30 juli, snart augusti!!

2010-07-30 @ 20:04:57

'Halllllå! :)

Yes då va det fredag idag! Inte för jag känner någon skillnad direkt men ja, jag har fortfarande utegångsförbud men som tur är så kommer min efterlängtade Anna till mig nu i kväll! Längesen vi sågs så det ska bli skönt att va med henne igen. Let's do it again darling..

Idag har jag jobbat, helt okej ändå! Det var ju inte fint väder så det kunde kvitta om mansatt hemma eller jobba. Tiden gick ganska fort så det va skönt. När jag kom hem så stäade jag undan på mitt rum (duktigt eller hur!?) sen så satt jag och snackade med jocke som hade gjort popcorn åt oss, hihi! Sen ringde prinsen och vi bestämde att han ska komma i morgon! :D WIIE!

Så jag blev jätteglad och nu väntar jag på att mamma kommer hem med mat från Ching a Ling och med lilla Anna :D Min kväll kommer bli bra, riktigt bra. Och morgondagen kommer också bli bra :D Prinsen prinsen prinsen, hihihihi!

Måste bara lägga till ett par ord innan jag avslutar, kanske missförstod ni inlägget som jag döpte till "Memories". Det var nämligen så att jag kollade igenom min gamla bilddagbok och hittade sååå många bilder som jag bara ville visa, för det är stunder då jag faktiskt har haft det riktigt kul! Till bilderna va där jättefina texter och några kopierade jag och la in i inlägget. Bland annat så kopierade jag där jag skrivit om mina närmsta (för och efternamn) dom texterna var också från den tiden så missförstå inte. Så kort sagt, allt efter sträcket jag gjorde i inlägget är från gamla tider. Hoppas ni fattar bättre nu!:) Meningen med inläget var att faktiskt bevisa hur nära jag en gång var med vissa och hur snabbt allt kan förändas! Och även om vi flesta gått skillda vägar så kommer jag aldrig glömma tiderna! Men ja!


haaaa!!!!!! söt bild va ;)
/










Jag längtar så mycket...

2010-07-30 @ 02:25:14

Mest för att jag inte kommer på någon ny hälsningsfras så blir det ingen, ni får stå ut med det.. Jag har haft det jättebra i kväll, kul att träffa min lilla Thessan. Det va så längesen men jätteroligt att vi träffades igen och vi ska bättra oss med att ses båda två! :) Tack för kvällen hjärtat.

Efter Thessan stack så kollade jag på en film, ensam. Den hette "What we lost in fire", den var jättebra. Efter det gick jag in i duschen och lät det varma vattnet rinna av mig. Sen gick jag ur, plockade upp mina kläder från golvet, borstade tänderna, tog bort handduken från golvet, bäddade min säng, ställde tillbaka skorna som jag tidigare tagit fram, stängde mitt fönster så nattinsekterna inte skulle komma in och nu sitter jag här i min natt-tröja. Har precis pratat med prinsen i telefon, vi ska ses till helgen, längtar redan.

Men det finns en sak jag längtar ännu mer till och det är lägenhet, jag bara vill att tiden ska springa iväg så att jag kommer dit nunununu! Men jag har en hel del att rätta upp först... Jag måste sluta att sprida saker runt om mig hela tiden, ibland känner jag mig som en vattenspridare fast det är klädspridare. Vet inte hur jag lyckas men på 2 röda sekunder (mest när jag har brottom) så kan mitt/mina rum se ut som om både 1a och 2a världskriget har passerat. Så det ska jag ändra på, men faktiskt börjar jag bättra mig lite. Tror jag...

I förra veckan städade jag ovanvåningen hos mamma och idag städade jag nedanvåningen hos pappa. Och jag ska verkligen fortsätta med att städa på! Jag menar min framtida lägenhet kommer definitivt inte städa sig själv och risken att min mamma kommer med damsugare i högsta hugg kommer bara hända när lägenheten ska säljas igen (vilket vi inte hoppas på i förtid) så ja, jag måste helt enkelt ta tag i migf själv på den fronten... Men det är inga problem, i will do it!



jag blir så glad av dig baby ;*

/


Thessssssssssie är här!

2010-07-29 @ 20:18:20
' Hejhejhejhej!

Thesssssie är här :D Hihihihihihhihi, okej vi är flumm (A) Men ja ville mest bara söga att vi faktiskt lever, skrattar har vi minsann... Så vi fick ont i magen, men snart ska vi kolla film och sen ska vi bajsa på varandra  ;) intressant va?

Mmmmmm PUSSSSSSSSSSSSSS FRÅN OSS!



/

29 juli, it's raining...

2010-07-29 @ 13:40:06
'Hejsan!

Hoppas allt är bra med er. Själv sitter jag i sängen och myser m mig själv. Hm det är inte alls fint väder :( Dock behövs nog lite regn men ändå!! Jag vill ju ha sol och värme... Men aja! Ibland är det mysigt att sitta inne också bara. Så kan det va.

Jag sitter och halvsurar tror jag faktiskt, mest för att det är helsingborgsfestivalen och skitmånga har frågat om jag ska dit och vad säger jag då? "Hm,, nej jag har utegångsförbud.." Känner mig mega töntig för utegångsförbud hade man i 3an och inte när man ska börja gymnasiet -.-' Inte okej... Men ja sen var det nämligen så att förra året ville jag jättegärna till den festivalen men då sa jag "nästa år ska jag verkligen dit!". Vad händer? Nu sitter jag i pjamas och surar för att jag inte ska dit -.-' pust. Livet känns orättvist asså!

Nej men jag ska sluta, jag ska ju trotts allt va m Thessan idag. Något positivt, blir att snacka massa skit som vi missat eftersom att vi varit på väldigt skillda håll denna sommaren. Båda har jobbat osv, men ja! :) Inte skills vi för det. Så ja nu ska jag faktiskt vara duktig och städa sen ska jag eventuellt klä på mig, kanske... Vi hörs ikv!


Jag i tisdag påväg till malmö, happy-girl (Y)


mitt hår blev rätt bra denna dagen. (Y) gött!

Back to real, nu ska jag städa :D

PUSSSSS/

Memories!

2010-07-29 @ 00:28:38

Här kommer Bilder  och texter från min gamla gamla bilddagbok, dessa bilderna är från 07 till sommaren 08.

------------------------------------------------------------

Till min Thessan! -Det fanns tider då vi var ovänner och aldrig tittade på varann, då vi var riktigt små, men något förändrades och du blev min bästa vän.. Sen kom några personer i mellan oss två och vi skilldes åt, trodde dt skulle vara slut då.. Menjag lovar händer det igen ska jag ta livet av mig! Det ska inte hända igen, och ThereseMariaWallin; du kommer alltid att finnas i mitt hjärta huuur du än gör! För vet du vad?! Jag älskar dig! Och du kommer alltid att vara min gummianka, och jag alltid din bäbiis<3

Till min fjollboll Elin! - Jag kommer alltid älska dig , tills dan jag slutar andas,
och du är allt för mig , så hoppas att du stannar.
Du o jag tillsammans , det måste skett ett under,
för utan dig är mitt liv inte värt nåra sekunder.
kommer aldrig kunna tacka dig för saken som du gjorde,
du räddade mitt liv , va gör en ängel här på jorden ?

*Ni vet inte hur mkt ni betyder*

Det finns stunder då man känner att livet inte ens är värt en enda krona, och det finns stunder då man kan ta sig själv som man är, och faktiskt tycka om sig själv.. Stunder då livet känns lätt & man svävar på moln; ingra bekymmer... Dom stunderna händer bara när jag tillbringar min tid med er, därför ni är fantastiska på alla sätt och vis, fast på er egen personlighet.. Och ni har nog adrig fattat hur mkt det betyder för mig att ni finns, har ni det ? Men det ska ni få höra nu, och det enda jag vill är att ni ska veta... veta vad just DU betyder för mig... Här kommer ni som betyder mest för mig.. Då menar jag MEEST!

ElinFeldborgNielsen;Första gången, för 12 år sen.. Då du tog min hand, redan då fick du mig att känna att jag betydde ngt för dig, Vi tittade in i varandras ögon och jag frågade "kan vi bli bästisar?" , innom mig fylldes hela jag av hopp, och så blev det. Du&Jah bästavännerföralltid, vi hade halsband.. Halsbanden har vi kanske inte kvar, men du ska veta att du kommer alltid att vara en stor del av mitt hjärta.. Halsbanden har ingen betydelse, det är tanken och känslan som betyder ngt, gummanJagälskardigsjukt mkt!!

ThereseWallin;Våra stunder tsm är oförglömliga, du&jag som låg tsm under natthimlen och tittade på stjärnorna hos Måns... Med dig har jag varit lyckligast och du ska veta hur mkt våra tider betytt, visst där kom några jävla människor i vägen från oss ett tag, men vi fixade det igen.. Livet är ett pussel, och bitarna passar inte alltid, men så som pusslet ligger nu kan det inte ligga bättre..Vi har hjälp varandra upp många gånger, och tsm klarar vi allt, du är en ängel utan vingar..Älskardigtösen

JohannaEldh;Ända sen jag kunnat se har jag kännt dig, i hela 14 år har du&jag kännt varandra.. Mina första steg tog jag ihop med dig och mina första ord delade jag med dig, jag har delat hela mitt liv med dig, och jag kommer aldrig att glömma dessa år med dig, du har alltid varit där för mig, ett tag tittade vi inte ens på varandra och det tycker jag var en hemsk tid... Jag mår dåligt utan din närhet hjärtat, och jag ska säga dig en sak; lämnar du mig igen krossas mitt hjärta i tusen bitar.. HjärtatJagÄlskarDig<3

PatriciaMuller;Liv utan skratt med dig är som en chipspåse utan chips i, som en natt utan stjärnor, som ett hav utan vatten och som ett liv utan dig..Det är tomt, helt enkelt helt super duper tomt..Dom galna dagarna med dig gumman är inte lätt att beskriva för de är fantastiska, visst du har gjort dina misstag och jag hoppas att det aldrig händer igen, men du ska veta att ett liv utan dig är svårt att leva.. Jag älskar dig honey<3

LinneaKarlsson;Hoppas att det kommer bli föralltid du&jag älskling, går inte att förklara med ord, mitt hjärta värms varje gång jag ser dig le med dig i min närhet orkar jag så mycket mer att höra din röst, ger mitt hjärta mycket tröst, och läker alla sår önskar att du kunde förstå
hur jag mår, att du betyder sjukt mkt för mig gumman<3 Jag älskar digförsjuktmkt! Tack!

HanneCarlsson;Det finns mirakel och för mig är det du, tack för du finns, stöttar och Hanne gumman, du betyder sjukt mkt för mig, jag tänker aldrig lämna dig, jag vet jag har gjort mina misstag.. Men du ska veta att jag är grymt tacksam för de du gjort för mig. Ångrar inte en sekund med dig, och det kommer att komma såå sjukt fler stunder med dig, och jag bara väntar :') För du och jag har såå himla kul ihop<3 lämnar dig aldrig, älskar dig något sjukt!!!!

LinnéaGraflind;du får fan inte försvinna precis som alla andra, jag faller in i en dimma, dagarna med dig dom dribblar snabbt förbi, vi har så himla roligt det ska alltid vara vi, allt är underbart med dig och kärleken ska alltid finnas. Gumman lämna mig aldrig.. Jag älskardig<3













































































































En tid som jag inte kan ignorera sommaren 07-08, hejdå!

/







hemma från motorcykeltur!

2010-07-28 @ 23:05:32

'Hejjjjhopp!

Allt bra? Det är bra här. Har nyss kommit hem från en härlig motorcykeltur m pappsen ;) Körde en runda om flygrakan oh shiiiit vad alla kollade! Mest för att bettan är så damn snygg! ;) Efter flygrakan blev det Fritidsbaren i ystad och en go glass! MUMS!

Innan dess var vi och tränade på kraftverket, jobbade på som in i :) Först körde jag konditon i 30 min sen blev det 120 situps m 10 kilo tyngd och till sist körde vi latsdrag ökade från 20 kilo-30 så det är nice :) Känner mig bra i kroppen så det är helt underbart :) right?

Ja som ni kanske fattar blev det absolut ingen prins som kom hit, men ja vi får väl ta igen det nån annan gång. Haha, ni kanske börjar bli irriterade över att jag aldrig berättar? :$ Men jag lovar att jag ska berätta när det har blivit lite mer, äh ni fattar! :) haha.

Nu ska jag eventuellt kolla på en ny film sen ska jag nanna! I morgon hoppas jag att lilla Thessie knasboll kommer hit och ser till så jag inte dör. Längesen vi sågs och det tycker jag är lite knas så nu ska vi ändra på det ;) Så ja hoppas hon kommer och då ska vi ha mega kul! ;) Thessie, gamla sledna thessie.... SKOJA!
--
Ses i nästa inlägg!

/








28 juli, solig dag!

2010-07-28 @ 14:28:14
'Hejjj.

Ja onsdag idag
, ligger i sängen just nu. Har precis varit ute och solat och pratat m johanna darling i telefon. Känner mig lite depp idag. Vet nog varför men ja, ikv ska jag träna m pappa (inte därför jag är depp, tro mig). Känner mig lite död så egentligen orkar jag inte men jag ska fan ta tag i min träning nu. Jag brukar aldrig allvar m den...

Så kvällen vet jag hur den ser ut, hoppas den blir över mina förväntningar. Hoppas prinsen kommer hit, men vi får se. Ska snart gå ut en runda m Ruski, sen ska jag väl äta lite lunch. NYTTIG lunch -.- fortfarande har jag utegångsförbud och jag längtar som fan tills nästa vecka. Är fri då.

Ska ringa till Ching a Ling då och försöka få jobb hela nästa vecka. Dom pengarna ska jag ha till att köpa nytt löshår och bränna fast det samt göra kiseklor till skolan börjar. Så om jag jobbar i 6 dagar kommer jag tjäna ca 1800. Löshåret kostar 800 och bränna fast kostar 700. Sen kostar naglarna ca 300 så då är en veckas jobb gjort där! :) Men jag måste få göra något för mina pengar. För nämligen är det så att jag har jobbat varje helg och varje lov sen november 2009 och alla pengar jag tjänat in förutom en månad (då jag fick 20% av min lön) har jag sparat på mitt sparkonto. Det är jag väldigt stolt och glad över mig själv att jag har gjort det, för jag har ett mål och det är (och har varit hela tiden) att spara ihop till en lägenhet. Så de tycker jag att jag förtjänar!

Dikt
Det var en gång en flicka som föddes med ett genetiskt fel, hon föddes blind, tyvärr. Det ända flickan drömde om var att få se världen. En dag sa hon till sin pojkvän: "Om jag bara kunde få se världen, då skulle jag gifta mig med dig! " Två veckor senare donerade någon ett par ögon till flickan. Nu kunde hon äntligen se världen! Sprudlande glad frågade pojkvännen: "Ska vi gifta oss nu? " Men till sin föråvning såg flickan att pojken också var blind. Hon vägrade därför att gifta sig och gjorde slut. Det sista hon hörde från honom var ett brev. I brevet stod det: "Okej älskling, lämna mig om det är ditt val. Men snälla du, lova mig en sak: Ta väl hand om mina ögon"









Var bara tvungen att lägga upp lite gamla bilder, minnen som aldrig kommer igen.
glad att jag fått uppleva dom med er. jag tackar för tiden.


En av mina favortibilder på mig själv!
Men nej jag updaterar mer ikv, ska ut och sola igen. Fint väder ju, älskar det!

PUSS och sånt.
/

Dagens reklam!

2010-07-27 @ 21:20:56


Har du alltid velat lära dig grunderna i att måla? Teckna & Måla har 25-års erfarenhet av att lära våra elever teckna eller måla. Kurserna är utformade så att eleverna steg för steg lär sig grunderna för att teckna eller måla. Om du tycker detta kpter intressant ska du definitivt klicka in här! :)

http://ads.frossle.com/click/20561-10131-12897/ 
http://ads.frossle.com/gfx/img/1279273131_728x90.gif

/

I have something to say!

2010-07-27 @ 21:14:21


Min åsikt för idag!

Fortfarande stör jag mig fruktansvärt mycket på den personen som tvunget ska kommentera min blogg då och då. Rätt roligt för henne/honom att h*n får uppmärksamhet nu :) Men det är det enda också för jag vill bara säga mitt sista ord sen ska jag inte babbla mer om detta. Av någon anledning försöker denna personen sätta dit mig på ett eller annat sätt. Försöka trycka ner mig och så dum som h*n är så tror h*n inte att jag måste godkänna ALLA kommentarer innan dom syns på själva bloggen överhuvudtaget.

Och denna lilla människan lyckas inte med något så jag kan förstå att h*n kommenterar regelbundet för det går ju inte så bra för henne/honom. H*n lyckas inte publicera sina idiotiska kommentarer, inte lyckas h*n trycka ner mig heller och för det tredje så ser jag alla ip-adresser som kommenterat vilket betyder att jag kan spåra hennes/hans data och får reda på vem människan är. Självklart har jag sparat alla kommentarer som h*n har skrivit så egentligen kan jag polisanmäla precis när jag vill!

Vissa tror dom är smarta när dom skriver i att dom är anonyma, men kyss mig någonstans där solen aldrig skiner. Jag är långt ifrån korkad och datavärlden är inte det heller så du som tycker det är jävligt kul att kommentera rekomenderar jag dig att skaffa dig ett liv som är bättre än det du har och att sluta kommentera. För slutar du inte ska jag nog få dig till att sluta :) det är inte så svårt att sätta dit dig och slutar du INTE gör jag det mycket gärna! Detta är inget hot, det är bara en ren fakta.

Och ja ni andra som inte kommenterar anonymt är väldigt omtyckta om ni gör det på rätt sätt! :) Tack för mig, ha det helt underbart!

/

27 juli, im so deep into this.

2010-07-27 @ 20:51:53
' Hallå kära vänner!

Ja ännu en dag har gått och jag är fortfarande på glatt humör, dock försämrades det lite men det tar vi i nästa inlägg :) Jag har varit i Malmö innan idag igen för att kolla på studentlägenhet. Utanpå var riktigt fint och ja innuti var det oxå fint. Asså jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig men det var kanske inte riktigt så som jag trodde... För det första så var det en religös bostad eller vad man ska kalla det. Dock var det öppet för alla (som tur va, jag som inte ens är konfirmerad..) men jag tror att jag behöver smälta det lite. Brukar va så.

Jag ska kanske inte klaga men jag vet inte riktigt vad jag tycker om att dela på det mesta tillsammans. Känns inte som det är det jag vill :( Jag vill ju kunna klara mig själv, laga min egen mat, städa till mig själv. Det är lixom lite det som är vittsen med att flytta, att göra allt det dära själv. Och skulle jag bott där hade jag fått 3 måltider om dagen serverat, fått mitt rum städat, mina kläder tvättade och ja allt det som jag vill göra själv.. Men som sagt detta var ju bara en titt eller så. Vi ska kolla på fler lägenheter och skaffa lite erfarenheter tills jag verkligen ska flytta. We will see..

Efter vi kollat på studenthemmet så åt jag mamma och Jocke på Chinabox, MEGA GOTT! Sen så skulle dom vidare så då tog jag bussen hem till Sjöbo för att ha pass, men där kom ingen så passet blev inställt och då kom pappa och hämtade mig ist. Så nu sitter jag här, ska snart ta och käka lite sen ska jag ta en varm dusch med förhoppningar om att prinsen ska ringa mig så vi kan kvällsprata ;) Mamma kallar honom prinsen så då gör jag också det. Hihi!


Studenthemmet. Utanför, skitfina balkonger! Bruna dörren man gick in igenom.

Gemensamma vardagsrummet.

Ett av matrummen.

Och till sist ett av studentrummen. Ett av de mindre.


Tack för idag mamma och Jocke.
Du är bäst som alltid ställer upp och fixar mammi, puss puss på dig!

Kiss and hug/

Dagens reklam!

2010-07-26 @ 23:13:08


Tandblekning är väl något som det pratas mycket om. Jag bleker inte mina tänder men skulle jag göra det skulle jag tagit kontakt med Dentaworks. Ett billigt sätt att bleka sina tänder! Prova du också!

http://ads.frossle.com/click/20561-10129-12731/
http://ads.frossle.com/gfx/img/1277881286_dw-160x600-NO.gif


Do it ;) /



26 juli, hemma från malmö!

2010-07-26 @ 23:03:29
' Hejjjjj :D

Jag hoppas ni alla mår underbart bra! Inte för det är världens bästa väder hela tiden men jag måste bara säga påtal om något helt annat än väder att jag är galet glad! Denna dagen har bara varit så fruktansvärt dunder-bra :D Och ja jag ska berätta allt ;) tssss

För det första så jobbade jag inte idag, helt ledig och bara att får sova till klockan 11,30 var riktigt skönt! Sen så skulle jag ju på casting och som alltid är jag sen så jag trodde jag skulle missa bussen men nejdå. :) Den stod fint och väntade på mig! Väl i malmö så blev varje övergångsställe grönt när jag kom förbi, lite mystiskt men det tog mig fram fortare. Bara att jag hittade till castingen utan massa omvägar och problem var skitskönt. Och väl inne på castingen (nervös som in i) så gick det helt otroligt bra! ;o Jag är helt chockad. Och killarna som höll i det sa efteråt att "vi är jättenöjda och vi hör av oss inom en vecka". Asså jag kommer dö om jag får jobbet! Kommer blir galet glad!

Sen efter castingen så gick jag bara och log för mig själv, eftersom jag inte hade förväntat mig något alls så var detta långt över alla förhoppingar. Och efter denna castingen kom en charmör och mötte mig ;) Den människan som jag har velat komma hem från polen, han den killen som är en riktig sötnos! Så ja vi gick en runda, hälsade på hans mammas bästavän. Han bjöd mig på en dricka och sen gick vi vidare till parken där vi satt på en bänk och pratade. Jättemysigt var det.. Det satte verkligen pricket över i:et på denna dagen! Finis...

Sen i övrigt så sitter jag just nu hemma hos pappa, har precis ätit en pizzabit. Sen så väntar 1 veckas långt utegångsförbud, men det skiter jag i! Jag är glad ändå, jag ska ha mitt satans utegångsförbud sen ska jag leva loppan igen ;) Men inte busa till det, minsann... Nej så denna veckan blir lugn, jag hoppas att det blir fint väder så jag kan ligga ute och sola för det kan jag i alla fall göra hemma. Men sen så tänker jag minsann inte sitta och mögla utan får inte jag dra någonstans så får folket dra till mig :) Annars hade jag minsann gått under.

Från det ena till det andra så blir det att sticka till malmö i morgon igen för att kolla på sudentlägenhet med min mammi! Så det ska bli riktigt kul, älskar malmö bara mer och mer för varje gång jag är där. Nej men nu ska jag ta mig en härlig dusch sen ska jag faktiskt prata m sötnosen jag nämnde innan ;) hihi!

Bild från idag!

k****  <3


Så ni får ha det bra, mycket bra!
PUSS/

mamma-dotter-kväll.

2010-07-25 @ 23:39:32
' Hallå!

Ja ikv blev det en mamma-dotter-kväll. Efter jag kom hem från jobbet gjorde vi oss lite ordning sen drog vi till Fritidsbaren i Ystad och käkade. Mums! Sen gick vi en runda på stranden med Lufsen och sen blev det glass (y) Gött!

När jag kom hem hoppade jag in i duschen sen hjälpte mamma mig att öva in replikerna tills imr, jag är så nervös! :O Haha. men det kommer gå bra förhoppningsvis! Jag kan replikerna nu så det är nog helt okej. Blir nog värre imr. Dck vet jag redan vad jag ska ha på mig och vilka skor osv. Det är superskönt för det är alltid det första problmet. Kläder? Skor? :O Men i morgon blir det; långt tub top linne, över det en blus m skärp, tights med läder på sidan, kort jeansjacka och converseskor. Det blir säkert skitbra!

Men nej nu ska jag kolla lägenheter och sen ska jag låta mina ögonlock få dö tills i morgon :) Låter bra va? Haha, ha det bra mina vänner!


Bilder tagna innan duschen (Y)


i morgon blir det att
*duscha
*raka benen
*noppa ögonbrynen
*måla naglarna
*klä mig
ready, steady, go!

PUSS /

25 juli, goodmorning darlings!

2010-07-25 @ 10:38:54
' Hejsan!

Idag har det regnat och det är fult väder, inte bryr jag mig speciellt egentligen eftersom jag ändå bara ska stå inomhus och diska. Puhh... Det är ju 3e sista dagen idag så jag bara längtar tills det är slut på detta. Vill bara ta det lugnt sen. Orkar inte hålla på att jobba mer sen asså. Det tar dö på mig -.-'

Efter jobbet ska jag hem, käka antagligen och sen ska resten av kvällen gå till att plugga in repliker tills i morgon. Rätt så nervös för jag trodde inte det var så mycket text på så kort varsel... Men aja! Jag ska anlita mamma som hjälp eller pappa om jag ska va där. Hm, påtal om det..... Nu har jag absolut ingen koll på vilken vecka det är? Alltså vecka som jag ska va hos mamma eller pappa? ;o Tycker mest jag flyger runt lite här o var -.-' aja. Vi får se var jag landar ikv. Vi hörs!

Have it nice everybody!

Pusss!

Dagens reklam!

2010-07-25 @ 00:02:13


Vill du gå ner i vikt? 

Dietpartner erbjuder hemleverans av allt du behöver för din diet. Smart planerade matkassar med färdiga kalori beräknade, näringsriktiga och goda menyer för hela veckan. Till detta får du också diet och träningsråd.

För mer info klicka in här!
http://ads.frossle.com/click/20561-10238-11158/
http://codback.com/dietpartner/410_150_gif.gif

Godnatt!
/

Veckans snygging!

2010-07-24 @ 23:56:40

Denna killen är egentligen svensk men har bytt "håll" och håller till i den mer större världen. Han är hejare på fotboll, fulltatuerad över nästan hela kroppen... Han har en fru som var med i Spice Girls (Y)

Ni vet vem jag menar... Självklart menar jag


DAVID BECKHAM, magiskt galet snygg (Y)






Mah,,, Puss på han! (Y)

/

24 juli, puhh hemma..

2010-07-24 @ 23:46:38
' Hej och hå!

Ja här sitter jag, har precis varit på släktträff i Bj. Allid kul att få träffa hela släkten, med väldigt god mat! Söta nadja var också med så jag hjälpte henne med håret eftersom hon skulle vidare på fest sen och det blev riktigt snyggt! Så nu antar jag att hon sitter, festar och ser ut som en riktig primadonna ;) Själv sitter man helt ensam hemma, morsan och gänget drog till Öja för att partaja. Hm jag tar nog dubbelsängen i natt! Gött!

Innan idag började jag jobba klockan 11,30 och slutade klockan 18,30. Det ska bli så underbart skönt med att snart verkligen få ha sommarlov! För jag kan ju inte skryta med att jag har vilat ut denna sommaren ;O men vafan, jag klagar inte! Alla fester har varit så roliga och det kommer många fler. Dock behöver jag verkligen bli bruanare nu! Har ju inte haft tid att ligga och steka så det ska jag absolut ta igen i veckan! Jobbar nu i morgon sen på onsdag och fredag, efter där är det SLUUUUUT! SÅ UNDERBART!!!

Men påtal om helt andra saker, jag har gjort mig lite intresserad av att verkligen ta tag i mitt lilla liv vad gäller att stå i "rampljuset". Jag nöjer mig inte med att jag var fotomodell som barn i b.la england osv. Jag vill ha mer av sånt? Mer av att få va i kontakt med folk som gör saker jag tycker är roligt. Så jag blev medlem på en sida där man kan "anmäla" sig till saker som filmer, modelljobb, reklamer och allt det där med media. DÄr blev jag medlem för ungefär 2 veckor sen och jag ansökte om en hel del jobb. Och igår fick jag svar! :D Så jag ska gå på casting i malmö på måndag klockan 16. Detta jobbet handlar om en kortfilm, mer säger jag inte. Det ska bli så kul, förväntar mig inte att jag ska komma med men det är en erfarenhet att bara få komma på castingen! Längtar så!

Men ja nu ska jag visa dagens reklam och veckans snygging. Efter det ska jag kolla på lite lägenheter och sen ska jag tusan ta mig sova. För det behöver jag!


Jag just nu.. Sittandes, tänkandes på livet.
Vill bara att en person ska komma hem..
Sötnosen (yy)

Pusssss

update about ÅHUS 2010!!

2010-07-23 @ 23:39:15
' Helllooooo!

Awe! Ja ni såg Johannas lilla gästinlägg, så gulligt! Älskar dig gumman, verkligen sött skrivit... Och ja jag ska berätta om våra dagar nu ;) För dom är verkligen (som johanna beskrev) OFÖRGLÖMLIGA!

Tisdag 21/7

Ja jag jobbade till halv sex sen blev det att köra direkt till johanna och klä på sig för att sedan åka till hörby med hennes pappa :) Väl där så tog vi bussen till kristianstad. I bussen passade jag på att fila mina ben och det var dock lite knasigt... Eller såg knasigt ut, johanna skratta på som in i -.-' haha! I k-stad åt vi på donken och träffade nån sepe gubbe som försökte förklara att k-stad var en inavelstad :P Vi skratta mest tills vi fick reda på att han var peddo -.-' uew... Men sen dissa vi k-stad och drog till kära åhus, WEHOOO!

Vi blev helt pepp när vi kom till åhus, höll på att bli övercyklade, men det löste sig ;) Sen mötte mamma oss och vi hälsade på Åsa m.fl (mammas kompis).... Där stannade vi dock inte länge innan vi drog till campingen där husbilen va :) Vår min va typ såhär "-Hejjjjjj snygga killar överallt, WIHO!". Så vi bytte om till lite nice kläder och sen minsann tog vi ett glas vitt och så va vi igång! :) Vi hälsade på några killar sen drog vi ner till bryggan och levde loppans om in i! Har ju dock inte knasat så bra på länge! Bryggarn va övernice. Pratade m allt och alla, sen drog vi hemåt vi d typ 01,00 sen satt vi på campingen och va huvudkuddar till några killar och sen blev det att "sova" trångt i vårt lilla tält utanför husbilen ;).... Denna natt sov vi 1,5 timme (yy) Hejjjjj...

Onsdag 21/7

Vaknade upp klockan kvart i sju och då höll både jag och johanna på att dö av värmeslag... Så vi fick för oss att lägga oss utomhus en stund, vilket vi gjorde men sen drog vi in till centrum typ halv åtta. Där satte vi oss vid hamnen och käka frukost, vars en baguette (kycklig, curry) som var sååå god! Sen så gick vi tillbaka och gick sen till stranden. Resterande natt skulle vi sova själva ;)

Vi kom tillbaka till campingen vid 3 och tänkte att vi skulle ta lång tid på oss att göra oss i ordning, så vi ställde oss i duschen och sen tog vi ungefär 3,5 timme på oss och sen var vi snygga som in i för kvällens händelser ;) Efter vi gjort oss i ordning drog vi ner till centrum igen och käkade pizza vid hamnen, igen. Sen började vi festa och sen säger jag bara *kundvagn i full fart mot stranden*.... Ja det förklarar rätt mycket ;) Väl vid bryggan träffade vi några goa stockholmare och sen skulle vi dra hem. Blev ganska tidig kväll (00,30-01,30) men den va rättttt rolig ;) Johanna slog sitt knä :( HOn gjorde något man inte får göra mitt i natten,, hoppa över campingstängsel. Fast jossan va inte mycket bättre! PUSS

Torsdag 22/7

Morgonen började
med en lång promenad och mina fötter va steeeen döda! Sen blev det en mega knasig frulle ;) men det va så gott med mat! Efter frukosten la vi oss igen på campingen och somande utomhus. Klockan var då ungefär 13,00. Men sen vaknade vi helt svettiga och drog till stranden. Där blev vi medbjudna att sitta med några killar, dock rå-dissade vi dom som in i. Men sen kom vi på att dom kanske va lite snygga ändå så vi satte oss med dom.. Fast vi skulle lyssnat på vår första instinkt för det blev iiiiinte långvarigt :P Dom var helt konstiga.. Sen efter stranden drog vi tillbaka till campingen och mötte nicole och lina. DÅ hade det kommit sjukt mycket mer folk och typ hela campingen var fylld av tält. Vi hade det minsta, fnys!

Dock skulle vi hem egentligen denna kväll, men vi lyckade övertala våra kära föräldrar om att stanna en natt till så så blev det! :D Blev överlyckliga och det börjades festa direkt! VI träffade massa fler folk. Bland annat jon, jimmy, johan och jocke. Så vi satt och hade kul m dom en stund sen drog vi allihopa tillsammans till bryggan. Jag hittade johans radio så den bar jag som en liten bebis under armen ;) Jimmy tyckte det var ganska coolt. Sen satte vi oss på bryggan och dåkom där fram några från kyrkan och helt plötsligt stod vi alla i en ring och bad till gud ;O (Jag som inte ens konfirmerade mig....) hmm, jon satt och traggade om att han va glad att han hade ben och mat på bordet. Jag tror inte jag fick säga någonting ens men kanske var det tur, tror ju inte på gud och sånt shit... Men ja! Kul hade vi ;)

Senare på kvällen åkte vi "kälke". Detta gick ut på att stå på en dyna med vaxad undersida och sen åka på olika vis ner för en 20 meter lång/brant minikulle. Detta lärde jag ut till jon som inte fick nog utan höll på med detta säkert i en hel timme! :) Jimmy var också road av det så till sist satt vi alla tre (jag, jon och jimmy) på dynan och åkte ner för backen. Dock fick vi lite hjälp av jocke som fick stå där bak och putta :) haha! Det var verkligen dagens. Senare gick vi till våra grannar och höll dom sällskap men sen kalalde iaf min plikt så jag gick och la mig ca 02,40. Men inte blev jag ensam, johanna skulle också med och jocke va så full så han la sig bara ner i tältet. Men vi brydde oss inte, det var gott om plats och han var inte sådär jobbigt full utan han var tyst. Haha ;) Så där somnade vi sött som små barn. Gött!

Fredag (idag) 23/7

Natten var nog den värsta, vaknade av att jocke svensson rusade in i vårt tält och skrek som en galning. Men ni kan tro att jossan blev lack så ja han fick sig en halvklen spark i huvudet och en väldigt hårt rytande röst "dra åt helvete...." ja men förlåt! Jag blev riktigt arg... Men i överigt va natten bra.

Jag vaknade upp vid 08,00 själv i tältet. Trött som en gnu.. Gick upp, letade efter johanna, åt frulle, borstade tänderna, packade ihop tältet, ringde mamma, sa hejdå till alla och drog äntligen hem.... Jag och johanna va stendöda :P Och sjölvklart hade jag väl en tid o passa.. Jadåååå! Klockan 15,00 skulle jag börja jobba. Usch, så vi åkte hem, jag tog en härlig dusch sen så gjorde jag mig i orsning och sen jobbade jag. När jag stod där på jobbet och diskade blev jag så trött så jag tror nästan att jag stod och sov... Fifasen, det var inte klokt :P Men jag lyckades ta mig hem,fick mat i mig och senså vet jag inte men lyckades iaf få ork till att städa.. Så jag damsugade 2 våningar (aplodera...) sen.. Nu sitter jag här, väntar på att jag själv ska bli klar och sen ska jag tusan ta mig sova! Behöver verkligen det!

I Morgon blir det nämligen jobb (igen) sen släktträff på kvällen. Om det är någon vänlig själ som vill myspysa så är jag på... Efteråt asså. Så ja! Det va allt för mig!


tack för allt mitt hjärta... du är bäst!
bilder kommer! (men inte idag!)

PUSSSS

23 juli, johanna gästbloggar ;)

2010-07-23 @ 13:42:01
bara för att jossan TVINGAR mig att skriva.. -.-
anyway.. så kom vi precis hem från åhus.. så sjukligt kul det varit! ;o skulle dock egentligen bara varit där en natt.. men dt blev dock tre ;) men vi klagar inte!
Det ända vi behöver just nu är SÖMN, för de har vi fan inte fått för mkt av iaf ;o .
ajja , mycket knas har hänt.. men dt tyckar jag jossan kan berätta.. för dt pallar nt jag (A).

tack som fan för dessa dagarna , OFÖRGLÖMLIGA!.
I love u.. <33 



josefine håkansson - du är underbar.

20 juli, BROTTOM!

2010-07-20 @ 10:07:13
* hej o hååå!

Ja då var det tisdag och idag blir det åhuuuuus m johanna darlinh! Ska tälta ikv och i morgon kommer anna baby! Jags ka va där till den 23e och då kommer jag updatera er helt klart! Så vi hörs på torsdag!

PUSSSS
/

Dagens reklam!

2010-07-19 @ 20:13:00

Dags för lite ny reklam och idag blir det fashionize som är en shoppingsida! Längre ner ser ni lite smakprov på vad fashionize har att erbjuda. Detta är klass och mode av hög kvalité!

Bli medlem och din shopping blir belönad!
http://ads.frossle.com/click/20561-10400-12294/




/

19 juli, so tierd...

2010-07-19 @ 18:38:35
' Tjena.

Ja då var det måndag, sitter hos pappa och har nyss kommit hem från jobbet. Har bara gjort skitjobb idag :( Diskat, städat 3! toaletter, dukat av, återigen diskat och skurat vaskar... Hm dött!

Är fortfarande trött, det är sjukt... Igår sov jag direkt när jag kom hem efter jobbet, i 3 timmar. Sen var jag vaken i 3 timmar sen sov jag igen och idag blev jag väckt klockan 10 och var fortfarande trött? Nu vill jag bara sova...igen. Fick inte åka till Kivik ikv så nu har jag ännu större anledning till att lägga mig i sängen och bara... dö! Pust!

Nej men nu ska jag kolla på lite lägenheter, hinner jag duscha innan maten ska jag göra det.. Sen SOVA! . Det blir en dagens reklam innan denna dagen är slut också! Bara klicka på. Sen om ni kollar på mitt bloggnamn högst upp "Jossanraur" och sen under är där en liten ruta där det står [Listad], klicka på den så får ni se vad som händer ;)  Men ja ni får ha det bra sålänge!


i miss u, mom.♥

Bye!
/

Dagens reklam!

2010-07-18 @ 23:49:00



Ja! Då har jag gjort en ny egen kategori, nämligen "dagens reklam". Här kommer jag att göra reklam för sidor om mest shopping. Men smarta saker som antagligen kan intresseraa er läsare. Så dagens reklam är.....


Här hittar du länkarna och just nu är det 15% på alla hårvårdsprodukter! Kolla in!!
http://www.forhair.se/ 
http://ads.frossle.com/click/20561-10326-12352/

18 juli, im sorry..

2010-07-18 @ 22:43:11

' Hallå!

Ja jag är hemskt ledsen, jag har varit usel på två dagar, men ja! Som vanlgt har jag fullt upp och jobbar mer än någonsin så ni får ursäkta mig. Sånt är livet ibland!

Men jag börjar med i torsdags då jag började jobba 4, lite nervös var jag men det gick hur bra som helst! Jättenöjd och jag fick bara göra roliga saker; servera, ta beställning och stå i kassan. Det kallar jag en servetris.. Och det var roligt, lite dötid då och då men absolut något jag vill göra fler gånger. Jag slutade klockan 21 då min älskade och saknade emma (+hennes kille simon) kom till ching a ling för att hämta mig. Så gulligt! Där efter vinglade vi rundor tills vi kom till parken där jag träffade alla sötisar. Loved it.

Bland annat träffade jag min älskade syster och vi tog en pizza med henke och josse och några andra. Men sen skulle jag, miche och josse kolla på lite kläder och det blev massa knas. Jag var den enda som var tillräckligt f*ll för att pruta på saker så jag började pruta på allt jag såg mest för att det var kul! Haha, jaja sen blev det parken igen och sånt... Rätt som det var gick jag själv och men inte tog det lång tid innan jag träffade Ted (mammas kompis son) som jag dock aldrig träffat.. Men han kom fram till mig och visste typ allt om mig :O Men jaja! Medans jag stod och snackade med honom såg jag en intressant kompis till Ted så han blev min omhållare för kvällen;) mysigt.. Sen blev det efterfest hos Ted och jag joinade. Hur kan man vara så knasig att man följer med helt själv??? Aja, typiskt mig! Tack för kvällen! Hemma 03.00

Fredagen blev en "tidig" uppstiginig (10.30) men jag kravlade mig upp och följde med Ida, Linda och Inga-lisa till marknaden där jag åt langos till frulle... GÖTT! Sen handlade jag lite olika saker, bland annat en fotlänk, ny börs (skitsnygg), hårborttagare till benen och karusell biljetter till kvällen då jag hade bestämt mig för att verkligen  åka karuseller! Jag mötte upp miche och gick med henne en stund, min älskade syster... Sen så drog jag hem och gick och la mig i en halvtimme.. Sen blev det att ta sig upp igen, började 4 och jobbade (trots min trötthet) till 21.. Jag fick dricks massa beräm och en bekant till ägarna sa "du är nog det bästa som har hänt den här restaurangen dom senaste 10 åren". Blev lite chockad, men jättegulligt sagt! Jag fick mina pengar för de två dagarna sen drog jag ut då jude mötte mig, med lille pjär! ;)

Sen blev det pardey all night long, va med mimmi och vi hade knasigt kul... 23.30 kom vi på att vi skulle åka karuseller, och karusellerna stängde 00.00.. Hm jag hade 6 biljetter och tänkte "hur fan ska detta gå"... Självklart hann vi inte åka upp alla, men jag åkte två karuseller. Extreme fly som är min favorit, och sen övertog jag min rädsla och åkte BOOSTER :O HUUUUR VÅGADE JAG? För det första är jag höjdrädd, och sen så brukar jag banga ur, men nejdå? Mimmi tvingade mig och sen ska ni veta att jag fick se sjöbo upp och ner... Shit den var riktigt rolig! :) EN GÅNG TILL! :)

Men även den natten tog slut och mimmi följde med mig hem till mormor där jag skulle sova. Vi blev livrädda på vägen hem dock då vi gick i en skog och vi plötsligt ser 2 människor stå mitt framför oss, helt tysta.. Jag trodde vi skulle dö :O Men ja :) haha, det gjorde vi inte som tur va! Hemma 03.00

Igår vaknade jag upp bredvid mimmi då mormor dukade fram frukost och sen skulle jag börja jobba. Jättedrygt, trodde jag skulle dö... Men det gjorde jag inte! Direkt efter jobbet åkte jag hem till mamma och gick och la mig, var så trött! Sen åkte jag till min älskade johanna beby och käkade. Skitgott! Sen åkte vi vidare hem till mig där vi fick för oss att ta oss till vollsjö för att vara lite busiga :$... I vollsjö blev det bad på fränninge sådär vid 20.30 tiden. Helt UNDERBART skönt, vi hoppade från 3ean och massa knas. Sen åkte vi hem och kollade film, Sex and the city "the movie". Den var lång men skitbra, sen blev det även sängdags för oss två. Tack för kvällen hjärtat!

I morse vaknade jag upp m johanna dåja... Vi käkade frulle ute och sen så stack jag till jobbet och johanna hem. Var fruktansvärt trött... Blev sent igår, puhh. Men men jag trog mig i kragen och jobbade till 17.30. Sen åkte jag hem till pappa, blev ovänner :( har nu utegångsförbud nästnästa vecka och sen blev jag arg/ledsen, gick upp och la mig i sängen.. Åt ingen kvällsmat, sov bara trots att jag blev väckt 2 gånger.. Jag gick upp 20.45 för att köra till mamma och hämta laddaren till telefonen. Och nu sitter jag här, på halvdåligt humör, lite arg, lite ledsen och galet trött... Igen... Vad är det med mig? Aja. Nu ska jag lyssna på lite deppig musik, skicka ansökan om lägenhet, ansöka om jobb som statist och sen ska jag fixa lite med bloggen. Efter jag gjort det ska jag sova igen.. Men men ni får ha det bra, imr blir det jobb och sen hoppas jag att kunna åka till kiviks marknad där jag faktiskt aldrig varit. Men godnatt på er!


jag längtar tills den dagen jag ska använda dessa grejerna i min lägenhet.


hm, fnys, pust, suck? skin, skin som den sol du är. -v-

Hejdå!/

15 juli, SJÖBOMARKNAD!

2010-07-15 @ 12:23:51
' Tjaaaaa! :D

Då är det torsdag och ikv är det SJÖBOMARKNAD!!! WIHOOO! Shit nu är det dags att tagga. Dock ska jag ju jobba först men det ska bli skitkul :) Är på som fan! Jag ska snart duscha sen sticka till mamma och leta upp lindas klänning som inte tycks vilja ta sig fram :P Men det lär lösa sig!

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra men får nog be mamma köra mig till sjöbo så får jag ta med mig en cylle för jag ska hem sent i natt :D hihi! Och det är alltid kul att cylla hem så varför inte ;) hihi! Men ja så kan det va och nu ville jag bara skriva innan jag börjar jobba och sen flyger in i dimman :D Sen så har jag ny design. Den blir antagligen inte långvarig men kunde tusan ta mig inte ha världens tråkigaste design nu när det är sommar :O Vad liknar det lixom? Så nej det blev lite ändring på det! :)

Men nu ska jag dra in i duschen :* Och sötnosen stack till Polen i morse, han ringde mig när han satt på båten.. :( 10 dagar är han iväg. Aja! Men vi hörs i morgon!


baby baby

PUSSSS/

månadens absolut hiss och diss!

2010-07-15 @ 00:52:55


Absolut hiss!

1. Tubtopp! Perfekt nu när det är sommar, man får ingen ful bränna av band runt axlarna och sen är det fakstikt riktigt fint att visa lite axlar. Jag kör på mycket tubtopp-linnen nu eftersom att jag har tubtop-bikini så passar det perfekt. Prova vettja!



2. Grillat! Ah jisses, grillat kött är det bästa jag vet, hade kunnat leva på det.. Mums! Lite gott marinerat på en riktigt fin sommargrill, det säger aldrig min mage nej till :) Sen är det gott med lite ben att gnaga på! Grishals eller flintastek är nog min favorit, men det finns mycket mer. Så tänk på mig nästa gång det blir grillat! Josssaan like! :D



3. Låten "Love the way you lie - Eminem ft rihanna". Den är så fruktansvärt bra, med ett bra budskap. De båda passar perfekt ihop med varandra och det smälter samman så bra. Jag kan lyssna på den om och om igen, tröttnar inte. Här är länken. http://www.youtube.com/watch?v=PeBa7dZRomw&annotation_id=annotation_224953&feature=iv





Absolut diss!

1. Orättvisa! Jag bara hatar det, och det finns överallt. Mest tänker jag på länder där man behandlar kvinnor som om de vore djur. Det finns så mycket folk hänger upp sig på, typ som att vissa människor bor i lyxiga hus och har det bra, medans andra knappt har något hem alls. Men det fattar inte jag? Dom som har det bra, tror ni inte att dom har slitit för att ha det så? Jobbat under hård press och många sömnlösa nätter? Jo det har dom eller så har deras föräldrar gjort det. Artistvärlden är inte som att hoppa på en surfbräda och sen tro att man kommer till land genom att aldrig ens hoppa på den. Nej det krävs talang och mycket jobb. Så häng inte upp er på sånt! Tänk ist på at satsa på feminism eller något! Kvinnor SKA ha det lika bra som män. Det är min åsikt!


VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!




Läs artikeln, http://www.google.se/imgres?imgurl=http://www.belfasttelegraph.co.uk/multimedia/archive/00026/beaten_26276t.jpg&imgrefurl=http://www.persvarld.se/2009/12/02/ett-hemskt-inlagg-om-en-vidrig-vidrig-foreteelse-vid-namn-kvinnomisshandel/&usg=__bbHu0TqB2rtXIcKKypUlxgRw-AM=&h=389&w=294&sz=24&hl=sv&start=32&sig2=4yA2Sq5EmPvtt-YdCCy4Yg&um=1&itbs=1&tbnid=svppN5nMSJ8LnM:&tbnh=123&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Dkvinnomisshandel%26start%3D18%26um%3D1%26hl%3Dsv%26sa%3DN%26rlz%3D1T4ADFA_svSE351SE351%26ndsp%3D18%26tbs%3Disch:1&ei=pzk-TPLfCdueOPH1xd8O


2. Nylonstrumpor på sommaren! STOOOORT NEEEEEJ!? Man har INTE nylonstrumpor på sig när det är sommar!? Det är galet, man har det bara inte ändå har jag sett sååå många som bär runt på dessa? I vanliga fall tycker jag inte om nylonstrumpor ändå... Men vafan på sommaren får man väl ändå ta sig i kragen och dra av extraskinnet för tusan? För det första så får du ingen vidare solbränna om man går med dom på dagen och för det andra ser det billigt ut på sommaren och för det tredje det ser mega fejk ut!


3. Långklänning! Men uew? En sak att ha det på bröllop, bal osv... Men till vardags eller till så minifest, då är det ju helt galet fult. Menar den här typiska långklänningen i bomull. Har man inte absolut den där päronformade snygga kroppen så ser man ju ut som en stolpe ? :O Nej, man ska visa ben för tusan!!!




Allt för mig :) /


14 juli, hemma från sjöbo (yy)

2010-07-14 @ 23:54:52
' Hejsan sa :)

Då var det onsdag, dagarna bara flyger iväg känns det som! Idag har jag jobbat, började 11,30 och slutade vid 16,00. Skulle ju egentligen till mr ***** meeeeen det blev helt knas så jag stannade kvar i sjöbo där jag åkte hem till hanne. Lilla blajsten var där och senare kom josse, vi satt och chillade en stund sen blev jag och blajsten hungriga i magen så vi bestämde för att dra till empoli och kränga maaaaaat :) gött som in i!

Efter maten gick jag in på ching a ling och snackade med chefen om lön osv... Ska nämligen jobba där i morgon från 16,00-21,00 (synd på sjöbomarknad, men efteråt smäller det!!) och sen ska jag jobba likadant på fredag. Men jag tycker det är kul! Bra med nya erfarenheter och man lär sig alltid något, sen att man får lite extra cash i fickan det är alltid nice! :) Liiiiiike it!

Ja det var det mesta för idag och i morgon... Jo just det! Ska gå upp ganska tidigt imr, ska nämligen högtryckstvätta min moppe och sen eventuellt dra till stranden m mamma och company, lagom tills jag ska börja jobba sen! Men ja! Ni får ha det bra, okeeeej? ;)


Denna bilden är så fin, saknar oss två. Mig och min älskade polle,,,,

Kiss and love / 

veckans hottie!

2010-07-13 @ 23:28:48


Denna killen har en egen "tv-serie" som går på MTV, han är skeatare. Dundersnygg, ganska ung men väldigt framgångsrik...

Och heter....

RYAN SHECLER




Love /

13 juli, tierd all the time.

2010-07-13 @ 16:32:44
' Hello i rutan!

Då var man ledig idag och det enda jag har gjort ät typ att sovit hela dagen. Är helt slut efter veckan och det blir värsta bakslaget nu så jag är sjukt trött. Men jag håller mig uppe ;)

Idag sov jag länge, åt frulle, pratade i tele m en viss sötnos ;$ (no name yet) sen så gick jag och la mig igen. Sov och sen så tränade jag och pappa lite i trädgårde. Haha, det låter knas men jag hade inga bra skor så vi sket i gymmet, så då tar man trädgården ist! VI körde lite core med kratta och sen så magövningar med tegelstenar ;) Låter hur bra som hälst! Eller hur?

Ikv vet jag inte riktigt hur det blir. Ville egentligen sticka till malmö och gå på restaurang m ***** men tror ju inte min pappa vill att jag sticker iväg ikv.. Så ja jag får väl sita hemma ikv. Ska jobba imr klockan 11,30 så det är ju inte tidigt men men. Kanske sticker till malmö imr ist. Vi får se, men nu ska jag väl göra ngt roligt (yy)


super seriös-mindre seriös-väldigt oseriös, detta va sött :$


pusss /

fortsättning följer!

2010-07-13 @ 01:18:58
' Tjaaa :)

Ja då har man pregat i sig en rejäl kvällsmat och jordgubbar till efterrätt hemma hos pappa :) Nu ska jag berätta vidare om min vecka. Ska försöka dra det kortfattat ;) Here we go!


Måndag 5/6

Ja då var det ny vecka
igen och jag var på trycket ;) Upp och jobba klockan 09,00 sen kom jocke vid 13,00 så då fick jag dra till stranden, vilket jag gjorde med lilla amanda :) Fett nic väder och stranden var heeeeelt underbar! Älska älska älska! Vi var vi strande n till ungefär 16,00 sen drog vi in till campingen och skilldes åt. Jag gick och la mig utomhus i en solstol med täcke och sen kom jonas en stund och höll mig sällskap. Nice nice!

Efter det kom mamma och jocke hem och då bar det av till höllviken där vi skulle äta kvällsmat med Ingemar och hans familj vilket var Kirsti och Robin (hans som på 21). På denna lilla sittiningen var även Robins kompis Patrik och några vänner till Ingemar och Kirsti. Vi hade jättetrvligt, Robin var jätteduktig på att spela gitarr och sjunga så vi hade en liten sångstund mitt i allt ihopa. Efter det så drog jag med de båda småfulla pojkarna till husbilen där de drack nån grogg till för sen skule jag ta med odm till strandbaden 16-19 ;) haha! Patrik kom med sin kommentar till mig hela tiden (på lite öländska) "amen jossan du är typ universums nyktraste". Shit vad jag skratta!

Men det blev inget strandbad, det började regna och vi skulle planka in i ett partytält men det gick inte bra och sen så stack vi in i nån husbil och hälsade på och sen sprang vi mest runder.. Det var skitkul.. Lilla jag med 2 galna 21-åringar ;) feeeeeels good! Det blev naken vad och jag var hemma 03,00. GÖTT!


stranden! i love!'


me me me ;)



Tisdag 6/6

Ja då var man igång i veckan och det blev helt plötsligt tisdag efter en sen natt med massa roligheter;) Jag gick upp klockan 08,00. Mina ögon var röda för min sömnbrist.. Och jag var stendöd :) Men ändå kravlade jag mig upp och jobbade mina 10 timmar i sträck ;) bra jobbat tycker jag!

Efter jobbet blev det hem, och varje gång man tänkte efter jobbet "nu ska jag gå in i duschen" då förstördes tanken.. För duscharna var förfärliga! Man betaldade 10 spänn för att stå med fötterna i varandras vatten. Och dessutom var vattnet antingen så varmt att man inte kunde stå där, skollhett! Eller tvärtom så var det så iskallt att man tyckte att havet var varmare.. Nej det var INGEN höjdare, men även det tog man sig igenom ;) Kvällen bjöds på att bli sminkade av jenny och sen till amanda där lilla henri var riktigt full och fick ligga på mina ben ett tag ;) haha såg så sött ut!

Sen gick jag och amanda vidare, träffade nya människor vid namn casper eric och en massa andra. Rätt kul faktiskt ;) dock blev denna kvällen tidig! Skönt ändå efter ett glas med folket ;)


det ser räligt ut :S men mit öga var mycket värre än så här, detta fottot är taget senare i veckan.. creapy!


sminkad av denna tjejen ;) söta lilla Jenny!!


blå ögonskugga! min reaktion i spegeln var "ohh jävlar"  ;)


Onsdag 7/6

Ja där ser man! Då var även tisdagen avklarad och denna onsdagen hade jag sett fram emot då min älskade anna skulle komma och festa m mig i några dagar :) Dagen började med uppstiging som vanligt kl 08,00 men efter frukosten fick jag gå och lägga mig igen. Fatta vad överlycklig jag blev! :) Så jag sov till 11,30 och sen började jag jobba 13,00 och fortsatte till 19,00. Efter jobbet fixade jag mig och sen kom anna långt om länge! Seg som in i!

Men det var värt att vänta för vi hade en sån sjuk kväll ;D vi gick rundor och så träffade vi på lite killar och sen så lärde vi dom "ponnystigen" och det är bara vi som va på falsterbo so fattar vad det är ;) det kom i alla fall killar hela tiden till oss och det är inte skryt! Sen satte vi oss i ett tält m killar och blev kallade "Kissie och Gynning". Dom tyckte nämligen Anna såg ut som Kissie och jag lät som Gynning så det blev våra smeknamn! Wiho

Sen fick vi tråkigt för en halv minut så vi drog rundor och blev bekanta med några killar som skojade att vi luktade turk och skog och jag fick för mig att ta en stol med mig från någon granne så det gjorde jag... Hmmm jossan va lite vimsig! haha! Men sen så tog vi oss till det stora partytältet (18+) med förhoppningar om att vi skulle komma in men gissningar på att vi inte skulle komma i närheten ;) men "kissie och Gynning" klarar allt så självklart tog vi oss in! Vakterna älskade oss så det var ingen big deal! Vl inne hade vi skitkul! Super kul!

Men sen var vi tvugna att dra hem för att sätta upp ett tält att sova i utanför husbilen så vi raggade till oss några killar som skulle hjälpa oss ¨så dom följde med oss snällt men inte fick dom upp ågot tält.. Så det blev att sova under bar himmel på annas luftmadrass. Men det gick hur bra som hälst! Hemma 03,00




Torsdag 8/6
 
Hoppsan hejsan, dagarna gick fort minsann och det blev redan torsdag = snart helg. Jag och anna vaknade upp bredvid varandra fortfarande under bar himmel, mysigt! Anna skulle jobba men jag var dock ledig. Hur skönt som helst. Så jag låg kvar när anna gick upp och sen drog jag själv till stranden för att bättra på brännan! Efter det gick jag tillbaka igen och somnade en stund då Jenny kom hem och somnade hon med. Hon hade onti magen så hon hade fått sluta tidigare,, stackare!

Men i vilket fall! Vi sov på en stund, sen kom anna och väcke mig i perfekt tid och sen så kom mamma med lite mat till oss. Sen började jag och anna fixa oss för kvällens äventyr. Dock skulle vi inte vara ute längre än till 01,00 denna kvällen. Vi träffade på lite olika, bland annat hampe jaderhed och så den söta lilla jocke som joinade en del av kvällen ;) men sen gick vi och satte oss i tältet vi var i onsdags med killarna och där satt jag och snackade med en brittisk kille. Rätt kul faktiskt ;) Vi gck rundor och jag fick mig nått strul av en brottare. Inget märkvärdigt. Knaaaas!

Denna natten blev det att sova i husbilen i alla fall ;) skönt! Hemma 01,00


vaknade såhär... hmmm?


gick till stranden


anna när hon ter pizza, hon kommer döda mig för bilden (A) haha LOVE YOU :*


fixade för kvällen ;)


;) anna darling!


anna hampe o company.


tsssss, boys boys boys ;)


me in the middle ;)


jossan.



Fredag 9/6

Då var det fredag i blooooodet igen ;) Gick upp och jobbade. Varm dag som tusan! Höll på att dö, men det va ändå gött! Man ska inte klaga. Men jag jobbade på... Sen blev det kväll igen och jag slutade återigen 19,00. Hem till husbilen, duscha iskallt och sen på med partykläderna igen! Göttttt!

Vi gick mest rundor i fredags och ja, det var väl bra. Träffade Kevin som blev min "omhållare" resten av kvällen. Vi i ett gäng drog ner till stranden och hade mys :) jättehärligt! Gick hem klockan ett och då var man lagom trött så det var nice. Härligt!



Lördag 10/6

En riktig stek-dag! Värmen slog nästan hål i huvudet på en och ja, man tuppade nästan av. Men jag gick i alla fall upp klockan 08,00 återigen och började 09,00. Då hade även jocke, ida och linda kommit så då fick vi lite rast. Kollade först på lite kaninhoppning, jag och flickorna. Sen så fick vi lov att dra till stranden så det gjorde vi. SJUKT skönt. Linda frågade när vi låg och solade "amen tänk så tror alla killar att du är vår mamma". Jag brast ut i skratt, lät så kul när hon sa det ;) hon är för söt! Dagens smeknamn var "flitiga lisa" som Jennys pappa och sambo kom på ;) haha. Mest för att jag festade hela tiden!

Kvällen bjöd på restaurang m Ingemar, Kirsti, Robin, Patrik mfl och självklart min egna familj. MEn självklart satt jag inte hemma den sista kvällen ;) Vore inte alls mig! :) Så efter middagen drog jag tillbaka tillfalsterbo och fixade mig lite, sen blev det ut och träffa adam mfl. Sprang mest rundor, men det var kul ändå! Var i säng klockan 01,00. Skulle sova bredvid Jenny, haha men hon snackade i sömne och öpnade dörren till husbilen och sa att jag kunde smyga ut igen för ingen skulle märka det endå. Jag höll på att dö av skratt! haha!

 
älskade syskon :*


jag och ida!


här ligger bruttan o steker med två ungar som irriterade rätt så mycket genom att skvätta vatten när jag försökte sola... hmm jossan blev arg -.-'



Söndag 11/6

Sista dagen och jag var heeeeeeeldöd! Så jag fick sovmorgon och sov till halv tolv. Götttt! Sen jobbade jag lite, kollade lite på kaninhoppning och sen så drog jag, mormor, ida och linda till havet igen. Så skönt att svalka sig! Så det var nice. Efter det gick vi tillbaka och började packa ihop och det tog rätt lång tid. Flera timmar. Men vi blev klara tillslut och då blev det till donken och käka då klockan var ca 21,00. Fett skönt att sen komma hem. Duscha och sova! Tack för veckan allihopa! Helt otroligt bra! Älskar falsterbo horse show!



sliten!!


morsan o mormor. <3


söta? köpte hello kitty ploppar (A)


HEMMMMMAAA YEYYYYY!!




NU SKA JAG SOVA! PUSSSS

12 juli, färdig jobbat (Y)

2010-07-12 @ 17:29:45
' Hallå! :)

Ja då var det dags att berätta lite om falsterbo veckan ;) Men innan dess vill jag berätta att jag nyss kommit hem från jobbet, ska packa ihop mina skaer efter detta sen dra till pappa. Men ja som sagt! Här kommer alla händelser ;) dag för dag! JOIN IT!


Lördag 3/6

Ja denna dagen gick jag uppklockan halv sju och började med att duscha, raka benen och fixa allt med hår smink osv... Sen packade jag det sista och blev körd till sjöbo av min kära granne Lennart! Väl där tog jag bussen först till lund och sen tåg till malmö. Hade värsta packningen med mig och varmt som tusan var det! Hade självklart ingen rullväska så jag gick och bar på en fet mega-bag. I malmö tog jag busen till falsterbo som var fullproppad av folk som skulle precis som jag... till falsterbo. Långt om länge kom jag fram till falsterbo och blev hämtad av jocke då vi körde inom campingen och la av mina saker, sen blev det jobb för min del till klockan 16,00. Well done!

Efter det började det ;) mamma och jocke skulle på fest så jag var själv, mimmi darling kom vid halv åtta och då hade jag redan hunnit ta ett glas ;) på vägen tillbaka på en vinglig cykel till campingen stötte vi på ett gäng killar som mimmi kände. Dom hade nyss blivit utkastade från campingen då dom inte hade några band. Så jag drog upp ett band ur fickan som skulle bli mimmis då alla dessa små söta killarna såg detta med stora ögon. Minst sagt alla föll på knä och bönade om ett band, haha. Rätt kul. Men jag fixade in allihopa (mest för att jag är blond, kanske?) och så gick vi in i husbilen och förfestade lite ;) Dom blev överlyckliga.

Inte lång tid efter kom Jenny och vi stack till en annan fest där vi träffade massa människor. Gav ut rätt mycket nummer så ja snacka om att få kontakt med folk snabbt ;). Men kvällen varade inte så länge. S´kulle ju jobba dagen efter så det blev tidigt i säng för mig och mimmi i husbilen. Dock kunde man inte somna eftersom folk festade på som in i... Shit redan första dagen,, men men! Det var nice början, bilderna kommer här ;)


i falsterbo i väntan på hämtning av jocke (Y)


min packning utan hjul :(


överskottenergi i husbilen ;)





adam sigge o company ;)


som dom posar till mig ;) haha.


min söta mimmi (A) ..... (hon kommer döda mig för bilden :S) haah i LOVE YOU! <3




Söndag 4/6

Ja!
Då var en dag över, jag gick upp klockan 08,00. Hade fått helt okej sömn. Men kände mig redan halvdöd ;). SJälvklart tog jag mig upp endå och jobbade för Ingemar på kings med johanna. Hade inte träffat johanna på hur länge som helst, så kul att träffa henne! Vi hade kul och ja, gjorde det vi skulle :) Mimmi åkte hem på dagen med sin lilla vovve, tyärr sen slutade jag 16,00 då johanna också åkte hem. Efter det drog jag, min kära mamma, Jenny, Annika (mammas bästavän) och hennes dotter Filippa och hämtade pizza, det var helt underbart gott med mat! Hade varit på rätttttt så dåligt humör den sista timmen för att mitt blodsocker var sjukt lågt... Men det ordnade sig med pizzan ;)

Efter maten träffade jag Adam och Jonas som jag lärt känna dagen innan m mimmi, små festade lite med dom. Dock fick jag tråk eftersom jag var den enda tjejen, men självklart ordnade jag det med att hitta nya ;) Så jag träffade på en kille vid namn Henri som tog mig till ett tält där andra tjejer också var. Och där satt nämligen en tjej som hette Amanda som ska gå på samma linje och samma skola som mig! Jag blev helt chochad :O Det är lixom ca 40 platser ochså möts vi två på en ort som ingen av oss ens bor på? Sjukt endå! :) Men fett kul! Så jag blev jätteglad för det så vi snackade ett bra tag tills jag var tvungen att dra hem. Då va den kvällen slut ;)


nannig!



NU har jag skrivit om 2 dagar, resten kommer i natt elelr ikv, för nu måste jag sticka! HÖRS !



11 juli, jossan är hemma från ALLT festande ;)

2010-07-11 @ 23:50:11
' Hejsan hoppsan :D

Huuuuur ääär läget med folket? ;) Det var en vecka sen jag satt här sist ungefär och jag har inte så mycket som att ens ha rört en data sen dess så ni kan ikke va besvikna. Jag har så mycket att berätta för denna veckan har varit HELT fantastisk och INGET slår den (hittils) ;) men jag kom ju som sagt nyss hem och jag är sliten som fan så tyvärr blir det ingen roman idag :) men i morgon blir det ett SUPER-inlägg, med massa detaljer som jag vet att ni älskar ;) right?

Så ja, jag ska faktiskt duscha och sen sova för i morgon blir det tusan ta mig att börja jobba klockan 09,00 på eriksgården. Puhh! Men jossan klarar allt så det är nemas problemas, men innan jag drar vill jag verkligen säga TACK till alla nya människor som jag har träffat denna veckan, har aldrig lärt känna så många på så kort tid. Nya människor som är helt underbara och som gjort denna veckan suverän! Så ett STORT TACK till er, det värmer att ha utfört denna veckan och speciellt med er! FET BLÖT PUSS PÅ ER!






here for ya all /



2 juli, över-trött-som-en-kamel....

2010-07-02 @ 22:30:24
' Hallojj!

Puhh, hoppas allt är bra med er! Med mig är det lite förkylt men annars är jag så trött så jag snart dör... Har jobabt från 11 i morse till 21,10... I sträck! Började hos mamma där jag jobbade från 11-14, sen körde jag moppe till eriksgården och började 15-21, men det drog över tio min. Fifan jag är helt slut.... ahhhh!

NU ska jag bara skriva lite med ***** ;) haha, seeeen ska jag packa och sen ska jag sova som en gris! För i  morgon bär det av till falsterbo och jag ska ha SÅÅÅ KUL! Kanske itne blir något bloggande på en hel vecka och lite till, men ja jag ska försöka och göra mitt bästa! Men nu behöver inte va oroliga (eller kanske) för jag ska ha en galet bra vecka med fester, jobb och bo i husbil. Det kommer bli så great. Skönt att komma ifrån denna hålan och folket och träffa nya. Så damn skönt!


anna älskling ;) i love you <3
Så ja :) Ha det bra. Kanske bloggar i morgon bitti!



PUSSS


1 juli, ny månad, nya besked!

2010-07-01 @ 19:21:28
' Hejsan!

Solen skiner
, allt är nice och ja det är dags för träning för min och johannas del! Jag har jobbat hela dagen och hade ju inte lagom ont i fötterna efteråt,, ahh höll på att gå under :) haha, satt inte ner i en minut men ja! Gött med pengar. Så därför behöver jag träning nu! Ska snart ut i johannas garagde först, ska träna lite mage hade jag tänkt. Alltid bra, sen ska vi upp till oran och simma. Johanna ska lära mig simma bättre eftersom hon är duktig själv. Men ja vi får se hur det går för lilla mig (som suger på att ta sig fram i vatten, puhhh -.-). Great!

Efter oran skulle jag egentligen till ystad festivalen eller kalaset som det nu mer heter. Men detta är chockerande att höra men jag skippar det faktiskt! Min mamma lär bli glad iaf. Så ja det blir alltså chill efter! Men nej nu ska vi ut o pumpa! jaddå!

PUSSS