fattade jag att dom gick ;) Och det gjorde dom så där pustade jag ut rejält! Hehe.

Jag fick träffa min mentor som heter Maria, hon verkar väl bra men hon är fett sträng ;o Jag som är tidsoptimist.. Shit, jag kommer vara hängd och begraven innan gymnasiet är slut.. Well well. Väl i klassrummet fick vi massa lappar och jag fick skäll för att jag inte tagit med mig mitt schema som jag fick igår, var dock inte endam. Men fick då kommentaren "Så bra att jag redan har elever som memorerar allt! För det gör ni väl antagligen eftersom ni glömt schemat?!". Redan då höll jag på att sjunka under jorden.

Sen var det dags att bli ihopparade med någon i klassen och jag kom med en tjej som heter Hanna, jättesöt! Så vi pratade på som in i. Kul! Sen körde vi heta stolen för alla i klassen vilket var måttligt pinsamt eftersom kompisen skulle berätta om en... Ah, kill me, tänkte jag! Sen var det vår tur att fråga Maria om saker och jag var väl inte sen med att fråga på. SÅ jag frågade henne först vad hennes största upplevelse hade varit och sen hennes sämsta. Och när hon berättade om sin sämsta drog hon upp när sin mamma dog och då började hon nästan böla så då tänkte jag "kan jag ställa till med mer, eller vad....?". Men jaja, hoppas inte hon trodde jag ville psyka henne.. Haha!

Efter skolan sa jag hejdå till Olivia som jag blev rätt bra kompis med och Mathilda som också var en kär tjej! Därefter mötte mitt hjärtegryn Kevin upp mig med sin andra bror Christoffer. Vi gick en sväng på Malmöfestivalen en liten stund sen tog jag bussen hem till sjöbo 14,55 där stod pappa och väntade. Han körde mig hem och sen har jag inte gjort ett bajs. Behöver vila -.-' Är trött så jag ska nog ta en tupplur, klaga inte.. Come on, jag är trött som en korv!

Well, resten av dagen var jättebra. I morgon blir det mentorstid, lunch och sen teambildning. Ska bli kul med teambilding så man får lära känna alla i klassen. Ja ja får väl gå nu!

Jag och Kevin igår, älskling <3

I will always smile in your infinity.

Byeee!/

24 augusti, baby im tierd.

2010-08-24 @ 06:33:08
' Gormorgon era små gosetofflor..

Well, jag är uppe med tuppen och jag önskar han kacklar mig i huvudet snart så jag vaknar... Eller mamma kunde gjort det för någon tupp har vi ju inte kom jag på... Ah okej come on, nu ska jag vakna jag får nog säta på hårdrock så att hjärnan får lite spel :) Hehe.

Ja såhär tidigt måste man alltså gå upp för att komma till skolan 09,00. Jaja, skitsamma! Jag är glad för jag har börjat gymnasiet och jag väntar mig en spännande dag idag! Det blir fotografering idag för vi ska få matkort, så måste se ut som en vanlig människa så nog bäst att jag fixar mig nu!

Vill bara säga snabbt att Amanda Jensen var riktigt bra igår, älskar hennes låt "Fort the sun", hon sjöng den som en gud igår. Och där stod jag med min fina pojkväns armar runt mig och bredvid stod Miche med Tims runt sig. Vi hade så mysigt. Fick träffa Thessan en stund också så det var underbart! Men nu måste jag verkligen dra! :)


Hahha, gamla goa skoltider, flummiga mattelektioner med Johannes, Anna och Johanna. Undra varför ja bara hade godkänt i matte ^^ hehehehe....

Hejdå, wish me good luck!/

mf nästa :)

2010-08-23 @ 17:35:05
' Tjaruu!

Ja nu drar jag snart till Malmö, Miche siss kommer och hämtar mig. Är hemma vid 23,30 ikv så ska kolla på Amanda Jensen ;) WIHO!


Just nu, det är faktiskt lite kallt så västen rök på (a)



PUSSSS PÅ RUMPAN!/

23 augusti, i've done it ;)

2010-08-23 @ 14:01:36
' Tjabba!

Well, då var jag hemma från skolan igen ;) NI kommer aldrig fatta hur nervös jag var i morse. PUH! Men det gick bra, mest nervöst att gå in på skolan, jag menar alla stod utanför. Haha, jag höll andan ;) Sen gick jag in i aulan och där var det upprop för alla hantverkare (ca 150 st) så det var inte så farligt! Sen blev vi indelade i klasser och jag tillhör nu HVFR1B (Hantverk Frisör 1b). Vi frisörer (a&b) samlades i salong a och där mötte vi a's mentor. Min mentor får jag träffa i morgon. Börjar 09,00 då!

Ja jag hann i alla fall inte prata med någon i min klass för en timme senare (11,30) slutade vi :P Så ja! Det gick fort, så mamma hämtade mig och sen drog vi till BurlövsCenter och åt lunch. Självklart blev det en Addidas tröja till mig och ett par skor till mamma. Ah jag bara älskar min mamma, hon är precis som jag vad gäller shopping ;) hihi!

Eftermiddagen ser relativt lugn ut, jag ska fixa lite i min garderob, rida och sätta in en kyckling i ugnen. Härligt va? ;) Hehe! Här kommer bilder på hur jag såg ut idag och självklart på min tröja :) Hihi!


Outfit
*Only tight's (slitna)
*Vitt linne från stadium
*Mönstrat linne över från gina
*Jeansjacka från Unos
*Bruna convers på tassarna ;)



Mitt vågiga hår kommer INTE från någon trippeltång. Mamma flätade mitt hår från toppen av huvudet i två flätor och enda ner i topparna. På bilden ser ni resultatet, riktigt bra!

The new ;)

Fin va? :D

Denna ska jag ha i morgon ;)

PUSSSSSSSSS/

22 augusti, well summer is over.

2010-08-22 @ 20:31:00
'Hellååja!

Blä, söndag idag. Har inte updaterat mycket nej... Men jag hann iiinte igår för det var en hektisk dag! MEn jag tänkte att jag skulle berätta hela helgen för den har varit lite knas :) Men mycket bra! Wihoo!

Ja som sagt i fredags var det klassfest. Hanne kom hit och vi åt och så vidare, sen stack vi till klassfesten tillsammans. Började smådricka och det var väl kul. VI körde bodyshot's och massa tramsigt kul ;) haha. Min klass är galnare än väntat! Whatever, jag tröttnade efter ett tag och ringde min älskade syster som kom och hämtade mig :) Därefter stack vi till YStad och åt pommes på Donken ;) haha, skitgott! Hemma 01,00.

Igår (lördag) vaknade jag upp bredvid min Misse, ja vi gick och la oss i samma säng. Väldigt mysigt! Det är syskonkärlek på högsta nivå. Miche körde mig till Sjöbo där jag tog bussen till Lund för att vaxa benen hos Nanna :) Det gjorde ont som fan... Men inte lika farligt som att epilera ;O Hon tog hela benen inklusive bikinilinje. Känsliga områden det där.. Vill man va fin får man lida pin! Eller hur?

Efter det åkte jag med Nanna in till Malmö där jag va hos Kevin en liten stund men sen åkte jag tillbaka till Sjöbo och blev hämtad 16,55 för att sen åka till Solvalla för att jobba! J0bbet var ganska drygt men vi höll på från 17,00-01,50 på natten? ;O Snacka om att vi va trötta? Puh. Vi fick vars 1000 kronor rakt i handen, FETT GOA PENGAR!? Man la sig rätt så belåten!

Idag åkte vi (Missen och jag) till Malmö, hem till Kevin Pevin och Tim Pim ;) Massa mys tillsammans! Hihi. Sen åkte vi hem vid halv fyra och sen tog jag mig en rejäl lång dusch.. Så underbart, har aldrig varit skönare. Så nu har jag ätit och jag är så galet nervös... :( Jag börjar ju skolan i Malmö i morgon, är HELT själv... Men det ska bli helt underbart samtidigt, börja om på ny kula. Inte känna någon utan som sagt börja om på nytt! Det ska bli härligt.

Men ja, vi hörs ;) Nu ska jag mysa med mammsen i sängen! Mest för at hon nojjar över att jag växt upp, typ -.-' Aja, puss på henne!

Här kommer bilder!!

Mitt hår!


Lockigt.

Löst.

Flätat.

Blött.

------
Mitt hjärta.




----
Jag är nervös... Hejdå.../







20 augusti, back to buisness ;)

2010-08-20 @ 16:42:46
' Tjalala ;)

Fredaaaaaaag är det idag och jag är glad :D Hm, jag har varit lite dålig på att updatera i dagarna, har inte inte blivit mer än ett inlägg per dag men tyvärr så har jag inte suttit vid datan eftersom jag varit med min PRINS bland annat ;) hehe!

Idag vaknade jag upp med Hanne! Sov till 11,00 så skönt. Har verkligen fått sova ut den senaste veckan. Har verkligen behövt det! Efter uppstigningen blev det frulle och sen lite chill bara. Hanne åkte hem vid 14,00 och då stack jag hem till mamma (där jag är nu) och röjde lite på rummet. Fixade mina nya kuddar som jag fick när vi var på Ikea jag och mamma. Sen har jag satt upp lite foton och just nu sitter jag i ridkläder. Har nyss ridit min lille polle Rolle. Är svettig som in i! Ska duscha nu eftersom det blir klassfest i kväll. Ska bli kul!

I morgon ska jag till Nanna och vaxa benen. På kvällen ska jag och min älskade syster servera på Solvalla i Sjöbo. Kommer blir kul och efter det kanske vi tar en tur till Malmöfestivalen ;) Mihihi!

Men ja! NU ska jag duscha!

I ridkläder, -hejjj

Kyra.K ridbyxor är det bästa som finns (Y) loveit!


Dom randiga kuddarna i bakgrunden är dom jag menade som är nya! ;)


Have it nice!

PUSSSSSSSSAR!/

19 augusti, with HanneBabe ;)

2010-08-19 @ 21:42:24
' Hej hå!

Jaaaaaa
då sitter man här m Hanne lilla ;) Orkar inte updatera så mytcket, har haft en chilldag med Miche, Tim och min baby Kevin. Har även tränat med Miche och ja som sagt nu sitter jag med Hanne! VI gör inget speciellt, vi ska göra Brandstad farligt bara! ;) Haha, kidding....

Hörs med i morgon!

Hahha, SÅÅÅÅÅÅ gammal bild, men ack sååå söt ;) tsss


Kisssss and goodbye!/


18 augusti, adore you.,

2010-08-18 @ 12:10:46
' Men hejjjjjj (yy)

Onsdag, regnig onsdag, kanske för att jag dödade en spindel igår :( SKitstor var den.... Whatever! Var ju i Malmö igår, brände fast håret och blev skitnöjd. BIlder kommer sen, tack för dagen Johanna ;) sötttttt! Sen kom min fina prins och så hälsade vi på Veronica och lilla Leo. Mysiiiigt!

Efter det åkte vi hem och åt hemma hos mig, resten av kvällen blev det film och massssssa prat ;) Ja och nu sitter jag här med världens finaste pojkvän. Puss på dig hjärtat! Idag blir det nog att träna, sen duscha och såååånt! (yy). Well well

NU ska jag spela kort, hihihi!




Pusshejjjjjj /

17 augusti, best day!

2010-08-17 @ 08:40:03
' Morr'n morr'n ;)

Well well, äntligen tisdag! Har nyss duschat, ska föna håret nu. Jag och Johanna åker med pappa in till stan, sen tar vi buss hem när vi är klara, då ska ju Kevvvvsan förlja med mig hem. Ih! Ikväll skulle jag ju egentligen vaxa benen men jaghar ändrat tiden till lördag klockan 11,00 och då är jag helt säker på att håren växt ut ordenligt också! That's good!

Vi hörs senare idag, måste skynda mig lite nu :)



Bilder sen i fredags (y) cooooola!

Love/

im happy!

2010-08-16 @ 22:38:47

' Snurredurr, hej! ;)

Hm, då var även denna måndagen avklarad. Har varit med mamma hela dagen, myspysigt! Det är inte lätt att få två tidsoptimister som mig och mamma att matcha in en dag där vi kan umgås en hel dag. Men idag lyckades vi, aplåd till oss ;) Vo åkte till Ikea och där fick jag två kuddar till min säng som jag sedan ska ta med mig till min lägenhet :) VI kollade runt lite på olika inredningar och så vidare.. Ni behöver inte undra vad jag önskar mig i julklapp för det ENDA jag kommer önska mig är presentkort på Ikea. Så då vet ni det ;) Hehe.

Jag glömde att säga att innan vi åkte till Ikea gick vi 3 km i Skrylleskogen vid typ Dalby-hållet typ :P Det var klibbigt! Uew.... Ja nu kom allt i fel ordning men aja! Efter Ikea åkte jag hem till pappa där det blev en god kvällsmat. Efter det pausade vi lite sen åkte jag, pappa och Miche till gymmet. Gick 5 minuter sprang 25 minuter och sen en hel del styrka. Nöjd!

Nu har jag nyss duschat och plockat in den rena tvätten i garderoben. Som jag har börjat sköta mig? Aja, i mitt hår har jag just nu fullt med inpackning som jag väntar ska torka tills jag ska sova. I morgon kommer jag tvätta av det sen ska jag föna det och sen bär det av till Malmö med Johanna Darling där jag ska bränna fast håret! GUD vad jag längtar :D Efter det ska Kevin HJÄRTAT med mig hem. Saknar honom sjukt mycket, så puss på det!

Innan jag går så ville jag bara svara på en kommentar jag fick i kväll :) Någon undrade var jag gjorde mina naglar & hur mycket det kostade. - Jo jag bygger på mina naglar på Hansa "Nail Deluxe" på nedre plan, nytt sett (franska) kostar 500;- . Påfyllning 400;- Har ni fler frågor så bara fråga!


Jag och min älskade syster. -v-

Jag fick ett nytt casting-jobb idag förresten! Skitkul!

Kiss & Hug!/

Till Malmö!

2010-08-16 @ 11:37:42





Dagens outfit,

*Baggy-jeans från Cubus
*Vitt linne från Gina
*Blå långärmad från Gina
*Peak Performance keps
*Accesoarer, korallhalsband, klocka och ring.

Bye!/

16 augusti, bang bang bom.

2010-08-16 @ 10:59:45
' Hej hå, tja!

Yeeeee, då va det ny vecka. Många som faktiskt börjar skolan idag faktikst. Stackars dom! Själv börjar man inte försen den 23;e klockan 10,30, asgött! Whatever, idag skulle jag ju ha sovmorgon men jag vaknade typ 09,30 av massa fotsteg på våningen ovan. Skitdrygt. Så jag gjorde frulle till mig själv sen har jag bara snackat m mamma lite. Men nu måste jag fixa till mig! Ska till Ikea ju. Niceeee!



See ya!/

New week, great!

2010-08-15 @ 22:29:05




Såhär ser det ut Måndag-Tisdag för mig! (yy)
Ciao!/

Veckans snygging!

2010-08-15 @ 20:57:28


Heeeeeej!!! Erik Saade, han är galet snygg ;)

Puss på det ;)




/

jj ossan & jj ohanna

2010-08-15 @ 20:51:35
♥ + ♥





jag ääälskar dig ♥
/


15 augusti,

2010-08-15 @ 17:13:48
'Hej hej hallå.

Trist med söndagar, det är en typisk "fix-dag". Antingen städar man eller något sånt dötrist skit.. Själv har jag gjort  ordning min moped som ska säljas. Har hållt på med den enda sen 11,00 i morse. Men nu är den äntligen klar. Pappa ska fota den och sen så ska den ut på nätet. Pengarna ska jag spara till lägenhet. Så skönt!

Ikv blir det väl lugnt igen, ska se om nån söt människa är sugen på att hitta på något. Vi får väl se... Kevin jobbar på som bara den så jag får väl lugna mig med att träffa honom tills han kommit ner på jorden igen ;) skämt o sido.. Men det löser sig!

Här kommer lite bilder från helgen i övrigt (yy
)


en bild jag gillar starkt, tagen i tisdags (yy)

meme.

lion.-

most important.


Min och johannas lunch i fredags i Malmö, mega god!! I väntan på att få naglarna fixade.

& såhär blev resultatet! Väldigt nöjd med kiseklorna! Mihi!

& sen såg vi ut såhär på kvällen påväg till Eldh ;) Jag bjuder på min knasiga min!

Lite bättre bild togs i bilen ;)


Så det va de! Fler bilder från kvällen i fredags kommer nog ikv. Puss sålänge!
/

sometimes i feel soo lonly.

2010-08-15 @ 00:40:27
Just nu...







jag gick och la mig 21,00 och vaknade för en timme sen, det blev hur fel som helst nu ju.. :( jag är på halvdåligt humör för jag satte i mig ett halvt paket svålar och dom fastnade i halsen, knappt andas. äkta panik på det ;s trevlig lördag? - no way, this suck's (nnnnnn

jag behöver träna, ska gå ner... springa imr? japp....

bye/



Josefine & Johanna

2010-08-14 @ 15:45:48
I love you sweatheart, ♥











Sötaste bilderna på länge (y)
/

Josefine Håkansson

2010-08-14 @ 15:40:43
This is me, only me.











♥ ♥ ♥

Kram/

Fina namn

2010-08-14 @ 15:30:16
Flicknamn
Malwina
Nicolina
Rebecca
Yasmin
Rosanna
Alex
Alexis
Zantina
Nicki
Milou
Naimi

--------

Pojknamn
Zackarias
Zack
Kelian
Douglas
Danni
Dizel
Liam
Melvin
Theo
Milo
Hannes

Mina absolut favoritnamn.
Nu ska jag damsuga, hejjj (n)

Ett litet smakprov från igår ;) fler bilder kommer sen!
/




14 augusti, wwwe're fine (y)

2010-08-14 @ 10:57:15
' Hello.

Hm, då vaknade man upp denna lördagsmorgonen med Johanna sötnos bredvid sig. Gårkvällen var ju hos Johanna Eldh, hon ska ju flytta upp till Båstad så hon hade en liten avskedningsfest. Men innan dess var jag och Johanna i Malmö för att lämna hår och för att bygga på naglar. Det blev nämligen lite knas med håret eftersom det nya jag beställt blev fel färg och då fick jag inte hem det i tid tills jag skulle bränna fast det så vi flyttade tiden till på tisdag istället :) Men det går nog bra det med!

Annars träffade vi Kevin i någon minut i Malmö efter vi gjort naglarna men sen kom Jocke och hämtade oss och då åkte vi med honom hem till Johanna i Sjöbo. Det blev självklart fix och så sen bar det av till Eldh. Kvällen va jätterolig med Johanna A, men utan henne hade man kanske inte haft så kul alls :P Annars blev kvällen ganska tidig. Så jag säger lycka till Johanna Bajsbarn Eldh. Hoppas du får det jättebra!

Nu ska jag och min knas Johanna gå och soooooola ;) Sen kolla på film.

Kiss and goodbye/

12 augusti, latmask-dag!

2010-08-12 @ 11:59:14
'Tjo!

Jaha, idag är jag sååååå galet trött. Men sova kan jag inte, tror jag.... Jag har sömntårar i ögonen, haha :) Är helt slut, trots att jag inte gick och la mig sent igår. Drömde lite konstigt dock, men yeye. Jag har varit hos pollarna nyss och fick kratsa en dålig hov på Grolle (Lindas häst). Nu sitter jag här och bara sitter. Johanna älskling kommer mycket snart, men innan dess ska jag ha hängt upp tvätt, damsugat och sånt skit. Uhh -.-'

Aja, mer underhållning än så får ni inte just nu för tillfället. Bajs vad trött jag är.. Okej, ska sluta klaga ;) See yaaaa later babes!




Ja ni ser själva, he he vad "pigg" jag är!!

Small bit of love right now /

U know I have something to say!

2010-08-11 @ 23:25:57


Tillägnat framförallt till er tjejer med pojkvän.

Jo, något jag tänkt på väldigt mycket vad gäller er tjejer med pojkvänner, många tjejer som har pojkvän i min ålder låter killen styra över era liv. Vad har hänt egentligen? Ska det verkligen fungera så? Nej, jag blir så frustrerad bara jag tänker på det. För tusan!? När man var liten var det ens mammas och pappas plikt att berätta och bestämma över vad man exempelvis skulle ha på sig och vad man fick göra och inte. Nu har det blivit någon helgalen idé från killens sida sätt att "beskydda" tjejen så mycket att hon inte ens får bestämma vad hon ska ha på sig. Vad f*n liknar det tjejer?

Och att inte ens tillåta tjejen att åka på fest utan att han själv är med, vad är det för översittar-fasoner? Helt ärligt, tror ni killar inte att hade hon tänkt va otrogen (om det nu är det ni är rädda för) så hade hon inte varit det på fest där det är som mest misstänksamt utan då hade hon väl gjort det när ni minst anat det. Och hur tror ni killar det egentligen var innan ni två blev tillsammans? Att hon inte festade eller? Antagligen, ni kanske själva möttes på en fest!?

Visst jag håller med, det händer mycket i dagens samhälle, men ska tjejen behöva sitta och glo varje helg för att killen inte vågar släppa iväg henne av den anledningen? Att bli våldtagen, det kan man bli av att bara gå på stan för tusan! Och tror man att man skapar en bättre gemenskap och bättre relation genom att göra på detta viset borde man gå till en par-terapeut som har det som yrke och kan bevisa att man borde vara på vars ett håll någon jäkla gång!

Det jag försöker säga är att, Tjejer för fan asså! Stå på er, varför ska ni va den grå musen i hörnan som ska lyda några jäkla order? Det är ert liv, era misstag (som ni antagligen lär er av) så sträck på er och säg ifrån om det är något ni tycker är fel. Ni ska kunna yttra er precis lika mycket som honom och våga göra saker utan honom. Kom ihåg, det är ert liv inte någon annans. Så stå upp och sätt ner foten.

My own words/

11 augusti, hemma från inspelningen!

2010-08-11 @ 23:04:40
'Hej o hå!

Nu är jag hemma från Malmö, skulle egentligen sova hos Kevin men det blev inte riktigt så. Åkte hem istället så ja nu sitter jag här. I morse åkte jag ju hem från Kevin vid 13,45, väl hemma gjorde jag mig snabbt i ordning och Miche hämtade upp mig för att sen köra mig till Sjöbo. Tack hjärtat!

I Malmö mötte jag upp Kevin, sen kom Thessan och Kristoffer och mötte upp oss två. Efter det gick vi till Thessans lägenhet och den är jättefin! Jätteavis!!! Sen blev det China Box, MUMS och efter det vidare till Djärknegatan där inspelningen skulle äga rum. Vi drack lite kaffe sen tog inspelnngen en kvart kanske och sen var det över :) Jag tyckte det var spännande, kul med annat! Efter det tog jag Thessan och Kristoffer tåget till Lund och sen bussen till Sjöbo. Sen skilldes vi åt. Tack för dagen små sötgryn!

Nu ska jag väl spendera tid på absolut ingenting... I morgon kommer min favvisflicka Johanna hit! HIHI!!!! Miss ya girl!




Dagens outfit var
*Vitt linne från gina och ett annat svart linne med strass och döskallar på.
*Svarta tights
*Vita converse
*Blå kort jeansjacka att ha över
*Silverörhängen och silverringar som accesoarer ;)

Allt för mig!/

10 augusti, frisören nästa!

2010-08-10 @ 11:16:00
'Tjena mittbena!

Nu har jag en kvart på mig att borsta till håret kanske kasta på lite makeup för att sen skynda till frissan. Jag har i alla fll ätit en mycket god frukost som min mamma kom med, hon är för go!

Men vi hörs sen!

CIAO! /


Min Prins -v-

2010-08-09 @ 23:11:23

Kevin Sjöström.
Den känslan du har gett mig och ger mig har jag saknat så galet länge. Och det bästa är att den känslan du ger är bättre än någon annan känsla som existerat i min kropp förut. Jag skrattar med dig som om du vore min bästavän men det är SÅ mycket mer än vänskap för det vi har kallas KÄRLEK. Det är en tidig början, men jag är så glad att det ens blev en början.
För du är helt unik hjärtat.
Puss på dig
/Din flickvän ♥

Busy week.

2010-08-09 @ 23:01:59





Och där i mellan ska jag försöka träna. Hm :) Denna veckan kommer bli AWESOME!
/

9 augusti, so in love with you honey.

2010-08-09 @ 17:34:58
' Hej gosisar!

Ny vecka idag, tiden bara springer iväg? Känns så konstigt för tyckte det nyss var början på sommarlovet men tiden har tusan ta mig bara hoppat hit nu känns det som... Aja, sånt man får ta och jag är lite arg på mig själv för jag är vit som ett lakan? Det ser ut som jag varit instängd hela sommaren och inte fått så mycket som en endaste glimt av solen. Så jag är djupt besviken på mig själv..

Men nu ska jag inte vara sån, veckan framöver kommer säkert bli hur underbar som helst. Och jag och mamma ska sätta oss ner och planera ikväll för jag har RÄTT mycket att göra. Tur att man har en mamma som alltid kommer med bra tips ;) puss på henne!

I övrigt så hade jag det hur bra som helst med Kevvsan igår, finast i hela världen!♥





Min lillasyster.
Det är jobbigt att vara liten och inte kunna veta vad man vill,
göra som man vill och framförallt välja vägarna dit man tror man vill.
Du sitter i en sån jobbig sits och du har varit så stark, Linda.
Det är bara det att den dagen du flyttade ner blev jag riktigt glad, tro det eller ej.
Det blev verkligen en hel familj tackvare dig hjärtat.
Jag får tårar i ögonen när jag tänker på att du inte ska bo här mer och jag saknar dig
något galet för som sagt denna familjen är inte hel utan dig. 
Min lilla söta lillasyster, min ögonsten snälla kom hem till mig.
Låt mig se dig sitta och lyssna så intresserad när jag berättar saker för dig.
Låt mig se ditt busiga leende när du inte alls är intresserad av att läsa dina läxor.
Älskade vännen, bara kom hem igen för jag, din pappa och Kristina saknar och älskar dig!
/Din storasyster i vind och våg.


Hejdå!/
 

Dancing on my own ;)

2010-08-08 @ 16:39:55

Här sitter jag med kaffe i handen, ska ta ett snabbt ryck nu innan jag och Mia ska köra och hämta Kevvvvvsan ;) hihi! Vill först säga att jag saknar min mammi. Men henne ska jag till i morgon så troligtvis dör jag inte! Tssssss

Men men nu ska jag faktiskt dricka upp mitt kaffe och som sagt ta ett tag med damsugaren, ni andra får ha en otroligt härlig söndag för det ska jag ha mycket snart :)



Mia, jag vet det är inte lätt :( Det är alltid lika svårt med djur, vännerna som faktiskt inte kan prata. Jag stöttar dig i alla fall! Kram på dig!


Min nya Wesc-tröja. Love it!

Puss på nosarna!/

8 agusti, raining morning bad bad....

2010-08-08 @ 11:12:37
'Hallå!

Söndag idag ju, ganska tråkigt att det regnar på en söndag, jag menar den är redan tråkig som den är? ;o Dock blir min inte så tråkig ändå eftersom min Bebo kommer hit idag. Hihi, längtar! Men innan dess ska jag hoppa in i duschen och städa, men frulle först ;)


Bild i repris

Hörs sen!/

Nu sitter jag här igen...

2010-08-08 @ 01:31:53
' Hej där kött o blåbär.

Där var jag rolig va! ;) Jag har nyss kommit ur duschen och har för tillfället hårinpackning i håret, det ska sitta i tills i morgon för då ska jag tvätta av det. Håret blir jättemjukt om man sover med hårinpackning i och det är något jag rekommenderar starkt att göra! Nogsnackat om det! Jag hade ju inte ett skit för mig i kväll så jag lagade mat. Så grym som jag är så blev det den bästa kvällsmaten jag ätit på väligt länge. Jag älskar att exprimentera med mat, och jag lyckades mycket bra i kväll ;) Gottgott!

Efter maten rensade jag ut ALLT från mig garderob och då kan jag ta och berätta att hela mitt rum va fullt med kläder överallt, hm... Men sen tog jag en trasa och gjorde rent i garderoben och sen vek ja ihop mina kläder igen och la ner dom :) Dock tror jag att jag har hälften så mycket kläder nu för jag fick ta bort jättemycket. Kläderna ska jag ge bort till mammas kompis (Inger) dotter Fredrika :) Så blir hon säkert glad, lilla söta tösen!

Nu ska jag eventuellt prata med prinsen i telefon sen ska jag nanna, han kommer till mig i morgon och jag längtar som bara den! Han ska få massa pussar ;) hihi!




Färdiga maträtten!

MMM!! Blir hungrig av att bara kolla... Jo nu ska jag berätta hur man går till väga när man ska göra denna maträtten. Du tar fram djupfrysta kycklingfiléer och kokar i vatten, dom ska koka rätt länge kanske 15-20 minuter. Under tiden dom kokar så tar du fram morötter och kokt potatis som du skär i bitar. Du börjar med att steka morötterna i smör och steker dom i ungefär 5 minuter sen lägger du på potatisen. Här kan du krydda lite hur du vill, men tänk på att du får ta ganska rejält, annars kommer det inte smaka ett skit. Jag själv drog på med cayennepeppar, svartpeppar, vitpeppar, chiliflan och rejält med salt. Nu är det nog dags för kycklingen att tas upp och då ställer du kycklingfiléerna på högkant och skär rakt igenom dom så dom blir halvor istället. Sen slänger du på dom på järnet och kryddar med peppar och salt. Dessa behöver du nu inte steka mer än ungefär 5-7 minuter (eftersom dom redan egentligen är färdiga). Ja och till sist så ska du ha en sås såklart! Då börjar du med att skiva minitomater på mitten (bara en gång/tomat) och sen tar du fram en liten kastrull och värmer upp tomaterna. Sen tar du den kalla såsen Mango Raja och sprutar på lite rejält och sen tar du hälften så mycket av såsen Mexicana (eftersom den är riktigt stark) sen saltar du och rör runt, låt såsen koka upp och sen kan du hälla i lite 3% mjölk och lite matlagningsgrädde. Du häller i beroende på hur tjock sås du vill ha. Och det sista du gör är att skiva lite gurka och sen är det färdigt att servera! Det blir SKITGOTT!! 


Goodbye my lovers!/

Fred Perry & Only

2010-08-07 @ 16:52:24




Vi åkte till Hörby idag och handlade, jag, pappa, Miche, farmor och farfar.
Jag fick en Fred Perry-väska och ett par Only-jeans. Tack pappa, älskar dig!
Jag kommer inte ihåg sist jag fick på mig ett par jeans med storleken w28, vad har hänt...?
Och om ni undrar vad som händer i mitt lilla liv ikv så kan jag bara berätta - inte ett skit.
Ska sitta hemma, bli deprimerad och hets-städa-hets-äta-hets.... okej ni fattar poängen, ikv har mitt liv gått under :)

Hejdå!/

7 augusti, time for nothing.

2010-08-07 @ 16:10:23
' Tjalala ;)

Då var det lördag, bojah! Gårkvällen blev hell-away åt ett annat håll än vad jag beskrev innan jag stack :) Mimmi fick klydd på allt så det blev ingen sån kväll :( Men aja! Jag hittade annat såklart! :D Jag sviker inte fester för tusan! Hanne ringde upp, ville dra ut med mig, så självklart joinade jag hennes idé så jag stack till Hanne istället ;) Kom till henne vid 17,00 och då började vi med att laga mat, dö-gott! Sen så fixade vi till oss ^^ Kvällen blev jättebra. Blev en runda upp på fest och sen kom min prins till Sjöbo så då åkte vi en runda i bilen och hade allmänt mega kul ;) Puss på det!


Hanne snygging!


Jag i min nya kjol (A)


Josse och Cassandra :) <3


Jag bakifrån, står och min Kevin håller om mig.
Varje sekund jag är utan dig känner jag mig helt tom.
Du är underbar. Puss på dig min lilla pingvin
/Din Ostan


PUSSSINUSSI!/



6 augusti, we're head'n out tonight babes!

2010-08-06 @ 14:47:02

'Tjaaaa sötbollar!

Shit idag är det tusan ta mig fredag!!! Jag är taggad för det var längesen man va på fest ;) typ 2 veckor sen :D så nu jäklar!! Idag fyller nämligen min lilla Mimmi bebis år :) Så ikv ska jag till henne vid fem och vi ska festa järnet. Just nu sitter jag här med lilla Misse och tänker på min prins. Hihi

Nu ska jag städa och ta fram kläder för utgången ikv ;) lalalala!

Här kommer bilder på mig och johanna för ett tag sen :) SÖTTTVAAA!







Pusssssssspuss/



5 augusti, im home, tierd and happy!

2010-08-05 @ 23:42:58
' Tjabba tjena hallå!

Najs bajs att jag är hemma igen va? ;) Okej skämta, allt rullar på för mig just nu asså! Har nyss kollat på en Beck-film med pappa och nu när jag satte mig vid datan fick jag svar från castingen jag va på. Jag kommer inte få en av huvudrollerna men dock ska jag va statist (=medverkande utan repliker) och det nöjer jag mig faktiskt med! Fett kul ändå, jag förväntade mig ju ingenting så detta är lixom en bra början enligt mig! Har anmält mig till fler jobb så det ska nog bli bra. What goes around comes around (yy)

Gårdagen var dock lite sjuk eftersom det där med att sova och äta blev ganska knasigt... Vilket betyder att jag mådde riktigt konstigt! För det första så sov jag ju som sagt riktigt dåligt i förrgår natt vilket gjorde att jag var DÖ-TRÖTT igår morse. Frukost åt jag aldrig hos pappa och när jag kom hem till mamma var hela jäkla kylen länsad och det enda jag hittade var en köttbit så självklart åt jag den! Hm, ingen bra frulle!

Sen när jag kom till Flyinge så hade jag köpt med mig två baguetter till dagen och kvällen. Så jag började äta den ena medans jag satte igång en kanna kaffe (mest för att bli lite pigg).... Men nädå! I den ena baguetten va där kyckling insmörad i senap vilket är det äckligaste jag vet! Så den baguetten sket sig, så jag drack kaffe istället och då kändes det som jag fick magsår så då fick jag sitta på dass i en kvart. Aj aj aj! Sen tickade klockan på, kassan och telefonen tog dö på mig eftersom de båda strejkade.. Och sen skulle jag tvunget ge mig på den andra baguetten där det va skagenröra i (var nog rastlös)... Men efter att ha tryckt i mig den mådde min mage ännu sämre så då blev det nog minst två repriser på första toabesöket... Fortfarande gjorde det aj aj aj-ont i magen! BLÄ!

Jag blev lite halvsnurrig eftersom det var olidligt varmt i affären men tillslut blev klockan 18,00 och jag började på min bussresa till MALMÖ SÖDERVÄRN! För att komma dit var jag tvungen att ta 3 bussar, och jag höll på att missa 2/3, bra va? Hm nej.. Men turligt nog missade jag inte nån, ha! Väl på plats = Kevins gata möter jag prinsen själv, hans lillebror (som jag själv kallar för lillebror) och så lilla mini Robin. Där kom jag gående, färdigklädd för att ut och springa! Så det gjorde vi, inte så långt dock men det va skönt! Sen kom vi hem igen och jag fick träffa Carina (prinsens och lillebrors mamma). Det va kanske inte som jag förväntat mig men det är skitsamma, det gick bra!

Natten var hur go som helst med min Finis, helt lycklig är jag. Har inte känt denna känslan på såååå länge och det är jag faktiskt riktigt chockad över att jag ens nämner här. Men whatever, tror nog alla ni som läste den meningen log för sig själva och är det inte bra att va en glädjespridare? ;) JOOOO! Så skitsamma om jag blev lite kärleksfull nu. Haha, okej nu mumlar jag! Morgonen var också helt underbar och det började med att vi båda drog på oss kalaskläder för klockan 11,00 skulle vi va hos Veronica (Kevins bros ex) där lilla Leo va som faktiskt fyller 5 idag! Grattis lilla vännen! Så där spenderade vi hela förmiddagen, (jag, Kevin, Tim och Carina) med en hel del andra släktingar. Rätt kul faktiskt! Alla bara "jaha!? Och när ska ni flytta ihop?" så tänkte jag,, "Hm, vi kanske ska bli tillsammans först -.-' " Men jaja! Låter folk tro vad dom vill :) Im happy as I can be!

Eftermiddagen var också mycket bra, dock fick jag åka hem utan min baby. Han åkte på att jobba i morgon så det sket sig fan... Aja han kommer på söndag! WIIIE! Saknar honom redan och det är jobbigt. Men ska prata med honom i tele snart så då kanske min kärleksfulla saknad går över lite! HIHI! Annars kommer min helg bli suverän! I morgon blir det att fira Mimma darling eftersom hon fyller 17! RIKTIGT FETT SKA VI HA DET! SHUHUUUU!


La ni märkte till att jag bara snackade om mat i detta inlägget nästan ;o
Förlåt!

Saknar min KevninPevin och han ska snart ringa sin JossanOstan ;*
(ni kommer aldrig fatta!)

Nejmen, godnatt på er! PUSSS PUSSSSSS/

4 augusti, är man död eller död...?

2010-08-04 @ 07:37:50
'Hejjhejj..

Snacka om att denna flickan som sitter vid denna plåtlådan är dötrött... Faktiskt beror det inte på att det är tidigt på morgonen utan det beror på min sömn i natt. Efter jag hade gjort sista inlägget igår så gick jag och la mig men fyyyyy asså!? Har aldrig varit med om att vara trött men absolut inte kunna sova? Och det var lixom inte normalt att jag skulle va pigg eftersom att jag gick upp vid samma tid igår som idag? Men ja nogsnackat om det, jag är i alla fall DÖTRÖTT! Så troligtvis kommer denna dagen gå åt helsike för det, men jag hoppas på annat!

Nu ska jag snart till mamma i alla fall, packa ihop lite grejer sen ska jag sticka till jobbet. Jag och prinsen har bestämt att vi ska springa när jag kommer till honom ikväll så det bliv väl intressant;) Han ska precis som jag komma i form nu så det är väl bra ;) Aja, nej nu ska jag dra mig ner till pappa för att käka frulle. Hungrig som in i!

Jag hoppas ni alla sov gott i alla fall, så kanske inte er dag blir disaster ;)

För jag vill bara ligga såhär just nu..... ZzzZZZzzZZZ

Sharååå!/

this is so strange...

2010-08-03 @ 23:03:28
'Hej igen!

Ja nu har jag, pappa och Ruski varit ute och gått. Skönt att bara kunna gå i linne och byxor. Snart kanske man inte kan det längre. Egentligen har jag inte så mycket att säga just nu ville bara berätta att i morgon blir det jobb i Flyinge. Trött på att jobba nu men morsan och Jocke stack ju hux flux upp till Dalarna så butiken sköter inte sig själv under den tiden, tyvärr!

Antagligen blir det en tidig morgon eftersom jag måste till mamma och hämta min moppe vilket betyder att jag måste åka med pappa på väg till hans jobb. Puh! Sen börjar jag 11,00 och ska efter det ta bussen direkt till min prins. Puss på honom mest för att han är så bäst. Blir att sova hos honom sen. Så jag kanske inte bloggar i morgon! Men vi får se.

Vi hörs när det nu än blir.

Min syster, min andra halva.
Michelle det finns ingen som du,
och ingen skulle någonsin kunna ta din plats.
Jag önskar innerligt att vi verkligen hade
delat sammma kött och blod men egentligen spelar det ingen roll.
För jag älskar dig lika mycket ändå och har levt med dig
i nästan hela mitt liv.
Det är du som har lärt mig så mycket och
utan dig hade jag inte varit den jag är idag.
Utan dig är jag inte halv, utan jag är ingenting.
Jag ska avrunda nu men jag hade kunnat fortsätta såhär
hur länge som helst för ingen kan beskriva min
kärlek till dig hjärtat!
Du är unik, och till sist vill jag bara säga dom tre orden.
Jag Älskar Dig!



Godnatt!/

3 augusti, härlig dag!

2010-08-03 @ 20:11:04
'Tjenixen!

Jaha då sitter man hemma efter en heldag i malmö. Dagen har varit superbra, skönt att inte ha utegångsförbud mer! Dagen började i alla fall klockan 07,30 i morse då jag blev väckt av Miche. Så jag tog en snabb dusch och sen så började jag sminka mig och sen tog vi bussen från Branstad-Sjöbo och vidare till Malmö därefter. I Malmö hoppade vi av på Värnhem och sen så gick vi in på Entré. Började på Gina Tricot där nästan allt kostade 49;- så ja jag handlade faktiskt 2 snygga kjolar och en skitsöt klänning. Riktigt mycket rea. GÖTT!

Vi fortsatte kolla rundor lite, sen åt vi på Burger King vilket var gottgott! Sen så skulle vi till Södervärn för att gå lite på Triangeln eftersom Miche skulle handla piercing och kolla klänning på Whoops. Jag provade några klänningar men köpte inget, måste faktiskt hålla lite i mina pengar så mina kära föräldar inte får knas i bollen! Efter turen på Triangeln gick vi lite på gågatan och sen träffade vi min Kevin och hans bror Tim :) Klockan hade rusat iväg så Miche var tcungen att sticka hem eftersom hon skule jobba 17,00. Så jag fortsatte själv med dom små pågarna ;) Dom åt och lite sånt och efter det så åkte vi hem till Kevin och Tim där jag fick träffa Tims flickvän och lite sånt sött :) Trevligt!

Jag som absolut inte dricker kaffe fick väl för mig att dricka kaffe just idag. Hm, ja jo och jag drack inte en kopp, inte två heller utan fyra stycken. Vet inte varför för annars brukar jag va så anti kaffe men nejdå! Inte idag! Men snacka om att jag fick ont i magen efter ;S Har det fortfarande... Så i fortsättningen ska jag dock nöja mig med en kopp och inte fyra! Men ja skit i kaffet, Kevin skulle träna sin thaiboxning halv fem så då stack jag hem, Tim följe mig halvvägs till Södervärn och ja nu sitter jag som sagt här. Tackar min älskade bästa syster Miche för dagen och så tackar jag min snutte Kevin för eftermiddagen och dom andra medverkande ;) Hehe!

Nu ska jag vila en stund, har sån sjuklig träningsverk i mina ben så jag snart dör. Efter jag har vilat ska jag ut och gå en lång runda med pappa och hunden. Efter det blir det att åka till Sjöbo och hyra film! HIHI MYYYYYS!

Bilder från idag!







PUSSSHEJ!/


Dagens reklam!

2010-08-02 @ 23:55:16


CHECKA IN HÄR!!!
http://ads.frossle.com/click/20561-10182-10949/
http://www.gratisbio.se/banners/se%20new/gratisbio720x90.gif


/

oh damn im so good!

2010-08-02 @ 23:50:49
' Tja!

Puh! Fifasen, ni anar inte vad jag nyss gjort! Jag mamma och pappa hade ju möte idag, pratade om lägenhet och sånt. Sen så drog vi ut på tiden riktigt länge så ja klockan blev 21,00 och jag och pappa skulle träna efter mötet men då när vi va färdiga var pappa trött.. Själv var jag irriterad över mötet (som faktiskt löstes sen, men irriterad över att jag inte skulle få träna idag heller) så jag satte mig på golvet med Lufsen i knät och surade. Sen kom mamma och sa "ja men låt pappa köra hem så springer jag med dig halvvägs och så springer du resten hem själv". Irriterad som jag va tyckte jag att det var en riktigt bra idé. Att träna är ju ändå det bästa sättet att få ut sin ilska. Tjoflöjt!

Så jag bytte om och på med joggingskorna! Ut gick både jag och mamma, vi började gå i 5 minuter sen så sprang vi nog ca 3,5 km och då vände mamma, jag kramade om henne lite snabbt sen fortsatte jag att springa ca 500 meter. Efter det gick jag 700 meter och sen blev det asfalt och då satte jag igång igen att springa... Och jag sprang som aldrig förr och enda hem till pappa. Så sammanlagt har jag nog sprungit i alla fall 6 km idag. Det är ca 1 mil til pappa så jag känner mig helt otroligt nöjd med mig själv! Glad är jag också, glad över att inte behöva ha dåligt samvete över att jag inte fick någon träning idag! Nu känner jag mig så stark. Tack!

Faktiskt måste jag nog sova nu, ska till malmö i morgon och behöver gå upp redan 7,00. Ska dit med Miche hjärtat sen ska jag till Kevin och så. Förmodligen ska han med mig hem sen, :D Jag behöver göra min moppe fin för den ska faktiskt säljas. Så han får väl hjälpa mig lite med det! Men som sagt nu måste Jossan sooooova!

Kevin♥



Tro det eller ej men jag älskar inte dig och du får stå kvar! För jag är starkare än du.

PUSSSS/

2 augusti, myspysdag!

2010-08-02 @ 11:47:52

' Tjofräs!

Ja då var det måndag idag. Ny vecka och jag älskar det! Denna veckan blir nog fartfylld skulle jag tro. Idag ska jag till Johanna hjärtat hennes mamma kommer och hämtar mig för mina bussar gick helt knas! Vi ska köpa lite masker och sånt kul ;) Sen ska vi bleka håret m citronsyra och sen ska vi ha en sån hel-mys-dag. Dock ska jag hem vid 17,30 redan men lilla Johanna går ändå på pencillin så hon ska inte ta ut sig för mycket.. Så ja!

I morgon ska jag till Malmö, jag har beställt nytt löshår och ska lämna allt mitt löshår (även det gamla) till min "kusin" Amanda som har en kompis som jag ska bränna fast det hos. Så ja, det blir säkert bra. Sen ska jag väl antagligen hem till Kevin, har ju inte träffat hans mamma inu. :) Men det är inga problem, har redan pratat i telefon med henne så varför skulle det vara några problem med att ses? ;) Nej, inga!

I övrigt i veckan så har jag väl egentligen inget speciellt inbokat mer än att jag eventuellt ska hjälpa lilla Thessan att flytta. Hon har ju fått hyra rum  hos sin syster i Malmö så hon ska flytta dit nu så hon slipper pendla. Blir så avundsjuk på henne så det nästan är jobbigt :( Men ja! Så jag ska hjälpa henne att flytta sen har vi även bestämt att vi antagligen ska dra ut en kväll tillsammans. Det var längesen man gjorde det så det får vi ta igen nu! Kul kul!

Men nu har jag ikke tid att sitta här mer! Måste kolla upp lite bidrag och så vidare sen måste jag äta frulle!





Pussssss på er!
/

Dagens reklam!

2010-08-01 @ 23:28:19


Bloggiz.se
Är du trött på hur stel och begränsad vanliga bloggplatformar är? Du kan inte ändra vad du vill eller att du inte får lov att lägga upp filmer eller bilder i rätt storlek eller att din design inte blir som du vill? Friheten ligger nu i dina händer där du har sista ordet med vad som ska synas och hur bloggen ska se ut!

Zooldesign.se
Snabb och billig grafik till din blogg eller sida, allt från en banner eller header till mallar och specialdesignade sidor och bloggar.

Billigast på grafik och designs till små bloggare och små sidor och företag!

http://ads.frossle.com/click/20561-10419-12477/
http://www.zooldesign.se/wp-content/uploads/annons-980x120.gif

/

1 augusti, new month new problems

2010-08-01 @ 23:09:42
' Hallå för tusan i hellskotta! :)

Allt bra och så hoppas jag? ;) Med mig är det toppen, jag vet att jag inte bloggade igår men faktiskt var jag riktigt upptagen (A) hihi! Och som alltid annars kommer allting nedanför i ordning :) Gårdagen var helt perfekt, och just nu är jag på så galet bra humör! Visserligen är jag trött men damn,, jag är GLAD :D

Så ja, som sagt i fredags var jag med Anna bästis och vi hade riktigt kul, som alltid! Vi kollade bland annat på massa knasiga videos på youtube och vi skrattade så mycket att vi började gråta! Helt sjukt, men även den kvällen tog slut och jag tackar för den. Älskar min Annsi! <3

Igår så vaknade jag upp bredvid samma tös som jag somnade bredvid och fick ett glatt sms av Jocke där det stod "Sugen på att åka till Ystad och shoppa lite?". Och då tänkte jag att av alla dessa år mamma och Jocke varit tillsammans så har jag dock aldrig varit med om att shoppa m honom själv? Så jag blev redan på glatt humör då och åkte på en shoppingtur m Jocke! Det blev bara Ystad eftersom att prinsen skulle komma sen. Men jag fick shoppat mycke minsann och Jocke betalade alla kläder. Det enda jag betalade själv var lite smink och sånt på H&M. Så jag blev mega glad! Min kamera är sönder så jag har inga bilder på det :( Men ja jag är hemskt ledsen för det men ni får se antagligen en annan dag! Efter shoppingturen stack vi till Sjöbo. Tack för allt Jocke!!!!

Väl i Sjöbo hämtade vi upp min prins... Blev så glad av att se honom! Sen åkte vi hem till mig, hämtade Lufsen hos Lennart, åt grillat med mamma och Jocke och sen hann vi även hälsa på hästarna och sen kollade vi på solnedgången tillsammans. Helt underbart! Sen gick vi hemmåt igen och kollade film. Hade det jättemysigt, tack för kvällen med dig finis...

I morse väcktes jag av väckarklockan bredvid sötnosen, låg kvar en liten stund och mös sen så gick vi upp och åt frukost. Sen var det dags för mig att jobba, sista dagen! Så Jocke körde mig till jobbet och sen prinsen till Sjöbo. Dagen på jobbet gick förvånadsvärt fort och det va så obeskrivligt skönt att gå ut genom den dörren för sista gången! Sen kom pappa och Mia för att hämta mig, så vi åkte till farmor och farfar. Där åt vi grillade revben och potatis m sås och så vidare. Gott som in i! Och ja som ni förstår är jag hemma nu, har nyss duschat och ska snart nanna. I morgon blir det Johanna-time på dagen. Saknat den människan!

Så ja nu börjar en vecka utan utegångsförbud, älskar det asså? SÅÅÅÅ SKÖNT! Men nu får ha det bra!



josefine♥kevin



PUSSSS/