22 april, that's just so!

2010-04-22 @ 20:54:29
' hejsan.

jag vet att jag inte har bloggat nu de senaste. Men jag ska faktiskt göra ett uppehåll. Bara i någon vecka! För just nu vet jag att ingen av mina älskade läsare vill gå in på min blogg och se mina dryga ledsamma skrifter. Det är ju inte kul, inte alls. Det är bättre jag gör ett uppehåll och så kommer jag tillbaka när jag mår bra igen och har roligheter att berätta om. Så är det bara.

Idag har jag varit arg och ledsen hela dagen. Hade orientering i skolan och jag kämpade som en galning. Fick 1,5 minut över mvg-tiden som var på 70 minuter. Hur j*vla kul är det egentligen?! Fick då bara vg! Och eftersom jag är så fruktansvärt känslig just nu så bara blev allt skit för det. Sen så åkte jag till sfc och va lite med thessan. yess.

Sen stack jag till famlijegården för att för första gången i mitt liv gå till en kurator. Och nu kommer ni alla tro att jag är i på väg till dödsbädden eller något! Men jag skäms inte över att säga det och anledningen varför jag gick dit där är för att ta reda på 2 saker. Nr 1, ibland när man verkligen vill något och man är beredd att kämpa för det riktigt mkt då är det lätt att man bara tänker på det positiva i det hela och inte tänker riktigt verkligt! Så jag berättade hela min historia och för att inte avslöja vad jag mår dåligt över så sa han "Josefine du är 16 år, du har omdöme nog att veta vad som är rätt och fel. Hade du varit 12-13 år så hade jag tyckt du hade fel. Men det tycker jag inte nu eftersom du verkar veta vad du ger dig in på" och det var jääävligt skönt att höra det! Att det finns i alla fall 1 vuxen som inte står på någons sida och förstår mig!? Helt ofattbart...

Nr 2, jag var där för att ta reda på hur jag ska gå till väga, hur jag ska göra för att sköta detta på ett vuxet och moget sätt! Jag tog alltså inte tag i denna kuratorn på grund av att jag är mer eller mindre deprimerad för det klarar jag av själv och jag har massa vänner som alltid ställer upp för mig. Men ibland så kan man vara så positiv på att allting är som gjort för en och så kanske man är heelt ute och cyklar? Men det fick jag bevisat idag, att jag är inte ute och cyklar! För jag är 16 år och kan bedöma sånt här själv!


Vi ses om några veckor. Hejdå!

19 april, bad day.

2010-04-19 @ 22:11:51
' hejjj.

Dålig dag, japp. Nu ska jag sova. Har inget alls roligt att berätta.


hurt to me is to be alone.

18 april, nannig!

2010-04-18 @ 21:47:58
' heeeey there :)

Här sitter jag med telefonen i handen o snackar med johanna darling :) Haha, asså denna helgen var den mest knaaaaasigaste ever! Men det får ni inte veta ngt av :)

Idag har jag varit hur duktigt som hälst hemma hos pappa! Jag gick upp, åt frukost och fixade mina naglar osv :) Sen gick jag ut med Ruski en sväng. När jag sen kom hem så plockade jag ihop lite grenar som pappa huggt ner från häcken och sen räfsade jag upp löven som också låg där :) Efter det gick jag in igen och plockade ur diskmaskinen och satte in de smutsiga :) FEELS GREAT!

Senare åkte jag hem till mamma och vi stack och hämtade mina grejor till rolle pollen :) hihi! Sen skulle vi fixa lite med honom och då började jag hänga på honom och till slut satte jag mig helt upp :D JÄÄÄÄTTEGLAD! Jag trillade inte av, jag dog inte och ja han stod helt stilla :D hihi! SUPER GLAD!

När jag senare kom in åt jag snackade med johanna och det gör jag fortfarande. Haha, meeen meen nu ska jag gå ockh duscha sen ska jag be morsan fläta mitt hår :) hihi!

PUSS OCH NATTI!




there is no adult who can understand my feelings? I have a good life but it made a piece of the puzzle and it's him I love. no one knows how terrible it is to stand and watch the one you love but not allowed to touch him, do not get in touch with him. no one has any idea what it is like to be so in love that it saturates even hunger. and finally, no one knows how it feels to have anxiety like me who so that you can hardly sleep at night. I miss you, I just want you... i hate this part that i cant meet you.

17 april, damn right ;)

2010-04-17 @ 17:10:45
' shaaabalou ;)

Hoppas allt är najjjjs! med mig är det toppen :) Jag bloggade inte igår men jag hade fullt upp så tyvärr! Har inte häller så mkt tid att blogga idag men ja! Im busy, again!

Gårkvällen spenderades med mina bästa älskade tjejer! Vi vaxade benen, ajjj ajjj ajjj. Men det funkade inte så jättebra gjorde mest ont så vi sket i det :) Annars hade vi allmänt mys! HAHA!

Ikv blir det pardey ;) Hihi!

PUSS


ÄLSKAR ER!

15 april, tierd ;)

2010-04-15 @ 21:57:10
' Shulllu!

Här sitter jag i handduk! Har nyss duschat efter en skitgo middag. Grillat med potatis och sås ;) ASGOTT!

Idag
har vi haft temadag i skolan. Sjukt drygt men visst, så kan det också va! Jag och töserna satt iaf ute på matrasten och solade oss, snacka om att jag fick märken! :O Vårsolen tar hårt minsann! haha, jaja! efter skolan stack jag thessan, jakke och limpan och solade. Gutt! Sen hade jag och thessan barnen och FÖR FÖRSTA GÅNGEN på säkert 1,5 år tränat spinning. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv! :)

Efter det körde jag moppe hem och åt ;) gottt! Nu satsar jag på att bli riktigt brun och ja äta bra mat och motionera! Imorgon blir det förhoppningsvis morgonspinn! :) hihi! Ska ringa och väcka elin klockan sju! haha. Jaja. nej nu ska jag sova. MIHI!

PUSSSSSSSS


livet, det leker (y)

14 april, fint väder, i love.

2010-04-14 @ 22:23:40
' tja tjena ;)

Idag har det varit underbart väder, asså hade vädret varit något symboliskt så hade jag kramat den hårt :) men tyvärr går det ju inte tyvärr ;) aja, jag har iaf suttit ute me töserna på rasten. Har bland annat haft styrelsemöte och lite annat småkul. lalala.

Efter skolan åkte jag anna, hanne och thessan till fordon för att kolla på någon tävling. Meen det sket sig nog lite så jag och anna stack till oran och gick en runda. Var tvungen att kolla lite i skogen till orienteringen i nästa vecka :) seen skulle vi sola men där var fullt och jag kände att jag behövde köra hem och laga lite mat till min käre far ;) Så jag stack hem stekte kycklingfilé, purjolök och tomat sen gjorde jag pasta till det och det blev jättegott. MUMS!

Nu sitter jag här med mia och pappa :) Kollar lite på draknästet, tycker mest det är idioter som försöker få igenom sina hel-idiotiska idéer. Vissa är ju smarta, men gud vissa skämmer ju ut sig totalt... haha. Men nej nnu ska jag faktiskt duscha, seen ska jag nanna kudde. Drömma om någon söt, kanske ;)


host, tror inte det va.


kluven.

13 april, hej fin dag.

2010-04-13 @ 21:52:13
' hejj.

hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra. Deet har varit en skön dag med fint väder. Körde moppe till skolan, skönt!

Skolan gick fort, åt lunch med thessan på PG´s, skolmaten var såååå äcklig! Men ibland får man unna sig någonting.. eller? Iaf sen blev det lite solning på gräset så det var härligt. Efter skolan gick jag i oran med hanne, skönt! Snackade som vanligt och sen körde jag hem, pluggade, åt och pluggade återigen. Nu sitter jag i soffan, har kollat på "äntligen hemma", såå inspererande nu när man vill flytta. I LOVE!

I morgon är det vanlig skola, sen ska jag och anna ut i oran och gå en sväng. Syftet är att få en karta av vår idrottslärare så vi kan få lite bättre koll eftersom vi snart har orientering. Måste få MVG på det iår igen! :) Blev så stolt sist. :) heja mig!

Nu ska jag inte göra något speciellt, gick och la mig kvart i tio igår så därför jag inte bloggade. Men iböand får man ta ett "break". right?

jaja, puss!


jag ska le för din skull.

kommer alltid vara hon du delade det mesta med.

11 april, time.

2010-04-11 @ 22:09:56
' hej.

har inte mycke lust att skriva idag. Ska snart sova, är trött som ett as. Skojar inte. Gårkvällen blev som den blev.

Hörs!


allt jag gjort för dig? du har valt din väg.

Hejdå.

9 april, älskade släkt.

2010-04-10 @ 08:55:24
(försenat inlägg)

' Hejsan hoppsan :)

Kl. 23.10 Sitter just nu här nere på mitt lilla rum och alla söta gäster har precis lämnat mig. Ah, ni är för kära allihopa! Har fått presenter och jag är riktigt nöjd! :) Ni kommer få se bilder!

Innan idag så var jag såklart i skolan och sen stack jag hem till pappa och hämtade moppen :) Sen vidare till mamma igen och då började jag med att duscha. Efter det gjorde jag sallad och sen kom min lilla thessie :D Ja och sen gjorde jag mig lite snabbt i ordning och sen kom hela släkten på 24 pers instormandes och där sprang jag runder som en yr höna och skulle servera dricka. haha :) sött!

Maten var jättegod, blev grillat. I LOVE! Till efterrätt blev det MIN favorit! Nämligen hemmagjord glass med marshmallow och choklad. GOTTT!!

Här kommer det jag fått idag!




Sött hår ?


Pengar, riktigt bra!


Fick en tidning och en vibererande mascara! Haha, blev lite förvånad men riktigt häftigt!


Söt blomma ? :D


Kinderägg! SHUHU!





= DAGENS ROLIGASTE PRESENT!
Jag höll på att dö av skratt när jag fick allt detta av Jockes syster med familj!
Ska berätta vad här va.
1 vattenkanna, 1 toaborste, 1 sprayflaska när man stryker tvätt, 1 par diskhanskar, 1 handduk, 1 diskborste, 1 pizza slizer, 1 potatis skalare, 1 växt i grönt, 1 stänkskydd till maten i micron och sist men inte minst 1 presentkort på 300 kronor från Ikea! På kortet stod det :

Josefine!
Fyller du nu så många år att du vill hemifrå! Varje dag ska toan borstas, en ny handduk ska hängas! Blomman ska vattnas, potatisen ska skalas om inte använd micron och köp en pizza! Det ska städas det ska styras! Lycka till och grattis önskara Alla vi!
/ asså ni förstår inte hur grymt glad jag blev för detta! TACK SÅ HEMSKT MYCKET för allt från alla!


& här sen ni min kära mor fälla lååååååånga tårar över att hennes "lilla" dotter (=jag) ska flytta hemifrån snart. :) haha!

Tack för allt kära släkt!
PUSSSS!

8 april, happy-day!

2010-04-08 @ 21:57:56
' Hejsssan! :)

Här sitter jag! Har nyss duschat, jätte skönt! Idag har det varit skola som vanligt, super fint väder och allt! ;) Och jag fick reda på min preliminära intagning idag och jag kom tusan ta mig in på första hands valet Frans Suell i malmö (frisör) jätteglad :) Men vet ju fortfarande inte om jag ska gå där eller på Jb. Fick ju bara på intagningen på första handsvalet så ja jag måste se om jag kom in först kanske -.-' haha!

Annars har dagen varit bra, åkte med mamma och handlade efter skolan sen så hade jag barn aerobic. Efter det åkte jag hem och åt sen gjorde jag en inbjudan. Undras tro till vad ? ^^ mihi! Det får ni inte veta försen sen! :D men men sen pluggade jag lite, inte kul alls men ändå! ;) Har även städat lite i källaren, duktig är jag!

Imr blir det faktiskt att åka hem till pappa och hämta moppen sen dra till morsan direkt ;) Kanske ska hämta upp thessan på vägen. Sen ska jag förbereda lite hemma och sen kommer det 25 pers :) haha jag har rejäla födelsedags firande jag ;) tss! Men det är kul, kusiner och annat skoj kommer. Så det blir treevligt!

På lördag ska jag jobba och sen blir det väl pardey på saltan eller något annat kul på kvällen! Hihi! kulkul! Ni får såklart se foton!

Foton sen idag kommer här! HA DET BRA PUSSS!




Somrigt klädd idag, såå sjukt skönt! SOMMMMMAR KOM HIT!


Btw, börjar jag itne blir lite brun nu ? :O  eller.... ?

födelsedags presenter :)

2010-04-07 @ 22:07:05
Detta är vad jag har fått hittils :)



Denna pull-overn, skiiithärlig! Fick av mamma och 1000 kronor :D



sen har jag fått pengar av pappa och resten av släkten :) meeeen fredag väntar, och då blir det fler :D hihi!




7 april, rais drop.

2010-04-07 @ 21:52:06
' Shuu!

Allt bra? Här är det iaf, har faktiskt inte så mycket på hjärtat idag. Ni ska få lite bilder idag ist. Sen vill jag även berätta att jag kommer snart få en ny press. Lite mer "mig" om man säger som så! Yippey!

Idag har jag lagat mat till min kära familj, har även pluggat och nu sitter jag här och glor. Tänkte lägga in veckans snygging ;) så han kommer här!



Fotbollen... MJAU!





hihi!

6 april, happy birthday mother!

2010-04-06 @ 22:20:36
' Hejsan hej :)

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra, har varit dålig på att uppdatera er men det får ni ta ibland när jag är lite upptagen ;) Sånt är livet yaknow! Jaha, idag är det tisdag. Blev "uppväckt" från ett fint lov och så tillbaka till skolan. BLÄ! Orkar inte men är såklart duktig iaf och pluggar på fast att jag inte tycker det är alls kul! Dock något jag är glad för är att jag har byggt på mina naglar nu, gjorde det ju i lördags! I LOVE MY KISEKLOR!

Idag gick jag somsagt upp gick i skolan och sen kom jocke och hämtade mig efter skolan! Åkte och handlade osv. Sen åkte vi hem och jag pluggade. Ida minsta "lillasyster" har kommit hem nu, hon har ju påsklov där uppe nu så då fick hon komma ner. Kul att se henne! Senare åt vi middag och min världsbästa mamma fyller ju år idag så mormor var också här! MYS!

I morgon hoppas jag att någon vänlig själ kan åka och sola med mig, så ja det blir nog bra!

Vill bara säga några sista ord att min mamma är världens bästa mamma! Grattis på 45 årsdagen! Du förtjänar allt och lite till, älskar dig sjukt mycket! PUSS



5 april, brott!

2010-04-05 @ 21:50:02
' hej !

Hinner inte mer än att skriva att jag har haft en bra födelssedag (som igår) oh tackar för alla presenter, mer från allt kommer imr!

MAMMI FYLLER ÅR IMR!

PUSS


GLAD PÅSK! BJUDER PÅ BILDEN!

3-4 april, my birthday hellyeah!

2010-04-04 @ 00:22:09
' hey everybody!

' Då var det min födelsedag nudå :D hihi! Men jag kallar det inte riktigt min födelsedag för jag har ju inte ens gått och lagt mig inu :) hihi, men ändå!

Ikväll har jag varit hos mina finaste kusiner och ätit och druckit gott. Alltid mys. Innan dess idag har jag varit i Bj och gjort naglar hos larisa ;) Ville unna mig något nu när jag fyller år och allt :) Så det blev fin fina naglar (eller kise klor som jag säger), supernöjd!

Efter det var jag och tog in hästarna och gav dom mat sen åkte vi som sagt till mina kusiner :) Just nu sitter jag i soffan med pappa och har precis kommit hem. Är trött så ska gå och lägga mig ;) Blir nog en bra dag imr, i will hope so!

Godnatt allihopa :)


Jag och Axel <333


En fokuserad tv-tittare vid namn hugo :)

1 april, din dumma sill ;)

2010-04-01 @ 11:27:36
' hej fox :)

Hoppas allt är gutt med er :) Det är rätt så bra med mig faktiskt! (Y) Sitter bara här och glor, väntar på att någon ska dra ett skämt med mig eller något. Ingen har lyckats hittils meeen ändå ;) hihi! Igår var det en sån taskig kväll. Jag åt med min kära familj, sen blev jag jääääätte sugen på att dra på fest hos mio och det var 1 centimeter från att det gick meen nädå. Det blev ingen mio så jag blev sur på allt och blev på dåligt humör och gick och la mig klockan elva -.-' BORING!

Ikv ska jag och pappa umgås, åka och äta någonstans och sen gå en runda. Blir säkert bra! Men innan dess ska jag först träna med sara sen ska jag själv ha pass så jag hinner få dagens motion idag. Känner nästan för att gå en runda med hunden idag. Behöver få bort min mage, japp japp!

Förresten! Jag fyller snart år! Hoppas ni har kollat vad jag önskar mig för det är ju det jag vill ha! Fick en känsla igår att jag inte skulle få något av det jag önskar mig, men hoppas VERKLIGEN att jag får nååågot av det jag önskat mig annars blir jag fan besviken. Jag menar om man nu skriver önskelista så är det ju det man önskar sig? Inte lönt att önska sig något om man inte får något av det. Men ja jag ska inte gå igång försen min födelsedag är här :) Ha en trevlig dag!

PUSS!


Malta!


Tatuering!


Leopardgecko ödla!