31 januari, grattis johanna!

2010-01-31 @ 17:27:28
' Hejsan hopp!


Nu har jag egentligen en hel del att berätta men det orkar jag nog inte helt enkelt. Kanske för att min mage är hungrig och den törstar efter pizzan som ska ätas hos farmor och farfar klockan sex. Sån tjockis jag varit denna helgen :oo Torsdags åt jag snitzel från pizzerian i vollsjö, i fredags pizza i lomma, igår taco hos johanna hjärtat och idag pizza från t-lilla. Ojojoj! Hårdbantning nästa!

Hörs senare! Seeeya!

29 januari, underbar dag!

2010-01-29 @ 23:53:20
' Hejsan hoppsan!


Idag har varit en riktigt bra dag. Var i skolan, hade IUP-dag, skönt skönt! Sen tog jag bussen direkt till lund och senare till lomma för att träffa bästis victor :D. Hihi! Fixade lite hos victor och bytade julklappar som skulle varit gjort för några hundra år sen, men yeeesss :) haha, sen så gick vi och åt på viking. Pizza, mums! Efter det så gick vi till abf och träffade Daniel och hans bror. Där repade och jag spelade in en låt som kommer heta "I will not listen" och en halv låt som kommer heta "Lev livet!". Riktigt kul hade vi, den sista låten kommer bli riktigt skön. De båda kommer ut i slutet av nästa vecka. najjs!

Efter vi repat och spelat in så tog jag bussar hem och mötte Victor och Kalle (från ungdomsrådet) i 6:an på väg hem. Haha, alltid lika flummiga. I sjöbo stod gliffe, ricko och jimmy och väntade på mig för att köra mig hem till pappa. Lilla jag fixade så att pågarna fick lite extra cash då jag drog skulle dra med nån till tolångafesten. Haha, glad blev dom :) Jaja, sen körde dom mig hem, tack tack :)

Imr ska jag ta bussen till lund relativt tidigt och gå på möte för skånes ungdomsråd för Ordförande och Vise ordförande för de olika komunerna i skåne. Jossan är ju en så busy-women att hon är både ordförande för Färsinga Lärcentrum och Vise ordförande för Sjöbo komuns ungdomsråd. Gud "I feel like a star" not x) haha. Jaja! Nog om snack här kommer bilder från idag :)

Pusssss!




Yeah!







Bästis victor -v-


This is Team Jossan! Wiho, ni är så jävla goa! Tack för hjälpen!




Love -v-

27 januari, snabbis!

2010-01-28 @ 22:02:05
' Helllu! :)


Idag har jag inte tid att blogga, min helg är överfull och ni lär höra om den imr skulle jag tro!

Hemskt ledsen att jag har varit dålig på att blogg!

Måste dra!
PUSS!!

26 januari, tjaaaaao!

2010-01-26 @ 20:43:34
' Fint väder idag som faaasen ;) Tog skitfina bilder i morse och idag när jag åkte med elin hem. hihi! Idag longerade jag Rolle med stigbyglar nere och han skötte sig skitbra. Girck riktigt bra. Sen hjälpte Haydée och Elin mig med att hänga på honom vilket oxå gick bra,han stod still och var kanske en aning spänd eftersom mammi var uppe på ryggen :) men det gick super! han är för söt!

Nu ska jag logga in och kolla mitt gymnasieval och antagligen justera lite :)  Såhär ser det ut i tidsplaneringen.

11 januari var det första ansökningsdag, det är inte försen man bekräftar som verkligen söker.
1 februari ska anökan vara inlämnad, HJÄLP DET ÄR SNART!
2 februari sista dag för inlämning av kvittens
8 april besked om preliminär intagning.
15 april möjlighet till omval via studie-och yrkesvägledare
5 maj sista dag för omval
Början av juli besked om slutlig intagning


jisses!!!


25 januari, jossi är sent ute ;oo

2010-01-25 @ 20:40:46
' Hejsan huppsan!


Hoppas allt är bra med er efter att jag inte uppdaterat på 2 dagar, fyyy mig! Har inte haft ordentligt med tid och så har jag känt det lite knasigt alltihopa så ja :) Skitsamma "here we go again" ;) haha. I vilket fall som,, i söndags longerade jag min polle bolle med sadel och träns på och det gick faktiskt bra :) Visst han skuttade och höll på ett tag men whatever ;) Sen var jag så koncentrerad på honom att jag råkade trilla rätt in i en snödriva och vem kollar inte då ? jojo, hela familjen feldborg, hajj. Haydée står tillochmed med kameran i högsta hugg. Haha! Äkta kul!

Måndag idag dåja! Ja åkte hem till min jakkepakke efter skolan och åt upp hennes mammas pommes, så hon blev sur :( förlåt stina... Yeye! Hon klarar sig nog :) hihi! Sen snackade vi massa och jakke målade mina naglar, rosa på vänster och svart på höger, finfint! Sen kom jag hem och pluggade i 1,5 timme, är riktigt stolt!!! Yeeeesss..

Imr ska jag till pollen, och det är alltid mys! hihi!

Nu ska jag kolla min ansökning! Jiha! Om en vecka ska jag ha sökt gymnasie och allt, fatta vad jag är närvös :O Men ska till John Bauer på onsdag och checka där, så det ska bli najs! Har även pass då så det blir litta träning innan minsann!, Jossan är duktig!


ser ut som det är röd färg med det är faktiskt rosa :( buhu!


goodbye!

ÖNSKELISTA!

2010-01-22 @ 23:49:10
' Kom just på en lysande idé! 4 april fyller jag år, jappp! Så därför tänkte jag redan berätta de 2 viktigaste önskningarna jag har tills dess! (altså det jag önskar mig)

1. Tatuering, ja så är det! Jag har velat ha tatuering fett grymt länge. Enda sen jag varit 10 har jag velat ha tatuering och det är något som skulle få mig att hoppa av extas och glädje om jag fick en! Skulle jag få en tatuering skulle den sitta i nacken eller mellan skulderbladen lite längre upp. Min tatuering skulle vara 3 sympoler som är 3 starka ord, nämligen ; Tro Hopp Kärlek. Det finns absolut ingen gud som jag tror på för jag kallar (faktiskt) mig själv inte för någon gud. För den enda jag tror på är mig själv. Låter egoistiskt, men nej. Så är det! Hopp, för mig är hopp något ljust. Att när man är som mest nertryckt i skiten och inte mår bra för 5 öre så finns det ALLTID hopp och det är ett starkt ord som jag verkligen vill ha som en symbol på min kropp! Till sist har vi kärlek. Det är något alla behöver för utan det klarar vi oss inte. Det kallas besatthet och det är alla, just besatta av kärlek. För mig skulle den symbolen få mig att tänka att av alla de kopior som finns av kärlek så har faktiskt jag den äkta, speciellt från mina föräldrar. Så med stor omtanke skulle jag mer än gärna göra ett märke i mitt skinn (för livet) som är menat till min mamma och pappa. Just kärlek! Och nu fattar jag att ni gärna vill se hur jag hade tänkt mig att tatueringen skulle se ut :)


Fast jag vill ha den mer så det ser ut som rakt uppifrån och inte nerifrån. Rosetten vill jag oxå ha med, den skulle vara en symbol på min "flickighet".


2. Språkresa till malta i 2 veckor! Jag blir helt sjuk av att bara kolla på bilderna eftersom att det var rätt längesedan jag var utomlands på SOLSEMESTER! För just nu är det de enda jag vill (om man snackar resor). Tänk att åka till malta m 2-3 kompisar och bo och lära sig grym engelska. Visst, jag är duktig på engelska, men veeem vill inte bli bättre ? :O Asså det hade varit så fruktansvärt skönt! Skojar inte.... I NEED IT!!! Kolla länken! :
http://www.blueberrysprak.nu/junior/skola.asp?ort=Malta&url=malta 


Mjau! Malta-boys come over here! haha!







22 januari, sent :)

2010-01-22 @ 23:06:00
' Helllu!

Blev sen uppdatering idag ja :) Men men! Fredag idag, har varit hos pollen från skolans slut till sju. Underbart. Älskar min Rolle. Idag longerade jag honom för första gången, haha! Ja han tramsade en hel del men vad förväntar man sig första gången lixom :) Sen tog jag in honom och då satte jag på honom sadel och spände fast, sen tränsade jag honom och allt detta reagerade han hur fint som hälst på. Jossi är stolt! Första gången och allt! Ska till honom på söndag igen så då ser vi vad som bjuds på då! Iaf sen kom jag hem och käkade tacos m mamma, jocke och linda. SÖTT!

Nu har jag bara chillat. Ska jobba imr!

Bilder från idag!


Så söt!







Duktig polle :)


hihihi!

21 januari, seg dag, jao!

2010-01-21 @ 20:38:01

' Hej.

Idag gick jag till skolan och det gick väl an. Var uppe på kraftverket de två sista timmarna m idrottsgruppen och sen gick jag ner till sfc och va med thessan innan vi hade barnaerobicen. Alltid lika flumm. Barnen var duktiga och ja sen drog jag hem och åt och nu sitter jag här och glor! Najsss.

Imr blir det hem till pollen och sen mys med mamma. Denna helgen kommer vara helt innesnöand från kompisar. Ska bara va m mamma och linda imr. Lördag ska jag jobba och sen upp till Tobbe för han fyller 18 m miche, mia och henke. Sen söndag ska jag till hästen.. Så ja. Skönt kanske för en gångs.. eller inte..

Jaja nästa helg igen bjuder på fest hos johanna andersson så då jiiiivlar ska jag festa.

Have it nice så länge!

Imr fyller hanne carlsson år! WIOO!! <3333

PUSS!


Gumman, jag orkar inte bråka med dig mer ?

jag vill ha kisunge :(

2010-01-20 @ 21:56:20

' hejjj!

Nu har jag pluggat färdig ALL svenska som jag har till fredag så jag känner mig stolt!

BTW! Jag vill bara ha en kiseunge med massa ludde ludd på sig! Tänk så mycket jag skulle skämma bort den :D HIHI!










Nå vad tycker ni (A)! hihi!

Veckans hottie!

2010-01-20 @ 17:59:15



Baram Baram BARAAAMMM (trumpet ljud)


ZAC EFRON!

het som in iiiiii :O:O



Mjau mjau mjau :D

Absolut hiss & Absolut diss!

2010-01-20 @ 17:42:15

Absolut hiss:

*Lång cardigan! Asså denna koftan är helt underbart fin tycker jag! Har en sån själv och det är absolut den bästa långkoftan jag har! Den är snygg samtidigt som den är lixom lite halvslarvig, men faktiskt är det de som är inne just nu. Det ska vara långt och slarvigt! SKISNYGGT!





*Smördeg med kanel, smör o socker! MUMS! Asså det är fruktansvärt gott! Man tar smördeg och klickar på ett tjockt lager smör (margarin eller vanligt smör kvittar) sen tar man på ett tjocktlager socker (slösa) och sen rejält med kanel! Efter det sätter du in det i ugnen och låter det stå inne i ca 12 minuter. Då har smördegen växt och är ca 2-4 cm tjock och smakar ljuvligt!! Prova vettja!

 

*Ansiktsmask! Detta är något som många tror är en myt. "Lägg en ansiktmask 1-2 ggr iveckan och få underbar hy!" Men jag lovar er! Det stämmer verkligen, jag har inte haft en finne så långt ögat når efter att jag tog ansiktmask 2 ggr i veckan, HELT UNDERBART! Annars har jag lätt att få finnar precis vid läpparna där man är som känsligast! Men nejdå! Inte efter alla ansiktmasker! Så prova du också! Det är inte farligt :) Du kan städa samtidigt ;)


-------


DISS:


* Tråkig årstid! Detta som vi har nu tycker jag är sjukt tråkig ? :O man vaknar på morgonen och kollar ut och då blir man på dåligt humör för att det är snö, skit o mög.. Snön tillhör förfasen julen och julen var förra året och känns aslängesen! Så varför kan inte sommaren bara dralla hit.. Jag får sån nojja..





*Klänningar/linnen med hög hals! Asså jag tycker polotröjor är fint, men när det är hög hals på klänningar och linnen då tycker jag ser så felplacerat ut! Enligt mig ska kläder ha ett samband med varandra och det ska ha en snygga konstruktioner, men det håller jag abslut inte med om när man har det högt upp i halsen och sen visar axlarna och en del av ryggen. Helt fel för min del!


Detta var kanske inte det värsta men tro mig jag har sett en hel del annat fult!!


*Prinsesstårta! Uewwww, asså jag kräks nästan av bara tanken. ALLA vuxna älskar prinsesstårta, med en hel  dröse jordgubbssylt och grädde. BLÄÄÄÄ! Asså det får min mage att vända sittpunkt. USCHHH!




Hur kan det se så gott ut men så är det så äckligt ? :O

 

20 januari, sjuk idag :(

2010-01-20 @ 14:52:37
' Hejj.

Onsdag idag dåja, jossan är sjuk, på dåligt humör och allmänt arg o bitter... Men men, så är det ibland, speciellt när man är sjuk. Jaja, nu ska vi snacka om annat! Idag är jag inte i skolan som ni kanske förstår! Skulle egentligen till stallet efter skolan, men det går ju inte nu och bara för det blir jag ännu mer sur! I vilket fall som hälst så börjar min och Thessans barnaerobic imr och jag hoppas innerligt att där kommer barn då! Linda och Hanna kommer i alla fall det vet jag. Dom ska nog få jobba!

Idag har jag kollat på film m pappa (fast han har börjat jobba nu) suttit lite vid datan men messtadels har jag bara slappat (det är väl det man gör när man är sjuk?). Nu tänkte jag blogga lite för er och jag har ju inget bättre för mig för tillfället så jag ska göra hiss och diss-listan för den har inte varit framme på år. Sen kommer även en ny grej jag startat! Nämligen Månadens snygging!! Kul o se! Efter det ska jag plugga som in i eftersom jag är en duktig liten flicka! (tack till mig själv!) Sen ska jag bara chilla.

Kommer i nästa inlägg!

Puss så länge!


19 januari, i aint better..

2010-01-19 @ 22:10:51
' hejjsan.


Hoppas allt är fint med er, med mig är det sissodär.. Är helt slut i hela kroppen och ögonen håller inte upp sig själv. Känns som om jag gått in i väggen, fast det har jag ju inte såklart!

Har haft pass ikv och det va tufft! Nu ska jag ta en lång dusch och sen ska jag sova. I morgon blir det hem till pollen. Han är den finaste som finns.. Ger mig verkligen lycka!

Men jag uppdaterar mer imr.

Puss!

18 januari, halvsjuk!

2010-01-18 @ 22:07:51
'hejsan!

Idag blir det inte mycket uppdatering minsann... KÄnner mig inte alls bra, vill inte blir sjuk :( men men.. Jag ska gå och lägga mig nu.

Hörs mer imr..

Puss!






17 januari, morsning!

2010-01-17 @ 09:48:35
' Hellu!

Nu drar jag till jobbet, så ni får ha det bra. Hör av mig sen efter löshoppningen!

PUSSSSSS!!



hemma igen.

2010-01-17 @ 00:14:06
' skepp o hoj!


Bio var det ja... Suck, vi kom till lund med förhoppningar om att där skulle vara platser kvar (eftersom där var 36 kvar när vi åkte hemmifrån) blev vi ganska förvånade när där inte var EN enda kvar!!!! I vanliga fall brukar man boka innan man åker men eftersom där var fel på hemsidan gick det inte att boka. Snacka om att jag höll på att gå i taket! :O Så med en RIKTIGT sur jossan satte vi oss på donken o drack milkshake. Sen drog vi hem igen. om tur är slösade jag inga pengar eftersom thessan bjöd på bussen. Haha. ALDRIG IGEN SÄGER JAG! :D

Men men, jag ska inte deppa :) I morgon ska jag jobba, sen ska jag till stallet och mocka och sen ska jag löshoppa min bebis :) Ni får se bilder!

Allt för mig! Kvällens bilder! Look down.


Underbart söta!



I bussen dit



På donken




Såhär sura blev vi :(



Så vi köpte godis istället :)


Jag och elin på "solsemester", ja har man inget för sig så varför inte drömma lite ;)




Så klart slut för mig ;)



BYE!

15 januari, fest ikväll!!

2010-01-15 @ 17:29:50

' Hej hopp!

Idag är det minsann fest som gäller! Har inte festat sen nyår, känns hemskt :| men ikväll kör vi så det ryker i löderup hos stoffmeister! WIHO! Vi ska ha kul som in i :)  Nu ska jag dra detaljerna så vet ni precis hur min kväll går till :) hihi! Thessan kommer snart hit, då fixar vi oss och sen skjuttsar pappa oss till sjöbo kvart i sju för sju går bussen till ystad, utanför sjöbo kommer elin, anna och jakke hoppa på så då blir det minsann en livad buss!  :) Väl i ystad ska jag byta kamera med söta emma! Har inte haft den sen nyår! :O I alla fall kommer vi ta bussen till löderup klockan tio i åtta :) Sen när vi väl kommit till löderup ska vi gå i en kvart :O, jag ska ha högklackat! huuur kommer det gå.... -.- jaja!

Kvällens outfit vet jag inte inu :O men jag kom på det just att det bara är en och en halv timme kvar tills jag ska åka så jag måste skynda :O haha!

Lösögonfransar blir det i alla fall och spetsiga strumpbyxor ;) Varför inte köra på bara det ? :) haha, skoja!

Här kommer dagens bilder!

oredigerad bild på mig och min bff (best friend forever) haha :D johannes, i love u :D sånt skoj!



Thessan och min bff :D haha



Söta linnea :D <333




Lösisar :D


Nu ska jag fixa mig med thessan! :)


<33

hemma från träningen, jaoo!

2010-01-14 @ 22:06:25
' tjolahopp igen!

Har tränat nu ikväll, var hjälpreda till andres! Tjofräs vad där va många folk :O:O 28 pers... GUD! Och bland alla tränande var där minsann en riktig pudding :D haha! OJ, det kanske jag inte borde nämna x) Jaja, skiiitsamma! Haha, redigt söt i vilket fall. Men nu ska jag inte hålla på :D Ska dralla in i duschen och sen ska jossan nanna :) Blir en härlig dag imr! Och för en gångs har jag gjort spanska-glosorna färdigt. Annars brukar jag träna på dom 5 min innan. Jag är riktigt duktig jue!

Hihi, jaja! Godnatt!



för jag älskar dig, när du ser på mig. - underbar låt!


http://www.youtube.com/watch?v=-QlcnrShOgE   - direkt länk




.

14 januari, lalalala!

2010-01-14 @ 17:47:04
' Hej mina vänner!

Hoppas allt är allright! Med mig är det super, kanske lite trött i huvudet men annars toppen! Igår hade jag somsagt brottom och hann ju inte berätta så mycket då! Men i alla fall. IDag ska ni få se fler bilder från Norge och ni ska få se min shopping sen i måndags! Yeaaah.

Igår var det en lugn skoldag, jätte mycket träning till nationella proven nu :S usch! Efter skolan åkte jag hem till elin för att hälsa på pollen min. Saknar honom varje dag!

Imr blir det skola såklart, sen blir det att åka med thessan o sola sen ska vi två hem till mig och fixa oss :) Sen ska troligtvis jag, thessan, anna och elin sticka till sjöbo och bli hämtade av henke som kommer köra oss till ystad. I ystad ska jag byta min kamera med emma och sen ska vi sticka till Löderup klockan tio i åtta ;) Där blir det ffest som IN IIIII! I LOVE IT!

Här kommer lite bilder iaf!




jag hopppar




---

Bilder från Måndags i malmö


Älskar dig unge!


detta köpte jag -


rutig hoodie



& en prickig hoodie :)



& denna fick jag på köpet :)


Nu ska jag träna :)

PUSS!

13 januari, brott!

2010-01-13 @ 22:09:45
'' hejjjsan!

har brottom, hinner inte alls uppdatera mkt idag. Det blir i morgon ist!


PUSS!

12 januari, segggggg :)

2010-01-12 @ 21:03:35
' hej hopp i galopp :)

Idag är det tisdag och jag började skolan idag efter ett långt o hälrigt lov. Är sjukt skoltrött men det känns endå helt okej nu. Det var inte så farligt som det kändes igårkväll. Alltid possitivt :) Efter skolan följde thessan med mig hem och vi åt en maaaaassssa mat x) haha, potatisbullar, mackor med skinka o remolaudessås (hur det nu stavas i don't know) och till slut smördeg med massa kanel, socker och smör :D SKITKGOTT!!!

Igår var jag somsagt i malmö med Linda och gliffe. Skulle shoppa till lilla Linda. Kunde såklart inte undgå att shoppa till mig själv så det blev tv å hoodies och ett linne :) fin fint ;)

Just nu har jag tagit en ansiktsmask och duschat, städat och ätit kvällsmat. Jag längtar till helgens oms äääkert blir hur lyckad som hälst :D haha, ska festa och sova hos stoffmeister (som jag döpt honom till). Det blir säkert skitkuL!

Men men, ha det bra!

PUSS!

11 januari, hemma!!!

2010-01-11 @ 21:15:39
' hej knasbollar!

Kom hem från Norge igår och tyvärr hade jag absolut inte ork till att blogga då så det fick bli nu :) Jag ska berätta om varje dag längre ner, så ni får veta vad jag höll på med när jag var där uppe och höll på o virra ;) mah!

Here we go!

Allt började med att vi lämnade huset där hemma och hämtade upp johanna. Hon hade firat nyår i London så den stackaren han knappt vara hemma tills hon skulle iväg på nästa resa :) Hon hade fullt upp minsann! Vi slumrade till både jag och johanna i bilen påväg upp till ett hotell som vi skulle spendera natten. Eftersom vi sov så gick det snabbt och vips så var vi framme på Ibis hotell :) Klockan var 23.00 och jag och johanna fick ett eget rum. MYS! Jag passade på att smeta in en ansiktsmask i huvudet medan filmen spiderman 2 rullade på tv'n. Underhållande! Sen när jag skulle ta av masken så var det som ett skinn som man fick dra av. Detta fick mig till att känna mig som spiderman själv :) Fast i grönt. Haha! Här kommer bilderna!


HEJ JOHANNA!

mihihihi, jossssssi hoppar i sängar!


Ser lagom äckligt ut! :D


Spiderman!

----


Dag 1!

Denna dagen var det som vi körde först till dalarna för att hämta ida och linda och sen körde vi vidare till norge :) Vi kom till norge på eftrmiddagen och då gjorde vi i ordning stugan och sen hyrde vi skidor och snowboards. Stugan var jättefin. Annika, Jörgen, Anton och Filippa var redan i stugan och var som vanligt glada :) Efter vi hade hyrt skidor osv bestämde jag en snowboard-lektion dagen efter. jag ville ju bli bra!



Ser ganska fult ut utanpå men det va det faktiskt inte innuti :) riktigt fint!

-----

Dag 2

denna dagen skulle jag då på med snowboarden och det gick ju sådär. Lektionen som jag gick på gick skitbra! Sen efter det var jag helt slut så då blev det hem och kolla film :)

----

Dag 3

vaknade uppm kollade termometern som stod på 20- , riktigt kallt! Jag förväntade mig att jag skulle kunna åka snowboard bra, men det gick skäpp rätt åt skogen :P Inte alls bra! Slog mig något så fruktansvärt mycket. Haha, så tro det eller ej, jag bytte tillbaka till skidor. Tjohejjj!

----

Dag 4

Detta var allt en seg dag, steg upp sent och termometern stod på 26- !! fyyyyfasen vad kallt! Men jag och Johanna gav oss ut och åkte några snabba rejs! Sen åkte vi till stugan igen och jag kollade på filmen "just my luck", skitbra! Kvällen va galen och både mamma o Annika blev på vippen asså x) haha rätt kul med "soff-stigen och soff-stilen" haahah!

----

Dag 5

Vaknade upp efter den galna natten coh det var fortfarande riktigt hemskt kallt! Men vi tog oss ut ändå och åkte en bit runt om berget men kunde inte vara ute länge, eftersom kylan bet på. Mitt finger förfrös så just nu har jag inge känsler i fingertoppen :O aahh! Vi käkade lite korv innan vi körde hem sen blev det att dra på ansiktmask och sen filmen "My ex-girlfriend". Den var helt ok, men inte jättebra. Sängen var nära till hands efteråt så det blev en tidig natt.

----

Dag 6

Vaknade sent, pratade i tele med pappa och kollade på filmen Wallander - Hämnden. den var riktigt dryg. det blev inga skidor denna dagen, 28-. Sjukt kallt!!! Men vi hade lite snökrig istället. Det gick bra :) Sen somnade jossan sen. Jobbigt...
----

Dag 7

HÄMLÄNGTAN på max! Men detta var den bästa dagen! Helt underbart fint väder! Vi åkte som in i och jag har aldrig i hela mitt liv åkt så fort! :o Helt sjukt, riktigt kul att åka i dom svarta backarna.


Vi åkte hem på natten till söndagen och kom hem vid fem då gliffe följde med mig hem.


Nu ska jag gå pappa får snart damp, haha :)

Mer bilder kommer snart!

Skola i morgon, tyvärr! ORKAR INTE!!!!!

Jaja, hejdÅ!

hej allihopa!

2010-01-02 @ 16:21:45
 
Suck! Nu är jag hemma igen, gud denna dagen har varit galen :P Åkte somsagt till lundhållet och hämtade min 2,7 åring. Fick reda på idag att hästen inte kunde stå där, guuuud! :) Smart nu när vi ska åka idag o så jaooo.. Nej men det gick bra så mamma och jocke körde och hämtade släp o hela köret hos haydée & carsten (elins föräldrar) och sen hämtade dom upp mig och sen bar det av till mitt hjärta som jag inte sett sen tidigt i våras! Han har växt, nära 1,70 i mankhöjd. Känns inte så för han är ju så tunn, men det kommer vi minsann att bygga på :) Snygg som saaatan blir han :D:D hihi!

Nu ska vi snart åka till Norge iaf, åker redan om 45 minuter! Shiiit.. Då ska vi hämta johanna och sen blir det upp till Sveriges huvud och hämta Ida och Linda. Seeeen blire övernattning i Leksand (tror jag) och sen blir det Norge imr. FETTT NAJS! Tror faktiskt att jag ska åka bräda :) Vill bli duktig på det lixom :) Tror jag kör på det!

Väderleksrapporten säger att det blir allt mellan 20-28 minus hela veckan! OMG JAG KOMMER FRYSA IHJÄL!!! :|
Meeeen, jaja, jag får väl ösa på mg en masssssa kläder :) haha! Jaja, det var allt för mig!

Uppdaterar när jag kommer hem på söndagnatt, sent :)


Snacka om att min brun-utan-sol hjälper :D Denna bilden är ju för tusan ordeigerad! *STOLT*

Se yaa! POUUUUSS!

2 januari, Hejsan svejsan!

2010-01-02 @ 11:54:16



Hoppas det är najs m er. För mig är det verkligen bra :) Okej, jag är trött, blev lite sent igår. Just nu har jag ätit frulle m pappa och mamma kommer snart snart och hämtar mig!. Vi ska hämta pollen :D LÄNGTAR!


BErättar mer sen!

JAG ÄR LYCKLIG!!!


Godnatt babes!

2010-01-02 @ 02:32:07
' Ja nu har den första januari passerat och jag hoppas alla får en god fortsättning :) denna dagen har bara varit bra ;) har fixat mina tre låtar nu, så yesss. Dom är länkade längre ner. Vill säga innan ni lyssnar, den ena låten "Pussar din tavla godnatt", ja den är till mitt ex. Men det var mina känslor till honom för flera månader sen, och jag har lämnat det nu. Men jag lägger ut den för alla andra som känt eller känner likadant. Man är aldrig ensam om något och det vill jag bevisa genom låten nu, eftersom det som är inspelat var äkta känslor men som nu är döda. Så ni vet. Den andra låten "R.I.P Grandpa" är såklart till min morfar. Jag saknar honom varje dag. Finns faktiskt inte ord. Så den är till honom. den tredje låten "Cry me a river" är en känslomässig låt som skapats genom irritation och känslor därimellan. Så nu vet ni :)

GLÖM INTE KOLLA PÅ BILDDPELEN SOM ÄR TILL!


Jossan - Pussar din tavla godnatt
http://www.youtube.com/watch?v=8kklRMY9eD4


Jossan ft. Victor- R.I.P grandpa
http://www.youtube.com/watch?v=bGntJ7duo6A


Jossan ft. Thessan - Cry me a river
http://www.youtube.com/watch?v=YzuP3OKR6EA 

Norge imr dåja!

Pusssssss!

min pappi är söt :D

2010-01-01 @ 14:38:28
' Haha, kollade igenom lite gamla bilder, såg på mig och farfar och sen fick jag lite bilder av pappa i morse, så jag tycker jag slänger ut dom minsann! :)


Jag och farfar. 2,5 år sen, gud.. Det har skett mycket sedan dess!


Jag och farmor. Detta fotografiet är taget för 1,5 år sen. (ser yngre ut här för jissenamn!)


Vår vovve hos pappa, Ruski:)


Till sist, min pappa. Älskar dig! :)


1 januari 2010!!!

2010-01-01 @ 14:28:57
' Hejj och gott nytt år!! :D


Hoppas allt är bra med er! :) Bakis är nån kanske ? ;) Maha. Med mig är det iaf skitbra, kanske en aning trött meeeen vem är inte det :D hihi!

Gårkvällen va den ROLIGASTE på 45645644533 år! ;O Asså jag skojar inte, haha! Det började med att jag åt här hemma hos mamma med gästerna, alltid najs! Sen kom thessan (som hade både linnea och jocke i bilen) och hämtade mig typ tjugo i åtta och sen bar det av till sjöbo för att ta bussen till ystad. På busstationen mötte vi upp elin och limpan. Sen bussresan var crazy precis som vanligt, mina tjejooor är ju ändå bääääst :) När vi väl kom till ystad mötte vi thessans sandgren och vi skulle gå till festen. Meeeeen vad hör jag när jag är halvvägs ifrån stationen ? "JOSSSSSSSAAAAAAAAAN!!!!!!" Nejmen där stod ju min lilla gliffe :) haha, med såklart kompisarna som skulle med :) Så jag fick gå tillbaka och "hämta" upp dom ;) Meen när vi skulle gå tillbaka till dom andra hade dom naturligtvis trott att jag var bakom meen nejdå. Så dom var puts väck så där gick jag med en bunke killar och gool som en stucken gris efter thessan , haah! Ja eftersom man alltid hör både mig och thessan blev jag självklart förvånad när jag inte hörde henne i ystads gator! Efter några samtal kom vi under fund var festen låg så då kom vi dit minsann. Sen började allt, och det var helt sjukt kul. Dans på bord och ja säg var jag INTE dansade. Hahaha!

Iaf det blir för utdraget om jag ska berätta hela kvällen i detalj, men klockslaget då jag la året 2009 bakom mig fick jag min nyårs kyss av tobias glifberg, min lille känguru! Efter tolvslaget gick vi hem till emma igen och sen drog vi hem någon timme efter. Vill verkligen tacka så hemskt mycket för kvällen! Underbar!!!

Om jag ska ta upp hur jag har tyckt att året har varit så kan jag säga att jag tycker 2009 var ett skitår! Ett riktigt "trubbel-år" uschhhh! Klart att jag haft roliga stunder, ohjaa! Jag har haft många men asså nej, det var inget bra år. Absolut inte, men jag hopps veeerkligen att 2010 blir, känns som om det kommer bli ett år där jag kommer växa och mogna mycket mer. Haha, känns konstigt att säga det själv. Men faktiskt känns det så! Jag vill gör det också, jag vill bli "bättre på att vara jag" och jag vill verkligen växa i från barnskorna som hänger kvar på lilltårna och dinglar. Fint uttryck :) haha. Men så är det!

Nu har jag i alla fall packat färdigt min resebag, ska till norge/trysill imorgon och åka skidor i en vecka. Härligt! Så snart ska jag bege mig till pappa och träffa honom innan jag sticker. Så nu så nu vet, jag kommer inte blogga på EN HEL VECKA!!!! Känns inte alls bekvämt :( Men men...

Nu ska jag städa upp lite, ni får ha det så bra!

GO FORTSÄTTNING FÖR TUSAN I HELLSKOTTA!





HEJDÅ!