U know I have something to say!

2010-08-11 @ 23:25:57


Tillägnat framförallt till er tjejer med pojkvän.

Jo, något jag tänkt på väldigt mycket vad gäller er tjejer med pojkvänner, många tjejer som har pojkvän i min ålder låter killen styra över era liv. Vad har hänt egentligen? Ska det verkligen fungera så? Nej, jag blir så frustrerad bara jag tänker på det. För tusan!? När man var liten var det ens mammas och pappas plikt att berätta och bestämma över vad man exempelvis skulle ha på sig och vad man fick göra och inte. Nu har det blivit någon helgalen idé från killens sida sätt att "beskydda" tjejen så mycket att hon inte ens får bestämma vad hon ska ha på sig. Vad f*n liknar det tjejer?

Och att inte ens tillåta tjejen att åka på fest utan att han själv är med, vad är det för översittar-fasoner? Helt ärligt, tror ni killar inte att hade hon tänkt va otrogen (om det nu är det ni är rädda för) så hade hon inte varit det på fest där det är som mest misstänksamt utan då hade hon väl gjort det när ni minst anat det. Och hur tror ni killar det egentligen var innan ni två blev tillsammans? Att hon inte festade eller? Antagligen, ni kanske själva möttes på en fest!?

Visst jag håller med, det händer mycket i dagens samhälle, men ska tjejen behöva sitta och glo varje helg för att killen inte vågar släppa iväg henne av den anledningen? Att bli våldtagen, det kan man bli av att bara gå på stan för tusan! Och tror man att man skapar en bättre gemenskap och bättre relation genom att göra på detta viset borde man gå till en par-terapeut som har det som yrke och kan bevisa att man borde vara på vars ett håll någon jäkla gång!

Det jag försöker säga är att, Tjejer för fan asså! Stå på er, varför ska ni va den grå musen i hörnan som ska lyda några jäkla order? Det är ert liv, era misstag (som ni antagligen lär er av) så sträck på er och säg ifrån om det är något ni tycker är fel. Ni ska kunna yttra er precis lika mycket som honom och våga göra saker utan honom. Kom ihåg, det är ert liv inte någon annans. Så stå upp och sätt ner foten.

My own words/

Kommentarer

Postat av: RebeccaღNilsson

Bra skrivit. Håller med dig till punkt och prickar

2010-08-12 @ 09:33:18
URL: http://beckyslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback