28 februari, summer is wanted!

2010-02-28 @ 17:48:10
' Shuhu.

Idag är det söndag och jag har precis kommit hem och tagit ut hästarna och mockat. Har Jobbat från 10-15, sålde för rätt bra idag fakiskt :) Så det är toppen!

Jag håller på att planera lite inför sommaren :) det blir en händelserik sommar, det kan jag slå vad om :) men i vilket fall som hälst nu ska jag ta in hästarna. Bye!

Puss!

utvilad data-nisse

2010-02-27 @ 21:42:48

' Tjofräääs!

sitter man hemma hos pappa framför den varma spisen. Skönt! Efter jag bloggade innan idag så gick jag och la mig i sängen, behövde verkligen sova. Klockan var lite över 14 och jag somnade hårt som in i. Haha dock sov jag inte en timme, inte två häller utan ända fram till lite i 18. Så ungefär fyra timmar sov jag :) Sen tog jag in hästarna och gav dom mat, sen kom mia och hämtade mig. Jag hade ju sovit hela dagen så jag hade inte ätit mer än frukost eftersom jag inte räknat med att sova så länge :) Så jag och Mia stack till sjöbo igen och hämtade pizza på La perla. Sen stack vi hem och åt, fiiifan vad gott det va !? proppmätt.

Nu har jag precis kollat på Melodifestivalen, inte för jag tyckte det var någon av dom som var RIKTIGT bra, men jaja! Vi sitter här i soffan jag och mia och småpratar, jag ska faktiskt snart gå och lägga mig igen för jag är fortfarande trött. Ska jobba från 10-11 imr så behöver va pigg. Yyeeey.

Men men nu ska jag leta lite efter sommarjobb och faktiskt på lite snygga inrednings saker :) Gillar att kolla på sånt, ger mig verkligen insperation och längtan efter lägenhet blir bara större och större för varje dag. Längtar sjukt.

Jaja, men vi hörs imr!

PUSS!



27 februari, slut-slut-slut.

2010-02-27 @ 14:04:18
' hejsan.

Klart tröttast i hela världen idag. Skoja inte, är heeelt slut så ikv ska jag inte göra NÅGOT förutom att ta det lungt och ha "fredagsmys" antingen själv eller med någon som kanske vill göra mig sällskap? I don't know, helst av allt vill jag ha hem min mamma och sitta i hennes knä som en förstorad bebis och kolla på film och äta chips m dippa och godis.. Det hade suttit bäst, men eftersom min mamma är i Göteborg så går ju det lite sämre på den fronten. MAMMA KOM HEM!!!

Igårkväll var jag somsagt hos johanna m amanda. Vi skulle senare dra till Gustav för att han hade typ "minifest" men vi var inte där försen halv tolv så vi var där bara en liten stund. Men på den lilla stunden hände det en hel del så det var såkallat en "livad" fest. Inte för jag hitta någon kille men tror inte jag var på de humöret om jag ska vara ärlig :) så kan det vara, även the "partyqueen" kan ta det lungt någon gång ;) or?

När vi kom hem sen igen så åt jag fett mycket godis och sen gick jag (först av alla) och la mig. Sjukt skönt. Innan jag gick och la mig kollade jag buss hem som till idag och sen sussade jag så gott så gott. mys pys.

Idag gick jag upp "tidigt" (kändes det som iaf), klockan halv tio tog jag bussen och hade Body Shape 11. Men jag kan berätta att min kropp var inte alls taggad inför detta och halsen har ju börjat hosta så jag kände mig rättttt så död inför passet. Meeen såklart drog jag på mig min "hej-jag-är-alltid-såhär-glad" masken och hade passet vilket gick skitbra! Haha, så konstigt egentligen :) Fick beröm att det var ett roligt pass så då blev man ju ännu mer glad :) Efter passet åkte jag hem till mamma och släppte ut pollarna och var sedan så duktig att jag mockade, aplåd till mig! Wiho!

Nu sitter jag här med ansiktmask i huvudet och är trött. Ska bara ta det sjukt lungt idag och ikv förbereder jag nog för "fredagsmys" denna lördag kväll :)

Ha det bra allihopa! Här kommer bilder från igår!


Häftig bild jag tog på johanna när hon stod och kollade ut i det fina vädret.


Jag ute i solen, lite så smått söt när jag är osminkad, hmm jippey!






Min lilla Amanda. <3

hos min babe!

2010-02-26 @ 21:56:05
' hejjj igen!

Nu sitter jag hos min darling johanna och även sötis amanda är här :) Håller på att fixa oss lite inför en chillkväll hos alex här i tomelilla :) Det blir nog en rolig kväll och självklart blir det en massa roliga bilder imr ;) haha!

Men faktistk har jag inte tid här mer sååå vi hörssss :)

PUSS!

mitt garderob gillar kläder :$

2010-02-26 @ 14:15:59














Från zara, sjukt snygg!






26 februari, my love is weekend :)

2010-02-26 @ 13:52:57

' tjaa bloggläsare!

Hope everything is nice :) för det är det med mig, förutom att jag är lite trött. Haha, men det berättar jag snart mer om, fniss!!

Igår jobbade jag ju som sagt från 11-18, sen kom anna hem till mig och vi hade som vanligt skitkul! Haha, vi spelade typ ett hästspel där man skulle hoppa och tävla och sånt, skitkul & sååå moget ;) ja så kan det vara, sen efter många dåliga förluster med den stackars hästen i spelet så gav vi upp och skuttade till soffan för att se en film (en trodde vi). Först kollade vi på "... och så kom polly" till det åt vi glass med chokladsås och vanlig choklad,  gott gott! Sen klunkade vi i oss energi dricka, och det satte sina spår, i promise you. Haha! Så vi kollade på en film till (den kära, gamla och pinsamma) "hipp hipp hora" och den är så fruktansvärt pinsam att man knappt kan kolla :) Men det gjorde vi ändå (haha dumt påstående) efter den filmen var vi fortfarande spidade och vill se en film till ;) so we did! Det blev "festival" och den är faktiskt riktigt bra, assnajs!

När den filmen var slut var varkens jag eller anna trötta, men jag frågade henne vad klockan var och då stod den på 04.30. Haha, som vi blev förvånade! Jag trodde klockan var 3 kanske men inte halv 5 ? :o Jaja, men sova skulle vi ju inte så anna fick ett ryck och ville klippa sitt eget så hår, så sa jag att det kunde jag ju göra (jag som ska BLI frisör) haha, så sisodär klockan kvart i 5 började jag klippa annas hår, haha! crazy! Det blev faktiskt skitbra, så det är najs. Sen efter det så gick vi faktiskt och la oss ( då var klockan 20 i 6) :) Härligt.

Nu idag väckte pappa mig 11 så jag har ju inte sovit överdrivet mycket men jag är inte trött så det är lungt :) haha, Men i alla fall jag friskade upp mig själv med en dusch sedan städade jag lite och åt frukust och nu sitter jag här :) Gutt!


Ikv blir det anna ofc, så ska nog åka till henne när pappa börjar jobba :) Fin fint!


Här kommer bilder från igår och i nästainlägg kommer bilder från min shoppingdag med anna och ludde samt bilder från kvällen innan vi drog till marshmallow.








as u see I need to clean up :)

PUSSSSS!

25 februari, hot on top.

2010-02-25 @ 19:23:33
' Shuhu.
Nu var jag här igen, någon dag försen, förlåt! Men as u know I am a busy woman :) fniss! Ja men faktiskt så har jag haft fullt upp. Don't blame me.

Igår jobbade jag som en galning från 11-18. Grymt jobbigt, var lagom slut efteråt. Meeeen det hindrade mig dock inte för farmor och farfar kom vid sju tiden och så åt jag med dom. Sen körde pappa mig til elin och väl där fixade vi till oss lite grann sen drog vi till Jon på chillkväll. Där satt vi (jag, elin, limpan, jakke, johanna, sammi, jimmy, jon, martin, falck och frida) och snackade med varandra och hade allmänt trevligt :) Sen körde jakkes mamma oss hem till elin så sov jag där. Det blev en tidig kväll faktiskt. Men det var faktiskt mening eftersom jag jobbade idag! Tack för kvällen!

Nu sitter jag home och stirrar, nejmen blev precis bjuden på en fest. Gissa till vem ? ;) haha, I don't tell you! Skitfin inbjudan och allt! Tack så mycket! Och nu blev nog dom flesta läsare rätt nyfikna, haha. Jaja men sånt är livet! Snart ska jag äta och Annsi Pansi kommer efter det och gör min kväll galen som alltid. Haha. Hon är så jävla bra!
Men men, jag ska faktiskt dra mig loss nu. VI hörs förhoppningsvis senare!

PUSS!



23 februari, tierd...

2010-02-23 @ 22:10:16
' hellllo!

Idag är det en trött dag.. Pust! Men hoppas ni läsare har haft en skön dag, det har ju trots allt kommit några solstrålar lite här och var idag.

Igår gick jag upp tidigt för att åka till malmö med min annsi pansi för att shoppa med ludde ludd :) Var i malmö lite över elva och gick dirr till Espresso House och tog en varm choklad m marshmallow och en varm toast, sjuukt gott!

Efter fikan gick vi in på Zara och provade kläder och jag handlade en SJUKT snygg klänning i spets med öppen rygg. Sen fortsatte vi strassa runder i Malmös nertrampade gator och jag shoppade en hel del faktiskt. Men som sagt det behövde jag! Lite får man unna sig när kontot inte står på 0 :) haha!

Efter en lång shoppingrunda tog vi tåget till skurup och åt italiensk mat hemma hos Ludde, sen var jag HELT slut? Så vad gjorde jossan då ? Jo hon gick och la sig, somnade sött sådär vid halv fem slaget.. SKÖNT! Men man väcktes vid sex igen av en arm runt mig (vilket jag trodde var anna) men det var ludde. Haha, så där satt dom båda och asflabbade åt mig eftersom jag inte reagerade på att det var Ludde försen jag såg honom. Knas knas!

Sen gjorde vi oss i ordning och stack in till malmö för att röja på marshmallow! Innan det gick vi in en runda på max för att kränga glass, haha och sen stod vi i kö i 1 timme :O!! Men det var rätt så kul för man börja snacka m dom man stod nära i kön så jag växlade lite nummer med någon som bor i lund. Haha, fett najs. Sen så snacka vi med massa andra också :) kul kul! När vi väl kom in på marsmallow trodde jag att det skulle vara fett kul, men tyvärr! Där var fuuuuulllt av fjortisar, ääääääckligt som fan. Dom hade typ trosor på sig där stod "spank" i rumpan och stringen var uppdragna så dom syntes ända till afganistan. Dessutom var dom sjukt översminkade, uew! Så det blev en tidig hemfärd för oss tre. Pappa hämtade mig i lund, skönt att komma hem!

Idag jobbade jag 11-18.20. Sjukt jobbig dag, har packat massa saker till mamma som hon skulle ha med sig till Göteborg horse show. Så dagen har varit laaagom stressig. pust! Nu sitter jag här och håller på att planera, jag är ju på det. Eller inte :) haha. Men men. Nu ska jag göra annat så ni får ha det najs!


Bilder kommer imr från igår!

PUSS!


Bilder från igår!

2010-02-22 @ 00:12:50










Tack för igår. Älskar er!

myskväll avslutad!

2010-02-22 @ 00:05:04
' Hej igen!

Ja då var även denna kväll slut :) Efter thessan och Stoffe stack gick jag ut till hästarna och tog in dom. Sen blev det bio i t-lilla. "Farsan" som vi såg som hade fått förstaplats i top10 var faktiskt dålig! :P haha. Visst den hade humor och både jag och mamma skrattade som galningar i mellanåt, ändå var den lixom inte bra! Haha. Jaja, jag rekommenderar den iinte iaf! Knasfilm!

Imr blir det en hääärlig dag! Det blir upp relativt tidigt för att sticka och shoppa m ludde och anna i malmö! Najs, behöver tömma kontot! Haha skoja! Men däremot skriker min garderob efter kläder så det är nog dags att köpa nya closes! Efter vi har varit i malmö blir det hem till ludde och fixa oss sen drar vi till malmö igen för att gå till Marshmallow Breeze Nightclub! WIHO! Ska röja fett, haha :)

Så ja ni ser att mitt lov börjar med en stadig fest! Haha, that's my thing to have it nice! ;)

Bilder från igår kommer i nästa inlägg!





PUSS!

21 februari, yasterday was hard...

2010-02-21 @ 10:16:31
' Morsning kornsning...


Hoppas alla hade en förtjusande kväll igår, det hade jag minsann. Festen blev lyckad sålänge jag var närvarande i alla fall :) haha, everybody knows what I mean ;) haha! Vilket fall gårkvällen bjöd på många galenheter och ni får eventuellt se bilder nån annan dag! Men iiinte idag! När det började dra sig igår så åkte thessan och stoffe med mig hem. Haha, när vi kom hem åt vi laxmackor! HAHA! Sen gick vi och la oss, trötta slitna och drunk (skojade!). Men i alla fall idag har jag vaknat upp med dom två köttbullarna och denna dagen vjuder på städning tvättning och en feeeet dusch för min del :) Sen är man på topp igen! Love it, haha!

Nyheter är också pågång att vi har fått hem min älsklingsrolle. Sällskap till honom är en hingst som vi fått låna av Carina. Tydligen är den rättttt så galen eftersom mamma kom i morse och drog i mitt täcke och sa "bebis, kan du hjälpa mig ute istormen?" (blink blink) hehe, hmm. Ja och såklart gick jag ut och hjälpte min mor i snöstorm sådär dagen efter... ELLER INTE! haha, jag sov vidare och hoppades på att en gud skulle hjälpa henne ist :) haha! Förlåt mammi! (A) pussss..

Jaja, mer update blire sen!

Puss på gumpen!




I dream on you.

20 februari, taggad!

2010-02-21 @ 10:02:08
(försenat inlägg)

' Hej hopp!

Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra, försöker bearbeta min j*vla förkyldning som tycks älska mig :) men jaja! Den dör väl ut snart eller nått!

Just nu sitter jag hemma, jobbade från 10-15 idag. Packade ridbyxor, rätttttt så tråkigt ja :) haha, men man tjänar ju inte pengar för ingenting (yy) jaja, sen kom Henke (min "bror") och hämtade mig i Flyinge. Sen bjöd han mig på PG's mat, haha så jävla go den människan är! Underbart, sen så åkte jag hem till pappa och nu sitter jag här och glor ;) Fniss.

Igår va det skola ochjag stressade som ett sepe, höll på med skoltröjorna och till slut blev allt bra! Mitt i alla stress visade Anette mig mitt resultat på Nationella Proven i läsförstålsen (svenska), trodde ALDRIG detta, men jag fick högsta betyg MVG! Förstår ni hur glad jag blev :O jag började nästan gråta. Efter skolan stack jag och Anna till coop och köpte slingfärg till henne och efter det tog vi bussen hem till "litle brandstad"! Väl hemma satte vi oss vid datorn och snacka med "Louis" haha, som vi skrattade! Endast jag  och Anna som fattar, men ändå! Sen blev det god mat och film, senare åkte mitt lilla djungelvrål hem :( buhu!

Ikv blir det partaj hos hanne och limpan i klasaröd! Jag håller på att TAGGA! WIOHO! SNart kommer Thessan och Stoffe för att tagga upp stämningen ännu mer sen beger vi oss till festen tsm! Yesman!

Sooo, I hope I see ya later!




BYE!

19 februari, jaddå back again.

2010-02-19 @ 20:49:20

' Hejjjsan!

Ja nu var jag dålig iiigen på att uppdatera, men jag kan inte hjälpa det, har haft mycket att göra, tränar som en galning för tjockismagen ska bort, jappppppp!!

Sen var marcus här förrigår ;) mihi! sött! Så då hann jag ju inte uppdatera, såklart ;) maha. Jaja, igår hade IUP-dag i skolan. Hade 2 timmars volleyboll, härligt. Hoppas verkligen på att jag kommer med i turneringslaget :) Hade varit rättt så najs , jaddå!

Vi bestämde även vem som ska sova m vem i Hammra (skidresan m idrottsniorna v 12). Såklart blir det en tio-stuga för oss tjejer, wiho!

I stugan blir det

Jag
Thessan
Elin
Amanda
Hanne C
Hanna A
Jakke
Limpan
Flamman
Madde

:)

Just nu sitter jag här med anna och har nyss färgat håret på henne, blev skiiiitbra :)
men nu ska vi glo på film och ha det almänt mys! Uppdaterar senare :)


Bye!


Its only me.

 

16 februari, sömnig!

2010-02-16 @ 22:20:22
' Shuee.

Här är jag lite sen med att uppdatera, jappjapp. Men men jag ´är sent ute idag igen och är sjuuukt trött så orkar iiiikke uptadera mer idag häller :) Fy på mig.

Min dag har inte varit så speciell i vilket fall ;) Tränat med min älskade syster och ja, sen var jag på årsmöte och lite sånt :) När jag kom hem åt jag tjockismat, sjuuuukt gott :) kebab pizza, MUMS!

Imr blir det först hästapollen sen får vi se vad kvällen bjuder på :) Plugg antagligen men jaja :)

Pussssssss!

14 februari, blää på alla hjärtans dag.

2010-02-14 @ 17:40:59
hej.

Jag är arg... ( så ursäkta svordomar )

Tjurfäktning. (read, if u care)

Detta är något som vissa människor kallar underhållning? Vilken jävla underhållning är det när ett djur torteras så fruktansvärt!? Ingen! Tjurfäktning ser man som ett spektakulärt evenemang då en matador strider mot en tjur. Picadorerna stöter en lans i tjurens nacke så att djuret skadas hårt i nackmuskulaturen och håller huvudet nere så att den inte kan ta ut sin fulla kraft då den plågas. För att få djuret ännu mer vansinnig sticker man ett antal baderillos (=spjut) i ryggen och låter de hänga där tills sista delen. Sista delen heter Tercio de muerte (del tre döden), och ska det betracktas som en lyckad sådan så ska tjuren dödas genom ett svärd som ska gå genom tjurens skuldra och igenom dess bröst. Då är det en LYCKAD tjurfäktning.

HUR FAN I HELVETE KAN MAN KALLA EN TJURFÄKTNING LYCKAD? ATT BARA KUNNA SE PÅ NÅGOT SÅNT!? Finns det ingen jävla människa som har någon liten moral i kroppen eller? Det är fan så äckligt sjukt! Och sen lär spanjorerna sina barn att fäktas och när tjuren stångar de unga är det ?SYND? om barnen? Ja för viss del är det synd om barnet då den inte är född med tillräckligt många hjärnceller, och föräldrarna är det ännu mer synd om, som inte tänker längre än vad näsbenet räcker!

Somsagt jag är arg -.-
-------

Bilder från helgen.


short hair :(


I fredags vaknade jag upp med dessa töntarna, jag sov i en 90 säng m elin (som ligger närmast) , jobbig natt!


Sen åkte vi och handlade, fick denna Hummel tröjan (Y)



Sen körde vi till ystad och då köpte jag denna på unos.





Sen traskade jag vidare till Boston och fyndade detta :








Tights med spets på sidorna (yy) najs. (tur att min spegel är ren och så ja, hmm skämms...)

---

Fredagskvällen med anna och ludde har vi inga bilder på men däremot har vi på lilla sjuklingen (marcus) som jag träffade i lördags.


syns jätte bra :)

här kommer en bild på min mosters hår (karin), jag fick för mig att jag vill fläta lite så det blev en "flätstund" hos mormor där ett tag :)



finva ? :)

idag söndag har jag jobbat i affären, har inte gjort ett piss...
hade typ noll kunder,,, suck!!

Men men, snart kommer mia och hämtar mig ska käka hos pappa.

Hejdå.



13 februari, hos karlsson @ sjukan

2010-02-13 @ 17:23:49
' hejsssan.

Då sitter man hos karlsson på sjukhuset, har varit här sen lite i tre. Stackars unge :(. Ska hem snart igen och fira mormor.

Idag vaknade jag up hos anna. Gårdagen hos ludde var najs :) Kollade på massa knasinlägg på youtube och sen kom annas pappa och hämtade oss vid tio. Hemma hos anna blev det film. Freaky friday, haha gammal, rolig och skitbra :) Sen somna vi gott men väcktes igen av min mobil. Dolt nummer, störda idioter som inte ha ngt liv.. Nog snackat om det. Jag kunde inte somna efter det och blev plötsligt sjukt hungrig, stöööörigt!

Efter frukosten i morse åkte jag hem till mormor och duschade. Sen kolalde jag på tv och åkte sen till lund till lille karlsson. Just nu sitter den tjuggisen och äter, men det ska jag också göra. Blir oxrulader hos mormor, haha det har man minnen ifrån ;) haha.

Jaja, mer update lateeeer.

Pusss.


Mammi kommer snart hem från Lidinga loppet, hon har varit riiktigt duktigt idag :)

12 februari, hos ludde.

2010-02-12 @ 19:45:31
' hejjsan :)

Snö, snö, snö.. Varför  kan det inte bara försvinna ?.. Drygt yess. Aja. Idag har jag gjort en hel del. Vaknade upp hos limpan med elin och hanne. Mamma hämtade upp mig och elin sen körde vi henne hem. Vi fick ta rejäl sats för att komma igenom kan jag berätta. Grymt.

Efter det åkte jag hem och krängde frulle, gott. Sen drog vi till sjöbo för att köpa skor till Linda, det blev ett par som jag tyckte var fina , hihi! I lila, linda blev jättenöjd! Sen kollade jag på en hummeltröja, i grönt, röd och blå. Skitsnygg! Så utan att jag ens bad om det köpte mamma den till mig, hon är så go!

Efter det blev det en visit till flyinge och fixade en snygg jacka till linda :) Därefter körde vi till sjöbo för att lämna linda hos mormor där lina och frida också var. Sen blev det direkt till ystad för att hämta mammas skidor och då passade jag på att handla lite på unos kläder och sen på boston. Visar bilder imr ;)

Nu ska jag va social m ludde luddd och ansi_pansi_djungelvrål :)'



<33

hej igen.

2010-02-11 @ 20:05:35
' Ja nu skulle jag egentlgen ta mig tid att berätta min dag idag, men tyvärr :) jag hinner inte. Trodde det skulle bli en slapp kväll hemma, men elin lyckades (som alltid) dra i väg mig på annat. Haha, imr blir det ystad m mamma och bebis (linda) sen blir det väl anna i guess :) om inte ska jag väl festa på annat håll, haha.

Idag säger jag grattis till min kära mormor som fyller "25" haha :) Nejmen grattis mormor, älskar dig!


Kanske knasig min ? :) haha, men ändå min söta mormor!

11 februari, långhelg, jaddå!

2010-02-11 @ 19:00:09
' hejhej.

Detta var en nervös dag kan jag berätta, pust! Åkte och handlade godis m mamma klockan kvart i nio. Haha, snacka om att Coop fick storsålt på godis, där var fett mycket med elever som skulle precis som jag ha godis inför nationella proven. Knasigt. När jag väl kom till skolan var jag inte alls nervös, jag visste någerlunda vad jag hade framför mig. Jag valde att skriva en novell som skulle heta "Allt är möjligt", i novellen skulle man berätta om något som tycks vara omöjligt men som blivit möjligt. Jag skrev en novell på 7,5 sida som innehöll en rejäl historia om kriminalitet och kärlek. De flesta fattar, bara av de två orden.

Men nu kallar mamma, berättar mer snart! Ska bara äta!

Pusss så länge!

10 februari, here again.

2010-02-10 @ 21:21:00
' Hejsan.

Himla väder det har blivit nu igen ? ;o Tråkigt men sant, jag som vill ha sommar. Buhu!! Men hoppas all värme kommer snart snart snart.. Orkar inte med mer snö nu helt ärligt! Jaja, nog snackat om det. Jag har åkt på en förkyldning som tycks verka trloligtvis normal eftersom jag snorar. Okej den meningen var knasig, men det har jag varit hela dagen, konstogt humör. Höll på att somna på matten, uschh! Whatever.

Igår blev det (som ni såg) dålig uppdatering, men blogg.se var typ ur funktion eller så var det min data som var ur funktion vilket jag inte är förvånad över. Men somsagt jag skulle uppdatera men det sket sig. Istäälletbörjade jag skriva kämpa-låt till Julia. Gårdagen börjad med Nationella prov i svenska (läsförståelse) direkt på morgonen. Var faktiskt inte alls närvös och det kändes som om det gick skitbra! Wiho.

Efter skolan stack jag och elin hem till mig hos pappa och åt lite, sen vidare till sjöbo igen för att träna på kraftverket och sedan på mammas lättpass. Ungefär 2 timmars träning den dagen, feels great! Idag gick jag direkt till frisören efter skolan och elin felin höll mig sällskap. Färgade håret och la i slingor, blev skitbra! (Hela feta släkten börjar bli storkunder hos Eva nu). Jag blev somsagt jättenöjd men förskyldningen drog sig på rejält.. Försökte med några slappa sms att få det bytt men insåg att det var ganska "too late" så jag tog det själv... Trots att jag var förkyld.. Efteråt (som nu) säger jag "never again". Haha, det blev en del fel, men jag sa till mina tränande att jag var mer eller mindre sjuk och såklart hade de överseende. Trots det fick jag beröm, så helkass var jag troligtvis inte :) tack för det.

Imr är det Nationella prov i svenska igen (uppsats) på 180 minuter så det blir en kämpig dag. Ska langa med godis frukt och dricka så jag kan hålla energin uppe på topp! Efter skolan ska jag och thessan ha barnaerobicen och om jag är frisk ska vi upp på kraftverket innan dess. Good day.

Nej nu kommer mamma och hämtar mig, är ju hos mormor.

Ska hem.


8 februari, back on track.

2010-02-08 @ 21:00:47
' Hello you.

Dålig jag varit på att uppdatera, jaddå. Men helgen har varit bra men jobbig, rolig men smärtsam, galen och knasig. Där fick ni veta varför! Men allt är typ bra nu, relativt. Men jag har inte jättemycket att säga. Men har mycket roligt att visa. Lördags var galen, börjar med bilderna från min storasysters 18-årsfest. Gud unge jag älskar dig! Sen blev det tingvalla med dom 2 bästa! Johanna och Thessan, haah det blev jäääätte knas x)

Här kommer bilder.

Mitt hår.


Miches hår. ( jag har gjort det, stooolt!)


"morfar" och miche.


Du är luften jag andas, du är min ros som aldrig vissnar, du är mitt allt min syster.


My dresscode.


Nadja & Michelle.


----

Bilder från förfesten hos johanna.


Dream away.


Mina flickor.


Happy as i can be.




, galet.


älskar er. <3

6 februari, grattis storasyster!

2010-02-06 @ 20:01:23
' hejj,


Idag är det min älskade systers stora dag. Älskar dig baby. DU är bäst!

Just nu sitter jag hos Jöhanna och ska snart till tingvalla. Äskar mina flickor!

Vill säga en sak innan jag slutar denna dialogen. Julia, du kommer klara detta. Fick veta allt idag och blev tårögd. Du ska klara det, öven fast vi inte är supertighta så betyder du ändå mycket hjärtat. Vi alla håller tummarna för DIG! :'/ Älskar dig.










5 februari, fredagsmys!

2010-02-05 @ 21:45:30
' hejdu.

va det fredag igen och det är skönt, få nått annat att tänka på. Just ni sitter jag och halvsover i soffan m miche och henke. Har nyss kollat på let's dance och nu på solsidan, rätt kul faktiskt, speciellt när man är helt väck som jag. Jaja. Ska sova snart, min värlsbästa storasyster fyller år imr. Love på henne!

Godnatt!


orkar inte.

4 februari, chill asså.

2010-02-04 @ 21:40:00
' hejjj.

Idag är det torsdag och jag är sluuuut som in i. Idag har jag tränat som en idiot asså, eller det har jag gjort hela veckan om jag ska vara ärlig. Tisdag tränade jag på gymmet en timme, onsdags gick jag 25 minuter och hade muskel i 10 minuter, sen hade jag corepass i 40 minuter så den dagen blev det 75 minuters träning och sist med inte minst idag har jag tränat 2 timmar volleyboll i skolan, sen har jag tränat p kraftverket i ca en timme och sen hade jag barnaerobic m thessan i 50 minuter, så nästan 4 timmar har jag tränat idag. Men jag lär ha behövt det för att få ut alla jobbiga känslor jag har inom mig. Hoppas snart dom går ut min kropp så jag kan bli lite normal igen... pust.

När jag kom hem idag åt jag kötbullar och mos, skitgott! Sen så har jag pluggat, drygt som in i men jaja. Nu har jag bara tagit det lite lugnt och ska snart sova. Imr blir det ystad en sväng, ska fixa lite saker till lördag, Min älskade bästa Storasyster MICHELLE fyller 18 år, så det blir väl ngt fint till henne!! Ska dit med thessan, min bebis.

Ska dra nu, hejdå.


Jag orkar inte vakna med en klump i magen och tårar i ögonen.
Varför blir det såhär? Varför kan det inte bara vara som vanligt?
Det gör ont i mig att inte förstå dina ord när du är arg
och det gör ännu mer ont att jag själv säger saker jag inte menar
som du reagerar ännu värre på.  

Veckans hottie!

2010-02-03 @ 20:36:28


Han äger på att sjunga, han är grymt snygg och har varit med i idol!

Danny Saucedo!



 Snygggggggggggggggiiiing! <3

3 februari, tränad o go.

2010-02-03 @ 20:05:59
' hejsan.

Sitter just nu hemma. Har haft pass i dag (core) kom faktiskt åtta stycken vilket är riktigt bra för att vara core. Annars brukar det bli inställt eller komma max tre. Så jag är nöjd!

Var inte i skolan idag, bussarna gick inte och vi kunde inte köra ut bilen så hela familjen var hemma idag, kändes som söndag? jaja, whatever. Har typ städat hela dagen och sen gav jag mig tusan på att jag skulle bli brun så jag knarkade brun-utan-sol smörja på hela kroppen. Sen stack jag till solariumet och tog en 19-minutare, innan jag hade passet gick jag upp till kraftverket och gick i 25 minuter i rejält tempo, sen körde jag lite mage och sen corepass på det. Känner mig duktig, jaddå!

FÖR JAG SKA BLI SMAL!

Hejdå.

Innan jag solat.





Efter jag solat, dock lite mörkt i rummet.

2 februari, orkar inte.

2010-02-02 @ 21:56:30
' hej.

Dålig dag ja! har inte så mycket om att säga om dagen, den har bara varit piss förutom eftermiddagen som blev liiite bättre. Åkte till frisören och sen tränade jag på kraftvärket. Imr ska jag ha core. Känns bra att träna nu. Ska även börja sola så man kan bli snygg för en gångs. Men men..

Har som sagt inte mer att säga.

Godnatt!

1 februari, våren närmar sig, tror jag!

2010-02-01 @ 16:21:49
' Shuuu!


Idag är det 1 februari vilket betyder att tiden inte står still :) haha, nejmen idag har nämligen Thessan och Kristoffer, Linnea och Joakim 1 månad tillsammans och jag är fullkomligt betuttad i firande av "varit i hopa månader" så därför säger vi nu ; GRATTIS!

Ja, nog om det :) Just nu har jag precis kommit hem ska snart hem till rolle, får vi se vad han har att bjuda på minsann. Sen kommer mia och hämtar mig och väl hemma kommer det bli plugg = suger... Jaja, jag överlever väl. Idag ska jag välja mina gymnasieval och det kommer se ut såhär. Jaddå..

Första val : Frisörlinjen på Frans Suell och Jörgen Kocks Gymnasiet (i malmö)
Andra val : Frisörlinjen på John Bauer Gymnasiet (i malmö)
Tredje val : Frisörlinjen på Polhems Skolan (i lund)
Fjärde val : Frisörlinjen på Valhems Skolan (i helsingborg)
Femte val : Frisörlinjen på Malena Skolan (i sjöbo)  Fast never in my life att jag kommer gå fär ÄVEN om jag kommer in.


Hörs senare. Ska dra pusssss



älskar dig.